Fullmetal Alchemist: Brotherhood
+11
noxita
Little.Vampire
heat_4_ever
PrOmOsTeR
Mad.Soul
Shinshoku
Enery
Façade
Megaphy
B1nKaTa
Ricchan ^^
15 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Искам повече Ling/Greed действие! Обичам го тоя тип! Са ме карат да чета започната манга, че ш' са изям от любопитство. Едо повече ме кефи с тез дрешки, за ко пак ш' си връща старите? Клошарски са..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Иде Бригс! Иде ЕдУин фенсървиса! Иде дзверската сестра садистка на Алекс Армстронг! Много работи идат, това е най-интересната част от мангата. ^_^ Надявам се, че ще направят всичко перфектно или в противен случай ще трябва да се молят за животите си. Линг и Грийдчо няма да ги виждаме известно време, но след тия събития предстои един show off, който е сцепващ. +двама чисто новички Хомункулуса ще излязат на светло. Муахаха обичам да спойлвам! На, който му е мило за незнанието да не чете.
Ама и Лора има право, Едо не ще да се отърве от тая червена дреха. Ся па с палто ама същия модел. :P Хии, имаше един период, в който ходеше с пусната коса. <33
Ама и Лора има право, Едо не ще да се отърве от тая червена дреха. Ся па с палто ама същия модел. :P Хии, имаше един период, в който ходеше с пусната коса. <33
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Pheew, много се радвам, че ще гледам най-интересната част от мангата, която ми е любима, анимирана ^_^ Доживях да видя ненормалната садистична сестра на Алекс, която ми е любимия женски персонаж в ФМА =D
Иначе 33 епизод беше зверски, сцепих се от смях. Най-забавен ми беше момента, в който сравниха Оливиер с подивяла мечка, а Ед - с заек Общо взето следващите епизоди ще ги чакам с нетърпение ^^
Иначе 33 епизод беше зверски, сцепих се от смях. Най-забавен ми беше момента, в който сравниха Оливиер с подивяла мечка, а Ед - с заек Общо взето следващите епизоди ще ги чакам с нетърпение ^^
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
едно от най-добрите анимета който гледах...особено 1ви сезон :icon_bigrin:
Лична оценка : 10/10
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
xXEndzeitXx написа:едно от най-добрите анимета който гледах...особено 1ви сезон :icon_bigrin:
- Ахаха, моля ти се. Без коментар.
И омг, новия опенинг и ендинг къртят~!
Ще се опитам да се въздържа от очевидното фенгърлстване.
Едо започва все повече и повече да прилича на мъж.
Верно, че Bones са задници ама ги обичам, знаят как да ме зарадват мама им.
Ех, мина се изобилието от ЕдУин моменти. Ще има да чакам до сцената със събличането. :D
Ся ше има много Линг/Грийд, кефи се Лоро.
Хлапето на Фюрера ме радва в опа дано го направят някъв пич, че в мангата ми беше кух.
Другия епизод ше ви светнат за някои рабори.
Като за унищожението на Ксерксекс и наличието на двама бащатковци примерно.
п.п Няма разлика нали? ;о
1. Michael Jackson
2. Kimblee
Хирому-сенсей нещо... Майкъл Джексън фенка била.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Айде да посъживим малко тая тема ;D
Таа анимето е страшно забавно и в същото време интересно. Абсолютно обичам такива анимета тип хем комедия хем екшън :3
Едо е страшно забавен като му кажат, че е малък :3 Много ме забавлява тоя човек
Уинри е голям пич! Никой да не смее да я обижда ;D
Ох тва аниме като го почнеш и трудно можеш да го спреш.. и а да аз гледам Brotherhood Ана каза първия да го заеба и аз така и направих
И хора, пишете повече в тая тема Не ва е срам да я оставяте да замре така.
Таа анимето е страшно забавно и в същото време интересно. Абсолютно обичам такива анимета тип хем комедия хем екшън :3
Едо е страшно забавен като му кажат, че е малък :3 Много ме забавлява тоя човек
Уинри е голям пич! Никой да не смее да я обижда ;D
Ох тва аниме като го почнеш и трудно можеш да го спреш.. и а да аз гледам Brotherhood Ана каза първия да го заеба и аз така и направих
И хора, пишете повече в тая тема Не ва е срам да я оставяте да замре така.
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Айде сама ше си пиша в темата
Таа.. последните епизоди са страшно добри и мога да ви кажа, че тва е уникално аниме :3
В 62-ри еп Едо страшно ме накефи та може и да го лепна в любими, ако ме накефи и в следващите
Таа.. последните епизоди са страшно добри и мога да ви кажа, че тва е уникално аниме :3
В 62-ри еп Едо страшно ме накефи та може и да го лепна в любими, ако ме накефи и в следващите
Katinkka- Терорист
-
Аааах ~
Страхотно... не.. невероятно аниме <33 История, арт, музика, сеюта.. няма грешка! Края беше повече от страхотен :3 Мислех, че няма да харесам хепи енд, но иначе щеше да ми е супер тъжно за Едо и другите.
Грийд се махна от Линг <333 Ааах много съм щастлива ^^
Едо също много ме зарадва накрая.. страшно съм се забавлявала с него през анимето. :3
Останала съм без думи.. нямам какво повече да кажа
Повече от заслужено 10/10
Страхотно... не.. невероятно аниме <33 История, арт, музика, сеюта.. няма грешка! Края беше повече от страхотен :3 Мислех, че няма да харесам хепи енд, но иначе щеше да ми е супер тъжно за Едо и другите.
Грийд се махна от Линг <333 Ааах много съм щастлива ^^
Едо също много ме зарадва накрая.. страшно съм се забавлявала с него през анимето. :3
Останала съм без думи.. нямам какво повече да кажа
Повече от заслужено 10/10
Katinkka- Терорист
-
това аниме е великоооо, честно казано това е първото аниме което съм гледала...благодаря ти господии...от това аниме започна манията ми по гледане на аниметата :ballon: :ballon:
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите