ANIVENTURE 2008::30-31.08
+14
akira
Blackie.
Façade
Cocaine`
Shivers
{Bloody.Rose}
Alice
*za®aTan4o - Lee*
Ricchan ^^
~Black rose~
Apathy
What's up?
Enery
~|~Crazy_kid~|~
18 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 8 от 11
Страница 8 от 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: ANIVENTURE 2008::30-31.08
Е ти колко батерий си изхабила?
akira-
Job/hobbies : да подлудявам хората...
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Брой мнения : 131
Дата на регистрация : 19.08.2008
Виж какво,Ири,не вярвах,че ще ти го кажа на теб,но просто като не ме харесваш прав ти път..малко ме интересува дали държанието ми ти харесва или не!Това съм аз и нямам намерение да се променям заради това,че си падаш по лоената топка!Аз като ви казвах,че съм ужасна и казвам това което мисля,бе з да се интересувам какво става с отсрещвия никой не ми вярваше,сега си сърбайте попарата!
Ъмз,за догодина...дано някой да се направи на Л,мн искам да си го заведа в къщи
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
еммм аз не знам...мисля че бяха две само...akira написа:Е ти колко батерий си изхабила?
И аз се надявах да има колсплей на Л...Даже първият ден някой каза че щяло да има,ама както се видя нямаше
akira-
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
akira-
А на аниплея в Пловдив пролетната ваканция ще ходите ли? Има време до тогава де, но аз 100000% съм там (от сега е сигурно)
По-нататък и тема ще направите де, далече е още, ама прото информативно питам
Пловдив?!Къде е тва
Там съм задължително
Там съм задължително
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Ммм,чак до Пловдив май няма да склоня майка ми Има време...може и да успеяPanda-chan написа:А на аниплея в Пловдив пролетната ваканция ще ходите ли? Има време до тогава де, но аз 100000% съм там (от сега е сигурно)
akira-
епа браво Ти какво ... оде знаеш , че говоря за теб ... Поведението за което говоря не е твоето , ставаше въпрос за Лица на АнимеС-а който ръсиха разни работи по мой адрес(не само мой де , но предимно за мен) Вчера ти го казах на венчъра това което имах да ти го казвам но се тая вече си го каза , благодаря ти много ... никога не съм мислила , че ще кажеш нещо такова па и точно мен... но прав ми път тогава...Drama.Queen написа:Виж какво,Ири,не вярвах,че ще ти го кажа на теб,но просто като не ме харесваш прав ти път..малко ме интересува дали държанието ми ти харесва или не!Това съм аз и нямам намерение да се променям заради това,че си падаш по лоената топка!Аз като ви казвах,че съм ужасна и казвам това което мисля,без да се интересувам какво става с отсрещвия никой не ми вярваше,сега си сърбайте попарата!
колкото до Л до година сиг ще дадът на Ивчо да участва http://vbox7.com/play:6c3cb793
казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
две ли бяха четири и останаха в чантичката на Деската~Devil May Cry~ написа:еммм аз не знам...мисля че бяха две само...akira написа:Е ти колко батерий си изхабила?
бяха врялииииииииииии
за това и закриването не се засне защото чисто нови батерий се изхабиха
аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
Емз... може ли като се прибереш да ми ги пратиш
чисто нови бяха и се изхабиха за толкова кратко време... баси ужаса~|~Crazy_kid~|~ написа:две ли бяха четири и останаха в чантичката на Деската~Devil May Cry~ написа:еммм аз не знам...мисля че бяха две само...akira написа:Е ти колко батерий си изхабила?
бяха врялииииииииииии
за това и закриването не се засне защото чисто нови батерий се изхабиха
може разбирасеCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
Другата година сигурно и аз ще се домъкна с фотоапарата ми
~Devil May Cry~ написа:може разбирасеCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
Благодаря :icon_bigrin:
няма проблем...пак заповядайCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:може разбирасеCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
Благодаря :icon_bigrin:
Хохо...конкуренция ли надушвам? :40: :40: :40:CrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
Другата година сигурно и аз ще се домъкна с фотоапарата ми
Страница 8 от 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 8 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите