Ghost Hunt
+4
Ricchan ^^
{Bloody.Rose}
Façade
RealizeR
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ghost Hunt
Тамиама Май e нормална ученичка с недотам толкова обичайна работа. Работейки за Shibuya Psychic Research, тя помага в разледването на странни феномени, възможни фантоми, заблудени души, пси способности, проклятия.... Интересна работа, но... Да бъдеш в тази сфера на дейност също така означава да познаваш някои доста уникални личности, като се почне от собствения и шеф Шибуя Казуя, доста добре изглеждащ, но нарцисист, с огромни познания в сферата на паранорманото и убеденост в методите си на разследване, 17 годишен младок. Не бива да се забравя и отровния му език, който може да превърне бялото в черно в случей на нужда и дапричини депресията на Май за два дена напред. Въпреки себичния му характер Май малко по малко почва да се влубва в него и... въпреки конкуренцията и! Хара Масако - известен медиум често давана по телевизия и списания. Любовния съперник на Май! По някакъв начин е замесена в бизнеса на Шибуя и това е причината никога да не бъде отказана нейна молба към него *Дръж се Май стискаме ти палци! О.о* Други сътрудници в Shibuya Psychic Research са Лин, мистериозен тип говорещ малко и в повечето случеи със страшно изражение на лицето (това с което се е родил). По късно става ясно, че той е onmyouji (нещо от типа на шаман). Матсузаки Аяко - жрица, със сигурност не можеш да я объркаш с класическия вариянт - Не би изкал да си развалиш впечатлението ^^. Такигава Хошу - бивш монах, понастоящем рок звезда с хоби изтребване да духове ^^ и Джон Браун - католически свещенник и екзорсист. Пъстроцветната дружинка работят за да обределят дали найстина случея е работа на паранормалното или е в рамките на обяснимото от съвременната наука. Ако чуете скърцащи врати дращене, присъствие втъмния кът на стаята знаете към кого да се обърнете!
Characters:
Well, first things first: I will start with a round of introductions of what looks to be the main characters.
Mai Taniyama - Mai looks to be the main protagonist of this tale. Like in many animes, she's a young high-schooler (probably 16 years old).
Kazuya Shibuya - The 17-year-old boss of Shibuya Psychic Research who checks out the abandoned building which is rumored to be haunted at the start.
Lin Koujo - Shibuya's assistant. He was injured and Mai had to take his place.
Ayako Matsuzaki - The Shinto miko priestess. Rather outspoken.
Houshou Takigawa - The monk who looks more like he belongs in a band rather than a Buddhist temple!
John Brown - The 19-year-old exorcist priest from Australia. Speaks Japanese with a Kansai accent.
Masako Hara - The spirit medium with a popular television show. I guess thinking of John Edwards, the TV psychic, doesn't help here...
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Re: Ghost Hunt
Мен лично много ми хареса понеже е някак си по различно от другите анимета които сам гледал до сега.
А и ендинг сонга много ми харесва ако някои го иска мога да му го пратя по скаип :icon_bigrin:
П.С. Има ли проблем с това което е написано на англ ?Ако има кажете да го изтрия.
А и ендинг сонга много ми харесва ако някои го иска мога да му го пратя по скаип :icon_bigrin:
П.С. Има ли проблем с това което е написано на англ ?Ако има кажете да го изтрия.
RealizeR- Терорист
-
ммм изглежда интересно ще го скивам
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
ммм мн ме радва анименцет само че някои от сериите не са за хора със слаба психика които го гледат през нощта
Façade- Ретард
-
Извинете, че се намесвам, не съм го гледала ама да отговоря: Няма проблем, че има и на английски, няма проблем и ако цялото е на английски
А Боби, какви са тези пиксове в темата Пикове само в първото мнение! Сега ще ти ги преместя.
А Боби, какви са тези пиксове в темата Пикове само в първото мнение! Сега ще ти ги преместя.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Mai Taniyama - Mai looks to be the main protagonist of this tale. Like in many animes, she's a young high-schooler (probably 16 years old).
В много анимета?Да не е същата МАи която е и в Маи Отоме и Маи Химе или се бъркам.тая от подписа и аватара ми.Фамилията и е подобна на тази Маи.Може да се лъжа че съвпада факта че е в повече от 1 аниме и че е ученичка на 16 години ама да си попитам
В много анимета?Да не е същата МАи която е и в Маи Отоме и Маи Химе или се бъркам.тая от подписа и аватара ми.Фамилията и е подобна на тази Маи.Може да се лъжа че съвпада факта че е в повече от 1 аниме и че е ученичка на 16 години ама да си попитам
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
мне е тя :icon_bigrin:
тая е друга и е с кафява коса
тая е друга и е с кафява коса
Façade- Ретард
-
ам да попитам колко епа е това нещо
аз намерих 25 ама мисля че нещо остава недовършено
аз намерих 25 ама мисля че нещо остава недовършено
Façade- Ретард
-
Аз като го гледах беше към 2-3 часа лелеее...
Някфа лудница става отсякаде очакваш некакви такива >> :girl_werewolf: да та стреснат и накрая неиздържах и... :getr: го оставих за другия ден по светло да си го гледам.
Някфа лудница става отсякаде очакваш некакви такива >> :girl_werewolf: да та стреснат и накрая неиздържах и... :getr: го оставих за другия ден по светло да си го гледам.
RealizeR- Терорист
-
мне беше мн страшно
аз го изгледах за по малко от 24 часа :icon_bigrin:
зяпах го до 4 часа/сутринта/
аз го изгледах за по малко от 24 часа :icon_bigrin:
зяпах го до 4 часа/сутринта/
Façade- Ретард
-
RealizeR написа:Аз като го гледах беше към 2-3 часа лелеее...
на мен пък ми е много приятно да си го гледам нощем.. вие ме стреснахте с тия коментари :girl_werewolf: и отказвах да го гледам вечер, но след 7 епизод вече не ми правеше впечатление, защото няма чак толкова брутални и плашещи сцени
стигна ли до епа със оня дето беше като вампир
товагава най-мн се накефих
товагава най-мн се накефих
Façade- Ретард
-
не беше вампир, понеже не пиеше кръвта на хората, а се къпеше в нея
като онази.. Елизабет
дето се къпала в кръвта на девици, за да остане млада завинаги..
а тоя нещо е страдал от танатофобия, та все повтаряше "не искам да мрааа, не искам да мрааааа"
аз мисля, че тия епизоди бяха най-добрите от анимето (сигурно щото имаше много кръв =D)
P.S.
издразних се на простотиите на Масако.. "Мразя те, понеже той нарича единствено теб по име"
егати причината..
като онази.. Елизабет
дето се къпала в кръвта на девици, за да остане млада завинаги..
а тоя нещо е страдал от танатофобия, та все повтаряше "не искам да мрааа, не искам да мрааааа"
аз мисля, че тия епизоди бяха най-добрите от анимето (сигурно щото имаше много кръв =D)
P.S.
издразних се на простотиите на Масако.. "Мразя те, понеже той нарича единствено теб по име"
егати причината..
ох тя ме дразнеше през цялото време
ба и досадата...постояно се лепеше за Нару
и постояно се прай на отворена със способностите си
ба и досадата...постояно се лепеше за Нару
и постояно се прай на отворена със способностите си
Façade- Ретард
-
и все мрънка на Маи
а Нару е любезен с нея, просто защото наистина има уникални способности.. не, че я харесва или нещо..
а Нару е любезен с нея, просто защото наистина има уникални способности.. не, че я харесва или нещо..
не понеже тя е щерка на тоя дето ги финансира и затва
Façade- Ретард
-
така ли
тва явно съм го пропуснала
nvm
ама Нару е голямо борче
много добре знае, че Маи го харесва и пак се държи толкова студено с нея..
ама.. кх, кх
той си се държи така с всички де..
тва явно съм го пропуснала
nvm
ама Нару е голямо борче
много добре знае, че Маи го харесва и пак се държи толкова студено с нея..
ама.. кх, кх
той си се държи така с всички де..
емз мене точно затва ме кефи
мн ги обичам такива
не е някъв лигльо каот Каналето който мн ме нерви ама не му е във тая тема мястото :getr:
та за Нару кво мога да кажа
пич и половина
мн ги обичам такива
не е някъв лигльо каот Каналето който мн ме нерви ама не му е във тая тема мястото :getr:
та за Нару кво мога да кажа
пич и половина
Façade- Ретард
-
да де
ама може да се държи малко по-така..
не е приятно да игнорираш всички около себе си.. нито пък е приятно да бъдеш игнориран
за Педале-сенпа~ааай няма да говоря.. да ходи да се реже някъде =D
ама може да се държи малко по-така..
не е приятно да игнорираш всички около себе си.. нито пък е приятно да бъдеш игнориран
за Педале-сенпа~ааай няма да говоря.. да ходи да се реже някъде =D
ми не се знае ако има 2ри сезон оже да стане нещо по между им
като например....
Те са сами....всичко наоколо е тъмно...Нея я е страх.
Изведнъж почувтства леко притискане към стената.
-Нару?Това ти ли си?-никакъв отговор.В следващия момент чувства нечии устни върху своите.Разбира,че това са неговите устни.Той най-накрая и показва истинските си чувства и са сгаджосват (не ми обръщай мн внимание...побъркано съм си
като например....
Те са сами....всичко наоколо е тъмно...Нея я е страх.
Изведнъж почувтства леко притискане към стената.
-Нару?Това ти ли си?-никакъв отговор.В следващия момент чувства нечии устни върху своите.Разбира,че това са неговите устни.Той най-накрая и показва истинските си чувства и са сгаджосват (не ми обръщай мн внимание...побъркано съм си
Façade- Ретард
-
на последния епизод колабирах от смях
то не, че беше много за смях, ама Маи като докосна Нару и я отблъсна нещо, което ми заприлича на ток.. или нещо подобно, но nvm
и аз естествено веднага се сетих за простотии и като изцепих
"ААА, НАРУ ИЗВАДИ ЧИДОРИТО"
смея се на собствена си простотия
между другото това с втория сезон не лоша идея, само дето няя да стане, шото Нару си е чвор
едит:
Да.. и на края ми стана тъжно, че свърши.. егати
и на мен ми минаваха подобни мисли
мн ме е яд че свърши...струва ми се малко недовършено
мн ме е яд че свърши...струва ми се малко недовършено
Façade- Ретард
-
миии..
мен пък отворения финал ме кара да мисля, че скоро е възможно да има втори сезон
знае ли човек
мен пък отворения финал ме кара да мисля, че скоро е възможно да има втори сезон
знае ли човек
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите