Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

+11
noxita
Little.Vampire
heat_4_ever
PrOmOsTeR
Mad.Soul
Shinshoku
Enery
Façade
Megaphy
B1nKaTa
Ricchan ^^
15 posters

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Page 3 Empty Re: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Писане  Enery Сря 18 Ное 2009, 00:06

Искам повече Ling/Greed действие! icon_lol Обичам го тоя тип! Са ме карат да чета започната манга, че ш' са изям от любопитство. icon_lol Едо повече ме кефи с тез дрешки, за ко пак ш' си връща старите? Клошарски са.. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Върнете се в началото Go down

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Page 3 Empty Re: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Писане  Megaphy Сря 18 Ное 2009, 14:01

Иде Бригс! Иде ЕдУин фенсървиса! Иде дзверската сестра садистка на Алекс Армстронг! icon_lol icon_lol Много работи идат, това е най-интересната част от мангата. ^_^ Надявам се, че ще направят всичко перфектно или в противен случай ще трябва да се молят за животите си. Линг и Грийдчо няма да ги виждаме известно време, но след тия събития предстои един show off, който е сцепващ. icon_lol +двама чисто новички Хомункулуса ще излязат на светло. Муахаха обичам да спойлвам! На, който му е мило за незнанието да не чете. icon_lol
Ама и Лора има право, Едо не ще да се отърве от тая червена дреха. Ся па с палто ама същия модел. :P Хии, имаше един период, в който ходеше с пусната коса. <33
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  CriminaL Baby. Пон 30 Ное 2009, 00:00

Pheew, много се радвам, че ще гледам най-интересната част от мангата, която ми е любима, анимирана ^_^ Доживях да видя ненормалната садистична сестра на Алекс, която ми е любимия женски персонаж в ФМА =D
Иначе 33 епизод беше зверски, сцепих се от смях. Най-забавен ми беше момента, в който сравниха Оливиер с подивяла мечка, а Ед - с заек icon_lol Общо взето следващите епизоди ще ги чакам с нетърпение ^^
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  xXEndzeitXx Сря 16 Дек 2009, 17:12

едно от най-добрите анимета който гледах...особено 1ви сезон :icon_bigrin:

Лична оценка : 10/10 ave
xXEndzeitXx
xXEndzeitXx
Терорист

Male
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009

Писане  Megaphy Пон 11 Яну 2010, 14:31

xXEndzeitXx написа:едно от най-добрите анимета който гледах...особено 1ви сезон :icon_bigrin:

Лична оценка : 10/10 ave
    Ахаха, моля ти се. Без коментар.
    И омг, новия опенинг и ендинг къртят~! love
    Ще се опитам да се въздържа от очевидното фенгърлстване.
    Едо започва все повече и повече да прилича на мъж.
    Верно, че Bones са задници ама ги обичам, знаят как да ме зарадват мама им.
    Ех, мина се изобилието от ЕдУин моменти. Ще има да чакам до сцената със събличането. :D
    Ся ше има много Линг/Грийд, кефи се Лоро.
    Хлапето на Фюрера ме радва в опа дано го направят някъв пич, че в мангата ми беше кух.
    Другия епизод ше ви светнат за някои рабори.
    Като за унищожението на Ксерксекс и наличието на двама бащатковци примерно.

п.п Няма разлика нали? ;о
    1. Michael Jackson
    2. Kimblee
    Хирому-сенсей нещо... Майкъл Джексън фенка била.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Katinkka Вто 08 Юни 2010, 18:20

Айде да посъживим малко тая тема ;D
Таа анимето е страшно забавно и в същото време интересно. Абсолютно обичам такива анимета тип хем комедия хем екшън :3
Едо е страшно забавен като му кажат, че е малък :3 Много ме забавлява тоя човек icon_lol
Уинри е голям пич! Никой да не смее да я обижда ;D
Ох тва аниме като го почнеш и трудно можеш да го спреш.. и а да аз гледам Brotherhood icon_lol Ана каза първия да го заеба и аз така и направих icon_lol
И хора, пишете повече в тая тема icon_lol Не ва е срам да я оставяте да замре така.
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Katinkka Чет 24 Юни 2010, 09:18

Айде сама ше си пиша в темата icon_lol
Таа.. последните епизоди са страшно добри и мога да ви кажа, че тва е уникално аниме :3
В 62-ри еп Едо страшно ме накефи та може и да го лепна в любими, ако ме накефи и в следващите icon_lol
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female

Писане  Katinkka Нед 04 Юли 2010, 21:26

Аааах ~
Страхотно... не.. невероятно аниме <33 История, арт, музика, сеюта.. няма грешка! Края беше повече от страхотен :3 Мислех, че няма да харесам хепи енд, но иначе щеше да ми е супер тъжно за Едо и другите.
Грийд се махна от Линг <333 Ааах много съм щастлива ^^
Едо също много ме зарадва накрая.. страшно съм се забавлявала с него през анимето. :3

Останала съм без думи.. нямам какво повече да кажа

Повече от заслужено 10/10
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female

Писане  tonchetooo_12 Съб 11 Юни 2011, 09:08

това аниме е великоооо, честно казано това е първото аниме което съм гледала...благодаря ти господии...от това аниме започна манията ми по гледане на аниметата :ballon: :ballon: love love mili ochichki
tonchetooo_12
tonchetooo_12

Female
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите