ANIVENTURE 2008::30-31.08
+14
akira
Blackie.
Façade
Cocaine`
Shivers
{Bloody.Rose}
Alice
*za®aTan4o - Lee*
Ricchan ^^
~Black rose~
Apathy
What's up?
Enery
~|~Crazy_kid~|~
18 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 11 от 11
Страница 11 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: ANIVENTURE 2008::30-31.08
Пфф.. мамка му, чак ме е яд
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Аз рулирам
не се притеснявай точно поради опасения , че ще стане нещо такова сейвнах твойте пикове заедно с няколко изгледчета ... ПфФФфФф
Прецаках се двойно или тройно още не съм сигорна
1. Картата цялата се изтри
2. не ги сейвнах на компа защото нямах място
3.за да ги севна тръгнах да разчиствам и така изтрих картата
ето трите най-важни стъпки в тази история
не се притеснявай точно поради опасения , че ще стане нещо такова сейвнах твойте пикове заедно с няколко изгледчета ... ПфФФфФф
Прецаках се двойно или тройно още не съм сигорна
1. Картата цялата се изтри
2. не ги сейвнах на компа защото нямах място
3.за да ги севна тръгнах да разчиствам и така изтрих картата
ето трите най-важни стъпки в тази история
О, милото ми дете, тва от Сашо си го наследила и той мн заблуден горкия... Десет минути не може да отвори една кутийка за сметана И се правеше на мажоретъка с пакетчетата захар
пп: Така че ми е ясно защо си такава и не те обвинявам, макар че искам да ви киризя :crazy2:
пп2: Съмнявам се, че ще домъквам зомбиралата си физиономия в Пловдив. Прекалено е далече и не вярвам да ме пуснат.
От друга страна, тогава ще съм на 17 и половина Така че нещата ще са различни, тоя баща може и да го изманипулирам някак :40: Но е твърде рано да се каже :girl_werewolf: И защо пък пак да е в Пловдив...? Няма ли да се мести и в други градове? /то ясно, че няма да дойдат в моето село, ама аз за варна питах :poster_stupid: Мн весело с маршрутката, само половин часм баси кефа, вруум вруум/
пп: Така че ми е ясно защо си такава и не те обвинявам, макар че искам да ви киризя :crazy2:
пп2: Съмнявам се, че ще домъквам зомбиралата си физиономия в Пловдив. Прекалено е далече и не вярвам да ме пуснат.
От друга страна, тогава ще съм на 17 и половина Така че нещата ще са различни, тоя баща може и да го изманипулирам някак :40: Но е твърде рано да се каже :girl_werewolf: И защо пък пак да е в Пловдив...? Няма ли да се мести и в други градове? /то ясно, че няма да дойдат в моето село, ама аз за варна питах :poster_stupid: Мн весело с маршрутката, само половин часм баси кефа, вруум вруум/
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Няма да се мести в други градове, но тук не става въпрос за Анивенчъра, а за Аниплея, който мисля всяка пролет си е у село Пловдив, така че...
И не е единствен Сашо, който не може да си отвори сметанката... :getr:
Аз снощи 30 минути със зъби дърпальосвах едно пакетче със солети, понеже нямам сили с ръце да го отворя, пък и много се лъзга ебати и толкова шумках, че сигурно целия квартал ме е чул. Така и не го отворих де, ама май си счупих зъб
Аз снощи 30 минути със зъби дърпальосвах едно пакетче със солети, понеже нямам сили с ръце да го отворя, пък и много се лъзга ебати и толкова шумках, че сигурно целия квартал ме е чул. Така и не го отворих де, ама май си счупих зъб
Знам, че за Аниплея става на въпрос. Е това и питам. Защо пък да е все в Пловдив? Просто питам, да не би така да е решено, знам ли гиPanda-chan написа:Няма да се мести в други градове, но тук не става въпрос за Анивенчъра, а за Аниплея, който мисля всяка пролет си е у село Пловдив, така че...
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
мили ми сушици
поради важни снимки на леля ми върху видео картата тя ще бъде възстнавонеа
да живее техниката
поради важни снимки на леля ми върху видео картата тя ще бъде възстнавонеа
да живее техниката
Страница 11 от 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11