Hana Yori Dango (сериалът)
+3
Drama.Queen
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
7 posters
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Hana Yori Dango (сериалът)
Makino Tsukushi is the only poor student at Eitoku Gakuen, the school of the ridiculously rich and privileged that is ruled by Flower 4 or F4, a group of four boys who come from extremely powerful families: Domyoji Tsukasa, the leader and heir of the Domyoji World Finance Group; Hanazawa Rui, the introverted son of a large company; Nishikado Sojiro, a player who is the heir of a tea ceremony school; and Mimasaka Akira, a madam killer with ties to the underground. If a student gets on the F4’s bad side, he/she gets a red notice and is bullied and driven out of school.
Makino hopes to pass her days quietly-- without drawing any attention to herself-- but one day, she stands up to Domyoji in defense of her friend. The next day, Makino gets the dreaded red notice. Even though she is harassed, Makino decides to keep going to school because she is a “tough weed”. She declares war right back on the F4. Her resolve gets the attention of her crush Hanazawa Rui and oddly enough, rouses romantic feelings in her worst enemy, Domyoji Tsukasa.
Ем, радвааа... Особено да гледаш сладурците японци Руи като каже: Маа-ки-но! мн ме кефи Сладък е, но моят фаворит e Нишикадо-сан Трябва да е с Юки Ниши е само за мен, не ми го барайте
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Hana Yori Dango (сериалът)
Едно от наи-любимите ми японски сериалчета.
Историята е дъ бест...
И двата сезона са бомба..
Песничките към сериала /повечето се изпълняват от групата на моя Матсумо-кун../
Ф4 са върховни...
Обожавам Матсумо-кун и Огири-кун
Стахотни са...
Направо божествени...
И героите им съответно на Тсукаса и Руи са перфектни за тях..
Ъм..и Ниша-кун е твоя собственос ..обаче Нали разбрахте кои са си за мен..
Ето да ми ги видите и да не ми ги пипате..ще ги пазя със зъби и нокти...
Това е Matsumoto Jun
А ето и Oguri Shun
/тази е от едно от епчетата/
А ето ги заедно...
Историята е дъ бест...
И двата сезона са бомба..
Песничките към сериала /повечето се изпълняват от групата на моя Матсумо-кун../
Ф4 са върховни...
Обожавам Матсумо-кун и Огири-кун
Стахотни са...
Направо божествени...
И героите им съответно на Тсукаса и Руи са перфектни за тях..
Ъм..и Ниша-кун е твоя собственос ..обаче Нали разбрахте кои са си за мен..
Ето да ми ги видите и да не ми ги пипате..ще ги пазя със зъби и нокти...
Това е Matsumoto Jun
А ето и Oguri Shun
/тази е от едно от епчетата/
А ето ги заедно...
Оо,супел е!Аз сега съм на втория еп,но страшно мн им харесва
Аа,и докато не съм забравила-Руй си е мой
Той най-мн ми харесва,след това е богаташчето,но само защото мисля,че има миличко сърце.Сми държи се отвратително,но мисля,че това е само заради тъпата му майка,която видимо се отнася отвратително с него!Но за сега са ми само тези впечатленията
А,да и F4 са тъпаци.Сми за какво им е да тормозят така учениците!Бахти мизерниците!Е,поне Руй си каза,че не го харесва
ПП2:Бобчо,айде да ми пратиш песничките ,за да ги чуя
Аа,и докато не съм забравила-Руй си е мой
Той най-мн ми харесва,след това е богаташчето,но само защото мисля,че има миличко сърце.Сми държи се отвратително,но мисля,че това е само заради тъпата му майка,която видимо се отнася отвратително с него!Но за сега са ми само тези впечатленията
А,да и F4 са тъпаци.Сми за какво им е да тормозят така учениците!Бахти мизерниците!Е,поне Руй си каза,че не го харесва
ПП2:Бобчо,айде да ми пратиш песничките ,за да ги чуя
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
F4 рулз, особено в нататъшните епизоди :icon_headbang: Защото момичето ги променя всичките и ставар бахти пичовете :icon_headbang:
А богаташчето и докрая бие когато е изнервен Нз, той нещо не ме радва
Ама Нишикадо х Юки рулз
А богаташчето и докрая бие когато е изнервен Нз, той нещо не ме радва
Ама Нишикадо х Юки рулз
-
Оо,страшно се зарибих,вчера до 1 сме седяли със сестра ми да го гледаме и днес цяла сутрин Богаташчето страшно ми аресав във втория сезон-кисата му не е толкова зализана,по-обемна и по-сладурска е.А плевела,хич не ми харесва!Сми и от първия сезон си ме дразнеше,нещо никак не ми харесав гласът й.Иначе в първия сезон като заседнаха в асансьора беше супер сладурско
Ахх..И момчеот с чая и приятелката на плевела са супер сладки заедно,въпреки,че сега във втория сезон момчето е по-грозно
А иначе Руй рулира
Ахх,супер е..(само неговото име помня-ЗАЩО ЛИ? )
Ахх..И момчеот с чая и приятелката на плевела са супер сладки заедно,въпреки,че сега във втория сезон момчето е по-грозно
А иначе Руй рулира
Ахх,супер е..(само неговото име помня-ЗАЩО ЛИ? )
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Дам, Ниши беше по-хубав в 1 сезон, но и във 2 не е за изхвърляне
А аз от 7 вечерта до 7 сутринта съм го гледала и после още една цяла вечер Зарибявка е :icon_headbang:
А аз от 7 вечерта до 7 сутринта съм го гледала и после още една цяла вечер Зарибявка е :icon_headbang:
-
Мхм,бай дъ уей ми препорчаха още един сериал,които бел страшно смешен и Руй играе и в него,но е с черна косица САмо дето никъде не мога да го намеря А мн ми се гледа
Ъмз,а имаш ли някоя от песничките от сериала?
Ъмз,а имаш ли някоя от песничките от сериала?
-
Абе Макино ми лази по нервите нещо!Мн е тъпа!Пък и с Тсукаса само се събират и разделят.. НАистина нещо почва да ме дразни,мн гадно се държи с него тая пикла,накрая ще я убия!Мн е досадна!Писан ми, и тая майка му на Донмиожи е ебахти дъртата вещица!/той така си й и вика,ама .. /
Ъъх..иначе мн искам Юки и Нишкадо да се съберат/Спу,стани ама двамата са мн сладички заедно / Ъмз,Юки е по-сладичка от Ткуши Не знам защо са избрали толкова грозно момиче да играе главната роля..
Ааа..и още нещо тая песничката дето я пускат на Тсукаса и Тскуши дето почва са `Аригато..~ лялял..нататък както си продължава мн ми харесва и ако някой я има да бъде така добър да ми я прати
Ъъх..иначе мн искам Юки и Нишкадо да се съберат/Спу,стани ама двамата са мн сладички заедно / Ъмз,Юки е по-сладичка от Ткуши Не знам защо са избрали толкова грозно момиче да играе главната роля..
Ааа..и още нещо тая песничката дето я пускат на Тсукаса и Тскуши дето почва са `Аригато..~ лялял..нататък както си продължава мн ми харесва и ако някой я има да бъде така добър да ми я прати
-
Ааа,забравих да спомена за Окуми-сан/или `черната станция` както аз й викам,по какви причини,няям си на представа,проста още първият път като я видях и това ми изникна в главата/Та тая женица страшно мноу ми харесва,голям образ е
Аа,и още нещо-Макино не я ща с Руй..някак ен си вървят заедно.Не че е достойна и за Тсукаса,ама поне тая двойка повече я търпя.
Аа,и още нещо-Макино не я ща с Руй..някак ен си вървят заедно.Не че е достойна и за Тсукаса,ама поне тая двойка повече я търпя.
-
Оо няма проблем и аз нямам нищо против Нишикади х Юки, големи са симпатяги
И вярно, Юки е по-хубава от Макино
И вярно, Юки е по-хубава от Макино
-
Аа.. като гледам как им се кефите.. я кажете от де мога да го дръпна тоя сериал и аз искам кьоор..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Аз го гледах в зазз
-
Ахахахах,голяма зарибявка е тва! Руи ми стана любимец още от 1вия еп. Цукаса също почна да ме радва нещо
Ммм, да, общо взето само тоя дето си пада по по-големи момичета не ме кефи от F4. И оная дето работи в магазина също е голям пич.
- Spoiler:
- Голям е образ като не може да се искаже. В 4ти еп, когато се събраха на масата за тикви ли говореше, че не помня
Ммм, да, общо взето само тоя дето си пада по по-големи момичета не ме кефи от F4. И оная дето работи в магазина също е голям пич.
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ммм това чудо не съм го гледала още.. То всъщност оригинала е Boys Before Flowers , което е корейско.. и има спр мн версии.. Корейската,тази японската,сиг китайска има.. нз и аз.. НО Корейската си е най-добрата и аз и нея гледах те - РУЛЗ! Просто няам думи! ;хх Толкова съм плакала на тоя филм и просто такъв кеф и треперене на стола съм преживяла , чееее.. :icon_bigrin: Но като ви гледам коментарите и това японското се очертава якичко , така че - Ще се гледа! ;d
SaYuri_Chan-
Брой мнения : 2
Дата на регистрация : 27.03.2010
Ти чуваш ли се? Японското си е оригинал и фактически корейското излезе миналата година. Говори се, че ще правят и китайска версия, а вече си има тайванска
А корейската просто не може да се мери с тази На Мин Хо носа му заемаше целия екран и може би единственото хубаво нещо в BOF беше Хюн Джонг. И в 25 епизода таква драма наблъскаха, такова чудо, че чак заприлича на турските сапунки
А корейската просто не може да се мери с тази На Мин Хо носа му заемаше целия екран и може би единственото хубаво нещо в BOF беше Хюн Джонг. И в 25 епизода таква драма наблъскаха, такова чудо, че чак заприлича на турските сапунки
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
О, дааа... Смяла съм се като луда и на сериала и на филма. Тея четиримата къртат. Само не мога да разбера... защо точно Oguri Shun. Това е сигурно единствения японец, който не харесвам. Както и да е... сериала си заслужава вниманието. А и кой би изтървал да гледа неориентиран Матсумото-кун.
btw... песента е на Utada Hikaru–Flavor of Life
btw... песента е на Utada Hikaru–Flavor of Life
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите