ANIVENTURE 2008::30-31.08
+14
akira
Blackie.
Façade
Cocaine`
Shivers
{Bloody.Rose}
Alice
*za®aTan4o - Lee*
Ricchan ^^
~Black rose~
Apathy
What's up?
Enery
~|~Crazy_kid~|~
18 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 9 от 11
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: ANIVENTURE 2008::30-31.08
~Devil May Cry~ написа:
няма проблем...пак заповядай
Аз ти казвам, че съм много нахална
~Devil May Cry~ написа:няма проблем...пак заповядайCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:може разбирасеCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
Емз... може ли като се прибереш да ми ги пратиш
Благодаря :icon_bigrin:
И аз искаааааааааааааааааааааааМ
Ммм..ми незнам тогава..Ако наистина не си имала мен предвид/което леко мбе съмнява още,но карай,затварям си очите/то тогава ти се извинявам
А за това в Пловдив някой ще се замъква ли с мен или?
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
окей и ти ще получишPanda-chan написа:~Devil May Cry~ написа:няма проблем...пак заповядайCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:може разбирасеCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:аз ги имам у нас...и Дани също има...CrazZzy написа:Някой може ли да ми прати снимчици да ви видя
Емз... може ли като се прибереш да ми ги пратиш
Благодаря :icon_bigrin:
И аз искаааааааааааааааааааааааМ
~Devil May Cry~ написа:Хохо...конкуренция ли надушвам? :40: :40: :40:CrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
Другата година сигурно и аз ще се домъкна с фотоапарата ми
Не може да става дума за конкуренция... защото аз не съм сред най-добрите фотографи :vcv:
Drama.Queen написа:
Аз ще съм там бе моме!!!
Drama.Queen написа:
Ако наще ме пуснат и ако не ти преча... винаги съм насреща
на конче до пловдивDrama.Queen написа:Ммм..ми незнам тогава..Ако наистина не си имала мен предвид/което леко мбе съмнява още,но карай,затварям си очите/то тогава ти се извинявам
Паххаха,аз тебе знам,аз за някой др питах,няя да се мъкна сама до тамPanda-chan написа:Drama.Queen написа:
Аз ще съм там бе моме!!!
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
не си толкова нахалнаCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:
няма проблем...пак заповядай
Аз ти казвам, че съм много нахална
Съгласан съм!Ти ще ме носиш,пък аз ще ти ръчкам гръбнака и ще се кискам тъпо~Devil May Cry~ написа:
на конче до пловдив
-
аха....ама няма да се снимаме ние...ами ще снимаме другите окейCrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:Хохо...конкуренция ли надушвам? :40: :40: :40:CrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
Другата година сигурно и аз ще се домъкна с фотоапарата ми
Не може да става дума за конкуренция... защото аз не съм сред най-добрите фотографи :vcv:
Поне си имал телефон,а аз като тъп човек не носех ни фотоапарат ни телефон за щракане~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
akira-
Job/hobbies : да подлудявам хората...
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Брой мнения : 131
Дата на регистрация : 19.08.2008
Drama.Queen написа:Паххаха,аз тебе знам,аз за някой др питах,няя да се мъкна сама до тамPanda-chan написа:Drama.Queen написа:
Аз ще съм там бе моме!!!
Ми нинам. То в крайна сметка и аз сама ще се замъкна, ама то ми е на 30 минути път от Пазарджик с влак. Пък ако нещо имам ДОСТА хора, които мога да взема с мен, а и там също ще имам много познати и приятели, тъй че не ми е проблем и сама да отида.
пхахахаа окей немаш проблеми....Drama.Queen написа:Съгласан съм!Ти ще ме носиш,пък аз ще ти ръчкам гръбнака и ще се кискам тъпо~Devil May Cry~ написа:
на конче до пловдив
~Devil May Cry~ написа:
аха....ама няма да се снимаме ние...ами ще снимаме другите окей
Определено не искам да присъствам на снимките... ще ги развалям само
е да поне имах нещо със което и после да кача на компа.... искапахте късмет че имам Bluethooth за компаakira написа:Поне си имал телефон,а аз като тъп човек не носех ни фотоапарат ни телефон за щракане~Devil May Cry~ написа:дам...това го казаха.... :40: другата година зимам фотоапарата....да снимам кат хората поне а не с некъв джиесем.... :40:~|~Crazy_kid~|~ написа:казаха че ще у Сфakira написа:Дам,ама може и да не е в София (анивенчъра)
ама ти сериозно ли го казваш , смис базикаш ли сеDrama.Queen написа:Ммм..ми незнам тогава..Ако наистина не си имала мен предвид/което леко мбе съмнява още,но карай,затварям си очите/то тогава ти се извинявам
няма да ги развалиш....CrazZzy написа:~Devil May Cry~ написа:
аха....ама няма да се снимаме ние...ами ще снимаме другите окей
Определено не искам да присъствам на снимките... ще ги развалям само
!!! почнах да качвам снимките дето Деската и аз сме снимали , ще ги видите като Дани ги одобри !!!
Не,не се бъзикам.
Ъмз,Марто *перверзна усмивка*
Зи,слънце,а от София на колко път е? :getr:
Ъмз,Марто *перверзна усмивка*
Зи,слънце,а от София на колко път е? :getr:
-
Какво трябва да одобрявам?~|~Crazy_kid~|~ написа:!!! почнах да качвам снимките дето Деската и аз сме снимали , ще ги видите като Дани ги одобри !!!
-
МУаххахах,тайна,тайна
-
Дани.....какви мисли ти идват на ума в момента?Drama.Queen написа:МУаххахах,тайна,тайна
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 9 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите