Как би постъпил? (Death Note)
+13
Katinkka
anifen.1gb.bg
Yuuki-chan
Mad.Soul
Liquid Sugar
Enery
CriminaL Baby.
Façade
...{Izumi Hyuuga}...
Alice
Ricchan ^^
Shinshoku
c0lourblind-
17 posters
Страница 1 от 1
Как би постъпил? (Death Note)
Нека се абстрахираме, от това, че анимето е поредната Японска измислица.
Представете си, че ви попадне Тетрадка на Смъртта. Бихте ли я използвали? Ако да - защо и за какви цели? А ако не, също обяснете защо. Смятате ли за правилно използването на подобно нещо за убиване на хора, дори и за същата цел, както в анимето - "прочистване на света от престъпници"?
Споделете
Представете си, че ви попадне Тетрадка на Смъртта. Бихте ли я използвали? Ако да - защо и за какви цели? А ако не, също обяснете защо. Смятате ли за правилно използването на подобно нещо за убиване на хора, дори и за същата цел, както в анимето - "прочистване на света от престъпници"?
Споделете
Re: Как би постъпил? (Death Note)
нямам ни най-малка представа как ще постъпя но бих постъпила като Райто и бих се опитала за изтребя всички лоши хоравъпреки че аз съм простив убийствата тъй като не сме ние тези които решаваме кой ще умре
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
А нима това, че убиваш не те прави убиец?
Въпреки, че са престъпници, са също така и хора, и това, че си играеш с животите им би те принизило до тяхното ниво.
Въпреки, че са престъпници, са също така и хора, и това, че си играеш с животите им би те принизило до тяхното ниво.
Аз симпатизирам на Лайт. Но не знам дали бих направила това.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Аз лично бих я използвала и то доста активно,въпреки че не ми е много ясно мен като ме е страх една хлебарка да убия как ще изтребя нярода?
Аз пък като се замисля сериозно, бих я използвала до дупка. Първо ще избия всичките "Celebrities" които не ми се нравят, после наркобароните и накрая ще подпукам всичките мюсюлмани наред, като междувременно "прочистя" света и от нищожествата, които дори не си струва да се споменават. Накрая ще се превърна в Death Goddess и пак ще си избивам за кеф. Неслучайно прякора ми е бил Смъртта... :icon_twisted:
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Не съм достатъчно умна, за да действам добре като Райто... така че ще убивам рядко.
Гост- Гост
Ако ми падне такова нещо/дай Боже/ аз мн умно ще изтрепя всички чалгарски изчадия :icon_twisted: Хем никой няма да разбере,че съм аз,щото не ми се вярва да съм единствената в БГ,която да ги мрази тея силиконови гарфи и 2ро на всички ще ни улекне и няма да слушаме чалгия повече
Е може и още няколко човека да утрепя,ама тва са подробности
Е може и още няколко човека да утрепя,ама тва са подробности
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Не, няма да я използвам като Лайт. Даже може и да не я използвам. Само в крайни случеи, наистина много крайни.
Не съм достатъчно умна за да мога да си предвидя ходовете толкова добре, както Лайт.
А и все пак и всички престъпници са хора, както и аз съм човек. Ако ги убивам ще падна още по-долу.
Може би няма да запазя тетрадката, а само няколко листа.
Не съм достатъчно умна за да мога да си предвидя ходовете толкова добре, както Лайт.
А и все пак и всички престъпници са хора, както и аз съм човек. Ако ги убивам ще падна още по-долу.
Може би няма да запазя тетрадката, а само няколко листа.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Хаха.. Моята тъпа гениалност, първо: ще си направя нещо като организация. Второ: ще се залича от системата, аз не съществувам (ще намеря начин )
Трето: ще работя или за правителството или за некви ненормалници, дето искат тотлна анархия в света, а може и некви.. от тия дето искат прочистена земя, нещо като целта на Кира .. И въобще станахме наемни убийци, много искам да съм убиец (мн съм болна)
Четвърто: ше си убия няколко за мое удовлетворение
Окей, вече си признавам, че съм яко болна
Едит: Най-якото ще е да виждам тия Боговете на Смъртта, не серизоно, тфа ше е зверски яко
Сетих се как мога да правя бъзик на хората.. ами като докоснат листче от тетрадката и да видят великолепните Богове и до толкова да итрещеят, че и психиатрията няма да помогне
Трето: ще работя или за правителството или за некви ненормалници, дето искат тотлна анархия в света, а може и некви.. от тия дето искат прочистена земя, нещо като целта на Кира .. И въобще станахме наемни убийци, много искам да съм убиец (мн съм болна)
Четвърто: ше си убия няколко за мое удовлетворение
Окей, вече си признавам, че съм яко болна
Едит: Най-якото ще е да виждам тия Боговете на Смъртта, не серизоно, тфа ше е зверски яко
Сетих се как мога да правя бъзик на хората.. ами като докоснат листче от тетрадката и да видят великолепните Богове и до толкова да итрещеят, че и психиатрията няма да помогне
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Е разбира се, че ще я поизпробвам..малко..*вади списък с тези, които мрази*......*поглежда го*..или като се замисля малко повечко...*допълва още нялколко имена в списъка*...май ще ставам Богиня....
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Аз ще си оформя "JUSTIS UNIT" и ще се боря с лошите но не като Кира а само ще се боря с най-големите лоши.Ако се появи някой като Ел ще го избягвам.Няма да го убия защото така бих вървял срещу себе си.Защо да обивам човек който иска да мир като мен.Дори бих му разкрил тайната.Но ако той даде на късо ще се наложи да го отстраня.Организацията ще е 5 членна и ще се пази в тайна дори от семействата ни.Според мен то би било добър начин за използване на Death Note-а.
Но не ме разбирайте погрешно.Не искам да избивам лошите.искам да отърва света от най-лошите терористи,наркобосове и т.н.Такива които са отнели живота на хиляди и стаят зяд световни заговори.
Но не ме разбирайте погрешно.Не искам да избивам лошите.искам да отърва света от най-лошите терористи,наркобосове и т.н.Такива които са отнели живота на хиляди и стаят зяд световни заговори.
Определено бих изтрепала като хлебарки всички копелета :bash: Даже окото няма да ми мигне ......и не мисля че ще ме хванат , аз ще действам през дълъг интервал от време и няма да ги уморявам всичките с инфаркт . Ще вложа малко творчество , и изобретателност Мнооогооо ме съмнява че някой ще ме заподозре .....не смягам че ченгетата или , който и да било ще се досети че някой [aз ] изкормва злодейчетата с тетрадчица . Е освен ако , не се намеси някакъв мозък като L , тогава вече ще загазя
Yuuki-chan- Терорист
-
Job/hobbies : мии и тук не се сещам
Humor : А сетих се тук! Никакъв :д
Брой мнения : 167
Дата на регистрация : 18.04.2009
Ако се докопам до такава тетрадка... Лелеее... Няма да стана милиардер ам ще владея света... :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Защо бих я използвал... Ами защото е гот да моеш да убиваш наред :)
Защо бих я използвал... Ами защото е гот да моеш да убиваш наред :)
anifen.1gb.bg-
Брой мнения : 24
Дата на регистрация : 06.07.2009
Най-вероятно ще убия враговете си. Тези, които са ме дразнили през живота ми. Първо ще им намекна, че ще умрат и след това ще ги убия. И няма да процедирам, като Лайт, който убиваше се чрез инфаркт. Ще ги убивам чрез различни и интересни начини. Един го блъснал автобус. Друг умрял, като го бутнал бягащ човек от моста и разни още по-интересни начини
Последната промяна е направена от Katinkka на Вто 13 Апр 2010, 20:34; мнението е било променяно общо 2 пъти
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Ако ми падне това чудо се почва световна конспирация от моя страна. Ще се замеся с най-големите, богати ако ще и мафиотски организации, който не ми играе по свирката под ножа без да знаят, че съм аз.И така накрая управлявам света и го правя по-добро място за живеене. Почвам масово претопяване на население с IQ под определен интеревал. Правя нова религия, нова система на образование, подбирам екип учени и прая проучване на космоса и общо взето тва е ... xD
Но определено тетрадката няма да стои някъде забутана...
Но определено тетрадката няма да стои някъде забутана...
*Rain_Down_Love*-
Брой мнения : 31
Дата на регистрация : 16.03.2010
Аз пък не бих я използвала, защото самата мисъл за извършено убийство от мен ...
Пък и аз нямам врагове, нито мразя еди-си-колко хора, че да ги убивам, ако имах Тетрадката. А това за изтребване на лошите хора, не знам, може би бих ...
Пък и аз нямам врагове, нито мразя еди-си-колко хора, че да ги убивам, ако имах Тетрадката. А това за изтребване на лошите хора, не знам, може би бих ...
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Ми да се изкажа и аз по този въпрос... :icon_bigrin:
Не знам как бих реагирала, ако бях намерила подобен род бележник, в който мога да убия всеки, но точно в момента си мисля, че няма да го използвам дори и за да прочистя света от така нареченото "Зло". Мисля си още, че Доброто и Злото са две страни на една монета и изобщо как би могъл да различиш едното без да го сравниш с другото. От тук следва напълно логично, че и двете трябва да ги има на този свят и даже са си необходимост, за да просъществуваме.
Та целия ни свят се основава на тези двете понятия... Как би могъл той да живее, ако унищожим едното? Тъй де, ударих го много на философстване.
По темата: няма да използвам подобна тетрадка!
Не знам как бих реагирала, ако бях намерила подобен род бележник, в който мога да убия всеки, но точно в момента си мисля, че няма да го използвам дори и за да прочистя света от така нареченото "Зло". Мисля си още, че Доброто и Злото са две страни на една монета и изобщо как би могъл да различиш едното без да го сравниш с другото. От тук следва напълно логично, че и двете трябва да ги има на този свят и даже са си необходимост, за да просъществуваме.
Та целия ни свят се основава на тези двете понятия... Как би могъл той да живее, ако унищожим едното? Тъй де, ударих го много на философстване.
По темата: няма да използвам подобна тетрадка!
cool cheryll-
Humor : ...
Брой мнения : 127
Дата на регистрация : 22.10.2010
I'll rule the world, you know?
Ice-Blast-
Job/hobbies : Biting to death
Humor : I'm not amusing at all...
Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 22.10.2011
Страница 1 от 1