07-Ghost
+9
black_warrior
Mad.Soul
~|~Crazy_kid~|~
RealizeR
General_Grievous
Shinshoku
Ricchan ^^
Megaphy
Façade
13 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 07-Ghost
Има ли нужда да казвам защо съм тук?
Дам, започна да става интересно, въпреки че в мангата всичко е по...смешно!!!
Особено момента когато Хакурен и Тейто се събуждат в леглото на Фрау, а Фрау искаша от ковчега! В мангата мноу се смях, но в анимето не са го напраавили така...
но както и да е...Ая-тан ще го дадът в следващия епизод FTW~!
Дам, започна да става интересно, въпреки че в мангата всичко е по...смешно!!!
Особено момента когато Хакурен и Тейто се събуждат в леглото на Фрау, а Фрау искаша от ковчега! В мангата мноу се смях, но в анимето не са го напраавили така...
но както и да е...Ая-тан ще го дадът в следващия епизод FTW~!
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Историята много ми харесва,но предпочитам мангата.....А в анимето предстой една от любимите ми сцени с Теито и Фрау. Като цяло техните си проличава,колко много значи и самият Теито за Фраунай-много ми харесват и са ми най- интересни в цялата история. Фрау винаги се озовава при Теито винаги когато "това проклето хлапе" има нужда от него,а и в мангата си проличава колко много значи Теито за него. Но около Фрау има нещо гнило и странно, например как тази коса се еозовала у него и защо му причинява болка,защо спи в ковчег........Имам усещането, че едно време Фрау е бил част от армията и е вършил разни"глупости" ,но после се е осъзнал и се е орентирал към правилните хора. Даже по едно време си мислех, че Фрау всъщност е онзи свещеник, който е отгледал Теито. Асцената когато този свещеник се разделяше с малкият Теито е една от любимите ми. Микаге като цяло на мен ми беше много лигав, по принцип си падам по драмите,но в анимето това с Микаге ми доиде повече.... Виш Хакурен е страшен образ, няма равен.... Особено впоследният епизод на наимето,въпреки,че сцената с леглото в стаята на Фрау в мангата беше несравнима, а в анимето бе някак постна. Като стана дума за Фрау(отново):
- Spoiler:
- А от мангате останах с впечетлението,че една част от него иска да убие Теито..и че някои или нещо иска да отнеме човешката му душа. А нали излезе ,че всеки един тримата епископи е мъртъв, чудя се как е умрял Фрау? Като споменах това сцената в мангата,когато Теито сложи ръка на гърдите на русият мъж, за да провери дали бие сърцето му...разтапям се само като се сетя. Фрау изглежда кумичен образ,но понякога вади такива тъжни и зражене,че ти се иска да го гушнеш и да не го пускаш......А на мен така ли ми се струва или в мангата Хакурен открито си каза,че е не си пада по жени и обича Теито....иначе Хакурен ще го женят...голям смях.....А да знаете ли, къде мога да намеря Мангата след 50 глава?
Последната промяна е направена от eovin18 на Чет 23 Юли 2009, 12:41; мнението е било променяно общо 1 път
eovin18-
Брой мнения : 16
Дата на регистрация : 20.07.2009
Явно аз ще изяснявам някои неща
БТУ най-сетне един човек да споделя мои чувства! (към цялото аниме)
Такам...да започнем с Фрау. *хора който не чете манга изобщо да не си разваля кефа като ми чете мнението*
Мангата е много по-добра. Началните епове на анимето бяха променени филъри,които нямаха нищо общо с мангата.
Фрау (или по точно Зехел). От къде я има тази коса, която всъшнист принадлежи на Верлорен а.к.а. Аянами (Ая-тан FTW! <3). Не се знае така или иначе, но едно е ясно. Зехел е единственият който може да контролира косата на Верлорен, но на определена цена и това е душата на Фрау. Не знам дали самият Зехел пострадва от това, но човешката душа на Фрау която така или иначе е свързана със Зехел, бавно е изсмуквана от косата на Аянами. За това и той се опита дори и за няколко секунди, да нападне Тейто-защото косата е тази която го води. Тя слуша само и единствено господаря си Верлорен, на когот му е нужно Окото на Микхайл, което Тейто притежава. Тогава защо се подчинява на Фрау? Защото Верлорен така или иначе той е запечатан (поне физически). Психически той е събуден в човешкото тяло на Аянами от Окото на Рафаел (което е в Принцесата на Барсбурк а.к.а. онова досадно женско коет разваля интериора). Според мен тя е контролирана от Аянами, тъй като ни е известно че Окото на Рафаел е минал вече през неговите ръце, което означава че той е използвал принцесата.
Отново за Фрау. Как е умрял не знам. Но за да стане един човек, част от Седемте Призрака, той трябва да е мъртав *погледни чаптърите където Кастор казва за себе си*.
Всички които са част от Седемте Призрака са мъртви хора, живели преди това. След като смъртния им час настъпи, *както при Кастор* един от Седемте Призръка им подава ръка, при условие никога да не се връщат на зад, при хората които някога са познавали. Така дори и в човешко тяло Седемте пръзръка и душата на съответния човек живеят в едно. Това до колко е знам, е кармата на Седемте Призрака.
Да стоят вовеки на земята и да пазят Верлорен.
Рано или късно, душата на Фрау ще бъде изчерпана *както казах не знам дали това засяга Зехел*. И това може и да е малко драматично да се изправи с/у Тейто. *това е предположение*.
Защо Куроюри мрази толкова Зехел? Защото той е този който държи косата на любимият му Аянами.
Аянами дори да е Верлорен и да се очаква да е безчувствен и т.н. Всъшност него го е грижа за подчинените му: Хюга,Конатсу,Куроюри,Харусе и онзи с кафявата коса на кого така и не научих името.
Както и Куроюри. Той как е привързах силно към Харусе, както и Харусе към Куроюри. Което беше голям шок и тъга за него, когато Харусе изгуби душата си, за да извади Окото на Микхайл от Тейто.
Що се отнася от къде можеш да ги намериш...уел мангата е онгоинг, така че ще трябва да чакаш за нови чаптъри =)
И така сигурно съм направила и голямо отклонение от основните неяща които уж щях да обяснявам. За повече въпроси моля обърнете съм към мен. Благодаря за обърнатото внимание! Какво да се прави, това аниме ми е дрогата
БТУ най-сетне един човек да споделя мои чувства! (към цялото аниме)
Такам...да започнем с Фрау. *хора който не чете манга изобщо да не си разваля кефа като ми чете мнението*
Мангата е много по-добра. Началните епове на анимето бяха променени филъри,които нямаха нищо общо с мангата.
Фрау (или по точно Зехел). От къде я има тази коса, която всъшнист принадлежи на Верлорен а.к.а. Аянами (Ая-тан FTW! <3). Не се знае така или иначе, но едно е ясно. Зехел е единственият който може да контролира косата на Верлорен, но на определена цена и това е душата на Фрау. Не знам дали самият Зехел пострадва от това, но човешката душа на Фрау която така или иначе е свързана със Зехел, бавно е изсмуквана от косата на Аянами. За това и той се опита дори и за няколко секунди, да нападне Тейто-защото косата е тази която го води. Тя слуша само и единствено господаря си Верлорен, на когот му е нужно Окото на Микхайл, което Тейто притежава. Тогава защо се подчинява на Фрау? Защото Верлорен така или иначе той е запечатан (поне физически). Психически той е събуден в човешкото тяло на Аянами от Окото на Рафаел (което е в Принцесата на Барсбурк а.к.а. онова досадно женско коет разваля интериора). Според мен тя е контролирана от Аянами, тъй като ни е известно че Окото на Рафаел е минал вече през неговите ръце, което означава че той е използвал принцесата.
Отново за Фрау. Как е умрял не знам. Но за да стане един човек, част от Седемте Призрака, той трябва да е мъртав *погледни чаптърите където Кастор казва за себе си*.
Всички които са част от Седемте Призрака са мъртви хора, живели преди това. След като смъртния им час настъпи, *както при Кастор* един от Седемте Призръка им подава ръка, при условие никога да не се връщат на зад, при хората които някога са познавали. Така дори и в човешко тяло Седемте пръзръка и душата на съответния човек живеят в едно. Това до колко е знам, е кармата на Седемте Призрака.
Да стоят вовеки на земята и да пазят Верлорен.
Рано или късно, душата на Фрау ще бъде изчерпана *както казах не знам дали това засяга Зехел*. И това може и да е малко драматично да се изправи с/у Тейто. *това е предположение*.
Защо Куроюри мрази толкова Зехел? Защото той е този който държи косата на любимият му Аянами.
Аянами дори да е Верлорен и да се очаква да е безчувствен и т.н. Всъшност него го е грижа за подчинените му: Хюга,Конатсу,Куроюри,Харусе и онзи с кафявата коса на кого така и не научих името.
Както и Куроюри. Той как е привързах силно към Харусе, както и Харусе към Куроюри. Което беше голям шок и тъга за него, когато Харусе изгуби душата си, за да извади Окото на Микхайл от Тейто.
Що се отнася от къде можеш да ги намериш...уел мангата е онгоинг, така че ще трябва да чакаш за нови чаптъри =)
И така сигурно съм направила и голямо отклонение от основните неяща които уж щях да обяснявам. За повече въпроси моля обърнете съм към мен. Благодаря за обърнатото внимание! Какво да се прави, това аниме ми е дрогата
Shinshoku- Ретард
-
*прочела спойлърите*
Знаех си, че има потенциал тва нещо
Ама верно първите епизоди бяха мнооого бавни и залюскани с безсмислие, което можеше да се представи в 1 еп. След като Микаге умря, стана доста по-интересно и вече не го гледам само заради смешките ^^
Между другото, вярно малко попрекалиха с хленченето на Тейто за Микаге, но когато умря, аз се разревах мн брутално Адски добре поднесено, и ДАЖЕ гледах го по-рано днес и пак се разплаках >.< Просто нямам думи
Деде, пп: АЙДЕ БЕ! Кога ще дадат моя любим Микхайл отново
Miki-chan~ ^_^
Това е въпрос извън темата. Това, че е свещеник настрана, но според мен, единственото което спира Фрау да чука е това, което споменахте Горкото дете
Знаех си, че има потенциал тва нещо
Ама верно първите епизоди бяха мнооого бавни и залюскани с безсмислие, което можеше да се представи в 1 еп. След като Микаге умря, стана доста по-интересно и вече не го гледам само заради смешките ^^
Между другото, вярно малко попрекалиха с хленченето на Тейто за Микаге, но когато умря, аз се разревах мн брутално Адски добре поднесено, и ДАЖЕ гледах го по-рано днес и пак се разплаках >.< Просто нямам думи
Деде, пп: АЙДЕ БЕ! Кога ще дадат моя любим Микхайл отново
Miki-chan~ ^_^
Това е въпрос извън темата. Това, че е свещеник настрана, но според мен, единственото което спира Фрау да чука е това, което споменахте Горкото дете
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
ъъъъъъ....лол
Такам...начи Микхайл скоро май ще се появи *когато Аянами атакува църквата за да вземе Куроюри,тогава и Харусе губи душата си, това е по мангата де*
Според мангата,трябва да е в следващия еп май.
И да, и аз се разревах когато Микаге умря :С
На Фрау не ми пречи особено че е свещенники да *ахъм-не* Тейто :Д
Той Тейто кой ли не го иска него :Д да видииимм....ако трябва да правя списък ще ми отнеме време :Д това чиби *или както го описват злобно чиби* е дота популярно :Д
Едит: Честно казано принцесата не е дразнеща, само че се изнервих че ми развалят хубавата романтика на Фрау и Тейто *използва фантазията си за шоунен-ай*
Второ...с нетърпение очаква др чаптъри на мангата, че искам да разбера още за Ая-тан. Все пак Седемте Призрака са производни на Верлорен, и за да се възвърне той трябва да намери телата им. *знам гаден спойлер съм*
Микаге са появява само в спомените на Тейто и само за секунди като малък когато Бурупя се среща с родителите си и те показват на Тейто, малкия Микаге.
Иначе Тейто е набрал куража да събере всичките печати за билет който можел да му помогне да върне Микаге *или нещо такова* не мога точно да го обясня.
А кратката битка м/у Ая-тан и Лабрадорр кърти. На края Кастор като се включи и двамата като бяха по-орязани и Хюга като каза че Ая-тан е отслабнал просто ме раби Конатсу рулз бту
Определено мангата е по-добра, за това я и чета. Тя показва нещата в повече детайли и е по-интересна.
Ся друго си е движещите се картинки С нетърпени очаквам да го видя анимирано и се надявам да не сбият всичките тези чаптъри и тези които ще излезнат само в 25 еп. ТРЯБВА 2 СЕЗОН!!!! Иначе ще им пратя Ая-тан и Хюга, който ще ги атакува с близалки *чудя се как не е фанал диабет тоя човек*
Такам...начи Микхайл скоро май ще се появи *когато Аянами атакува църквата за да вземе Куроюри,тогава и Харусе губи душата си, това е по мангата де*
Според мангата,трябва да е в следващия еп май.
И да, и аз се разревах когато Микаге умря :С
На Фрау не ми пречи особено че е свещенники да *ахъм-не* Тейто :Д
Той Тейто кой ли не го иска него :Д да видииимм....ако трябва да правя списък ще ми отнеме време :Д това чиби *или както го описват злобно чиби* е дота популярно :Д
Едит: Честно казано принцесата не е дразнеща, само че се изнервих че ми развалят хубавата романтика на Фрау и Тейто *използва фантазията си за шоунен-ай*
Второ...с нетърпение очаква др чаптъри на мангата, че искам да разбера още за Ая-тан. Все пак Седемте Призрака са производни на Верлорен, и за да се възвърне той трябва да намери телата им. *знам гаден спойлер съм*
Микаге са появява само в спомените на Тейто и само за секунди като малък когато Бурупя се среща с родителите си и те показват на Тейто, малкия Микаге.
Иначе Тейто е набрал куража да събере всичките печати за билет който можел да му помогне да върне Микаге *или нещо такова* не мога точно да го обясня.
А кратката битка м/у Ая-тан и Лабрадорр кърти. На края Кастор като се включи и двамата като бяха по-орязани и Хюга като каза че Ая-тан е отслабнал просто ме раби Конатсу рулз бту
Определено мангата е по-добра, за това я и чета. Тя показва нещата в повече детайли и е по-интересна.
Ся друго си е движещите се картинки С нетърпени очаквам да го видя анимирано и се надявам да не сбият всичките тези чаптъри и тези които ще излезнат само в 25 еп. ТРЯБВА 2 СЕЗОН!!!! Иначе ще им пратя Ая-тан и Хюга, който ще ги атакува с близалки *чудя се как не е фанал диабет тоя човек*
Shinshoku- Ретард
-
Може да се каже,че съм доволна от последния епизод. Усмивката на Теито ме накара да превия от смях....въпреки,че цялата сцена с Фрау и Теито бе доста разчувстващ .......в мангата тази сцена ми е една от любимите, но трябва да призная, че анимирана е още по въздеистваща., просто интонацията на гласа на Фрау ти разтапя сърцето( е поне моето),а и з апърви път нарече Теито по име.....Фрау просто много си го харесва това хлапе. В първия момент когато каза това,че ще се почувства по-добре ако Теито се усмихне си помислих, че просто го дразни, но после когато момчето наистина се усмихна(друг е въпроса що за усмивка беше) физиономията на Фрау беше невероятна ,как си изпусна ябалката и замръзна......Хакурен в магата повече ми харесва........но все повече си мисля ,че е влюбен в Кеито,нищо,че сега в мангата искат да го женят май.....Тази принцеца в мангата и на мен не ми харесва,както казахте разваля перфектната комбина Фрау - Теито,а и имам гадното усещане ,че Теито ще се влюби в нея. Благодаря за разясненията за Фрау.На мен бии ми харесало по едно време на Теито да му се наложи да се бие с него,но мисля,че момчето няма да позволи Фрау да си изгуби душата,по някакъв начин ще помигне на русият мъж да си запази човешката душа..не може всичко между тях да свърши със загубата на Фрау.......Обожавам драмите и това си е, но не и трябва още една история като тази на Микаге,изопщо цялата история на Микагеме дразни....Добре с Теито са били наистина много добри приятели, наистина е тежко когато загубиш някого толкова важен за теб, но Микаге си е мъртав, да го оставят да почива вече в мир и толкова. Лично аз предпочитам да разбера повече з аонзи свещеник,които е отгледал Теито......Сега ако не разтегнта нвщата в анимето ,последващият епизод идва още една любима сцена с Фрау и Теито(какво да правя маниачка съм на тема техните взаимоотношения).... Изопщо както казах това момиченце което се появи в манга ми разваля картинката......От тримата свищеници също много ми е интересен Лабрадор, той изглежда толкова миловиден,сладък и безобиден, че направо няма начин да не има нещо гнило около него. Като за последно ако питате мен Хакурен е къде къде по-добър от Микаге....
eovin18-
Пак съм тук
Начи...Фрау не за първи път нарича Тейто по име...и преди го е правил (еп 15 когато се би с Куроюри и това ме разчувства :Д, но и се е обръщал към Тейто с името му и преди още в началните епове когато той си каза името) но този път беше най-вълнуващо, защото и самия момент удраше на шоунен-ай Но, той и Тейто полека лека губи душата си (Верлорен е затворен в него все пак) и без Мики-чан той няма да може да оцелее дълго, защото душата му полека лека е изсмуквана от Верлорен.(оле и аз ся започнах да викам на Микхайл така) Пакий той Тейто дефакто е мъртав още от малък и благодарение на Окото и задачата му като Кутията на Падора, го поддържат жив. За това и той каза на Фрау, когато той реши че е прекалено късно ако не е събрал всички печати на Седемпте Призрака и Окото да го убие, защото иначе Верлорен ще възкръсне.
Няма как да се пказват Микаге. Защото все пак ако не беше той, на дали Тейто и Фрау щяха да се съберат И така аз съм привърженик на Фрау х Тейто и Микаге х Аянами Но мога да правя и изключения, но просто Микаге си го връзвам с Ая-тан
Хакурен няма да го женят, а той ще стане домашен учител на принцесата (май вече е такъв) и мисля че Тейто и Хакуредн ще се засекът, само да свърши тая работа с Варсфайла където са в момента той и принцесата. Нямам нищо против нея, но просто ми разваля кефа ,да се радвам на Фрау и Тейто.
Ем те са обещани, и е възможно Тейто да я харесва, но да не си спомня (както и тя). Тяне си спомн защото все пак и тя е носител на др Око.
И все пак, не ми се вярва Ая-тан да я е оставил непокътната след като е използвал Рафаел....Има нещо гнило в нея (това е моето мнение).
о0о0о0о усмивката на Тейто просто ми разби всички илюзий И да, реакцията на Фрау беше неповторима...Тейто за Фрау и Фрау за Тейто е силна връзка, но и Хакурен е важен за Тейто.
Така аз май го обърнах на нещо друго Каво може да се очаква от фантазийте на един яои маняк
Начи...Фрау не за първи път нарича Тейто по име...и преди го е правил (еп 15 когато се би с Куроюри и това ме разчувства :Д, но и се е обръщал към Тейто с името му и преди още в началните епове когато той си каза името) но този път беше най-вълнуващо, защото и самия момент удраше на шоунен-ай Но, той и Тейто полека лека губи душата си (Верлорен е затворен в него все пак) и без Мики-чан той няма да може да оцелее дълго, защото душата му полека лека е изсмуквана от Верлорен.(оле и аз ся започнах да викам на Микхайл така) Пакий той Тейто дефакто е мъртав още от малък и благодарение на Окото и задачата му като Кутията на Падора, го поддържат жив. За това и той каза на Фрау, когато той реши че е прекалено късно ако не е събрал всички печати на Седемпте Призрака и Окото да го убие, защото иначе Верлорен ще възкръсне.
Няма как да се пказват Микаге. Защото все пак ако не беше той, на дали Тейто и Фрау щяха да се съберат И така аз съм привърженик на Фрау х Тейто и Микаге х Аянами Но мога да правя и изключения, но просто Микаге си го връзвам с Ая-тан
Хакурен няма да го женят, а той ще стане домашен учител на принцесата (май вече е такъв) и мисля че Тейто и Хакуредн ще се засекът, само да свърши тая работа с Варсфайла където са в момента той и принцесата. Нямам нищо против нея, но просто ми разваля кефа ,да се радвам на Фрау и Тейто.
Ем те са обещани, и е възможно Тейто да я харесва, но да не си спомня (както и тя). Тяне си спомн защото все пак и тя е носител на др Око.
И все пак, не ми се вярва Ая-тан да я е оставил непокътната след като е използвал Рафаел....Има нещо гнило в нея (това е моето мнение).
о0о0о0о усмивката на Тейто просто ми разби всички илюзий И да, реакцията на Фрау беше неповторима...Тейто за Фрау и Фрау за Тейто е силна връзка, но и Хакурен е важен за Тейто.
Така аз май го обърнах на нещо друго Каво може да се очаква от фантазийте на един яои маняк
Shinshoku- Ретард
-
Мен повече ме интересува какво ще стане с Фрау отколкото с Тейто,за Хакурен явно в бързината не съм разбрала закакво става точно дума. Искам да разбера повече и за бащата на Тейто,онзи свещеника,които го е отгледал...... Не разбрах от цялата работа той жив ли е някаде или не.......Би ми харесла ако е жив да се срещне с Теито по някое време... А Капела...колко ми е сладко това хлапе не е истина. Внесе известна свежест в историята. На мен като цяло Аянами не ми харесва като образ,но в него ми допада това,че го е грижа за подчинените му.( да бъда честна това едно от нещата ,който харесвам а нимета и мангата,че лошите не са изцяло лоши като в американските филми,ами и те си имат мечти,чувства, скъпи хора). да си кажа честно само в анимето цялата история с мИкаге ме дразни,можеби защото там прекалено много разводниха нещата и имаше ненужни филари с него...в мангате е къде къде по-добре.Там много повече ми хареса пристигането на Микаге в църквата отколкото в анимето. А принцесата самото и излъчване не ми харесва, а ако застена между Фару и Тейто не и завиждам....... А Фару може и да не се задоволява само с онези списания и да му с еиска нещо повече, но мислите ли ,че Лабрадор и най-вече Кастор ще му позволят.... А колкото и да ми се иска(понеже и аз съм заклета yaoi привърженичка) не мисля ,че взаимоотношенията между Фрау и Тейто ще премината границата.
eovin18-
Колкото и да ни се иска, все пак не е шоунен-ай и няма да ни удоволетвпрят желанията
Начи...Феа Кройц (русия де), който честно казано до колкото схванах от мангата, май се пада родниина на Тейто (но не съм игурна де). Защото когато показваха спомените му (в мангата) за това как е станал носител на тялото на Верлорен, имаше нещо където показваха истинският му баща и този русият и мисля че бяха братя. И за това мисля че му е чичо...но възможно е да съм недоразбрала де
Аз лично от една страна мисля че не е жив...просто инстинкт...от друга може и да е жив, щом Тейто го видя в онази стая с огледалата и говори *не точно де* с него, а в мангата нали Фрау каза на Тейто (когато Тейто сключи сделката с онзи Кор за да види баща си, момента в анимето е заместен с Микаге), та той му каза че не бива живите да се срещат с тези които не са сред живите (деме умрели). А ако този който Тейто нарича "Татко" е мъртав, не би трябвало да може да го види и да говори с него, защото е забранено нали?..
ем около него е мистерия така или иначе...
ахах Ая-тан ми е любимец и съм му най-върлата фенка
И да определено Фрау не го задоволяват само списанията Сигурна съм в това, но Кастор го държи здраво
Начи...Феа Кройц (русия де), който честно казано до колкото схванах от мангата, май се пада родниина на Тейто (но не съм игурна де). Защото когато показваха спомените му (в мангата) за това как е станал носител на тялото на Верлорен, имаше нещо където показваха истинският му баща и този русият и мисля че бяха братя. И за това мисля че му е чичо...но възможно е да съм недоразбрала де
Аз лично от една страна мисля че не е жив...просто инстинкт...от друга може и да е жив, щом Тейто го видя в онази стая с огледалата и говори *не точно де* с него, а в мангата нали Фрау каза на Тейто (когато Тейто сключи сделката с онзи Кор за да види баща си, момента в анимето е заместен с Микаге), та той му каза че не бива живите да се срещат с тези които не са сред живите (деме умрели). А ако този който Тейто нарича "Татко" е мъртав, не би трябвало да може да го види и да говори с него, защото е забранено нали?..
ем около него е мистерия така или иначе...
ахах Ая-тан ми е любимец и съм му най-върлата фенка
И да определено Фрау не го задоволяват само списанията Сигурна съм в това, но Кастор го държи здраво
Shinshoku- Ретард
-
На Фрау не му е било лесно като дете, изопщо не се е вписвал в църквата. Още от дете е проявявал своята заинтересованост към женският пол, но в началото има много стряскащ поглед. По- късно изглежда толкова тъжно дете, че ти се иска да гушнеш и да не го пускаш(това и за възрастният Фрау се отнася). Тейто и Хакурен са много добър екип и си проличава колко много държат на Фрау. Всеки път ме избива на смях като видя как Бастиан забива малкият Фрау на стената,заради някое изказване на детето. Въпреки всичкои на мен Бастиан ми харесва,отношенията му с Фрау много приличат на тези на Фрау с Тейто. Поне следващия епизод ще видим Лабрадо в деиствие, както и Кастор де. Лабрадор е толкова сладък, че не мога да си го представя в битка, виш Кастор на моменти ме плаши.
eovin18-
И аз харесвам Бастиан, просто ми харесва...и как е нарисуван и как говори и как се държи с Фрау Все пак той го е отгледал един вид х3
И доста му беше трудно на Фрау да го убие (така и не разбрах дали умира).
И все пак, такъв свещенник да се окажее....
В следващия еп ще покажат малкия Фрау И мисля че ще има смях Той Бастиан май ще разказва за него, не си спомням мн отдавна минах тея чаптъри на мангата...Но нямам търпение Ая-тан да се появи
И доста му беше трудно на Фрау да го убие (така и не разбрах дали умира).
И все пак, такъв свещенник да се окажее....
В следващия еп ще покажат малкия Фрау И мисля че ще има смях Той Бастиан май ще разказва за него, не си спомням мн отдавна минах тея чаптъри на мангата...Но нямам търпение Ая-тан да се появи
Shinshoku- Ретард
-
Така за новият епизод.... Въпреки всичко Бастиан продължава да ми харесва, има някакво много мило излъчване и много тъжни очи, жалко,че трябваше да свърши така, но малко или много той сам си е виновен за цялата история. Само за Фрау ми стна много жал и музиката когато Зехел отсече главата на Бастиан беше много разчувстваща( главата му отсече нали или тялото като цяло се изпари ,не съм много сигурна и в мангата и в анимето това мие мистерия, занм само,че Бастиан вечев не на този свят). Самата сцена ми хареса повече от мангата,може би защото бяха цветни и мърдаха( да понекога съм голямо дете). Тейто пак си го отнесе, обаче МИхаел както винаги беше много брутален,но слуша желанията на господаря си. Съвсем сериозно Кастор ме плаши много повече от които и да е друг герои в тази история. Имам усещането, че Фрау се опитва да бъде за Тейто това което е бил Бастиан за него самият. Зехел толкова нежно положи Тейто на леглото,че чак ми с еприиска да съм на мястото на момчето. А онова розовокоосото....все още не мога да реша дали го харесвам,защото е толкова сладък или да не го харесвам,защото посмя да вдигне ръка срещу моят Фрау.
eovin18-
И аз Бастиан го харесвам.
А Мики-шан рулз от всякъде Ще ми се постоянно да беше на вън, повече ме радва от Тейто.
Що се отнася до Кастор, можеби е заради характера му. Уж ти се усмихва но не знаеш какво мисли в същото време...
Куроюри ме радва (ай ся ама си хас да не го харесам) Все пак е и част от групата на Ая-тан, което ми напомня че скоро трябва да се появи
Shinshoku- Ретард
-
HOLLY CRAP!!!
Сеюто на този новия с черната дълга коса е Паку Роми! Омг познах го веднага защото сърцето ми подскочи.
Сеюто на този новия с черната дълга коса е Паку Роми! Омг познах го веднага защото сърцето ми подскочи.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
На този от братята ли? Не се заслушах...
Ениуей, новия еп рулз...любими моменти-много *–*
Ая-тан FTW! <3
Падна смях Не предполагах че ще анимират смешните моменти след като в повечето случай ги режат, а и това в началото не си го спомням в мангата...и научих още нещо което не си спомням в мангата О.о И това е че някой от 7-те призрака е предател точно като Верлорен лол....
За това и Кастор попита Аянами кой е...дали е Верлорен или там който е от седемте призрака (т.е. предателя) поне аз така мисля, след като кулата с една от статуите бе забрананена О.О
Ениуей, новия еп рулз...любими моменти-много *–*
Ая-тан FTW! <3
Падна смях Не предполагах че ще анимират смешните моменти след като в повечето случай ги режат, а и това в началото не си го спомням в мангата...и научих още нещо което не си спомням в мангата О.о И това е че някой от 7-те призрака е предател точно като Верлорен лол....
За това и Кастор попита Аянами кой е...дали е Верлорен или там който е от седемте призрака (т.е. предателя) поне аз така мисля, след като кулата с една от статуите бе забрананена О.О
Shinshoku- Ретард
-
мен нещо не ми допада гледах го до 5 епизод ама ми затъпя .... :getr:
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
sunshine_star написа:мен нещо не ми допада гледах го до 5 епизод ама ми затъпя .... :getr:
поредния човек, който си проси смърта :icon_twisted:
бавно и мъчително, както и не съм в настроение...
всеки с вкуса си де...
началните епове са нещо като филари...и са коренно различни от мангата, която е по-яка :)
Shinshoku- Ретард
-
lol! Ланс се появи най-сетне Мноу ма радва тоя човек ,мноу смех ще пада с него (ако го направя както трябва де). Пич от всякъде
Изпитите са мноу забавни :3
ох, Ая-тан ♥
няма да фенгърлствам де...жалко че сега за мноу дълго време няма да се появи Микхайлчо :/
той ме кефеше....
и скоро първи сезон ще свърши дано направят и 2-ри, иначе ще е адски тъпо ако не го направят
Изпитите са мноу забавни :3
ох, Ая-тан ♥
няма да фенгърлствам де...жалко че сега за мноу дълго време няма да се появи Микхайлчо :/
той ме кефеше....
и скоро първи сезон ще свърши дано направят и 2-ри, иначе ще е адски тъпо ако не го направят
Shinshoku- Ретард
-
В анимето също арта сякаш се е влошил. 20 епизод много ми хареса, изгледах си го няколко пъти, беше пълен с много мили моменти mevdy Фрау и Тейто. Особено пргрътка ана Фрау по време на битката и думите му ме накараха да се разтопя като сладолед на слънце от удоволствие. Песента на Тейто накра бе много хубава и сцената с Фрау ,опрели гръб един в друг......щеше да ми харес ако тази сцена бе направена като по мангата, но и така пак си е много въздействаща:лицето на Фрау, интонацията на гласа му. Бастян се прероди като цвете, това не е никак лошо, да си цвете в градината на Лабрадор си е като да си в рая,а и самата символикаи е добрта. Тейто в бяло е много по- добре отколкото в онези с траурни дрехи. Хакурен пък колко сладко се изчерви когато Тейто го нарече приятел и физюномията му бе незабравима, сякш го бе ударил гръм от ясно небе.
eovin18-
Новият епизfo не ми хареса особено много, просто някак много постно ми се видя в сравнение с мангата, щеше да е по-добре ако се бяга придържали плътно към тази глава от мангата, тсм взаимоотношенията на Хакурен и Теито са показани много добре. А Хакурен, ех Хакурен, този човек е невероятен, само да бе истински.........Най-смешнато в целият епизод беше на 100-ят въпрос когато Тейто и Хакурен с еизпокараха кой откъде да мине, а също и Кастор и Фрау като играха шах и си посмняха за техният изпит.....
eovin18-
Сега аз ли ще си пиша сама тук. 22-ри беше напълно безсмислен. Изопщо нямаше нужда от него, само гледах как Хакурен и Тейто си почиват,поне да бяха дали повече от бащата и чичото на нашето момче. Единствено образ ана Хакурен ме задържа д аизгледам целия епизод без да превъртам.
eovin18-
Мен ме мързи да пиша хД
Няма как да е точно като мангата така или иначе. И аз се дразня че променят много неща но както и да е:.
Искам да дават повече Ая-тан Т.Т
Няма как да е точно като мангата така или иначе. И аз се дразня че променят много неща но както и да е:.
Искам да дават повече Ая-тан Т.Т
Shinshoku- Ретард
-
Дъ фък... забравила съм да пиша крайните оценки.
Герои - Какво да кажа, героите бяха най-хубавото нещо в анимето. Всички персонажи бяха добре изградени и няма как да се ограничиш на един любимец. Като стана на въпрос - Фрау, Хюга дъ бест. Другите също бяха симпатични, не мисля, че е имало някой, който да ме е дразнел. Гласа на дребус Фрау ме разтопи. <333 И още нещо - Паку Роми и героят й добре се появиха обаче не взеха абсолютно никакво важно участие. По-скоро запълваха времето на епизодите. Езък за лигите, които пролях. Ке утрепем някой.
10/10
Музика - Нищо не мога да кажа, като гледам аниме рядко обръщам внимание на саундтрака. Това, че опенинга доста ми хареса е сигурно. Няма да дам оценка тук. ^^
Арт - Арта не е лош, цветовете са приятни. Анимацията не е голяма прелест, но не е и ужасна. Бекграудите доста красиво дори са направени и винаги дават усещане каква е обстановката. Единственото нещо е, че повечето герои бяха нарисувани прекалено детайлно, което ги превръщаше в абсолютни бишита. Любимата ми нещо от цялата работа са очите на героите.
8/10
История - Дойдохме си на думата. За мен в началото анимето имаше потенциал, самата идея на анимето е страхотна, но всичко се разви страшно смутно. Докато не минаха няколко епизода, ние стояхме нехайно и зяпахме как бишитата се разхождат в белите си одежди и се правехме, че не забелязваме, че нямаме на идея какво се случва! Дори след като малка част от миналото на Тейто ни се разкри всичко си остана смутно. Анимето си остана без обрат. Абсолютно нищо не се случи с изключение на битките, които с всеки епизод ставаха все по-досадни. Тейто също не претърпя някакво развитие, нито видяхме някакви нови сили нито каквото и да било. Края беше абсолютно безсмилен, Ая-тан си остана непопеден *е хубаво де*, Микхайл изчезна в небитието без дори да се разбере повече за него, а Тейто тръгна нанякъде с Фрау без дори да подозираме накъде. О.о Просто не разбрах смисъла му, не научих нищо, нито бях докосната...
6/10 разочарована съм.Надявам се мангата наистина да е по-добра както твърдят Ради и Анимания, защото наистина мисля да му дам шанс. Както казах страхотен потенциал има и ако мангата има различно развитие от това аниме тогава не знам какво чакам. Оригинал оунс.
Крайна оценка: 7/10
Герои - Какво да кажа, героите бяха най-хубавото нещо в анимето. Всички персонажи бяха добре изградени и няма как да се ограничиш на един любимец. Като стана на въпрос - Фрау, Хюга дъ бест. Другите също бяха симпатични, не мисля, че е имало някой, който да ме е дразнел. Гласа на дребус Фрау ме разтопи. <333 И още нещо - Паку Роми и героят й добре се появиха обаче не взеха абсолютно никакво важно участие. По-скоро запълваха времето на епизодите. Езък за лигите, които пролях. Ке утрепем някой.
10/10
Музика - Нищо не мога да кажа, като гледам аниме рядко обръщам внимание на саундтрака. Това, че опенинга доста ми хареса е сигурно. Няма да дам оценка тук. ^^
Арт - Арта не е лош, цветовете са приятни. Анимацията не е голяма прелест, но не е и ужасна. Бекграудите доста красиво дори са направени и винаги дават усещане каква е обстановката. Единственото нещо е, че повечето герои бяха нарисувани прекалено детайлно, което ги превръщаше в абсолютни бишита. Любимата ми нещо от цялата работа са очите на героите.
8/10
История - Дойдохме си на думата. За мен в началото анимето имаше потенциал, самата идея на анимето е страхотна, но всичко се разви страшно смутно. Докато не минаха няколко епизода, ние стояхме нехайно и зяпахме как бишитата се разхождат в белите си одежди и се правехме, че не забелязваме, че нямаме на идея какво се случва! Дори след като малка част от миналото на Тейто ни се разкри всичко си остана смутно. Анимето си остана без обрат. Абсолютно нищо не се случи с изключение на битките, които с всеки епизод ставаха все по-досадни. Тейто също не претърпя някакво развитие, нито видяхме някакви нови сили нито каквото и да било. Края беше абсолютно безсмилен, Ая-тан си остана непопеден *е хубаво де*, Микхайл изчезна в небитието без дори да се разбере повече за него, а Тейто тръгна нанякъде с Фрау без дори да подозираме накъде. О.о Просто не разбрах смисъла му, не научих нищо, нито бях докосната...
6/10 разочарована съм.Надявам се мангата наистина да е по-добра както твърдят Ради и Анимания, защото наистина мисля да му дам шанс. Както казах страхотен потенциал има и ако мангата има различно развитие от това аниме тогава не знам какво чакам. Оригинал оунс.
Крайна оценка: 7/10
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
my luv is so down the list O.o
ъъъъ... най-големия фен, пък шъ го гледам последна нуууууу....... :getr:
ето ме и мен все още не доизгледала го .-.
мисълта че го оттървах ме подлудява само Коледната ваканция да ми падне ще си го доизям направо...Ая-тан
:getr:
ъъъъ... най-големия фен, пък шъ го гледам последна нуууууу....... :getr:
ето ме и мен все още не доизгледала го .-.
мисълта че го оттървах ме подлудява само Коледната ваканция да ми падне ще си го доизям направо...Ая-тан
:getr:
Shinshoku- Ретард
-
С тежест ще кажа колко съм разочарована от края.
Голямо ''изкривяване'' от мангата има накрая, когато Аянами се появява. Всичките тези битки бяха измислени, не че това ми пречи де, повече screen time за Ая-тан nyan~
Завърши с open ending и се надявам на 2-ри сезон (но не с толкова промени а да си тече по мангата) или римейк тъй като първи сезон е провал за мен като говоря за историята, героите са си такива каквито са и само те ме радват, тъй като в анимето намекнаха за Pandoea Box което излиза наяве много по-надълбоко в мангата, и за тези които не я следят ще им е много неясно за какво става реч.
Не искам да съм all fangirl here *lies* но когато Тейто уви ръцете си около кръста на Фрау...ahh *fangirl scream*
ahem...като цяло съм по-доволна от манагата, но да видя Ая-тан в анимиран вид е още по-.... aahhh *fangirl scream*
*nod nod* agreed...както казах ендинга е отворен, т.е. това не е края. Напълно съм съглсна с цялостната ти оценка, и определено мангата е много по-добра, тъй като в нея развитията са по-дълбоки и с повече детайли, анимето също е с адски много промени които и мен, която следи мангата ме объркаха Мангата си заслужава, а анимето...meh....Thanks god for the kewl characters, that kept me going!!! Aya-tan ftw... *fangirl scream*
sorry...обожавам го
Голямо ''изкривяване'' от мангата има накрая, когато Аянами се появява. Всичките тези битки бяха измислени, не че това ми пречи де, повече screen time за Ая-тан nyan~
Завърши с open ending и се надявам на 2-ри сезон (но не с толкова промени а да си тече по мангата) или римейк тъй като първи сезон е провал за мен като говоря за историята, героите са си такива каквито са и само те ме радват, тъй като в анимето намекнаха за Pandoea Box което излиза наяве много по-надълбоко в мангата, и за тези които не я следят ще им е много неясно за какво става реч.
Не искам да съм all fangirl here *lies* но когато Тейто уви ръцете си около кръста на Фрау...ahh *fangirl scream*
ahem...като цяло съм по-доволна от манагата, но да видя Ая-тан в анимиран вид е още по-.... aahhh *fangirl scream*
*nod nod* agreed...както казах ендинга е отворен, т.е. това не е края. Напълно съм съглсна с цялостната ти оценка, и определено мангата е много по-добра, тъй като в нея развитията са по-дълбоки и с повече детайли, анимето също е с адски много промени които и мен, която следи мангата ме объркаха Мангата си заслужава, а анимето...meh....Thanks god for the kewl characters, that kept me going!!! Aya-tan ftw... *fangirl scream*
sorry...обожавам го
Shinshoku- Ретард
-
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите