[Shoujo-ai] Aoi Hana
3 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
[Shoujo-ai] Aoi Hana
Тип: ТВ
Епизоди: 11
Статус: Завършено
От-до: 1 юли 2009 до 9 септември 2009
Продуценти: J.C. Staff
Жанрове: Романтика, Шоуджо-ай, Парче живот
Фуми и Акира са били близки приятелки, преди на Фуми да й се наложи да се изнесе. 10 години след като са загубили връзка една с друга, двете отново се срещат като първокурснички. Опитват се да възобновят взаимоотношенията си след като вече всичко се е променило, и двете се сблъскват с проблемите на гимназията - понякога се справят сами, а понякога и с помощта на другата.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Нед 09 Май 2010, 22:08; мнението е било променяно общо 1 път
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: [Shoujo-ai] Aoi Hana
Лол, лол, лол, новия епизод излиза днес, но за него после ще едитна.
Таа.. първия ми хареса. Акира е някво много готино чаве, а Фуми оххх.. толкова е сладка, когато е без униформа, защото са изключително грозни! Да питам, само на мен ли ми стори или Фуми си падаше по братовчедка си? o_o
Таа.. първия ми хареса. Акира е някво много готино чаве, а Фуми оххх.. толкова е сладка, когато е без униформа, защото са изключително грозни! Да питам, само на мен ли ми стори или Фуми си падаше по братовчедка си? o_o
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Определено не само на теб ти се е сторило... Фуми изпитва нещо, и ти го казвам като човек виждащ привличанеето преди героите дори да осъзнават Сбъркана работа! Засега радва анимето, арта ми е странен, ама то все така с аниметата на J.C. Staff, отначало трудно свиквам, пък после се влюбвам в арта Анимацията беше на суперско ниво.
-
Пу настигнах го Не е лошо като изключим, че в началото ми се стори малко лигаво ^^
Ще бъда кратка, щот ме мързи, пък и имам работа, а за последна вечер евър съм на Марийка...
Анимето като реализация беше прелестно! Kраят ми стопли душата D:
ЧЕТА мангата и едвам я дишам, просто защото се развива убер бавно и не е кой знае какво...
Та да кажем, че в анимето представят единствено плюсовете на мангата + страхотен арт и анимация, приятна музика и разкошен войс актинг D:
манга: 5/10
Аниме: 10/10
Соу, моята оценка на тва нещо е 7/10, и все пак: трябва да им се признае на J.C. Staff, че сториха всичко по силите си да източат максимално хубавото у мангата и да ме стоплят Yeah, that's it from meh D:
Анимето като реализация беше прелестно! Kраят ми стопли душата D:
ЧЕТА мангата и едвам я дишам, просто защото се развива убер бавно и не е кой знае какво...
Та да кажем, че в анимето представят единствено плюсовете на мангата + страхотен арт и анимация, приятна музика и разкошен войс актинг D:
манга: 5/10
Аниме: 10/10
Соу, моята оценка на тва нещо е 7/10, и все пак: трябва да им се признае на J.C. Staff, че сториха всичко по силите си да източат максимално хубавото у мангата и да ме стоплят Yeah, that's it from meh D:
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите