Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

07-Ghost

3 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

07-Ghost Empty 07-Ghost

Писане  Shinshoku Пет 05 Юни 2009, 22:41

07-Ghost 312v7yp

Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2005 to ?
Genres: Action, Demons, Fantasy, Magic, Military
Authors: Amemiya, Yuki (Story), Ichihara, Yukino (Art)
Serialization: Zero-Sum (Monthly)

Barsburg Empire's Military Academy has always been known for training the elite with potential to become superb soldiers who won't bring shame to the name of the empire. The students of the special program freely utilize an ability called "zaiphon" to fight... Everyone's capabilities are different, and in many cases, reflect their nature.

However, not everything is what it seems, and nothing will be the same for Teito Klein after passing the last exam...

+++++++++++++++++

ХАХАХА за таова аниме съм готова и мангата да почна да чета love *аз и манга-2 не съвместими неща* icon_lol Та така де,почнах да я чета и... love Адски ми е интересна *ест. анимето е супер а мангата 2-но повече* love Аз съм от хората които мразят да си спойлват аниметата като четат мангата преди да го гледат,но при това аниме не мога да издържа!!! искам да знам повече и повече и повече icon_lol Та така де,струва си,хора будали сте icon_lol Ая-таааан ми е още по скъп!!! ох~<3

И-иии...дам...линк към темата с анимето =3 ~> https://allanimes.bulgarianforum.net/forum-f26/topic-t2551.htm

Линк към онлайн четене на мангата =3 ~> http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/

Последната промяна е направена от -Storm.Fucker- на Пон 08 Юни 2009, 17:37; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Върнете се в началото Go down

07-Ghost Empty Re: 07-Ghost

Писане  Shinshoku Пон 08 Юни 2009, 17:31

И да...пак сама ще си коментирам...(както при темата за анимето,нищо ново)...
Та така де....
Прочех всички чаптъри до сега които са излезнали и нямам търпение всичкото това да бъде анимирано <3
Няма да спойлвам *не че и някой ще тръгне да го чете де*
Само че много исках да видя някакъв момент когато

Spoiler:

Но ще го преживея...като четох описанието на Кураюри просто бяха писала че още полът ѝ е не известен и споменаха за такъв момент,ама...или аз съм кьорава и съм го пропуснала...или изобщо няма такъв за ся icon_lol

И да...чакам с нетърпение новите чаптъри и епизоди love
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Пон 08 Юни 2009, 18:02

Бих коментирала мангата и аз, само дето съм още до 18-ти чаптър.

Soo, мно'о ме радва, по-забавна е от анимето.
Любима реплика: "Now tell me what you saw in the bath!" or smt icon_lol
Определено много ме радва мангата, няма да я зарежа, както повечето започнати.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  Shinshoku Пон 08 Юни 2009, 19:24

Ryuugu Rena ~ написа:Бих коментирала мангата и аз, само дето съм още до 18-ти чаптър.

Soo, мно'о ме радва, по-забавна е от анимето.
Любима реплика: "Now tell me what you saw in the bath!" or smt icon_lol
Определено много ме радва мангата, няма да я зарежа, както повечето започнати.

Нали, нали icon_lol Мноу смех пада с мангата, дори Ая-тан на моменти е смешен когато Хюга се издъни icon_lol
Аз се побърках от смех когато Фрау каза за Тейто и Микаге,когато се срещнаха
"His boyfriend?!" icon_lol icon_lol icon_lol

Та така де....не чета манги но за тая си заслужава =3
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Вто 09 Юни 2009, 22:28

Пак съм аз...исках само да добавя, че Лабрадор в мангата е като едно сладко малко дете ^_^
Попринцип той си има ученик и му е като майка, но вместо това ученикът му, му е като майка на Лабрадор *поне така го описа Кастор* icon_lol
да не говорим колкото е сладък когато спи в храстите,целият е рошав с листа и клонки из косата icon_lol

и дам....споменах ли Ая-тан???? че аз не спирам да говоря за него, вече майка ми даже зне кой е той icon_lol споменха ли колко мноу ме радва??? icon_lol и така де...мога да говоря по цели дни и нощи, но се ограничавам само с няколко реда icon_redface
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Вто 09 Юни 2009, 22:41

Хах, какво ли да кажа за това произведение на изкуството, което трябва да бъде едно от 7-те чудеса на света...
Замалко да ми се качи на 2-ро място в манга класацията. И скоро сигурно ще стане това.
Toтално си загърбих принципите заради това... icon_lol
However, толкова не съм се смяла на друга манга. Моментът, когато една от монахините си призна любовта към Фрау, ми стана любим. Просто беше епично! icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Вто 09 Юни 2009, 22:44

Ryuugu Rena ~ написа:Моментът, когато една от монахините си призна любовта към Фрау, ми стана любим. Просто беше епично! icon_lol

Ама то тоя момент не беше истинки drop Преработка е... Той фенски колаж за това че нещо там са закъснели с превода *прегърни малко по-назад да видиш че ги има тея моменти с нормалните си реплики* =)

Едит: Куроюри е момчеее! =3 Влизах в един форум спецялно за него и Харусе и имаше яои, за тях двамата, и се обръщаха към Куроюри с "него" така че офицялно, ТЯ е ТОЙ *въпреку това все още си го смятам за момиче, и си го обичам като такова*
love
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Сря 10 Юни 2009, 04:09

Няма значение, уникално е това icon_lol
Не ядосвайте Кастор-сан - той знае някои изключително-болезнено-изглеждащи хватки. icon_lol

П.С. Аз още от самото начало знаех, че Куроюри е момче. Поне засега не съм чувала същество от женски пол да бъде в армията. icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Сря 10 Юни 2009, 09:36

Ryuugu Rena ~ написа:

П.С. Аз още от самото начало знаех, че Куроюри е момче. Поне засега не съм чувала същество от женски пол да бъде в армията. icon_lol

Има женски в армията *онап червенокосата още в началото!* =) Извинявай мъ...розова коса,дълга плитка,какво е сладко пухче, мъничко и същевременно Харусе как го носи *е да психар е и с чувство за хумор при това, неутолима жажда за убиване* icon_lol точно на момиче а и гласът е женски...е как да не го сбъркаш icon_lol но няма значение полът! аз си го обичам така или иначе *нищо че съм го заплюла в ТЯ Е МОЯ!* смятам го за момиче и тва е icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Сря 10 Юни 2009, 09:54

Накара ме да се замисля върху пола на Куроюри icon_lol Както и да е, не ме бърка особено дали е женско или мъжко (:

Бду, it's just epic! icon_lol
"Kai-Kai bug" icon_lol

П.С. Заради тая манга наруших 1-вото златно и най-важно правило на Ryuugu Rena, a.k.a. не заплювай някого преди да изгледаш епизодите/изчетеш излезналите манга чаптъри.
Ради, it's your fault! icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Сря 10 Юни 2009, 10:52

icon_lol icon_lol icon_lol icon_lol
Мангата е златна! Обожавам я! icon_lol
Да не говорим че тоя момент на профила ти ми е един от любимите smile тоя дето ги "гонеше" беше просто върха, мноу смех пада с него icon_lol "Великият Карл-сама" icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Сря 10 Юни 2009, 23:29

Между другото, в mangafox е много орязана мангата въпреки че са всичките чаптъри до сега, а в onemanga ги няма всичките чаптъри но пък не е орязана :)
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Пет 12 Юни 2009, 16:29

Ся докато разглеждах мангата....тоя момент просто ме хвърля от всякъде icon_lol
сетих се за него докато спя...и реших да го потърся пак за да му се посмея icon_lol

http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/c037/24.html

icon_lol icon_lol icon_lol Лабрадор е мноу забавен icon_lol

+това

http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/c036/

и това
icon_lol

http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/c036/2.html
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Пет 12 Юни 2009, 16:45

Perverted`Bishop написа:+това

http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/c036/

Мда, аз на тая страница доста се смях. Как само се кефят женските на Фрау icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Вто 16 Юни 2009, 11:08

Holy...shit! Shocked
Новия чапър...лол...няма да спойлвам,но само ще каза че....вече излезна историята на Тейто...и....лол... Shocked
Малко се пообърках кой му е чичо и кой е баща му...в смисълл...зна,м че този с тъмната коса му е баща,а със русата му е чичо...ама кой е от
Spoiler:
се обърках...ама май този с тъмната коса е drop
така де...нема повеч да говорщ =3
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Нед 28 Юни 2009, 17:53

Ари уе искам нов чаптър! Издивявам! 252
Толкова е интересно ся!!! Да не говорим че както Фрау се беше провесил над Тейто, очаквах нещо друго, но това е друга тема icon_lol Те колко такива моменти имаха, и ги изпуснаха...за жалост за нас фенките
wtf
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Чет 09 Юли 2009, 16:20

Holy Shit! Shocked Излезнали са +6 чаптъра отгоре след The Box of Pandora (or smng like that) и аз не съм ги видяла!!!!! Как може! :bash:
Ще наваксам, не се беспокой!-викам си аз на себе си icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Съб 11 Юли 2009, 22:38

Пиша, за да изкажа изключително голямото ми недоволство.
Каква е тая женска бе, дъ хел? Че и за Тейто залепена.
Няма да видим шонен-ай ние, нямааа.... Ся като нищо ще се оженят и ще заживеят щастливо, пък Фрау ще остане на сухо.
Не трябваше да изниква тая, определено.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shinshoku Съб 11 Юли 2009, 23:05

И мене мноу ме нерви...Тя е принцесата на Барсбургската Империя, и носителна ка Окото на Рафаел...Също така е до колкото разбрах, годеница?! на Тейто, което ми бърка в червата >_<
Тейто си има Фрау,Аянами,Микаге,Хакурен и всичките подичнени на Аянами + Касто и Лабрадор + още колко свещенника от църквата...а то некво лигаво там се появи да разваля интериора... >_<
Според мен, Аянами я управлява...Все пак той притежава Окото на Рафаел, щом си е възвърнал силите на Верлорен, сега му трябва Окото на Микхай + Тейто, щото той е..мхм няма да спойлвам...за да си върне тялото >_<
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  CriminaL Baby. Съб 11 Юли 2009, 23:07

ОМГ, разбрах 1/3 от нещата, които каза, чак сега О.О Чак се чудя как ги помниш хилядите факти.
Както и да е, авторката е зла. Много много зла. Не съм доволна.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  eovin18 Нед 26 Юли 2009, 17:30

Чак сега забялязах, че имало тема и за мангата. Има няколко момента,койъо нямма търпение да видя анимирани. Като например глава 37. Фрау има толова хубаво тяло......Въпреки ,че в тази глава акто цяло ми беше много жал за него,горкият ми той. Теито знае ли за състоянието на Фрау,защото на мен отговора на този въпрос ми се губи. Но Фрау е толкова добър,не искъм душата му да ходи в ада, но ми харесва загриженоста на Тейто. Други моменти който ме карат да се разтапям като масло върху препечена филиика са:
в глава 44:
http://www.onemanga.com/07_Ghost/44/18/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/44/19/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/44/20/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/44/20/
глава 33:
http://www.onemanga.com/07_Ghost/33/021/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/33/026/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/33/027/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/33/028/

А това момиче не ме интересува каква роля има в историята стига да не застава между Тейто и Фрау. Мисля,че накрая всичко ще се оправи за Тейто и той ще си живее дълго и щастливо(привърженичка съм на щастливия край премесен с малко тъга, в историята може да има колкото си иска драма,но края трябва да е горе долко добър), но не съм сигурна, че Фрау ще се отърве....
eovin18
eovin18

Female
Брой мнения : 16
Дата на регистрация : 20.07.2009

Писане  Shinshoku Вто 28 Юли 2009, 16:06

Моите любими моменти...(за тази работа ви трябва мангата).Следвайте стъпките.:

Стъпка 1:
Отивате в onemanga or mangafox, намирате 07-Ghost.

Стъпка 2:
Отваряте първи чаптър.

Стъпка 3:
Намирате страницата където се появява за първи път Аянами.

Стъпка 4:
Вече знаете как изглежда той

Стъпка 5:
Разлиствате мангата (разлиствате не е точната дума де) и където видите, запомненият индивид а.к.а. Аянами-сама, начи момента ми е любим icon_lol

Та.....нямам търпение за новия чптър icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  eovin18 Сря 29 Юли 2009, 11:12

Аз също нямам търпение да разбера какво ства нататък. Дане започнах да си чета пак мангата. А да питaм след като вече си станал един от 7-те призрака можеш ли пак да умреш ,не да загубиш душата си, а да умреш, защото в една от главите на мнагта изглежда така сякаш Кастор умира,в 46 глава ето тук:

http://www.onemanga.com/07_Ghost/46/24/
http://www.onemanga.com/07_Ghost/46/25/

и като споменха тази глава, на Лабрадор изопщо не му отива да се бие,той наистина си е като едно малко дете. А и още един въпрос ще го дам като пример защото не мога да го опиша добре: Зехел и Фрау един и също съществпо ли са? Или Зeхел просто обитава тялото на Фрау и когато Фрау" умре пак" или изгуби душата си Зехел ще си намери друг преностител?(леле изопщо не ме бива да обяснявам:( дано сте ме разбрали).
А тези 7 духа мъртви не мъртви си имат слаби места, ето на Кастор това е русалката.

Последната промяна е направена от eovin18 на Сря 29 Юли 2009, 15:09; мнението е било променяно общо 1 път
eovin18
eovin18

Female

Писане  Shinshoku Сря 29 Юли 2009, 14:13

Кастор не умира (Лабрадор го спасява). Иначе мисля че могат да умрат, но Аянами е този който може да убие и Гоуста в тях, след като Седемте призрака са направени от Аянами.
Те са явно 7 много важни части за него, без които, той не може да бъде в пълна сила като Верлорен.

Фрау и Зехел не са едно, но споделят едни спомени, след като Зехел е във Фрау, който е дефакто мъртав но понеже Зехел е в него той си има спомените, начи Зехел не използва само тялото му, и са сляти в едно.

Обикновен човек, дори и да "убие" тялото, той не може да нарани Призрака в него.
Но вече Аянами и Варсфайл, нещо което Верлорен е създал, може веше да навреди на Призрака. Но мисля че най-вече Аянами може да ги убие (след като те са негови нещо като копия, съдържащи важни неща за него)....
Не ме бива да обяснявам icon_lol

Но ми е адски любопитно, защо Верлорен е убил дъщерята на Ангела на Небесата...смисъл...интересно ми е

Едит: Сега се сетих..чела ли си One Shot мангите на 07-Ghost? "Pilot" и "Begleiter"?
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  eovin18 Сря 29 Юли 2009, 15:30

Не, не съм ги чела,къде мога да ги намеря? А да благодаря за разясненията. Значи има вероятност Фрау да умре или Зехел да направи нещо против волята на Фрау, това определено прави нещата по-и нтересни. Радвам се ,че Кастор не умира, въпреки,че ме плаши на моменти си го харесвам. А знаеш ли дали вече има doujinshis по тази манга? Лабрадор е толова миличък и грижовен, изопщо не му отива да е част от 7-те.

Edit: А токущо прочетах това
http://www.mangafox.com/manga/07_ghost/c023.5/1.html

Превих се от смеях на първите странииц, Фрау като "майка" беще незабравимо. Въпреки, че това с влака и Микаге беше малко тъжно.
eovin18
eovin18

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото