Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

2 posters

Go down

Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai Empty Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

Писане  Ricchan ^^ Вто 03 Май 2011, 12:47

Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai 29516l

Тип: TV
Епизоди: 11
Статус: завършено
От-до: от 15 април 2011 до 24 юни 2011
Продуценти: Aniplex, A-1 Pictures, Fuji TV
Жанрове: драма, парче живот

Група приятели от детството се отчуждават щом едно от децата - Мейко "Менма" Хонма - умира при нещастен случай. Години по-късно, главатарят на групата Джинта Ядоми е вече хикикомори и е затворен в себе си. Явява му се вече порасналата Мейко, която твърди, че иска да й сбъдне едно желание, макар и да не знае какво е точно то.

Това аниме е... <3<3<3 Едно от двете ми любими за сезона, просто нямам думи ^.^ Оригинална продукция е, т.е. не е адаптирано по нищо, а е по сценарий. Студиото вярвам ви е достатъчно познато, ако ли не, кликнете отгоре му тогава; Артът е уникално добър, както и всичко в това аниме всъщност D: От режисьора на Honey & Clover и ToraDora! <3<3<3 WATCH IT!
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai Empty Re: Ano hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

Писане  Katinkka Пет 24 Юни 2011, 11:52

Страшно мнгоо ми хареса :3
Тая главната отначало много не я харесвах, ама накрая и аз ревах с останалите заради нея. Супер доброто аниме. Края му беше повече от добър. Разбира се винаги може и по-добре, ама това беше достатъчно добре. Много харесах как пускат началото на ендинга докато епизода още върви.. още повече, че самия ендинг супер много ми харесва <33 Лично аз не очаквах много от последния епизод, щото си мислех, че стана достатъчно в предния, ама много добре са го измислили.
Като герой ми хареса онова с оранжевата коса чието име така и не запомних както и онзии.. Poppo мисля му викаха. Yukiatsu не го харесах особено.
А и опенинга е много добър. :3 Арта е перфектен.
Едно заслужено 10/10 му давам аз
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: