Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

+11
noxita
Little.Vampire
heat_4_ever
PrOmOsTeR
Mad.Soul
Shinshoku
Enery
Façade
Megaphy
B1nKaTa
Ricchan ^^
15 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Page 2 Empty Re: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Писане  Ricchan ^^ Нед 19 Апр 2009, 19:56

Не е Глатони бре! Не го ли помниш тва човече от мангата бе, дебил icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Page 2 Empty Re: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Писане  B1nKaTa Пон 20 Апр 2009, 08:19

третия еп рулира най сетне започна да става малко по интересно но 3 еп е почти същия като първи от първите серии но е интересен :) сега започва интересната част вече!!!
B1nKaTa
B1nKaTa
Терорист

Male
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008

Писане  Ricchan ^^ Пон 20 Апр 2009, 09:17

Хареса ми епа, сбиха го в един само, а не да гледам горката филърка Розе как само риве icon_lol Не ме разбирайте погрешно, просто искам да си е както в мангата и се радвам icon_lol И по-тъмния нюанс на кичурите й повече ми допада от предния icon_smile
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Вто 21 Апр 2009, 19:09

Розе направо не мога да я гледам.>.<
Дали ще е с кафява или с черна коса не ме интересува просто не ми е от симпатичните герои. drop
Иначе буахаха в мангата направо ме изпълваше да я гледам как реве и сега го имам анимирано.Да живее ромейка.
:icon_bigrin:
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Shinshoku Вто 21 Апр 2009, 21:43

Blue.Alien написа:Розе направо не мога да я гледам.>.<
Дали ще е с кафява или с черна коса не ме интересува просто не ми е от симпатичните герои. drop
Иначе буахаха в мангата направо ме изпълваше да я гледам как реве и сега го имам анимирано.Да живее римейка.
:icon_bigrin:

+1 и аз много мразя Розе, адски противна ми е още от началото >_<
определено римейка за мен е по-добър ^_^
в тоя епизод ме скъса с физиономийте които преавеха през цялото време icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Ricchan ^^ Вто 21 Апр 2009, 22:22

Я, имало нейни хейтъри ;О Хубаво де, нерви ме мн, главно защото заради усуканата история във ФМА, тя имаше по-голяма роля от Уинри! FTW! Тез хора не разбират от драма fubar Кво ми я слагат накрая да реве над тялото на Ед, що не иде да се гръмне, К'ВА МУ Е?!?! icon_suprised

Все тая icon_lol Римейка рулз, обожавам мангата нямам търпение да си получа заслуженото, което не получих 1 сезон ^^
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Façade Сря 22 Апр 2009, 03:36

Ахахахха,и аз не мога да я понасям icon_lol
А относно епа - не ми хареса особено.Е,като изключим Еду.. icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Enery Пет 12 Юни 2009, 07:43

Аааа! Гласа на Енви съкс! Толкова е женствен, мамка му! Направо паднах отъ смях, простоо.. ахахаххаха!
Епизодите до тук добре, как ги набутаха толко много серии от миналото в една единствена.. пичовско! icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Megaphy Пет 12 Юни 2009, 11:47

Няяя в 11 еп. ще е първия ЕдУин момент като изключим трохичките, на които Стани много се радва. =3
Ако наистина са решили да е плътно по мангата ще умра от кръвозагуба и ще се сцепя да рева на момента със Скар.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Shinshoku Пет 12 Юни 2009, 12:23

Аз го дропнах drop Можеби защото гледах оригиналното *старата версия* и там повече ми харесаха нещата и вече знам за ко става реч,и нещо не ме влече да го гледам вече...а пък и щом са сменили Енви....желанието ми още повече се уби drop
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  Enery Пет 12 Юни 2009, 12:43

Etto, старото беше измислената версия, са туй само по мангата и да. Тука нещата са по-добре поне за мен.. Повече история пак толко епове. Добро! Трябва да прочета мангата, но ще стане след другите две. Повече Уинри! Ер, то и на Филма трябва да направят нова версия или..?
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  Megaphy Пет 12 Юни 2009, 22:21

Ахаха дано, искам да се радвам на ЕдУин дечица!! 10 10 *извратена*
Ради не бързай да го дропваш.Нямаш си на идея колко е добра историята в мангата, нищо общо няма със старите серий.Освен това е пълно с фенсървис. =3
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Shinshoku Пет 12 Юни 2009, 22:28

ммм не че съм го дропнала тотално,но съм го оставила да виси като Death Note *което така и не завърших,но сега твърдо съм решила да довърша,щото ме мързеше да го догледам,ама там е др историята* icon_lol има различия,определено,но можеби има е малко мързел в нежеланието ми да го гледам =) харесвам го анимето, и все някога ще наваксам =)
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female

Писане  PrOmOsTeR Съб 01 Авг 2009, 08:02

Това аниме е яко кефи ме онзи алхимиста ама не му знам името как беше
PrOmOsTeR
PrOmOsTeR

Male
Брой мнения : 31
Дата на регистрация : 07.07.2009

http://ili96.bulgarianforum.net/index.htm

Писане  Enery Сря 05 Авг 2009, 10:38

До 15 епизод едва ги гледах епизодите. Просто бяха някак плоски или ддз, не защото до не помня кой си бяха същите като първия сезон, а просто не ставаха, не знам.
17 ми хареса и се надявам скоро да ми е готов превода, за да гледам 18. Както и да е..
Нямам особено големи очаквания за анимето, though. Ako не се получи винаги има манга за четене..

Ако някой не схванал говоря за Brotherhood. =D
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  heat_4_ever Чет 13 Авг 2009, 11:47

ave ave ave Анимето е страхотно, героите са страхотни, историята е страхотна, филмут е страхотен, мангата е страхотна, и новите епизоде са страхотни ave ave ave

ФМА трябва да е едно от най-добрите анимета които съм гледала МНОГО МЕ РАДВА 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368 368
heat_4_ever
heat_4_ever

Female
Брой мнения : 29
Дата на регистрация : 04.08.2009

Писане  Façade Чет 13 Авг 2009, 14:00

Добре де,можеше да използваш по-малко емотиконки - ние и от думи разбираме ^^'
Относно анимето - FTW! Не сериозно,BH рулз.Вярно,че Енви не е същия пич,ама пак си е Енви.Щях да пукна,когато бяха с Еду в 5та лаборатория icon_lol
Едвам чакам новите епове,деебу >_< Решила съм да почвам мангата,но..Ще видим icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female

Писане  Ricchan ^^ Пон 24 Авг 2009, 00:29

Епа, аз още на 15 епизод, карам го с релийзите на Лейзи, ама да. Няям търпение да си натопорча задника и да почна тайминга за 16ти. Велико! Ран Фан и гласа на Яо са ми новите любови icon_lol

пп: Някъде тука я спрях мангата... даже ми се губят некви моменти icon_eek Сигурно щото я четох като се колят прасетата, демек по Коледа icon_lol

И арта е вече страшен, Едо ме изпълва... Преди мязаше на захвърлено кюфте, което дори котката ми няма да ще да яде.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Little.Vampire Нед 06 Сеп 2009, 14:20

Ммм, наскоро го почнах и го свърших на един дъх! icon_lol Направо пристрастява, почнеш ли да го гледаш, няма свършване! Мнението ми е, че въобще не загубих, напротив - според мен е едно от най - сполучливите анимета - няма нищо сапункено или ненужни и отегчаващи филъри!
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  noxita Нед 06 Сеп 2009, 14:39

Много ме радват и двете версии. А Ед е уникален, толкова съм се смяла по негова вина!
noxita

Female
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 06.09.2009

Писане  Façade Вто 15 Сеп 2009, 18:29

Ся убийте ме, ако искате, обаче Уинри почна много да ме нерви. Голям рев, голямо чудо... Цял епизод израсходиха по нейните драми. Напомня ми на Сакура icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female

Писане  Ricchan ^^ Вто 15 Сеп 2009, 19:25

Не съм гледала епа, че да коментирам, но...
*оброява секундите преди Ани да се появи и я защити*

Пет... четири... три... две... едно...

А не смей да я сравняваш с дрислата, защото оная плачеше без причина. Леко съм наясно с историята и момичето има право да си плаче. Това, че даден герой плаче не го прави лигав. Важно е защо плаче. Друг е въпроса, че сеюто й е калпаво и сигурно циври ужасно
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Сря 16 Сеп 2009, 04:18

*Един малък едит, сутринта не се бях събудила, за да размишлявам. хД Приятно четене.*
Абсолютно верен отговор! icon_lol
Демек съгласна съм със Стани. Уинри има причина да плаче, дори бих казала, че след случката със Скар се привързах още повече към нея. За разлика от ревлата Сакура, която цифри за всяко нещо тук драмата си я имаше. Да речем, че претърпя едно развитие, от което имаше нужда. Хел, мангата го е измисляло женско, жените са далеч по-чувствителни същества от мъжете и мисля, че гений като Hiromu Arakawa не би направила грешката да прекали при положение, че тя перфектно е подбирала чувствата в дадена сцена и героите й са достатъчно съвестно създадени, за да се представят перфектно по всяко време. Това е последния път, в който виждаме Уинри да плаче точно, защото момичето е съвестно и се държи зряло - спазва обещанията си. Честно, не съм виждала по-добре създадени персонажи, които просто няма с какво да те издразнят и всеки е уникален с нещо. В Наруто повечето герои са толкова безмилостно досадни и глупави, че направо се чудиш дали са със света. В Шипуден специално, като тинейджъри на такава възраст те се държат изключително безрасъдно. Аз направо чувствам, че всичките тези цели дето са си поставили са глупави идеи, чрез които жадуват за емоций. Всеки път едно и също, всеки път провал... дори Сасуке, който све мрази се държи по-разумно и поне намира начин, по който някакси да изгради бъдещето си докато Наруто и Сакура се въвличат в нелепи ситуаций, които карат хората да се чудят накъде отиват нещата? Добре де и Сасуке е малко збъркан - поне опитах. Сакура, която реве за всяко нещо е просто разглезена, твърдоглава и недорасла тинейджърка, която не знае какво иска. Ето за това нямате право да съдите Уинри, защото тя е достатъчно разумна, за да знае кое е редно и кое не, защото тя плаче когато знае, че го прави за скъп нейн човек, защото знае какво иска. За сеюто съм съгласна и аз искам старото. ^^"
Дано не съм ви отекчила...

Последната промяна е направена от Dark.Soul на Съб 21 Ное 2009, 03:02; мнението е било променяно общо 1 път
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Façade Пон 19 Окт 2009, 14:08

lol!!!
Новия Greed ме радва! И кога, по дяволите, Енви ще си върне тялото?! >_<
Някой има ли песничката от ОП-а, че много ме радва icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female

Писане  Megaphy Пон 19 Окт 2009, 16:46

http://www.megaupload.com/?d=AE0GA1XI ^^
Айде, за да не е спам. Ай ем дъ хел ин лов ин дис аниме!! icon_lol Така де мисля, че ви е ясно, че дори недостатъците си за мен е перфектно. <33 Оттук натам почва якия екшън.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите