В навечерието на 15ти...
+14
Sea_girl
Cocaine`
c0lourblind-
~|~Crazy_kid~|~
Animeniac
Shivers
Megaphy
Enery
Elune Be Praised*
LiДо4o_O
Sweetnight
CriminaL Baby.
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
18 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: В навечерието на 15ти...
Съкровище, и ти ли си се набутала в Икономика? Или е по-правилно да кажа "Финансово-стопанска гимназия"? Шитъъъъъъъъърс, горкото Ква специалност? xD Счетоводители, митничари или бизнес комбота и мениджмънт? xD Като ти гледам годините и тая икономика... май не си счетоводство, освен ако не са променили нещо о.О Ъъъ аз микро имах... кога имах... 9 клас май xD Пичовски предмет, така и нищо не научих, и по него ми бе първата тройка евър за срока през живота ми xD *Засега и единствена*
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Какви работи учите вие бе, в нашата група по информатика 15 човека не можаха да разберат как се пуска нета
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:02; мнението е било променяно общо 1 път
- 0. ЧК
1. ИТ
2. ИТ
3. История
4. Информатика
5. Етика и право
6. Химия
3 часа при класната...
и 4 часа почивка..
Страхотна програма.. дано само не я сменят
Days Go By написа:Ти не искаш роклята, пък аз не искам въобще да ходя на бал...
Чики, кой ти каза, че само ти мъкнеш 4-5 учебника и 2 тона тетрадки, моята раница тежи 7 кила + всичките други неща, които нося в нея като слушалки, цигари, запалки, тефтер и такива глупости + допълнителна книга, понеже след училище не ходя у нас, а у майка ми и си чета там
И отделно Денчев, който вика "Аз съм като нарцис" и ни кара да си купим 100 бели листа и 100 карирани, да ги подредим през един в папка и това да ни било тетрадката. Прави си сметка колко тежи и колко ще е дебело т'ва чудо
И аз мъкна такива работи. Книгата е задължителна. Както е тръгнало още 2 часа по физическо и я свършвам
Утре имам бахти шитавата програма >_<
1. Физическо (ЗИП)
2. Химия
3. Английски
4. Математика (ЗИП)
5. Български
6. Физика
Ако бяха сложили и биологията бих ги признала. Защо трябва да учим математика всеки ден, дъ хел? Все 1 като тръгна на работа ще ми трябва - знам как се събира, изважда, умножава и дели. Знам им свойствата и прочие, ама кой ще тръгне да ти използва степени или надали ще тръгна да работя нещо, в което се иска обема на призми, пирамиди and so on...
Трябваше да имаме повече часове по история! Сега и двата часа ги изтървах. Другата седмица пак няма да ги караме. До сега да си бяхме направили входното и да учим новия материал <3
+ Новия правилник е бахти идиотщината. Те да не си мислят, че като изгонят някой той ще отиде в дирекцията и ще започне да се обеснява. Не ми се вярва някой да го направи доброволно... И от к'ъв зор без пиърсинг освен на ушите * и то по 1 дупка* ?
А да, имаме някакъв нов учител по география, който е малко.. обратен. Много му се радвам Трябва да имаме повече часове по география! Един от любимите ми предмети е, а сега и с тоя.. голям смях падна, когато почна да приказва и да си мятка ръцете.
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Как да ти обясня като не знам... Но специално икономиката се дели на микро и макро - Микроикономика е икономиката на предприятието и мисля, че и на бг като цяло ;) А макрото беше за световния пазар...Days Go By написа:Какви работи учите вие бе, в нашата група по икономика 15 човека не можаха да разберат как се пуска нета
Моята програма за утре пък е следната:
0. Свят и личност /ако някой ми обясни кво е тва чудо, браУ/
1. Физкултура
2. Английски /пичовско! Ще спя ^^/
3. Финанси
4. Финанси
5. Документооборот
6. Документооборот /май ще прайм входно при кацата xD/
-
Ricchan ^^ написа:Съкровище, и ти ли си се набутала в Икономика? Или е по-правилно да кажа "Финансово-стопанска гимназия"? Шитъъъъъъъъърс, горкото Ква специалност? xD Счетоводители, митничари или бизнес комбота и мениджмънт? xD Като ти гледам годините и тая икономика... май не си счетоводство, освен ако не са променили нещо о.О Ъъъ аз микро имах... кога имах... 9 клас май xD Пичовски предмет, така и нищо не научих, и по него ми бе първата тройка евър за срока през живота ми xD *Засега и единствена*
Мхм.. аз горкичката се набутах в иконома... много ми беше надеждата да не е много трудно, амааа не се получи тоя номер xD
Ми сега съм за 2-ра година (нащо се води "Търговска гимназия") и сега съм 9-ти клас. Със спецялност"Бизнес администрация"
Иначе да ти кажа, че щях да се набутам още повече като запиша "Банково дело" + френски xD
Е тогава много лошо щеше да стане и го знам, защото една моя приятелка се записа там и плана беше и аз да се запиша там, ама се отказах от тоя план xD. Та на Банковото дело щеше да е още по-зле, защото учат френски +че тяхната класна е една побърката дето преподава Счетоводство xD
Ама както и да е включила съм се там няма да се отказвам пък и не е толкова гадно даскалото, колкото съучениците има от 20 момичета само 3-4 дето да можеш нормално да разговаряш с тях, а за момчетата да не говорим имаме 9 и всичките откачени и ненормални xD
Ми сега съм за 2-ра година (нащо се води "Търговска гимназия") и сега съм 9-ти клас. Със спецялност"Бизнес администрация"
Иначе да ти кажа, че щях да се набутам още повече като запиша "Банково дело" + френски xD
Е тогава много лошо щеше да стане и го знам, защото една моя приятелка се записа там и плана беше и аз да се запиша там, ама се отказах от тоя план xD. Та на Банковото дело щеше да е още по-зле, защото учат френски +че тяхната класна е една побърката дето преподава Счетоводство xD
Ама както и да е включила съм се там няма да се отказвам пък и не е толкова гадно даскалото, колкото съучениците има от 20 момичета само 3-4 дето да можеш нормално да разговаряш с тях, а за момчетата да не говорим имаме 9 и всичките откачени и ненормални xD
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Дa, да, бизнес администрация. Демек си все едно "в" паралелка... Не знам, ама вие май ще изучавате доста повече право, икономика и такива... Ние повече наблягаме на счетоводството и... така. По-нататък малко счетоводство също ще ви предадат, бтв хД
И омг, помните ли, че ви разправях за една каца? Изглежда е говорила сериозно, днес правих входно :40: Аз в Документооборот само спях 3 часа стрейт и нищо не знам, ама попълних там 3 документа... Работната заплата хич не съм си правила труда да се мъча... Така и не я научих и като би звънеца на първия час се махнах Ще бъде весела година
И омг, помните ли, че ви разправях за една каца? Изглежда е говорила сериозно, днес правих входно :40: Аз в Документооборот само спях 3 часа стрейт и нищо не знам, ама попълних там 3 документа... Работната заплата хич не съм си правила труда да се мъча... Така и не я научих и като би звънеца на първия час се махнах Ще бъде весела година
-
И аз искам да влизам във "Търгвовска гимназия", бе! Ама незнам дали ще ме приемат, както и да е.
ДНеска имах яка програма:
1. БЕЛ (ЗИП)
2. БЕЛ (ЗИП)
3. Физика
4. Математика
5. ИИ
6. ИИ
По български правихме преразказ, ама пак ми беше яко! Бяхме половината клас и почти всичките можех да ги търпя, без тъпи кифли, без досадни идиоти! Йейй! Дано всеки ден да е такъв.
Днес за пръв път се срещнах с госпожата по физика, винаги съм се плашила от нея, ама е пич. С червена коса, ходи със шапки все и със бели сенки, странна е, ама не е няква гадната. Изпуснах единия час изобразително, а във първия със Яница си пращахме песни. По математика чупих гипса на ДИмитър през часа и т'ва беше.
ДНеска имах яка програма:
1. БЕЛ (ЗИП)
2. БЕЛ (ЗИП)
3. Физика
4. Математика
5. ИИ
6. ИИ
По български правихме преразказ, ама пак ми беше яко! Бяхме половината клас и почти всичките можех да ги търпя, без тъпи кифли, без досадни идиоти! Йейй! Дано всеки ден да е такъв.
Днес за пръв път се срещнах с госпожата по физика, винаги съм се плашила от нея, ама е пич. С червена коса, ходи със шапки все и със бели сенки, странна е, ама не е няква гадната. Изпуснах единия час изобразително, а във първия със Яница си пращахме песни. По математика чупих гипса на ДИмитър през часа и т'ва беше.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
И моята програма никак не беше лоша днес:
1. Изящни изкуства (при нашия клас Изобразителното изкуство е разделено на 2)
2. Изящни изкуства
3. Физика
4. Физкултура
5. Математика
6. Английски
Ама днес чак ни дадоха учебниците и голямо мъкнене падна. И се наложи първо да ходим до физкултурния салон, за да си изкараме физическото, после пък се оказа, че било на игрището. И бихме ние пътя до игрището, пък най-накрая госпожата реши да не караме час, щото сме били закъснели. И айде пак до даскалото. Ш*бана работа.
Иначе аз искам да вляза в Природо математическата гимназия :)
1. Изящни изкуства (при нашия клас Изобразителното изкуство е разделено на 2)
2. Изящни изкуства
3. Физика
4. Физкултура
5. Математика
6. Английски
Ама днес чак ни дадоха учебниците и голямо мъкнене падна. И се наложи първо да ходим до физкултурния салон, за да си изкараме физическото, после пък се оказа, че било на игрището. И бихме ние пътя до игрището, пък най-накрая госпожата реши да не караме час, щото сме били закъснели. И айде пак до даскалото. Ш*бана работа.
Иначе аз искам да вляза в Природо математическата гимназия :)
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Само аз ли нз къде искам да вляза!? хД
С всеки изминал ден ставам все по-объркана ..
`†` Bloody Rose `†` написа:Само аз ли нз къде искам да вляза!? хД
Аз влизам там, защото... има няколко причини... едно момиче от моя клас иска да е там, Яница също се се опита.. имам една приятелка там + това като отидем 8 - ми клас ще учим азбуката и 8 - ми клас енглиша ще е лесен ии така
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Forsaken- написа:`†` Bloody Rose `†` написа:Само аз ли нз къде искам да вляза!? хД
Аз влизам там, защото... има няколко причини... едно момиче от моя клас иска да е там, Яница също се се опита.. имам една приятелка там + това като отидем 8 - ми клас ще учим азбуката и 8 - ми клас енглиша ще е лесен ии така
Каква азбука бълнуваш в Търговска гимназия? Ще имате 13 часа на седмица език. Това е то. От 9 натам ще са по 3 май. Не си мисли, че подгответо е лека работа. Ще имате и всиииичките физики, химии, биологии, истории и географии. НО ест без ИИ, музики и труд и техника или както му викате вече. Да не говорим кви лайна те чакат от 9 клас нататък. Катинкка, помогни ми да я разубедя!
-
Ами, той брат ми е там, бе! Той каза, че на него му било лесно, а той никакъв не се мярва в часовете и му писали 4-ки ей така. Това момиче дето влезе тази година ми каза, че сега учили азбуката "apple, hat, desk" и такива неща, защото всички били на различни нива на английски и така..
-
Тогава, при цялото ми уважение, това не е училище, а обор. Нашето поне е едно от най-добрите и излизаме научени. Като искаш още да затъпееш - ходи там.
Нас като ни пита господина как сме с английския и има ли смисъл да почваме от азбуката, всички казахме "не" и почнахме от грматиката и времената.
И все пак, ще си говорим пак след 3-4 години как е било.
Нас като ни пита господина как сме с английския и има ли смисъл да почваме от азбуката, всички казахме "не" и почнахме от грматиката и времената.
И все пак, ще си говорим пак след 3-4 години как е било.
-
Еми да, но отначало не е никак така. Още на 2 - рия ден са им дали тест със 111 въпроса Ами незнам, мен по друго не ме бива освен по английски. Харесвам биологията, но във природо-МАТЕМАТИЧЕСКАТА във никакъв случай, защото съм кръгла нула по английски.
Edit: Не съм запозната със другите гимназии, но просто там искам от много време... А и да видим първо къде ще ме приемат... Имам приятелка във Езиковата, но не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...
Edit: Не съм запозната със другите гимназии, но просто там искам от много време... А и да видим първо къде ще ме приемат... Имам приятелка във Езиковата, но не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...
Последната промяна е направена от Forsaken- на Пет 18 Сеп 2009, 17:28; мнението е било променяно общо 1 път
-
И като те бива по английски, що не ходиш в езикова ми се набутваш там? Само първата година се учи засилено. После като обикновен предмет. Нали и аз съм така. Верно, голям кеф е първата година. Но като почнат специалните предмети, почваш да се чудиш къде си попаднал. Пак си помисли добре.
-
Само аз ли не схванах? Може би не си добра по математика?Forsaken- написа:Еми да, но отначало не е никак така. Още на 2 - рия ден са им дали тест със 111 въпроса Ами незнам, мен по друго не ме бива освен по английски. Харесвам биологията, но във природо-МАТЕМАТИЧЕСКАТА във никакъв случай, защото съм кръгла нула по английски.
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
Не, че не съм добра... НИЩО не й разбирам.....
-
не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...
Че защо пък да не? Еми, извинявай... Ще е забавно да те видя как наизустяваш към 10 урока пълни с икономически термини за контролното ти по Икономика зимата... Или как ще запомниш над 50 различни трицифрени шифъра по счетоводство
Когато нещо ти е лесно, се научава по-лесно. А сега тази материя освен, че няма да ти е интересна, ще бъде и обемна. Е, да не кажеш после, че не съм те предупредила ^^
В средно един урок по счетоводство, аз трябва да науча над 40 различни операции, където се използват тези шифри. Това ти звучи по-лесно от някакви си думички, така ли?
-
Не, сериозно, ако езиците ти вървят повече, не се набутвай в специално, не знам как ги наричат сега професионални гимназии ли как . Не се стряскай от 150 думи на ден, една голяма част се научават още в час, защото ги упражнявате. И в крайна сметка като се прибереш вкъщи, осъзнаваш, че имаш да учиш не повече от 40 нови думи. Уверявам те, моята памет никога не е била особено добра, но подгответо ми беше най-лесно с езика.
Edit: И ако решаваш да влизаш някъде, не се води по (имам приятелка там). Това нищо не значи. И аз имах приятелка в руската, ама не се набутах да уча след 7-ми клас там. & години тормоз ми стигаха, та се преместих в обикновена гимназия с невероятни учители по английски. До ден днешен съм им благодарна.
Edit: И ако решаваш да влизаш някъде, не се води по (имам приятелка там). Това нищо не значи. И аз имах приятелка в руската, ама не се набутах да уча след 7-ми клас там. & години тормоз ми стигаха, та се преместих в обикновена гимназия с невероятни учители по английски. До ден днешен съм им благодарна.
Последната промяна е направена от Sweetnight на Пет 18 Сеп 2009, 17:42; мнението е било променяно общо 1 път
Sweetnight-
Нищо лично, но в Икономика ходят тези, на които нищо не им върви Че да стане поне нещо от тях~ Или под въздействието на родител икономист.
Ако те ввлече език - Езикова
Математика и прир. науки - ПМГ
История и география, БЕЛ - Хуманитарна
Нищо? - ФСГ
Или пък си дебил като мен и изкарваш 3,37 на Ангелинка и го поемаш здраво.
Ако те ввлече език - Езикова
Математика и прир. науки - ПМГ
История и география, БЕЛ - Хуманитарна
Нищо? - ФСГ
Или пък си дебил като мен и изкарваш 3,37 на Ангелинка и го поемаш здраво.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Пет 18 Сеп 2009, 17:42; мнението е било променяно общо 1 път
-
Еми добре, да приемем, че сте прави. Вие как мислите аз да вляза там? Като тя Жанета (приятелката ми във Езиковата) изкара 5.20 някъде на матурата или там каквото е по математика, мен пистолет да ми опрат в главата не мога толкова да изкарам, по български - да...
-
Тогава... ще споделиш тежката ми участ. Но поне ще си опитала!
-
Решаваш го от сега, сядаш си на дупето и учиш Аз през живота си съм оставала на 1 единствен изпит и той беше по математика. Госпожата ме остави нарочно, за да ми докаже, че АЗ МОГА. Уверявам те, след тоя изпит по-малко от 4 по математика не съм имала. Просто ако си знаеш желанията от сега, винаги може да се направи нещо по въпроса. Невъзможни неща няма. Особено, ако има желание.Forsaken- написа:Еми добре, да приемем, че сте прави. Вие как мислите аз да вляза там? Като тя Жанета (приятелката ми във Езиковата) изкара 5.20 някъде на матурата или там каквото е по математика, мен пистолет да ми опрат в главата не мога толкова да изкарам, по български - да...
Sweetnight-
Ама виж, разбирам, всички ми го казват това! Но просто като ти кажа, че не мога... Един ден имах класна по математика и реших всичко да си науча. От 6 часа вечерта до 2 часа вечерта съм се мъчила със 10 задачи и накрая 4 решени вярно... Просто не мога, брат ми е много добър по математика, както и баща ми, но аз и майка не можем... Абе ще направя матурите, пък ще видим къде ще ме приемат... В краен случай - Електрониката
П.С. Повече не мога да пиша, нета ми отново спря... Да де, всеки ден по това време спира, защотоооо... явно много хора си крадват от нета ми
П.С. Повече не мога да пиша, нета ми отново спря... Да де, всеки ден по това време спира, защотоооо... явно много хора си крадват от нета ми
-
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите