Life Sucks
+43
Sea_girl
LiДо4o_O
Little.Vampire
Plug in,Baby~
`†`Tomb Raider Pro`†`
Bastor
Mad.Soul
{Bloody.Rose}
Naruto's Girl
...{Izumi Hyuuga}...
sani-chan
c0lourblind-
PurE`~`Blo0d
akira
LzpreslaV
*za®aTan4o - Lee*
Alice
Proks
Shinshoku
~Black rose~
Apathy
- Eti
-Obi
-vip-
~#LaNa^SaMa#~***
`†`GaArA`†`
ShikaShake
Fearless
What's up?
narutofox
I'm Just a kid! :(
~|| Hoshina Utau ||~
CriminaL Baby.
Cocaine`
Enery
Blackie.
B1nKaTa
Ricchan ^^
Kreator
~Devil May Cry~
Drama.Queen
~|~Crazy_kid~|~
Façade
47 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 7 от 10
Страница 7 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Life Sucks
....
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
съкс .. трънки
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Apathy написа:съкс .. трънки
+1
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
"Хубавите моменти" съществуват само за някои хора,др са тотално преебани и подритвани от съдбата.Забравени от Господ.И единственото което им се случва цял живнот е да бъдат подигравани,обиждани и после отхвърлени заради това ,че не се вписват..
НЕ всички са родени под "щастлива звезда"
И на всички им се отдава да са позитивни 100 % от времето..Хората си имат дупки,жалкото е,че на определена група от хора им се случва доста по-често то на другите..Но това си част от оцеляването.
И понеже както винаги не говоря смислено,просот ще си млъкна и ще си завра главата в пясъка..
НЕ всички са родени под "щастлива звезда"
И на всички им се отдава да са позитивни 100 % от времето..Хората си имат дупки,жалкото е,че на определена група от хора им се случва доста по-често то на другите..Но това си част от оцеляването.
И понеже както винаги не говоря смислено,просот ще си млъкна и ще си завра главата в пясъка..
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
аве радвайте се че имате шанса да живейте уеее...някой няма и тоя шанс
кифети са докато можете щото после ще съжелявате пакий живота е къс сега му е времето и аз си имам лоши момента но гледам към добрата страна винаги :ballon:
кифети са докато можете щото после ще съжелявате пакий живота е къс сега му е времето и аз си имам лоши момента но гледам към добрата страна винаги :ballon:
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
xP Вярно..~Devil May Cry~ написа:В живота всеки се чуства използван..... :getr: Живота е ужасен... :getr:
абее...живота си е супер, зависи как гледаш на нещата
~Black rose~- Терорист
-
Ем хуу
~Black rose~- Терорист
-
...,но хубавата храна не прави живота хубав
трудно ще се кефиш , ако няваш такава възможност...
Аз попренцеп се опитвам да гледам по добър начин на нещата , но често е просто невъзможно или изключително трудно..
аве радвайте се че имате шанса да живейте уеее...някой няма и тоя шанс
кифети са докато можете щото после ще съжелявате пакий живота е къс сега му е времето и аз си имам лоши момента но гледам към добрата страна винаги
трудно ще се кефиш , ако няваш такава възможност...
абее...живота си е супер, зависи как гледаш на нещата
Аз попренцеп се опитвам да гледам по добър начин на нещата , но често е просто невъзможно или изключително трудно..
Животът е хубав... Но винаги има някой, който да ти го осере.
Например днес: аз вървях до морската, за да си купя сладолед и да си го ям на спокойствие- САМИЧКА!!! И някакви тъпи 13 годишни разгонени пубери седнаха до мене и почнаха да се натискат!
Е и ако сега трябва да се радвам...
Например днес: аз вървях до морската, за да си купя сладолед и да си го ям на спокойствие- САМИЧКА!!! И някакви тъпи 13 годишни разгонени пубери седнаха до мене и почнаха да се натискат!
Е и ако сега трябва да се радвам...
Или им каже да се махнат или ти са махни пак можеше и по-лошо да е .... аз мн мраза да хода сам където и да е
Това си е моята пейка, така че е редно те да се махнат. Но някои хора не разбират от намеци (директно ''що не се разкарате'' например).
И аз не обичах да съм сама, ама откакто веднъж се ядосах че няма с кого да изляза и сама си ядох кисело мляко в средата на центъра разбрах колко е яко. И сега редовно си го практикувам...
Удоволствието да не се съобразяваш с никой.....
И аз не обичах да съм сама, ама откакто веднъж се ядосах че няма с кого да изляза и сама си ядох кисело мляко в средата на центъра разбрах колко е яко. И сега редовно си го практикувам...
Phaha.. в момента даже не знам защо съкс, ма знам че е така
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
с никогоAlice написа:Удоволствието да не се съобразяваш с никой.....
дам, и на мен после ми се чудят защо предпочитам да си излизам нанякъде без компания (:
Животът е хубав, защото днес тръгнах за работа с тази мисъл~
Животът не съкс.
Пхех, не е невъзможно
~Black rose~- Терорист
-
Е от време на време живота съкс,на пък си има и хубави моменти...
akira-
Job/hobbies : да подлудявам хората...
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Брой мнения : 131
Дата на регистрация : 19.08.2008
миличката ми мен пук ме следваха от моста в морската до центъра и то някви луди лапита дет ми мясаха и на мангалчета а най-тъпото "приятелките ми " се кефеха че някой ги следи омг на 23-тата минута от преследването бях в паника а онея си ни следят и по едно време единия ни настига/ при което доста се притесних / и най-спокойно ми вика - "вий ся къде ще ходите?" и моята реякция в паниката - "където си искаме"/ при което полу4их "удар" от една от фр си/ - а оня най спокойно си продължава - " ние да идваме ли ?" аа чашата преля егати нахалното лапе /пс: паниката ми се дължеше на изнесена лекция в началото на деня как отвличат момичета/Alice написа:Това си е моята пейка, така че е редно те да се махнат. Но някои хора не разбират от намеци (директно ''що не се разкарате'' например).
тогава наистина ми идва6е да ги гръмна всичиките, ама ве4ерта така г ударих на смях че ... аз щях да гушна букета xD
лайф съкс ама малко смях до полуда вдига настроението на всеки
Страница 7 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Yar meaning of life ;D
» I want a new life or just my boring?
» Life as a House / Къщата на моя живот
» Pika'nchi /Life Is Hard Dakara Happy/ (2004)
» I want a new life or just my boring?
» Life as a House / Къщата на моя живот
» Pika'nchi /Life Is Hard Dakara Happy/ (2004)
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 7 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите