Кой е предмета, който ненавиждате в училище?
+44
Na-chan no Hime
diamantina
mirelinka
Xx_Uchiha_girl_Xx
Chaos
rock_pure3
nevitu
neli4ka
meow
lips_of_an_angel
Ala-bala
Katinkka
miss_kapriss989
AngeL_of_Death
angel_hope
NiKa-chan
obsessed.girl*
Angel of the dead
skindrawer
Blackie.
anifen.1gb.bg
Vampire_Love
black_warrior
Mad.Soul
Rena-Zlat
~[Twilight]~
LiДо4o_O
~|~Crazy_kid~|~
Shivers
Cocaine`
The Black Rose
CriminaL Baby.
Koufuku ;3
Plug in,Baby~
HellGirl
Kreator
Megaphy
c0lourblind-
Shinshoku
Enery
Façade
Ricchan ^^
Little.Vampire
Minche7o_96
48 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Кой е предмета, който ненавиждате в училище?
Стани, не се притеснявай...
Не само ти смяташ нещата които учим за излишни...
Дори госпожата ми по математика каза, че тези неща изобщо няма да ни трябват, но на матурата ще ги има и е длъжна да ни ги предаде...
Таа за да не е спам...
В последно време изобщооо ама изобщооо не ми се занимава с информатика..
А кофтито е, че това работя...
Не само ти смяташ нещата които учим за излишни...
Дори госпожата ми по математика каза, че тези неща изобщо няма да ни трябват, но на матурата ще ги има и е длъжна да ни ги предаде...
Таа за да не е спам...
В последно време изобщооо ама изобщооо не ми се занимава с информатика..
А кофтито е, че това работя...
Химия. Физика. Биология.
Не мога да понасям нито един от тези предмети.
Не мога да понасям нито един от тези предмети.
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
- Попринцип харесвам всеки един предмет,но учителите,които ми преподават правят така,че учениците да намразят предмета :)
Иначе...физическото,просто всеки час ендо и също - цар и лайно,а момчетата играят футбол..прекалено застреляно е
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Едно време ненавиждах Физиката... сега Икономика на Предприятията
Определено математиката и химията.математиката заради сложните изчисления и трудни за решаване геометрични задачи колкото и да се блъскам главата не мога да разбера как да ги реша и защото преподавателката по математиката не обеснява добре и разбираемо а със доста трудно за запомняне изречения а химията защото половината от химията се иска да можеш да ицчисляваш ужасни уравнения.
Angel of the dead- Терорист
-
Брой мнения : 239
Дата на регистрация : 07.09.2009
Математика и история.
obsessed.girl*- Терорист
-
Брой мнения : 292
Дата на регистрация : 15.11.2009
Химия и Физика
NiKa-chan- Терорист
-
Job/hobbies : skachane na 2 kraka xaxaaa
Humor : nqam humor, imam apetit :D
Брой мнения : 152
Дата на регистрация : 28.12.2009
Математика - нито ми е интересно, нито ми се учи, нито пък го смятам за нужно, както каза Стани. Не смятам да се занимавам с математика, ама г-жата си е навила, че имам 'талант' и трябва да го развивам. Пу, да го ева, тея уравнения, триъгълници, ромбове, не-знам-си-още-кво...
Физическо - попринцип нямам нищо против предмета, хубаво е да си поиграе човек малко. Но като се затопли и играем навън става страшно. Само едно и също..
Физика - интересно ми е, ама като не мога да го схвана? А и след като математиката не ми върви, като вземем да ги решаваме онези тъпите задачи... Ако тока е толкова, напрежението не-знам-си-кво.. на кого ще му е нужно? А де.
Технологии - Е, тва е предмета, който наистина ненавиждам! Учим пълни глупости. Който има намерение да става техник - прав му път. Да си го учи.
Биология - Епа, не толкова предмета, колкото г-жата. Само не мога да разбера за кво ми е да знам, че растението имало митохондрии, пластиди и още куп глупости..
Литература - Мразя го тоя предмет и толкова. Не ми е интересно. Г-жата ми се чуди как може да ми върви толкова по история и по български, но не и по литература. Ама то като ми е тъпо... И тея километричните стихотворения, оди, романи и още дивотии... И да ме обесят няма да ги науча! Биографии - хубаво, ама за другото. И разсъжденията. Нали ние трябва да покажем кво мислим по въпроса? Е, за кво ни карат да преразказваме от някакъви тъпи анализи, само че със свои думи ><
Едитнато от предишните
Физическо - попринцип нямам нищо против предмета, хубаво е да си поиграе човек малко. Но като се затопли и играем навън става страшно. Само едно и също..
Физика - интересно ми е, ама като не мога да го схвана? А и след като математиката не ми върви, като вземем да ги решаваме онези тъпите задачи... Ако тока е толкова, напрежението не-знам-си-кво.. на кого ще му е нужно? А де.
Технологии - Е, тва е предмета, който наистина ненавиждам! Учим пълни глупости. Който има намерение да става техник - прав му път. Да си го учи.
Биология - Епа, не толкова предмета, колкото г-жата. Само не мога да разбера за кво ми е да знам, че растението имало митохондрии, пластиди и още куп глупости..
Литература - Мразя го тоя предмет и толкова. Не ми е интересно. Г-жата ми се чуди как може да ми върви толкова по история и по български, но не и по литература. Ама то като ми е тъпо... И тея километричните стихотворения, оди, романи и още дивотии... И да ме обесят няма да ги науча! Биографии - хубаво, ама за другото. И разсъжденията. Нали ние трябва да покажем кво мислим по въпроса? Е, за кво ни карат да преразказваме от някакъви тъпи анализи, само че със свои думи ><
Едитнато от предишните
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Façade написа: И разсъжденията. Нали ние трябва да покажем кво мислим по въпроса? Е, за кво ни карат да преразказваме от някакъви тъпи анализи, само че със свои думи ><
Над това се чудя откакто ми лепнаха 4 на класното,защото бях казала какво мисля (А тея със шестиците бяха назубрили няколко анализа )
Иначе аз не карам много часове,но...Мразя Час на Класа по простата причина,че госпожата го обръща на немски и ни изпитва
Музика-та също я мразя,защото учим глупости и госпожата ни е откачена в лошия смисъл.
Най-много ненавиждам часовете от занималнята - пълно губене на време
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
математика. Винаги се дъня на нея :icon_bigrin:
angel_hope- Терорист
-
Job/hobbies : komputyren maniak
Humor : "none"
Брой мнения : 192
Дата на регистрация : 08.07.2009
история и биология.
Не мога да ги понасям.
Не мога да ги понасям.
AngeL_of_Death- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 28.10.2009
Математика,защото на госпожата сериозно и хлопа дъската, не стига това пък и ни е класна!
miss_kapriss989- Терорист
-
Job/hobbies : My hobby is to shatter the hearts of the innocent boys.
Брой мнения : 186
Дата на регистрация : 08.12.2009
На мен попринцип ми вървят такива предмети като математика, физика, химия.. при тях проблема е, че не поглеждам учебник xD
Най-зле съм с БЕЛ и Биология :D
За тея двете.. просто не мога да изкарвам повече от 4.. и даже попринцип от мързел се дъня с 3 xD
По литература най-мразя часта с есетата, писмените работи и т.н. Никога не съм била добра на такива работи.. е защо подяволите.. то това си е чисто и просто разтягане на локум.. и то попринцип са ми давали разни - "какво е мнението на автора за еди-си-кво" еми извинявайте, ама аз от де по дяволите да знам мнението на шибания автор :D Все пак не мога да чета мисли.. и още по-малко пък мога да го питам.. xD
Ъъм.. биологията.. там се учат попринцип разни сложнотий.. и все изпитват на няколко урока.., а аз като не уча става сложно :D
Другитее.. не ги мразя особено.. ии хора.. защо по дяволите мразите даден предмет заради сегашната си даскалка.. темата не е ли попринцип като цяло защо мразите самия предмет.., а не даскала/ката ?
Ps Аз съм най-откачаната и любимия ми предмет е Математика ;D
Най-зле съм с БЕЛ и Биология :D
За тея двете.. просто не мога да изкарвам повече от 4.. и даже попринцип от мързел се дъня с 3 xD
По литература най-мразя часта с есетата, писмените работи и т.н. Никога не съм била добра на такива работи.. е защо подяволите.. то това си е чисто и просто разтягане на локум.. и то попринцип са ми давали разни - "какво е мнението на автора за еди-си-кво" еми извинявайте, ама аз от де по дяволите да знам мнението на шибания автор :D Все пак не мога да чета мисли.. и още по-малко пък мога да го питам.. xD
Ъъм.. биологията.. там се учат попринцип разни сложнотий.. и все изпитват на няколко урока.., а аз като не уча става сложно :D
Другитее.. не ги мразя особено.. ии хора.. защо по дяволите мразите даден предмет заради сегашната си даскалка.. темата не е ли попринцип като цяло защо мразите самия предмет.., а не даскала/ката ?
Ps Аз съм най-откачаната и любимия ми предмет е Математика ;D
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Математика
Всичко друго се търпи.
Всичко друго се търпи.
Ala-bala-
Job/hobbies : I kill pigeons for sport
Humor : Man if you die I'm gonna kill you!
Брой мнения : 24
Дата на регистрация : 06.04.2010
и аз така :icon_bigrin:Ala-bala написа:Математика
Всичко друго се търпи.
lips_of_an_angel-
Брой мнения : 47
Дата на регистрация : 04.02.2010
математика, защото тея числа ме плашат
meow-
Брой мнения : 17
Дата на регистрация : 08.03.2010
В общи линии, на мен за в бъдеще ще са ми нужни само езици, български и литература. Всичко останало, което учим, ни най-малко не ме вълнува...
Мразя математиката, защото ме принуждават да я уча. А ако се преборя със себе си и седна да науча нещо, това, което досега съм знаела, моментално се изпарява. И после има едни контролни, едни чудесии... не е за приказка. А въпросният предмет няма нищо общо с интересите ми, нито пък ще ми потрябва някога да знам какво е това система линейни уравнения... на интервю за работа само това си умират да знаят.
Мразя също физиката и химията. Биологията ставаше със зубрене, ама физиката и химията просто не ги траех. Нищо не схващам от тях.
Физкултурата е поносима, стига да не покриваме нормативи, защото там съм гола вода. Иначе през останалото време е готино - играеш си, говориш си... Обаче не виждам смисъла. Вместо да имаме един час повече за английски, те ни карат само да се преобличаме и да киснем в салона.
Информатиката също е безсмислена, според мен. Разбирам горе-долу какво да пипна по компютъра, но го правя интуитивно, защо трябва да зубря някакви щуротии..
А и литературата ми стана неприятна откакто учим "Крадецът на праскови" и постоянно пишем нещо по него...
Мразя математиката, защото ме принуждават да я уча. А ако се преборя със себе си и седна да науча нещо, това, което досега съм знаела, моментално се изпарява. И после има едни контролни, едни чудесии... не е за приказка. А въпросният предмет няма нищо общо с интересите ми, нито пък ще ми потрябва някога да знам какво е това система линейни уравнения... на интервю за работа само това си умират да знаят.
Мразя също физиката и химията. Биологията ставаше със зубрене, ама физиката и химията просто не ги траех. Нищо не схващам от тях.
Физкултурата е поносима, стига да не покриваме нормативи, защото там съм гола вода. Иначе през останалото време е готино - играеш си, говориш си... Обаче не виждам смисъла. Вместо да имаме един час повече за английски, те ни карат само да се преобличаме и да киснем в салона.
Информатиката също е безсмислена, според мен. Разбирам горе-долу какво да пипна по компютъра, но го правя интуитивно, защо трябва да зубря някакви щуротии..
А и литературата ми стана неприятна откакто учим "Крадецът на праскови" и постоянно пишем нещо по него...
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Математика най-много, може би не нея, а госпожата, защото ще ме остави тая година на изпити , ама каакто и да е...
и Физиката по всички други предмети си се справям мн добре...
и Физиката по всички други предмети си се справям мн добре...
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Хмм, let's see...
Биология - отвратителен и ужасно скучен за мен предмет. Омръзнало ми е да уча за бактерии, глисти и тении... Ще имам късмет ако не остана на изпит тая година... То да учехме нещо свястно, пък то к'ви тъпни са...
Физика - Хич не я обичам. Раздела с ония формули и мерни единици беше приятен, науча формулата за 5 мин и съм си изкарала 5 на изпитване... Ама тоя новия раздел... То само определения, баце, дето тря'а се зубрят. Не е за мене.
Раздела геометрия от математиката - Алгебрата си я обичам, ама тая геометрия... Не. Сложна е.
Химия - намразих я покрай Сатаната. Свит ми е корема преди да вляза в час. Тая един път написа двойки на 8 човека, защото са се забавили с отговора 1 мин. Адски злобно създание, дошло е от ада за да ни вгорчава живота и винаги ще ни преследва... Като се разболя всички в 1 глас извикахме "има господ!" ...
Биология - отвратителен и ужасно скучен за мен предмет. Омръзнало ми е да уча за бактерии, глисти и тении... Ще имам късмет ако не остана на изпит тая година... То да учехме нещо свястно, пък то к'ви тъпни са...
Физика - Хич не я обичам. Раздела с ония формули и мерни единици беше приятен, науча формулата за 5 мин и съм си изкарала 5 на изпитване... Ама тоя новия раздел... То само определения, баце, дето тря'а се зубрят. Не е за мене.
Раздела геометрия от математиката - Алгебрата си я обичам, ама тая геометрия... Не. Сложна е.
Химия - намразих я покрай Сатаната. Свит ми е корема преди да вляза в час. Тая един път написа двойки на 8 човека, защото са се забавили с отговора 1 мин. Адски злобно създание, дошло е от ада за да ни вгорчава живота и винаги ще ни преследва... Като се разболя всички в 1 глас извикахме "има господ!" ...
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Български и ам само тва са...
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Anery написа:Математика, защото нито я разбирам, нито ми е интересна, нито искам да я знам! Ненавиждам математиката. И последно, защото заради това, че не я разбирам имам шибани оценки, провалящи ми живота, защото майка ми е математик и само ме питиска. Всеки ден математика и аз все пак не я знам.
Физкултурата също я мразя. Просто ненавиждам да ме карат да си хабя времето в преобличане и подскачане нагоре - надолу залудо! Като през това време мога да правя къде, къде по - хубави и интересни неща!
+ !
Математика - никога не слушам, нито разбирам, но тая година 2-ри срок се наредих с петици.. Иии *Йеее* .
Физкултура - пфф, аз тва не го смятам за предмет. Изобщо не си правя труда и да играя.
и естествено География. Уроците са мега смучни, никога не слушам какво говори скапания даскал, който си реже ноктите докато изпитва.
Засега са тея.
rock_pure3-
Humor : ь.ь
Брой мнения : 98
Дата на регистрация : 24.03.2010
Биологията за безгръбначните животни. ;X
Драскане, музика и подобни тъпотии, които са уж за да ми правят учебната програмата по-лека, а вместо това са единственото, което не обичам в нея.
Драскане, музика и подобни тъпотии, които са уж за да ми правят учебната програмата по-лека, а вместо това са единственото, което не обичам в нея.
Последната промяна е направена от Chaos на Нед 08 Авг 2010, 10:41; мнението е било променяно общо 1 път
Chaos-
Job/hobbies : Очерняне живота на другите~
Брой мнения : 68
Дата на регистрация : 19.04.2010
Хмм..да видим ся..
Математика-Мразя я!Нито разбирам тея цифри или ромбите и др чудесии....Не ми се учи колкото и да се натъвам нищо не става.Да науча нещо и опаа нищо не запомних от т'ва дет ''уж'' учих!!!Скучна ми е!!
Геогравия-Ненавиждам тоя предмет!! Даскала ми е кретен и перверзник !!Уроците са хиперр-скучни нищо не схващам от тях!Мно ма е*е кво са расите или кой бил първия Афструнавт,хич ни ма интересува!!Нали съм от Европа не ми пука кой бил с мно косми,кой бил с глава кат яйце!
Музика-Мразя да пея тея бабушкерски песнички.Даскала ми е пияница кретен и кат се напие даже не забелязва,че половината клас ги няма !Незнам как ми писа 6тица.. ? Каза ми да му кажа кой е изпълнителя на Химна на България казах и тоя ми писа 6 за годината!!!
Технологии-АААА!!Тая бабка дет ми стой прец фейса и ми обяснява как се включва и как са иключва компа,просто не мога да я гледам!Иам си комп в нас не ми трябва допълнителна информация -.-
Тес предмети кат ги имам и по добре да не си свалям слушалките от ушите!!
Толкова ми е скучно,че е имало случай да заспивам
Математика-Мразя я!Нито разбирам тея цифри или ромбите и др чудесии....Не ми се учи колкото и да се натъвам нищо не става.Да науча нещо и опаа нищо не запомних от т'ва дет ''уж'' учих!!!Скучна ми е!!
Геогравия-Ненавиждам тоя предмет!! Даскала ми е кретен и перверзник !!Уроците са хиперр-скучни нищо не схващам от тях!Мно ма е*е кво са расите или кой бил първия Афструнавт,хич ни ма интересува!!Нали съм от Европа не ми пука кой бил с мно косми,кой бил с глава кат яйце!
Музика-Мразя да пея тея бабушкерски песнички.Даскала ми е пияница кретен и кат се напие даже не забелязва,че половината клас ги няма !Незнам как ми писа 6тица.. ? Каза ми да му кажа кой е изпълнителя на Химна на България казах и тоя ми писа 6 за годината!!!
Технологии-АААА!!Тая бабка дет ми стой прец фейса и ми обяснява как се включва и как са иключва компа,просто не мога да я гледам!Иам си комп в нас не ми трябва допълнителна информация -.-
Xx_Uchiha_girl_Xx-
Job/hobbies : Ммм..да слушам музика [[h] ~
Humor : Wиnаgи рaдosтtнa..~nо pоnяkоgа tъjна..~Където е купона там съм и аз~ ;; pp
Брой мнения : 44
Дата на регистрация : 30.07.2010
Xx_Uchiha_girl_Xx написа:Хмм..да видим ся..
+ 1
mirelinka-
Брой мнения : 118
Дата на регистрация : 28.04.2010
абсолютно същото мнение без никаква разлика хахDays and Days написа:География... супер скучен предмет... никога не съм го харесвала и следователно никога не съм го учила
Физика... абсолютно нищо не разбирам от тоя предмет... ама абсолютно нищо... и до днес госпожата се чуди как може човек, който е толкова добре по математика по физика да куца така...
Физическо... по-безсмислен час от това едва ли може да има...
diamantina-
Брой мнения : 45
Дата на регистрация : 05.08.2010
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Униформите в училище.
» До каква степен и защо ненавиждате родителите си понякога или доста често?
» последния филм,който гледахте?
» кой е най-смотания филм,който сте гледали?
» За всички който мислят че Аму е лигава
» До каква степен и защо ненавиждате родителите си понякога или доста често?
» последния филм,който гледахте?
» кой е най-смотания филм,който сте гледали?
» За всички който мислят че Аму е лигава
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите