В навечерието на 15ти...
+14
Sea_girl
Cocaine`
c0lourblind-
~|~Crazy_kid~|~
Animeniac
Shivers
Megaphy
Enery
Elune Be Praised*
LiДо4o_O
Sweetnight
CriminaL Baby.
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
18 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
В навечерието на 15ти...
Нека всички сведем глави в памет на веселите дни, които днес ще станат свидетели на края си. Честит ви 15 септември, ученици, и нека годината бъде добра! :ballon: *right...* *goes to sob in a corner*
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: В навечерието на 15ти...
Hah .. тъкмо се чудех по кое време да направя тема хД
Пожелавам на всички много късмет и упорит труд.
И ако имате униформи, нека са прилично изглеждащи хД
Съвет от мен - въпреки всичко забавлявайте се ..
докато още можете .. струва ми се, че Фандъкова иска
училищата да заплилачат на затвори хДДД
само дано не сложат решетки ...
Както и да е ... пфф .. хДД
Пожелавам на всички много късмет и упорит труд.
И ако имате униформи, нека са прилично изглеждащи хД
Съвет от мен - въпреки всичко забавлявайте се ..
докато още можете .. струва ми се, че Фандъкова иска
училищата да заплилачат на затвори хДДД
само дано не сложат решетки ...
Както и да е ... пфф .. хДД
Well, на всички пожелавам успешна учебна година и много успехи. :)
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Успешна година на всички (лелеее, кога дойде 15 - ти). Радвайте се на ученическите години, че са най-хубавите.
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
Само Стеф знае колко мрънкам за утрешния ден, освен, че ще ви пожелая да изкарате весела и лесна учебна година, ще си пожелая нещо да стане и утре да.. даа направят стачка.. месец поне
Ауе .. поне година ..
До сага се смях ..
кхм мислят си ще всички ще са в прилично
облекло и без пиърсинг ..
Дааа бе .. и няма да пишат и пият ..
тия от МОН са се напушили с нещо ..
Аз мисля че положението с камерите също
ще създаде проблеми, но поне ще е смешно ..
До сага се смях ..
кхм мислят си ще всички ще са в прилично
облекло и без пиърсинг ..
Дааа бе .. и няма да пишат и пият ..
тия от МОН са се напушили с нещо ..
Аз мисля че положението с камерите също
ще създаде проблеми, но поне ще е смешно ..
Пичове, успешно цепене! Училището не трябва да се ползва.. само за прикритие е! Хубаво да се натряскате! И без много поправителни.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Успех на всички особено на 7мокласниците. Аз съм си добре в новото даскало ще имам по 6 часа английски на ден +по 1 час бг и математика. Ще спя... ке пушим междучацията.
п.п Айде и тук да покажа, мисля, че всички ни засяга. =)
п.п Айде и тук да покажа, мисля, че всички ни засяга. =)
Dark.Soul написа: http://dark-date.net/protest/index.php
Става на въпрос за нещата, които са решили да се забранят в училище.Тук се протестира против това. =) Не помня всичко, но едно от нещата бяха обиците и дългите коси при момчетата +метъл блузите, голите кореми, джапанките и т.н Живеем в свободна държава да му се не види няма да им се дадем.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Абе, Ани, да те ***, на абитуриентите няма ли да пожелаеш успех? Hell, дори и да се прецакаш и да не влезеш в хубава гимназия, като завършиш имаш нова възможност да отидеш там, където искаш... На мен туй ми е възможността, да не си мисли някой, че една година ще вися на врата на баща ми, ако се проваля? Шитърс, напрежението при мене е четворно по-голямо, дееба
Знаех, че този ден ще дойде, просто не ми се искаше. Това ми беше последната лятна ваканция и ми е кофти. През другите сигурно ще се сцепвам да бачкам
Знаех, че този ден ще дойде, просто не ми се искаше. Това ми беше последната лятна ваканция и ми е кофти. През другите сигурно ще се сцепвам да бачкам
-
Добре на теб най-много късмет ти пожелавам, явно наистина имаш нужда. Айде дай Боже годината да ти мине по вода. =)Ricchan ^^ написа:Абе, Ани, да те ***, на абитуриентите няма ли да пожелаеш успех? Hell, дори и да се прецакаш и да не влезеш в хубава гимназия, като завършиш имаш нова възможност да отидеш там, където искаш... На мен туй ми е възможността, да не си мисли някой, че една година ще вися на врата на баща ми, ако се проваля? Шитърс, напрежението при мене е четворно по-голямо, дееба
А така! Мерси ^^"
Megaphy- Администратор
-
- Амиии.. успех на всички от мен.. и така хД
Някой желаещ да ме спаси? Не искам да нося униформа т.т
Много късмет и само добри оценки желая на всички през настоящата учебна година ~~
П.П - и не се преуморявайте много от учене хДД
П.П - и не се преуморявайте много от учене хДД
Animeniac-
Job/hobbies : AnimeSS, MangaSS, Zamunda & WWW
Брой мнения : 30
Дата на регистрация : 01.09.2009
- Нямаше как и до това стигнахме
'Айде успехи , успешни завършвания и прочие~
От Стани искам Снимки на края xD [има време, ама да се резервирам]
Успех и на Седмокласниците , вече не знам какво става с тях , но им пожелавам да се справят Цупер-Дупер на всякакви изпити
Хайде и от мен късмет на зайците и на Тани най-вече
И се пазете от морковите. Не се залъгвайте, че ще ги изсипят сите върху "а" клас!!!! Това е само прикритие
И се пазете от морковите. Не се залъгвайте, че ще ги изсипят сите върху "а" клас!!!! Това е само прикритие
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:58; мнението е било променяно общо 2 пъти
Успешна година на всички~
Обаче, ми казаха, че ще ни правят някаква характеристика, с която ще зависи в коя гимназия ще влезем, а аз не се държа никак добре.
Леле, к'во ще правя 7-ми клас?
Обаче, ми казаха, че ще ни правят някаква характеристика, с която ще зависи в коя гимназия ще влезем, а аз не се държа никак добре.
Леле, к'во ще правя 7-ми клас?
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
- Ммм не само на вас ще ви правят характеристика..
Всяка класна ще прави на всички ученици =)
Поне на мен така ми каза моята ^^
Нашата ни извика във входа, кой на което рамо му попадна подпря лист, написахме криво-ляво програмата и се махна. А зайците спокойно си седяха в стаичката ни... Можехме да изчакаме и като хора да си напишем всичко, нали? Егати уважението към "въълците". Все тая, квото и да е тва, мен не ме интересува, аз завършвам! Дразнете се xD Тъй де... възможно е все пак да намине неква проверка... Само трябва да гледам да съм будна по тва време и готово. Затваря вратата - откъртвам. Кеф. Не го мислете толкова.
И тоя фандък Фандъкова хептен като в комунизма ве. Баси недоносената селянка. Да не е от моя град? xD Напълно възможно е. Вълчев, пич си. Поне ти правеше промени за ОБРАЗОВАНИЕТО, а не някви козметични простотии Still hate you though.
Вълчев опропасти гимназиалните ми години, но се радвам, че не съм на вашето дередже с тоз пъдпъдъко-фандък ;)
И тоя фандък Фандъкова хептен като в комунизма ве. Баси недоносената селянка. Да не е от моя град? xD Напълно възможно е. Вълчев, пич си. Поне ти правеше промени за ОБРАЗОВАНИЕТО, а не някви козметични простотии Still hate you though.
Вълчев опропасти гимназиалните ми години, но се радвам, че не съм на вашето дередже с тоз пъдпъдъко-фандък ;)
-
Eee кво толкова, забраниха само токовете над 5 см, полите над коляното и разголените цици и кръстове. Сякаш пък някой ще стои на входа да ти мери токчетата
И ще полагаме общественополезен труд ако имаме 6 неизвинени. Голяма работа. Единственото смешно е, че класната ми ще ми преподава само в час на класа
И ще полагаме общественополезен труд ако имаме 6 неизвинени. Голяма работа. Единственото смешно е, че класната ми ще ми преподава само в час на класа
И ще полагаме общественополезен труд ако имаме 6 неизвинени.
Кво речи? Край, дига се баба на протест! xD да й го туря у фъндъка То пък като се замисля, аз ги държа под 5 заради стипендията... Спаси се фундакчийката... Ама някой като мен ще й го тури, 100%.
И това е забавно... винаги съм искала да ми се случи, но така и не случих
-
Ами да, ще чистим двора, ще боядисваме оградите, ще метем коридорите или класните стаи и т.н. ама то няма значение, аз не получавам стипендия, просто си ходя редовно
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:18; мнението е било променяно общо 1 път
Абе т'ва за токчетата и полите не ме интересува особено, защото не нося токчета, поради вероятност да се пребия и да си счупя крака, а за полите, не обичам да нося поли, ама т'ва за отсъствията ме притеснява, не бих искала да чистя двора... Явно ще давам доста пари за извинителни бележки.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
- Eх, ама никак не е честно...
Аз точно си мислех да не влизам в половината часове..
Ама от моя клас доста ще имат да си чистят..
Особено втория срок когато сме първа смяна... хората се успиват всеки ден..
А пък аз ще си имам униформа.. така, че проблема с дрехите не ми е толкова голям...
Аз няма да имам проблеми с отсъствията, нито ме интересуват полите и токчетата, ама това за метъла ще им го завра отзад.Какво точно ги бърка кой каква музика слуша?
Аз да се разпиша как ми мина деня. Класна ми се падна една дъртачка, която наричат "Мастичка" и "Белия зъб", защото само мирише на алкохол и има един зъб в устата си. Има да ме плюе цяла година+ получих домашно още първия ден иска ми биография на английски беззъбата му. Дано ме остави да спя в часовете й иначе ще я направя луда и щастлива. Много ми е смешно.
Аз да се разпиша как ми мина деня. Класна ми се падна една дъртачка, която наричат "Мастичка" и "Белия зъб", защото само мирише на алкохол и има един зъб в устата си. Има да ме плюе цяла година+ получих домашно още първия ден иска ми биография на английски беззъбата му. Дано ме остави да спя в часовете й иначе ще я направя луда и щастлива. Много ми е смешно.
Megaphy- Администратор
-
Ех, заешката година е най-хубавата, въпреки че ще ви скъсат задниците от учене на език (за тези, които са в ЕГ) и ще се чудите къде сте попаднали, обаче пък 9 клас ще искате да сте пак зайци
Аз пък утре ш' карам първия си час по психология и логика. Нека ви а класната ми е дебил, раздаде на мъжките розови листчета да напишат програмата и учителите и някой се обади, а тя "Ами розови листчета като за момиченца" [/color]
Аз пък утре ш' карам първия си час по психология и логика. Нека ви а класната ми е дебил, раздаде на мъжките розови листчета да напишат програмата и учителите и някой се обади, а тя "Ами розови листчета като за момиченца" [/color]
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:17; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите