Death Note филмите
+20
nendi_chan
xXxShinigamixXx
Sweetnight
Façade
Katinkka
VamPireGirL
Elune Be Praised*
`†`Tomb Raider Pro`†`
Сакура Харуно
Liquid Sugar
† Akumu-chan †
Missy_chan
Ricchan ^^
Shinshoku
c0lourblind-
Cocaine`
{Bloody.Rose}
Shivers
CriminaL Baby.
Drama.Queen
24 posters
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски филми
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Death Note филмите
Death Note
Да си Жътвар на Души със сигурност не е интересно... светът на тези същества е пуст и мрачен, а убийството на хора е по-скоро задължение отколкото нещо, с което да се развличат. Отегченият до смърт Бог на Смъртта, Риук, решава да напише правилата за убиване в своята тетрадка „Death Note” и да я изпусне ‘случайно’ на земята... Ако тя попадне в ръцете на човек, той ще може да убива, който и когато си поиска, стига да знае как изглежда и да запише името му в нея.
Тази тетрадка се намира своя притежател в лицето на гениалния ученик Райто (или Лайт) Ягами, който смята, че светът е загнил и решава да унищожи престъпността на земята... Властите са в недоумение, когато един подир друг масови убийци и рецидивисти почват да умират от сърдечни удари навсякъде по земята. За да разкрие тази мистерия, Интерпол наема един нестандартен дедектив, с псевдоним L, който да залови причинителя на геноцида. Така започва опасната игра на котка и мишка между Райто и L, в която изгубилият ще изгуби и живота си...
Какво следва след смъртта, има ли Ад и Рай, убийството на един сериен убиец счита ли се за грях, а какво за убийството на близък приятел, с цел да предпазиш тайната си....
Death Note е със сигурност едно страхотно преживяване. Макар и да липсват ‘яки тупалки’, мрачната атмосфера, внезапните сюжетни обрати и постоянните опити на двете страни в конфликта да надхитрят противника си ще ви задържат залепени за монитора.
Death Note: The last name (2006)
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Death Note филмите
То аз ся тегля 1-вия филм , ма ми засече на 69,6 % и не ще да тръгва ..
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
CrazZzy написа:Не ми харесвато особенно. Някакси бледнеят пред анимето
Дам и аз така мисля.Всъщност съм гледала само първия филм... Но определено анимето ми хареса много повече.
Гледах 1-ви филм ..
Пълна ****** с анимето ..
Напрайли са тотална грешка при избора на героите ...
Миса е руса ... Не е с кестенявя коса ..
Пише че било ужас .. Да-Да !
Кадрите са ужасни ..
Нямя никви ефекти ...
Само Ryuk ми хареса ..
Ayee .. No comment ! Просто ужасен филм !
Анимето е мноо по-добро !
Кадрите са ужасни ..
Нямя никви ефекти ...
Само Ryuk ми хареса ..
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
CrazZzy написа:Не ми харесвато особенно. Някакси бледнеят пред анимето
така е, но г/д бива.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
ГОЛЯМА грешка на японците да филмират аниметата си!
филма е пълна боза, ама си заслужава да се гледа заради Ken'ichiiiiii~
филма е пълна боза, ама си заслужава да се гледа заради Ken'ichiiiiii~
- Маги: Цвета на шрифта е премахнат.
аз си го изтеглих но го изтрих без да съм го гледала предпочитам анимето
съгласна съм с теб грешка е да правят аниметата на игрални филми тъпо става
съгласна съм с теб грешка е да правят аниметата на игрални филми тъпо става
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Ьбе да правят, ама да поверят ролите на някой от европеидната раса, lol
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Филмите са меко казано ужасни.Анимето елз ама филмите не се траят...ь_Ь
Missy_chan-
Job/hobbies : Мързел
Humor : хахахаха
Брой мнения : 37
Дата на регистрация : 25.07.2008
Еру-то от филма е най-яко. Другите са грозни.
Аз не можах да изтегля филма, сестра ми също...
Гледахме само 1-ва част на 1-ви филм о.О
Аз не можах да изтегля филма, сестра ми също...
Гледахме само 1-ва част на 1-ви филм о.О
Гост- Гост
Гледала съм филмите .... втория ме шокира колко далеч от истината е .....
Да не коментирам на какво прилича Кира.....
Да не коментирам на какво прилича Кира.....
† Akumu-chan †-
Брой мнения : 52
Дата на регистрация : 07.09.2008
Филмите не са лоши, но историята е толкова съкратена (и променена), а актьорите (по-точно Миса и Лайт) нямат нищо общо с героите, но пък Ел са го докарали добре.
Сериозно ви казвам - когато видях, че актрисата, която играе Миса не е руса, много се разочаровах. Абе с две думи шинигамитата са ги докарали най-добре.
Филмите са хубави, но въпреки всичко не може да се сравняват с анимето.
Сериозно ви казвам - когато видях, че актрисата, която играе Миса не е руса, много се разочаровах. Абе с две думи шинигамитата са ги докарали най-добре.
Филмите са хубави, но въпреки всичко не може да се сравняват с анимето.
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Е аз съм гледала и двата филма но общо взето съм на това мнениеRyuugu Rena ~ написа:Гледах 1-ви филм ..
Кадрите са ужасни ..
Нямя никви ефекти ...
Само Ryuk ми хареса ..
Сакура Харуно-
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 24.11.2008
анимето е мн по добро от филмите..
`†`Tomb Raider Pro`†`-
Брой мнения : 81
Дата на регистрация : 21.01.2009
Филма определено не струва пред анимето. Повечето от актьорите нямат и грам прилика с героите в анимето. Само L горе долу ми хареса, а иначе шинигамитата са най-добре направени...
VamPireGirL-
Брой мнения : 42
Дата на регистрация : 23.06.2009
Ми аз гледах първо втория филм..в последствие и първия и мога да кажа, че имемнно те ме накараха да видя и анимето...ако бях помалко мотивирана щях да изпусна да гледам любимото си аниме
Затова моето мнение за филмите е: Супер са...според мен е грешно да сравнявате анимето с филма...въпроса е дали филмите са добри, а не дали са точно като анимето.
Таа аз от филма си харесах L и от там намразих Kira после гледах анимето и скивах, че Kira не е толкова женствен, колкото в филма...което е единия минус...а чесно да ви кажа не правя разлика дали Миса(патката) ще е руса или кестенява въобще има ли някаква разлика? Щеше ли да е различно, ако на анимето я бяха нарисували кестенява?
Затова моето мнение за филмите е: Супер са...според мен е грешно да сравнявате анимето с филма...въпроса е дали филмите са добри, а не дали са точно като анимето.
Таа аз от филма си харесах L и от там намразих Kira после гледах анимето и скивах, че Kira не е толкова женствен, колкото в филма...което е единия минус...а чесно да ви кажа не правя разлика дали Миса(патката) ще е руса или кестенява въобще има ли някаква разлика? Щеше ли да е различно, ако на анимето я бяха нарисували кестенява?
Последната промяна е направена от Katinkka на Вто 08 Сеп 2009, 17:54; мнението е било променяно общо 1 път
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Филмите съкват на макс.
1во, че половината герои ги няма.
2ро, че са изпуснали над 10 епа до смъртта на Кира.
3то, че героите почти не си приличат.
Джапанците не могат да правят филм по аниме и тва всеки го знае. Тва е поредното доказателство
1во, че половината герои ги няма.
2ро, че са изпуснали над 10 епа до смъртта на Кира.
3то, че героите почти не си приличат.
Джапанците не могат да правят филм по аниме и тва всеки го знае. Тва е поредното доказателство
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Хмммм, май никой не знае, че има и трети филм... Заглавието е "L - change the world". Имам филма с английски субтитри, но нямам права за качване в никой торент сайт, а и не помня откъде го свалих миналата година... Интересно е, като самостоятелен филм. Аз гледах първо игралните филми и ми харесаха. След това изгледах анимето и останах разочарована от филмите.
P.S. @[НiмFо0ман] Не че нещо, ама щеше да е много яко да си приличат 1:1. Например как горките азиатци да си намерят блондинка за ролята на Миса?
Pp.S.
P.S. @[НiмFо0ман] Не че нещо, ама щеше да е много яко да си приличат 1:1. Например как горките азиатци да си намерят блондинка за ролята на Миса?
Pp.S.
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
[Аз за третия филм знам и ако искаш да знаеш го има в Замунда с Бг субчета...Sweetnight написа:Хмммм, май никой не знае, че има и трети филм... Заглавието е "L - change the world". Имам филма с английски субтитри, но нямам права за качване в никой торент сайт, а и не помня откъде го свалих миналата година... Интересно е, като самостоятелен филм. Аз гледах първо игралните филми и ми харесаха. След това изгледах анимето и останах разочарована от филмите.
За негоо...много ми хареса готин е, все пак е само за мойта любов L <3 <3 <3[/color]
Ми моето мнение за филмите го казах май всички разбраха какво има мпредвид, но все пак да кажа, че е хубаво, че са променили малко историята...я си помислете малко, ако филмите бяха точно като анимети...щяха ли да ви харесат? Ако бяха направени толкова да приличат на анимето, че все едно е игрално анимет...просто щеше да е далеч по-зле...
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
@Katinkka: Мило дете, въобще не съм казала, че никой оттук не го е гледал. Тъй като нямаше информация в този топик, си помислих, че някой който не е попадал на филма може да се заинтригува. Затова и постнах тази информация. Ето и аз научих нещо ново. Не знаех, че го има в Замунда. Иначе се радвам, че ти е харесал.
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
Филмите са по добри от анимето..!
xXxShinigamixXx-
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 09.11.2009
Фимите ставаха, но Райто беше пълен провал :bash: .... С тая квадратната прическа... Абе изобщо ужас.... Но за сметка на това L беше горе-долу добре. И Миса ставаше, нищо че беше с кестенява коса (изтекоха ми лигите по дрешките ии )
nendi_chan- Терорист
-
Location : I'm assassin... It's natural not to tell you where I am
Job/hobbies : ...
Humor : JUST STOP THE FUCK BOTHERING ME, YOU JERK *picks up the gun and shoots the poor man* That's better^^ *then continues watching Lucky star*
Брой мнения : 203
Дата на регистрация : 08.05.2009
Пародия на анимето?!
Не знам, може да съм отвикнала да гледам филми, обаче адски нормални ми идват. В смисъл, всичко е толкова очевидно, никаква игра на умове, нищо прикрито, никаква дейност не ти извършва главата, докато гледаш. А анимето с всеки следващ епизод ти завладява всяка част на главата, докато не започнеш да мислиш само за него.
Като филми са си добър, но като филми по аниме - не.
Не знам, може да съм отвикнала да гледам филми, обаче адски нормални ми идват. В смисъл, всичко е толкова очевидно, никаква игра на умове, нищо прикрито, никаква дейност не ти извършва главата, докато гледаш. А анимето с всеки следващ епизод ти завладява всяка част на главата, докато не започнеш да мислиш само за него.
Като филми са си добър, но като филми по аниме - не.
Chaos-
Job/hobbies : Очерняне живота на другите~
Брой мнения : 68
Дата на регистрация : 19.04.2010
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски филми
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите