Мнението ви за турските сапунки?
+8
Cocaine`
Koufuku ;3
HellGirl
CriminaL Baby.
Nessie
{Bloody.Rose}
Façade
Little.Vampire
12 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Мнението ви за турските сапунки?
Тъй като наскоро нашумяха...какво е вашето мнение за тях?
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Re: Мнението ви за турските сапунки?
Отвратителни, нопоносими, идиотски, малоумни, просташки и безсмислени филми.
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Абе .. то ефира се напълни с тях хД
Ще излъжа, ако кажа, че не гледам и аз по някоя друга хДД
Има доста добри, може да са сапунки, но са по-добри от испанските хДД
Както и да е .. всеки с предпочитанията си хД
Пък и това `Бива ли така` е много яко хДДДД
Ще излъжа, ако кажа, че не гледам и аз по някоя друга хДД
Има доста добри, може да са сапунки, но са по-добри от испанските хДД
Както и да е .. всеки с предпочитанията си хД
Пък и това `Бива ли така` е много яко хДДДД
Заместват ония другите сапунки (даже нз то къде са) и не са по-различни от тях... Не ги гледам.
Façade написа:Отвратителни, нопоносими, идиотски, малоумни, просташки и безсмислени филми.
Няма какво повече да кажа.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Тези сериали са тъпи, дразнещи, с еднакви истории, адски предраматизирани и всички главни героини реват и обичат някого, но немогат да му го признаят..
Последната промяна е направена от HellGirl на Сря 21 Окт 2009, 12:37; мнението е било променяно общо 1 път
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Турските сапунки направо завладяха телевизията.
Ама и те са като останалите - тъпи, сапунени, с една и съща история - че двете сестри се влюбили в един, който не може да избере между двете или сякви глупости.
Ама и те са като останалите - тъпи, сапунени, с една и съща история - че двете сестри се влюбили в един, който не може да избере между двете или сякви глупости.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
- Хаха, да, тъпи са. Напоследък списанията ги пълнят с тия простотии. Ама "Сакъз" си е друга работа.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Развих непоносимост хДД Време беше. Мина ми глупостта хДД
Ако още някои тръгне да ми говори за Перла например ще го скалпирам!
Ако още някои тръгне да ми говори за Перла например ще го скалпирам!
Как не съм видяла тая тема.
Не ги понасям. С цялото ми уважение, предпочитам мексиканските. Там поне понякога ме сцепват, 'щото са супер дебили като почнат да крещят хД Тука... некви сълзливи драми... Най-дразнещото е, че ги пускат в праймтайм-а /да, говоря за Перла/. Чак жал ми става за баща ми, човека няма какво да гледа! *Нямаме кабел... А и да имахме... то и там сигурно само това дават -.-*
Не мога да ги търпя, не искам да прозвуча като расист, но съм си такава! Не понасям нищо турско, какво да направя?! Като им чуя кючешките сълзливи мелодии и ми иде да повърна /а те ги пускат през 3 секунди.../ Просто нямам думи, а и край нямат, майка им да еба!
Единствения турски сериал, който беше супер дебилен и радваше, е "Брак с чужденец", но от много отдавна не съм го засичала,може и в боза да са го превърнали.
Не ги понасям. С цялото ми уважение, предпочитам мексиканските. Там поне понякога ме сцепват, 'щото са супер дебили като почнат да крещят хД Тука... некви сълзливи драми... Най-дразнещото е, че ги пускат в праймтайм-а /да, говоря за Перла/. Чак жал ми става за баща ми, човека няма какво да гледа! *Нямаме кабел... А и да имахме... то и там сигурно само това дават -.-*
Не мога да ги търпя, не искам да прозвуча като расист, но съм си такава! Не понасям нищо турско, какво да направя?! Като им чуя кючешките сълзливи мелодии и ми иде да повърна /а те ги пускат през 3 секунди.../ Просто нямам думи, а и край нямат, майка им да еба!
Единствения турски сериал, който беше супер дебилен и радваше, е "Брак с чужденец", но от много отдавна не съм го засичала,може и в боза да са го превърнали.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Нямам мнение по въпроса, тъй като не гледам сапунки - без значение от произхода им.
Но предполагам са посредствени.
Но предполагам са посредствени.
Bathory-
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 22.11.2009
ми аз по принцип не гледам сапунки, ако ще индо-китайски да са..
една да пуснат - добре. не е имало такива сапунки досега, да видят хората какво значи турска сапунка..
ноо 50 сапунки - това вече на нищо не прилича. да ти втръсне от тях.
друго е, че се оказаха толкова тъпи, колкото мексиканските, испанските, италианските и всякаквите му там измишльотини..
+1
една да пуснат - добре. не е имало такива сапунки досега, да видят хората какво значи турска сапунка..
ноо 50 сапунки - това вече на нищо не прилича. да ти втръсне от тях.
друго е, че се оказаха толкова тъпи, колкото мексиканските, испанските, италианските и всякаквите му там измишльотини..
Ricchan ^^ написа:Като им чуя кючешките сълзливи мелодии и ми иде да повърна /а те ги пускат през 3 секунди.../ Просто нямам думи, а и край нямат, майка им да еба!
+1
Какво мога да кажа за тях:
Когато ми стане лошо винаги мога си пусна някоя сапунка да повърна по- лесно! ( -ясно ли е по този начин?) :ballon:
Когато ми стане лошо винаги мога си пусна някоя сапунка да повърна по- лесно! ( -ясно ли е по този начин?) :ballon:
veli_star_1212-
Job/hobbies : Да не съм луда да кажа!?
Humor : R.I.P
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 23.11.2009
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите