Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

В навечерието на 15ти...

+14
Sea_girl
Cocaine`
c0lourblind-
~|~Crazy_kid~|~
Animeniac
Shivers
Megaphy
Enery
Elune Be Praised*
LiДо4o_O
Sweetnight
CriminaL Baby.
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
18 posters

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

В навечерието на 15ти... - Page 3 Empty Re: В навечерието на 15ти...

Писане  Ricchan ^^ Чет 17 Сеп 2009, 20:27

Съкровище, и ти ли си се набутала в Икономика? Или е по-правилно да кажа "Финансово-стопанска гимназия"? Шитъъъъъъъъърс, горкото hotl Ква специалност? xD Счетоводители, митничари или бизнес комбота и мениджмънт? xD Като ти гледам годините и тая икономика... май не си счетоводство, освен ако не са променили нещо о.О Ъъъ аз микро имах... кога имах... 9 клас май xD Пичовски предмет, така и нищо не научих, и по него ми бе първата тройка евър за срока през живота ми xD *Засега и единствена*
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  c0lourblind- Чет 17 Сеп 2009, 20:56

Какви работи учите вие бе, в нашата група по информатика 15 човека не можаха да разберат как се пуска нета icon_eek

Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:02; мнението е било променяно общо 1 път
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : В навечерието на 15ти... - Page 3 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Shivers Чет 17 Сеп 2009, 21:02

0. ЧК
    1. ИТ
    2. ИТ
    3. История
    4. Информатика
    5. Етика и право
    6. Химия

3 часа при класната...
    и 4 часа почивка..
    Страхотна програма.. дано само не я сменят
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Façade Чет 17 Сеп 2009, 21:38

Days Go By написа:Ти не искаш роклята, пък аз не искам въобще да ходя на бал... В навечерието на 15ти... - Page 3 869273
Чики, кой ти каза, че само ти мъкнеш 4-5 учебника и 2 тона тетрадки, моята раница тежи 7 кила + всичките други неща, които нося в нея като слушалки, цигари, запалки, тефтер и такива глупости + допълнителна книга, понеже след училище не ходя у нас, а у майка ми и си чета там В навечерието на 15ти... - Page 3 869273
И отделно Денчев, който вика "Аз съм като нарцис" и ни кара да си купим 100 бели листа и 100 карирани, да ги подредим през един в папка и това да ни било тетрадката. Прави си сметка колко тежи и колко ще е дебело т'ва чудо В навечерието на 15ти... - Page 3 869273

И аз мъкна такива работи. Книгата е задължителна. Както е тръгнало още 2 часа по физическо и я свършвам icon_lol
Утре имам бахти шитавата програма >_<

1. Физическо (ЗИП)
2. Химия
3. Английски
4. Математика (ЗИП)
5. Български
6. Физика

Ако бяха сложили и биологията бих ги признала. Защо трябва да учим математика всеки ден, дъ хел? Все 1 като тръгна на работа ще ми трябва - знам как се събира, изважда, умножава и дели. Знам им свойствата и прочие, ама кой ще тръгне да ти използва степени или надали ще тръгна да работя нещо, в което се иска обема на призми, пирамиди and so on...
Трябваше да имаме повече часове по история! Сега и двата часа ги изтървах. Другата седмица пак няма да ги караме. До сега да си бяхме направили входното и да учим новия материал <3
+ Новия правилник е бахти идиотщината. Те да не си мислят, че като изгонят някой той ще отиде в дирекцията и ще започне да се обеснява. Не ми се вярва някой да го направи доброволно... И от к'ъв зор без пиърсинг освен на ушите * и то по 1 дупка* ?
А да, имаме някакъв нов учител по география, който е малко.. обратен. Много му се радвам icon_lol Трябва да имаме повече часове по география! Един от любимите ми предмети е, а сега и с тоя.. голям смях падна, когато почна да приказва и да си мятка ръцете. icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Чет 17 Сеп 2009, 21:45

Days Go By написа:Какви работи учите вие бе, в нашата група по икономика 15 човека не можаха да разберат как се пуска нета В навечерието на 15ти... - Page 3 869273
Как да ти обясня като не знам... Но специално икономиката се дели на микро и макро - Микроикономика е икономиката на предприятието и мисля, че и на бг като цяло ;) А макрото беше за световния пазар...

Моята програма за утре пък е следната:

0. Свят и личност /ако някой ми обясни кво е тва чудо, браУ/
1. Физкултура
2. Английски /пичовско! Ще спя ^^/
3. Финанси
4. Финанси
5. Документооборот
6. Документооборот /май ще прайм входно при кацата xD/
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Katinkka Пет 18 Сеп 2009, 11:38

Ricchan ^^ написа:Съкровище, и ти ли си се набутала в Икономика? Или е по-правилно да кажа "Финансово-стопанска гимназия"? Шитъъъъъъъъърс, горкото hotl Ква специалност? xD Счетоводители, митничари или бизнес комбота и мениджмънт? xD Като ти гледам годините и тая икономика... май не си счетоводство, освен ако не са променили нещо о.О Ъъъ аз микро имах... кога имах... 9 клас май xD Пичовски предмет, така и нищо не научих, и по него ми бе първата тройка евър за срока през живота ми xD *Засега и единствена*
Мхм.. аз горкичката се набутах в иконома... много ми беше надеждата да не е много трудно, амааа не се получи тоя номер xD
Ми сега съм за 2-ра година (нащо се води "Търговска гимназия") и сега съм 9-ти клас. Със спецялност"Бизнес администрация"

Иначе да ти кажа, че щях да се набутам още повече като запиша "Банково дело" + френски xD
Е тогава много лошо щеше да стане и го знам, защото една моя приятелка се записа там и плана беше и аз да се запиша там, ама се отказах от тоя план xD. Та на Банковото дело щеше да е още по-зле, защото учат френски +че тяхната класна е една побърката дето преподава Счетоводство xD
Ама както и да е включила съм се там няма да се отказвам пък и не е толкова гадно даскалото, колкото съучениците има от 20 момичета Shocked само 3-4 дето да можеш нормално да разговаряш с тях, а за момчетата да не говорим имаме 9 и всичките откачени и ненормални xD
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 15:28

Дa, да, бизнес администрация. Демек си все едно "в" паралелка... Не знам, ама вие май ще изучавате доста повече право, икономика и такива... Ние повече наблягаме на счетоводството и... така. По-нататък малко счетоводство също ще ви предадат, бтв хД icon_wink

И омг, помните ли, че ви разправях за една каца? Изглежда е говорила сериозно, днес правих входно :40: Аз в Документооборот само спях 3 часа стрейт и нищо не знам, ама попълних там 3 документа... Работната заплата хич не съм си правила труда да се мъча... Така и не я научих и като би звънеца на първия час се махнах tooth Ще бъде весела година
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 15:36

И аз искам да влизам във "Търгвовска гимназия", бе! Ама незнам дали ще ме приемат, както и да е.
ДНеска имах яка програма:
1. БЕЛ (ЗИП)
2. БЕЛ (ЗИП)
3. Физика
4. Математика
5. ИИ
6. ИИ

По български правихме преразказ, ама пак ми беше яко! Бяхме половината клас и почти всичките можех да ги търпя, без тъпи кифли, без досадни идиоти! love Йейй! Дано всеки ден да е такъв.
Днес за пръв път се срещнах с госпожата по физика, винаги съм се плашила от нея, ама е пич. С червена коса, ходи със шапки все и със бели сенки, странна е, ама не е няква гадната. Изпуснах единия час изобразително, а във първия със Яница си пращахме песни. По математика чупих гипса на ДИмитър през часа и т'ва беше.
icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  CriminaL Baby. Пет 18 Сеп 2009, 15:45

И моята програма никак не беше лоша днес:

1. Изящни изкуства (при нашия клас Изобразителното изкуство е разделено на 2)
2. Изящни изкуства
3. Физика
4. Физкултура
5. Математика
6. Английски

Ама днес чак ни дадоха учебниците и голямо мъкнене падна. И се наложи първо да ходим до физкултурния салон, за да си изкараме физическото, после пък се оказа, че било на игрището. И бихме ние пътя до игрището, пък най-накрая госпожата реши да не караме час, щото сме били закъснели. И айде пак до даскалото. Ш*бана работа.

Иначе аз искам да вляза в Природо математическата гимназия :)
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  {Bloody.Rose} Пет 18 Сеп 2009, 15:47

Само аз ли нз къде искам да вляза!? хД
С всеки изминал ден ставам все по-объркана ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 16:03

`†` Bloody Rose `†` написа:

Аз влизам там, защото... има няколко причини... едно момиче от моя клас иска да е там, Яница също се се опита.. имам една приятелка там + това като отидем 8 - ми клас ще учим азбуката и 8 - ми клас енглиша ще е лесен ии така icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:10

Forsaken- написа:
`†` Bloody Rose `†` написа:

Аз влизам там, защото... има няколко причини... едно момиче от моя клас иска да е там, Яница също се се опита.. имам една приятелка там + това като отидем 8 - ми клас ще учим азбуката и 8 - ми клас енглиша ще е лесен ии така icon_lol

Каква азбука бълнуваш в Търговска гимназия? Ще имате 13 часа на седмица език. Това е то. От 9 натам ще са по 3 май. Не си мисли, че подгответо е лека работа. Ще имате и всиииичките физики, химии, биологии, истории и географии. НО ест без ИИ, музики и труд и техника или както му викате вече. Да не говорим кви лайна те чакат от 9 клас нататък. Катинкка, помогни ми да я разубедя!
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 17:20

Ами, той брат ми е там, бе! Той каза, че на него му било лесно, а той никакъв не се мярва в часовете и му писали 4-ки ей така. Това момиче дето влезе тази година ми каза, че сега учили азбуката "apple, hat, desk" и такива неща, защото всички били на различни нива на английски и така..
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:23

Тогава, при цялото ми уважение, това не е училище, а обор. Нашето поне е едно от най-добрите и излизаме научени. Като искаш още да затъпееш - ходи там.

Нас като ни пита господина как сме с английския и има ли смисъл да почваме от азбуката, всички казахме "не" и почнахме от грматиката и времената.

И все пак, ще си говорим пак след 3-4 години как е било.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 17:26

Еми да, но отначало не е никак така. Още на 2 - рия ден са им дали тест със 111 въпроса icon_suprised Ами незнам, мен по друго не ме бива освен по английски. Харесвам биологията, но във природо-МАТЕМАТИЧЕСКАТА във никакъв случай, защото съм кръгла нула по английски.

Edit: Не съм запозната със другите гимназии, но просто там искам от много време... А и да видим първо къде ще ме приемат... Имам приятелка във Езиковата, но не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...

Последната промяна е направена от Forsaken- на Пет 18 Сеп 2009, 17:28; мнението е било променяно общо 1 път
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:28

И като те бива по английски, що не ходиш в езикова ми се набутваш там? Само първата година се учи засилено. После като обикновен предмет. Нали и аз съм така. Верно, голям кеф е първата година. Но като почнат специалните предмети, почваш да се чудиш къде си попаднал. Пак си помисли добре.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sweetnight Пет 18 Сеп 2009, 17:30

Forsaken- написа:Еми да, но отначало не е никак така. Още на 2 - рия ден са им дали тест със 111 въпроса icon_suprised Ами незнам, мен по друго не ме бива освен по английски. Харесвам биологията, но във природо-МАТЕМАТИЧЕСКАТА във никакъв случай, защото съм кръгла нула по английски.

Edit: Не съм запозната със другите гимназии, но просто там искам от много време... А и да видим първо къде ще ме приемат... Имам приятелка във Езиковата, но не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...
Само аз ли не схванах? icon_suprised Може би не си добра по математика?
Sweetnight
Sweetnight

Female
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 17:32

Не, че не съм добра... НИЩО не й разбирам.....
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:34

не мога да уча по 150 думи как се изговарят и пишат на ден, така че...

Че защо пък да не? Еми, извинявай... Ще е забавно да те видя как наизустяваш към 10 урока пълни с икономически термини за контролното ти по Икономика зимата... Или как ще запомниш над 50 различни трицифрени шифъра по счетоводство smile

Когато нещо ти е лесно, се научава по-лесно. А сега тази материя освен, че няма да ти е интересна, ще бъде и обемна. Е, да не кажеш после, че не съм те предупредила ^^

В средно един урок по счетоводство, аз трябва да науча над 40 различни операции, където се използват тези шифри. Това ти звучи по-лесно от някакви си думички, така ли?
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sweetnight Пет 18 Сеп 2009, 17:38

Не, сериозно, ако езиците ти вървят повече, не се набутвай в специално, не знам как ги наричат сега професионални гимназии ли как . Не се стряскай от 150 думи на ден, една голяма част се научават още в час, защото ги упражнявате. И в крайна сметка като се прибереш вкъщи, осъзнаваш, че имаш да учиш не повече от 40 нови думи. Уверявам те, моята памет никога не е била особено добра, но подгответо ми беше най-лесно с езика.
Edit: И ако решаваш да влизаш някъде, не се води по (имам приятелка там). Това нищо не значи. И аз имах приятелка в руската, ама не се набутах да уча след 7-ми клас там. & години тормоз ми стигаха, та се преместих в обикновена гимназия с невероятни учители по английски. До ден днешен съм им благодарна.

Последната промяна е направена от Sweetnight на Пет 18 Сеп 2009, 17:42; мнението е било променяно общо 1 път
Sweetnight
Sweetnight

Female

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:41

Нищо лично, но в Икономика ходят тези, на които нищо не им върви smile Че да стане поне нещо от тях~ Или под въздействието на родител икономист.
Ако те ввлече език - Езикова
Математика и прир. науки - ПМГ
История и география, БЕЛ - Хуманитарна
Нищо? - ФСГ smile

Или пък си дебил като мен и изкарваш 3,37 на Ангелинка и го поемаш здраво. drop

Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Пет 18 Сеп 2009, 17:42; мнението е било променяно общо 1 път
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 17:41

Еми добре, да приемем, че сте прави. Вие как мислите аз да вляза там? icon_lol Като тя Жанета (приятелката ми във Езиковата) изкара 5.20 някъде на матурата или там каквото е по математика, мен пистолет да ми опрат в главата не мога толкова да изкарам, по български - да...
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пет 18 Сеп 2009, 17:43

Тогава... ще споделиш тежката ми участ. Но поне ще си опитала!
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sweetnight Пет 18 Сеп 2009, 17:44

Forsaken- написа:Еми добре, да приемем, че сте прави. Вие как мислите аз да вляза там? icon_lol Като тя Жанета (приятелката ми във Езиковата) изкара 5.20 някъде на матурата или там каквото е по математика, мен пистолет да ми опрат в главата не мога толкова да изкарам, по български - да...
Решаваш го от сега, сядаш си на дупето и учиш Аз през живота си съм оставала на 1 единствен изпит и той беше по математика. Госпожата ме остави нарочно, за да ми докаже, че АЗ МОГА. Уверявам те, след тоя изпит по-малко от 4 по математика не съм имала. Просто ако си знаеш желанията от сега, винаги може да се направи нещо по въпроса. Невъзможни неща няма. Особено, ако има желание.
Sweetnight
Sweetnight

Female

Писане  Cocaine` Пет 18 Сеп 2009, 17:52

Ама виж, разбирам, всички ми го казват това! Но просто като ти кажа, че не мога... Един ден имах класна по математика и реших всичко да си науча. От 6 часа вечерта до 2 часа вечерта съм се мъчила със 10 задачи и накрая 4 решени вярно... Просто не мога, брат ми е много добър по математика, както и баща ми, но аз и майка не можем... Абе ще направя матурите, пък ще видим къде ще ме приемат... В краен случай - Електрониката icon_lol

П.С. Повече не мога да пиша, нета ми отново спря... Да де, всеки ден по това време спира, защотоооо... явно много хора си крадват от нета ми icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите