В навечерието на 15ти...
+14
Sea_girl
Cocaine`
c0lourblind-
~|~Crazy_kid~|~
Animeniac
Shivers
Megaphy
Enery
Elune Be Praised*
LiДо4o_O
Sweetnight
CriminaL Baby.
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
18 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: В навечерието на 15ти...
Абе, тая тема май трябва да се преименува на "Училището - Обсъждане", ама както и да е. Аз пък утре ще имам химия, при мойта стара даскалка, дано да стоя до Яница, иначе няма да й влизам в часовете. :icon_twisted:
Айде и аз да разкажа ко правихме... Мии с Яница отидодхме на тъпото тържество, последни, разбира се. Не бяхме при класа си, защото не можем да го понасяме. Дремахме прави цял 1 час, псувахме Никол от класа ни, която беше водеща на " тържеството ". После се качихме по класните стаи, по пътя срещнах изрода Михаил, който не пропусна възможност да ме издразни. Влязохме в стаите и тъпата Деница се намърда на мястото на Яница и Ема до нея, разбира се, имаще протест от наша страна, но госпожата, от своя страна ни умири и потуши протеста със няколко бонбона " Своге ", аз седнах до Ема и Деница, а Яница чак на 2-рия чин съседната редица Цял час се цупихме и се мусихме, разправяше ни там за поведение, бла-бла, каза ни програмата, и май т'ва беше.
Айде и аз да разкажа ко правихме... Мии с Яница отидодхме на тъпото тържество, последни, разбира се. Не бяхме при класа си, защото не можем да го понасяме. Дремахме прави цял 1 час, псувахме Никол от класа ни, която беше водеща на " тържеството ". После се качихме по класните стаи, по пътя срещнах изрода Михаил, който не пропусна възможност да ме издразни. Влязохме в стаите и тъпата Деница се намърда на мястото на Яница и Ема до нея, разбира се, имаще протест от наша страна, но госпожата, от своя страна ни умири и потуши протеста със няколко бонбона " Своге ", аз седнах до Ема и Деница, а Яница чак на 2-рия чин съседната редица Цял час се цупихме и се мусихме, разправяше ни там за поведение, бла-бла, каза ни програмата, и май т'ва беше.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
- Аз пък висях по средата на двора с класа ми държейки някво цвете което класната ми даде да пазя..
Гледах Йоли злобно за да знае, че точно на мен няма смисъл да се опитва да ми пуска език иии така 1 час..
Аз пък ходих на кафе
Замъкнаха ме с 300 зора след "тържеството" иии си мислех, че ш ходим да пием, пък те като взеха да си поръчват кола, аз ся кво да кажа "Дай водка" в 11 часа ли После дойдоха некви дебили 7 клас, ебати мутантите, по-големи са от мен О_О и им се смяхме, щото 10 човека се наблъскаха на маса за 4
Замъкнаха ме с 300 зора след "тържеството" иии си мислех, че ш ходим да пием, пък те като взеха да си поръчват кола, аз ся кво да кажа "Дай водка" в 11 часа ли После дойдоха некви дебили 7 клас, ебати мутантите, по-големи са от мен О_О и им се смяхме, щото 10 човека се наблъскаха на маса за 4
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:16; мнението е било променяно общо 1 път
- Мен се опитаха да ме отвлекат на кафе, но аз имах нужда от сън. Естествено трябваше да кажат, че съм `ебати човека` и така хД
Wooo.. Азе па отидох по - рано. Пуших. Дремах в двора. Качихме се в стаята и се запознахме с класната и се оказа ебах пича. След тфа уж да ходим на НДК, ама найн. Отидох си, купих си хек и блуза и се прибрах. Никой не преритваше за нас ;о
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Като почнахте с кафетата... и азе ходи и слуша как момичетата си ругаят гаджИтата... ОМфг, Трета световна, защото не й е казал, че отишъл на дискотека Утф.
+ пак се почна с тяхното "ми кво няма да мязаш на заек, мани ги тия широки дрехи, мани я тая шапка и си готова. Ако не го правиш, за да не приличаш на "фръцла", не се безпокой, не е нужно" *о* Шитърс, хората не разбират от дума. Казаха, че сме хубави, ма си крием лицето Шерлоци
Бисер на деня: *след двайсет минути говорене за рокли* *Деница се обръща към мен* - Мен ме остави... Аз за тебе повече се притеснявам какво ще правиш на този бал о_o
+ пак се почна с тяхното "ми кво няма да мязаш на заек, мани ги тия широки дрехи, мани я тая шапка и си готова. Ако не го правиш, за да не приличаш на "фръцла", не се безпокой, не е нужно" *о* Шитърс, хората не разбират от дума. Казаха, че сме хубави, ма си крием лицето Шерлоци
Бисер на деня: *след двайсет минути говорене за рокли* *Деница се обръща към мен* - Мен ме остави... Аз за тебе повече се притеснявам какво ще правиш на този бал о_o
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Утре имам:
1.Английски
2.Български
3.Английски
4.Английски
5.Физическо
6.Английски
"Забавно"...
1.Английски
2.Български
3.Английски
4.Английски
5.Физическо
6.Английски
"Забавно"...
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Поне е разнообразно. Аз подгответо имах:Dark.Soul написа:Утре имам:
1.Английски
2.Български
3.Английски
4.Английски
5.Физическо
6.Английски
"Забавно"...
1.Английски
2.Английски
3.Английски
4.Английски
5.Английски
6.Български
А да, аз бях хуманитар. Понякога имахме:
1.Английски
2.Английски
3.Английски
4.Английски
5.Английски
6.История
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
0.о Т'ва е гадно. Ние имахме само 2 часа английски днес...
Sea_girl-
Job/hobbies : Анимета, манги, музика..
Humor : Къф хумор?
Брой мнения : 113
Дата на регистрация : 09.01.2009
Има си и хубавите страни. По мое време трудно се намираха заместнички по английски. Ииии беше суперско, когато госпожата се "разболееше" (не се базикам, даскалите и те "драсват" понякога като учениците), и имахме свободни...почти цял ден :icon_bigrin: . Ех, ученически години...Sea_girl написа:0.о Т'ва е гадно. Ние имахме само 2 часа английски днес...
Sweetnight-
Аз утре имам..
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. Търговско счетоводство
4. Търговско счетоводство
5. Икономика на предприятието
Тъпа му работа, поне има един час география на седмица за разнообразие и 3 английски Баси кефа, че не го махат Но сме заляти от специални предмети
Омфг, днес си видях даскалката по Банково счетоводство... По-голяма каца не бях виждала Не знам как мина през вратата... В петък ще правим входно Тази жена е откачена, при положение, че досега не сме учили такова нещо Тая по мат и тя тръгна домашни да дава xD Тез съвсем изперкаха...
1. БЕЛ
2. БЕЛ
Тъпа му работа, поне има един час география на седмица за разнообразие и 3 английски Баси кефа, че не го махат Но сме заляти от специални предмети
Омфг, днес си видях даскалката по Банково счетоводство... По-голяма каца не бях виждала Не знам как мина през вратата... В петък ще правим входно Тази жена е откачена, при положение, че досега не сме учили такова нещо Тая по мат и тя тръгна домашни да дава xD Тез съвсем изперкаха...
-
Shivers написа:Аз пък утре не съм на училище! *кефи се*
И аз така, но кретените от старото даскало са и ще ходя да злорадствам.
А днешната ми програма беше много забавна..
1. Физическо
2. Немски
3. Немски
4. Немски
5. Бел
6. Немски
7. Немски
.. но нямаме нито дъска, нито врата, затова си карахме 5 часа нещо като час на класа :icon_bigrin:
А тези от горните класове постоянно ни влизаха в стаята и ни се хилеха.
И да се похваля, че новото даскало е супер яко ^_^
В класа нямаме чалгари и кифли, класната е много разбран човек и слуша рок xD
Имам си чак и два аниме фена. Само тази по български е дзвер, но ще го преживея. А Лора дойде да ме види *умира от кеф*. Та... да. Чакам един сингапурец да ме посети в клас, след като разбра коя паралелка съм. Дори се запознах с две женски от 9 клас *едната благодарение на Ло* и две мъжки, с които бях в рейса.
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Гадост, бахти гадорията, тази година нямам и 1 свястна учителка, мразя ги всичките. + това всичко 7-ми клас е някво сериозно, днеска яко ни наплашиха със тия простотии за кандидатстването иии ужас... Не мога да се съсредоточа, заради оня изрод Михаил, и мамка му поне в 1 час да стоях с Яница, само ни местят Ама хич не ми пука вече сядам дет' си искам другите да се спасяат, тая година яко ще съква, и аз ще имам двойки...
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Natsukashii na
Вече трета година ще изпращам седмокласници, някво ми е супер весело После всичките ще ви мина и ще ви зяпам като завършвате пък :40:
И какво толкова ви плашат, не знам... Ако си предадат материала както трябва, ако вие поучите малко - няма да имате проблеми! Друго беше по мое време - и при най-добрата даскалка по литература да си, ако не можеш да пишеш ЛИС - СЕКИРА! Дееба, как може 3,37 бре, пфууу... Как искам и аз да бях с тест като вас Поне матурите ми ще са тест
Сигурно си мислите, че не съм права, ама вашата е лесна :Д Какво, дочух, че в 5-6 клас още правите преразкази, ОМФГ! Не, чакай, вашият изпит е на това! Опазил ме Бог, аз това го правех 4 клас...
Чувствам се стара! Макс 92 набор знаят кво беше с ЛИС-овете... Вие сте щастливи копелета, колкото и да не ви се вярва. Поне ако става на въпрос за БЕЛ. По мат при нас бяха 4 задачи, при вас не знам. Там може и да сте по-кофти, не съм запозната.
Няма значение... успех все пак на седмокласниците тази година ;) Така решил оня, така направил. Като си помисля, че нашия випуск се молехме да въведат тестовете Накрая оня взе, че потопи и тези след нас 93 набор! Пичове сте xD пп: Може и 92, ако някой роден в края на годината о.О Всъщност бъркам се, знам само, че випуска след този, който бе след мене *лол* получи тестове.
Вече трета година ще изпращам седмокласници, някво ми е супер весело После всичките ще ви мина и ще ви зяпам като завършвате пък :40:
И какво толкова ви плашат, не знам... Ако си предадат материала както трябва, ако вие поучите малко - няма да имате проблеми! Друго беше по мое време - и при най-добрата даскалка по литература да си, ако не можеш да пишеш ЛИС - СЕКИРА! Дееба, как може 3,37 бре, пфууу... Как искам и аз да бях с тест като вас Поне матурите ми ще са тест
Сигурно си мислите, че не съм права, ама вашата е лесна :Д Какво, дочух, че в 5-6 клас още правите преразкази, ОМФГ! Не, чакай, вашият изпит е на това! Опазил ме Бог, аз това го правех 4 клас...
Чувствам се стара! Макс 92 набор знаят кво беше с ЛИС-овете... Вие сте щастливи копелета, колкото и да не ви се вярва. Поне ако става на въпрос за БЕЛ. По мат при нас бяха 4 задачи, при вас не знам. Там може и да сте по-кофти, не съм запозната.
Няма значение... успех все пак на седмокласниците тази година ;) Така решил оня, така направил. Като си помисля, че нашия випуск се молехме да въведат тестовете Накрая оня взе, че потопи и тези след нас 93 набор! Пичове сте xD пп: Може и 92, ако някой роден в края на годината о.О Всъщност бъркам се, знам само, че випуска след този, който бе след мене *лол* получи тестове.
-
Пфф .. пак сме много пре`бани хД /сори ама ../
В най-скапаната стая в даскало, най-близката
до обичащата, да ни унижава директорка,
със счупени маси и столове .. и кошче за боклук нямаме ..
ъъ стените са половината
изцапано бяло и мн мръсно зелено хДД .. бтв има и
дупки от пирони може би.
Но като познавам предишния клас от тая стая - може
да се от всичко друго ..
Стига толкова, че още ми е смешно ..
Новите учители, особено тази по география - злобарка и половина хДДД
/случваме на учители, но аз днес си мълчах и все
още не ме мрази + това е зам. директорка/
Ъъъ .. още днес почнахме да учим и имаме домашно ..
Ауе такива неща не трябва да се случват! хДД
Оу .. нямаме униформи, ама камерите в коридорите
ме карат да се чувствам зле.
Постоянно ме наблюдават! Аз от година и половина и
без това съм параноична, сега ...
Ааа .. нали навсякъде говорят за здравословна храна бля бля ..
нямаше един плод днес хДД
Ааа и кафето вече е кофти .. което е най-лошото в цялата картинка ..
Единодушно милият ми клас ме иска за председател .. пф .. Ауе .. май е това ..
Сори за грешките, преди малко станах хДД
В най-скапаната стая в даскало, най-близката
до обичащата, да ни унижава директорка,
със счупени маси и столове .. и кошче за боклук нямаме ..
ъъ стените са половината
изцапано бяло и мн мръсно зелено хДД .. бтв има и
дупки от пирони може би.
Но като познавам предишния клас от тая стая - може
да се от всичко друго ..
Стига толкова, че още ми е смешно ..
Новите учители, особено тази по география - злобарка и половина хДДД
/случваме на учители, но аз днес си мълчах и все
още не ме мрази + това е зам. директорка/
Ъъъ .. още днес почнахме да учим и имаме домашно ..
Ауе такива неща не трябва да се случват! хДД
Оу .. нямаме униформи, ама камерите в коридорите
ме карат да се чувствам зле.
Постоянно ме наблюдават! Аз от година и половина и
без това съм параноична, сега ...
Ааа .. нали навсякъде говорят за здравословна храна бля бля ..
нямаше един плод днес хДД
Ааа и кафето вече е кофти .. което е най-лошото в цялата картинка ..
Единодушно милият ми клас ме иска за председател .. пф .. Ауе .. май е това ..
Сори за грешките, преди малко станах хДД
Кой като мене
1. Англ. Език
2. Англ. Език
3. Англ. Език
4. Англ. Език
5. Англ. Език
6. Англ. Език
Не , наистина ... кой ?
Станииии , умирам да ти видя роклятя *___* По-скоро ти в нея xD
Стани, успех!
Тая година ни е*аха мамата!
Тая година ни е*аха мамата!
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
съжалявам, не прочетох всичко, че трябва да се докарам в приличен вид (снощи си легнах с мокра коса, понеже бях разглобена от тва катерене по стълби). Като се прибера ще видя темата =Д
И аз миналата година имах по 5=6 часа френски + математика и от време на време някое физическо се вясваше, ама ние правехме каквото си искаме и после оставахме за 9 час уж СИП
Днес 1-ви час ПАК психология И после има и биология, ама не знам кога. Два любими предмета са сложили в едн ден [/color]
И аз миналата година имах по 5=6 часа френски + математика и от време на време някое физическо се вясваше, ама ние правехме каквото си искаме и после оставахме за 9 час уж СИП
Днес 1-ви час ПАК психология И после има и биология, ама не знам кога. Два любими предмета са сложили в едн ден [/color]
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:06; мнението е било променяно общо 1 път
Forsaken- написа:Гадост, бахти гадорията, тази година нямам и 1 свястна учителка, мразя ги всичките. + това всичко 7-ми клас е някво сериозно, днеска яко ни наплашиха със тия простотии за кандидатстването иии ужас...
Нас също Не мога да разбера кво му е толкова страшното. Едни изпити и толкова. Пуу, голямо чудо, голямо нещо...
Ние сме най-прецакани. Само мъкнем по 4-5 учебника на ден със 2 тона тетрадки
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Станииии , умирам да ти видя роклятя *___* По-скоро ти в нея xD
Просто още рант за рокли >> (Не е нужно да четете xD)
- Spoiler:
- Боже опази, аз само се чудя каква чума да измисля, че ме е налегнала за да не се вясвам така облечена Мисля, че няма да е кой знае кво, все пак няма жена в къщата, а аз не се броя... Не мисля, че ще приличам на нещо Ако успея да намеря нещо, което да не е циганско, ще е добре Но в тоя град едва ли хД Нещо не ми се харчат сумалъка ти пари да ходя до Пловдиви и прочее за нещо, което дори не ща да облека Ще се пукна, аз отсега ти казвам, че само съучениците ще видят тази излагация, забрави да ти пратя снимки
И пак късмет на всички ^-^ Не се шашкайте толкова... Не взимайте пример от мен и фобията ми от рокли... Ще го преживеем!
ftw, то въобще ще има ли рокля за лилипут като мен О.О Wtf, ся остава и лично да ми се шие... Това ще струва доста Т^Т
Представям си го
Шивачката: Имаш ли идея за модела?
Аз: Просто нека е черно... Не, тъмно... Нещо такова... Ъъъ, да не е твърде накипрено, да е семпло...
Шивачката: Как мислиш, дали да изместя този ръб по-нагоре?
Аз: Откъде да знам, прави каквото знаеш!
Не може ли просто да не се носи рокля xD
Нека спрем с тази тема, ще му мисля март -.-
-
O, не се стряскай от рокли, няма нищо страшно. Аз понеже не изглеждам добре в рокля/пола, направих нещо друго за бала, което между другото беше оригинално и се хареса на всички. Намерих си костюм за неабитуриенти. И между другото е много практичен, облякох го още цели 2 пъти (на нова година). И аз си падам по черно, но реших да съм в тъмночервено. Както казах не изглеждам добре в поли/рокли, затова си потърсих панталон и сако. Намерих нещо уникално, защото сакото не е обикновено, а дълго. Само обувките ми бяха по поръчка, защото нося толкова редкия за тогава номер 41. И ето го резултата от далечната 2001:
и
и
Sweetnight-
Определено се е получило много добре Даваш ми лъч надежда Окуражаващо е малко да видиш някой, който също да не е искал да е в рокля, дава малко стимул ^^ Значи и аз ще се разтърся тогава. Със сигурност има хубави женски костюми
-
Ти не искаш роклята, пък аз не искам въобще да ходя на бал...
Чики, кой ти каза, че само ти мъкнеш 4-5 учебника и 2 тона тетрадки, моята раница тежи 7 кила + всичките други неща, които нося в нея като слушалки, цигари, запалки, тефтер и такива глупости + допълнителна книга, понеже след училище не ходя у нас, а у майка ми и си чета там
И отделно Денчев, който вика "Аз съм като нарцис" и ни кара да си купим 100 бели листа и 100 карирани, да ги подредим през един в папка и това да ни било тетрадката. Прави си сметка колко тежи и колко ще е дебело т'ва чудо
Чики, кой ти каза, че само ти мъкнеш 4-5 учебника и 2 тона тетрадки, моята раница тежи 7 кила + всичките други неща, които нося в нея като слушалки, цигари, запалки, тефтер и такива глупости + допълнителна книга, понеже след училище не ходя у нас, а у майка ми и си чета там
И отделно Денчев, който вика "Аз съм като нарцис" и ни кара да си купим 100 бели листа и 100 карирани, да ги подредим през един в папка и това да ни било тетрадката. Прави си сметка колко тежи и колко ще е дебело т'ва чудо
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 13:04; мнението е било променяно общо 1 път
Ricchan ^^ написа:Аз утре имам..
1. БЕЛ
2. БЕЛ
Ммм къде учиш?
Айде малко за това на мене какво ми е
Тая година не съм заек, което ме радва, но пък ни сложиха 2 от най строгите даскалки. Класната била да ла домашна, а аз не съм разбрала.. бе изобщо не започва добре..
Радвам се, че има разнообразни предмети, но доста от тях изглеждат много трудни и незнам какво ши прая..
Тая пък по БЕЛ почна да иска четените книги.. тея дето през лятото трябваше да четем.. и вика, че ако не са прочетени 3 пъти препис на текста xD Което според мен е твърде брутално, ама ще наваксам някак..
Мии на мен утре ми е най-лекия ден..
1.Матем.
2.Матем.
3.Микроикономика
4.Физическо възпитание и спорт
5.Физическо възпитание и спорт
Даже смятам, че последния час Физ. ще се съкрати тъй като нашия даскал с прякор - "Джибрата" е печен, макар и грозен xD.. и ни пуска винаги по-рано като имаме последни часове, ама не е сигурно дали ще ни освободи 2-рия час или просто ще ни пуснат по-рано xD
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите