Death Note
+21
nendi_chan
Little.Vampire
Katinkka
Phazerothh
B1nKaTa
Mad.Soul
Elune Be Praised*
...{Izumi Hyuuga}...
Façade
Enery
CriminaL Baby.
Liquid Sugar
~|~Crazy_kid~|~
Shinshoku
Isi-chan
I'm Just a kid! :(
Kreator
{Bloody.Rose}
Shivers
Ricchan ^^
Drama.Queen
25 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Death Note
Edit
Последната промяна е направена от Shinshoku на Пон 17 Окт 2011, 15:16; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Ъъх...смъртта на Л беше ужасна!Хич не заслужаваше такава смърт.И тоя мизерник Лайт първо се усмихна мн тъжно,а после очите му станаха едни такива злобни..Тъпото копеле дооста се зарадва на смъртта на "най-добрия" си приятел
Обаче за сметка на това пък,смъртта на Лайт си беше супер тъпаи му подхождаше тотално.Пхъх,така му се падаше с неговата мания за величие!Пък и горкия човечец никога нямаше да може да се превърне в истинки Бог,просот не му беше в кравта,прекалено е надут
Обаче за сметка на това пък,смъртта на Лайт си беше супер тъпаи му подхождаше тотално.Пхъх,така му се падаше с неговата мания за величие!Пък и горкия човечец никога нямаше да може да се превърне в истинки Бог,просот не му беше в кравта,прекалено е надут
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Не, за мен е най-доброто. Наруто е готино, ама това е гениално.`†`Bloody Rose`†` написа:CrazZzy написа:едно от най-добрите анимета които съм гледала
много точно казано :baby:
Гост- Гост
Itachi.Panda написа:Не, за мен е най-доброто. Наруто е готино, ама това е гениално.`†`Bloody Rose`†` написа:CrazZzy написа:едно от най-добрите анимета които съм гледала
много точно казано
Поправка... Наруто е тъпо... изобщо няма място при добрите анимета... остава пък при най-добрите
Death Note е най-великото аниме. Края не ми харесва особенно, но..
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Мда, края не ми хареса Но пък Лайт си го заслужи
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
~|~Crazy_kid~|~ написа:Въпросче:
Само мен ли не ме завладя анимето
явно...
То е доста гениално, явно просто все още не може да го схванеш
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Още не съм го изгледала тия дни го възобнових.. Л кърти, братче, искам и аз да съм такъв гении Миса е големо кретенче. Лайт ме дразни, даже като забрави, за тетрадката, гей си е и тфа е..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Ммм Лайт,че е гей-гей си е
Все още ме е яд за Л да го е*а Защо точно той...не можа ли да бъде Гей-кун
Ама все пак има заместник,който е супер куку като него
А има и едно психопатче
Все още ме е яд за Л да го е*а Защо точно той...не можа ли да бъде Гей-кун
Ама все пак има заместник,който е супер куку като него
А има и едно психопатче
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Само аз ли му се кефя на Лайт? Ел та Ел, верно, готен е човека, ама анимето не е само за него
-
Бе и двамата са зверски гениални, мн ме дразнят
Не знам, Лайт ми е някак си прекалено обикновенно държащ се или нещо от тоя сорт беше. А Л ме убива с самите му движения
Не знам, Лайт ми е някак си прекалено обикновенно държащ се или нещо от тоя сорт беше. А Л ме убива с самите му движения
Enery- Ретард
-
Ами като каза онова,че някой бил изтървал телефон във лудницата,когато гепи тоя на Миса Леле щях да се спукам
Façade- Ретард
-
Мда, а нещастника Лайт го уби
Бах и педала му с педал, не го е срам? КОй му дава правото да убива? Л му вярваше до една степен все пак не мислеше, че е Кира 99 % защо просто не го остави на мира?
Мн се дразня
Бах и педала му с педал, не го е срам? КОй му дава правото да убива? Л му вярваше до една степен все пак не мислеше, че е Кира 99 % защо просто не го остави на мира?
Мн се дразня
Enery- Ретард
-
Ъхъ
Ама все пак гейя не може да замести Л И Мело/ / и Ниър/ /го разбраха
Ама все пак гейя не може да замести Л И Мело/ / и Ниър/ /го разбраха
Façade- Ретард
-
Те са пичове, макар че Мело нещо ми лази по нервата
Enery- Ретард
-
Animeto действително не е за хора, които не се вглеждат внимателно. Замисъла е страхотен, а героите си тежат на мястото. Много ми хареса, изгледала съм го на 1 дъх :dancing:
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Сериозно не ви разбирам... /повечето/
Едно е да не харесвате Лайт, но да го наричате гей? Никъде го няма този момент.
Анимето не е само за Ел, нито пък само за мъжете, по които лигите ви текат.
То е за да замислим над някои важни въпроси, защото вие сега се шегувате, но верно, ако наистина ви попадне книгата в ръцете, ще ви стиска ли да убиете дори един човек? Не? Така си и помислих.
Лайт може да е всякакъв, но не е гей, нито пък лош, просто мисълта за власт го обзема до такава степен, че да не мисли с разсъдъка си. Всичко се започна оттам, че той не харесва живота такъв какъвто е, но най-важното - че има смелостта да продължи докрай.
Точно така. Замисълът е перфектен, всичко си пасва с времето гениално, без дори зрителя да се усети. Героите - всеки един от тях е различна личност, от която може да научиш по нещо. А не просто манекени, по които носовете ви да текат.
Съжалявам ако е прозвучало грубо, но това аниме не е кое да е, и Лайт определено е една интересна личност, и ако ще да е зъл, то поне гледайки го, научавате какво да не правите, научавате да не се поддавате на гнева.
И моята теория е, че Ел знаеше, че е Лайт към края, точно когато валя дъжд, той каза:
"Чувам камбани. Дали е сватба? или погребение?"
^-- може и да не са точните думи. Гледала съм го преди месеци все пак, даже ми беше второто аниме след задъжителните Наруто и Ю-Ги-О. Така че, моля ви се !
Едно е да не харесвате Лайт, но да го наричате гей? Никъде го няма този момент.
Анимето не е само за Ел, нито пък само за мъжете, по които лигите ви текат.
То е за да замислим над някои важни въпроси, защото вие сега се шегувате, но верно, ако наистина ви попадне книгата в ръцете, ще ви стиска ли да убиете дори един човек? Не? Така си и помислих.
Лайт може да е всякакъв, но не е гей, нито пък лош, просто мисълта за власт го обзема до такава степен, че да не мисли с разсъдъка си. Всичко се започна оттам, че той не харесва живота такъв какъвто е, но най-важното - че има смелостта да продължи докрай.
Animeto действително не е за хора, които не се вглеждат внимателно. Замисъла е страхотен, а героите си тежат на мястото.
Точно така. Замисълът е перфектен, всичко си пасва с времето гениално, без дори зрителя да се усети. Героите - всеки един от тях е различна личност, от която може да научиш по нещо. А не просто манекени, по които носовете ви да текат.
Съжалявам ако е прозвучало грубо, но това аниме не е кое да е, и Лайт определено е една интересна личност, и ако ще да е зъл, то поне гледайки го, научавате какво да не правите, научавате да не се поддавате на гнева.
И моята теория е, че Ел знаеше, че е Лайт към края, точно когато валя дъжд, той каза:
"Чувам камбани. Дали е сватба? или погребение?"
^-- може и да не са точните думи. Гледала съм го преди месеци все пак, даже ми беше второто аниме след задъжителните Наруто и Ю-Ги-О. Така че, моля ви се !
-
Тфа, че казах, че е гей е понеже на всичко и всеки викам "гей" и "гъз"
Така, значи, нямам нищо против Лайт, просто психиката която са му измислили не ми допада. Гениален, не отричам, даже това е едното което ме радва. Ако беше малко по-луд, щеше повече да ми хареса, в смисъл, че е някак си прекалено хладнокръвен, аз обичам хладнокръвието, но тук ми беше в повечко. МНого е спокоен, това е невъзможно за човек, макар да имаше моменти на паника, те бяха ненормално дребни, за да се различат.. (ако някой ме разбира де) Пък и да предвижда всеки свой ход.. хората не познават себе си, дори до половина преди възрастта около 40 години (мои наблюдения) Трябваше да го направят малко по-реалистичен.. и ме заболяха ръцете да пиша
Така, значи, нямам нищо против Лайт, просто психиката която са му измислили не ми допада. Гениален, не отричам, даже това е едното което ме радва. Ако беше малко по-луд, щеше повече да ми хареса, в смисъл, че е някак си прекалено хладнокръвен, аз обичам хладнокръвието, но тук ми беше в повечко. МНого е спокоен, това е невъзможно за човек, макар да имаше моменти на паника, те бяха ненормално дребни, за да се различат.. (ако някой ме разбира де) Пък и да предвижда всеки свой ход.. хората не познават себе си, дори до половина преди възрастта около 40 години (мои наблюдения) Трябваше да го направят малко по-реалистичен.. и ме заболяха ръцете да пиша
Enery- Ретард
-
Ахахах, Лайт - нереалистичен?
Е че кво остава за Ел, който няма нормални мисли и действия като никой човек, а е направо отделен индивид със отделни навици? o_o
Тука нещо куца, Лори
Това на Лайт аз бих определила като тиха лудост Има луди, които подтискат това, а не да тръгне да те подгони със сатъра ~
Наричат се "тихи луди"
Е че кво остава за Ел, който няма нормални мисли и действия като никой човек, а е направо отделен индивид със отделни навици? o_o
Тука нещо куца, Лори
Това на Лайт аз бих определила като тиха лудост Има луди, които подтискат това, а не да тръгне да те подгони със сатъра ~
Наричат се "тихи луди"
-
То винаги куца, ма виж са.. виждала съм, познавам хора със още по странни навици. Не знам, просто държанието на Лайт ми беше странно ли.. де да знам
Enery- Ретард
-
Nao-senpai ^^ написа:
Наричат се "тихи луди"
Хаха.. така съм съгласна и пак не му симпатизирам, не одобрявам методите му
Enery- Ретард
-
Айде и аз да почна малко с фенгърлщината.
Лайт не е обикновен психар, като тези, които познавате от филмите за ужаси. Той използва интелекта си, за да нанася вреди на хората :icon_twisted: И всъщност говорят, че тихите луди са по-опасни от другите, защото другите лесно ги разбираш, че са куку, но тихите луди - те са в училище, те са на улицата, те са навсякъде - те кроят винаги нещо и в най-неочаквания омент може да им прещрака крушката. Според мен Лайт отговаря точно на описанието за "тих луд". Няма да отричам, че си го обичкам, но не само зарди това го защитавам като личност. Вече обясних в предния пост, не ми се пише пак. ~
Лайт не е обикновен психар, като тези, които познавате от филмите за ужаси. Той използва интелекта си, за да нанася вреди на хората :icon_twisted: И всъщност говорят, че тихите луди са по-опасни от другите, защото другите лесно ги разбираш, че са куку, но тихите луди - те са в училище, те са на улицата, те са навсякъде - те кроят винаги нещо и в най-неочаквания омент може да им прещрака крушката. Според мен Лайт отговаря точно на описанието за "тих луд". Няма да отричам, че си го обичкам, но не само зарди това го защитавам като личност. Вече обясних в предния пост, не ми се пише пак. ~
-
Тъй по-може. Просто е интересна личност, иначе и аз не казвам, че е Света Мария и Спасител и т.н. и също не мисля, че трябваше да стига до тези крайности. но за мен пак си остава един уникален човек, който е страшенxX_Punky_Xx написа:Nao-senpai ^^ написа:
Наричат се "тихи луди"
Хаха.. така съм съгласна и пак не му симпатизирам, не одобрявам методите му
-
Говори, говори и ше почна да го обичам Права си по всички параграфи. Съгласявам се, че гениалността му надмива много мои /и на други де/ очаквания. На ммоменти исках да съм толкова гениална и аз, но да предсказва собствените си стъпки, ми е някакси мноого странно, както вече казах е много невъзможно, но дори да е възможно щеше да е малко по-трудно, но пък все пак са анимета, да не забравяме Това е нещото което ме дразни най-много вв героя
Enery- Ретард
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Death Note
» Death Note филмите
» Кой герой от Death Note сте?
» Как би постъпил? (Death Note)
» Death The Kid