Гледате ли сапунки? XD
+8
neli4ka
Sinner
Elune Be Praised*
Blackie.
Façade
Enery
CriminaL Baby.
Ricchan ^^
12 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Гледате ли сапунки? XD
Ейй преди мн гледах, чак ми се бе промил мозъка Помня понеже почнах "Трудна любов", но той бе от 11, а аз се преместих 1 смяна и го зяпах от 5 сутринта Мноого зарибена
Отдавна не бях гледала, пробвах един да го почна, ама ми изтъпя ;) "Неопитомени красавици" беше май... Та понеже майка седи на компа до 3-4-5 часа следобед и няма кво да прая, пускам си БТВ и сега зяпам този от 13:30 "Лицето на другата" Бе заинтригува ме ве Онзи от 14:30 е пълната боза, ама насилвам се и него да гледам
Бтв, луда съм по главния, ебати пича
Ето го интрото на "Лицето на другата", мн ме радва
Отдавна не бях гледала, пробвах един да го почна, ама ми изтъпя ;) "Неопитомени красавици" беше май... Та понеже майка седи на компа до 3-4-5 часа следобед и няма кво да прая, пускам си БТВ и сега зяпам този от 13:30 "Лицето на другата" Бе заинтригува ме ве Онзи от 14:30 е пълната боза, ама насилвам се и него да гледам
Бтв, луда съм по главния, ебати пича
Ето го интрото на "Лицето на другата", мн ме радва
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Гледате ли сапунки? XD
Ако 5-тият сезон на Nip/ Tuck се брои, да - гледам Голяма бозица стана горкия сериал покрай 5-тия сезон. Само по-бруталните сцени спасяват положението.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Това не е сапунка ве
-
Phahaha.. шанс. Не гледам такива. Мисля, че само 2 и 3 клас гледах няква тъпа боза и на село, когато ми е яко скука гледам Дързостта и се присмивам на катьорите, а баба ми ми се кара xD
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Такова нещо не съм гледала от...*мисли*...2-3 годинки ги има,а и няма намерение да гледам - като помня аудиото на Трима братя три сестри и ми прилошава
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Понякога гледам с мама сапунката по бтв от 14:30, ама не за друго, освен, че броим колко пъти на еп си казват 'Любов моя' ; 'Обичам те' и т.н. Те и бутилка вода да си подадат пак 'Любов моя, заповядай'
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Омг, от тази боза от 14:30 по-голяма боза няма, подкрепям! :puke:
"Защо не можем да сме заедно, защо съдбата е срещу нас?!"
wtf! ти си тая, която не му казва, че жена му ще убие детето му, ако се съберете и затова се отдалечаваш от него о.О Просто му кажи, god dammit
Ще им дам респекта си за чукащата сцена на островчето обаче Такива езиции никъде не съм виждала да се пускат в сапунка Все едно бях на модно ревю на езици, ба маа му.
"Защо не можем да сме заедно, защо съдбата е срещу нас?!"
wtf! ти си тая, която не му казва, че жена му ще убие детето му, ако се съберете и затова се отдалечаваш от него о.О Просто му кажи, god dammit
Ще им дам респекта си за чукащата сцена на островчето обаче Такива езиции никъде не съм виждала да се пускат в сапунка Все едно бях на модно ревю на езици, ба маа му.
-
Оо таива жалки подобия на сериали... със еднотипни сценарии... направо ми се повръща като гледам как рекламират едни и същи актьори във всяка нова такава "проекция" Определно не бих си губил времето да гледам такова нещо :icon_bigrin:
Това не го очаквах! Разрових се из спойлър темите на сериалите дето гледам тъъъ ами УМРЯХ ОТ СМЯХ
https://allanimes.bulgarianforum.net/forum-f29/topic-t2673-750.htm#270763
Почетете Няма такова животно, тази сапунка уби коня! А си мислех, че смърт от мълния е абсурдно... Само да прочете в "Лицето на другата" кво става нататък и ще се пукнете, тва беше уникално. It made my day
Да не се сърдят дицата, които им се радват на бозите, аз уважавам само СМС! Обичам да се гавря с мозъка си и да гледам такива бози, напоследък това правя цял следобед Откланям се... а деца, не четете, че ще си наспойлите и ще ви умре кефа. Мен ми умря коня
Още не мога да повярвам, че бозата от 14:30 е къде-къде по-смислена работа от тва от 13:30. А и се кефех, по дяволите Леле!
https://allanimes.bulgarianforum.net/forum-f29/topic-t2673-750.htm#270763
Почетете Няма такова животно, тази сапунка уби коня! А си мислех, че смърт от мълния е абсурдно... Само да прочете в "Лицето на другата" кво става нататък и ще се пукнете, тва беше уникално. It made my day
Да не се сърдят дицата, които им се радват на бозите, аз уважавам само СМС! Обичам да се гавря с мозъка си и да гледам такива бози, напоследък това правя цял следобед Откланям се... а деца, не четете, че ще си наспойлите и ще ви умре кефа. Мен ми умря коня
Още не мога да повярвам, че бозата от 14:30 е къде-къде по-смислена работа от тва от 13:30. А и се кефех, по дяволите Леле!
-
ъх и аз съм на тфа мнение за клъцни/срежи..Ryuugu Rena ~ написа:Ако 5-тият сезон на Nip/ Tuck се брои, да - гледам Голяма бозица стана горкия сериал покрай 5-тия сезон. Само по-бруталните сцени спасяват положението.
обикновенно не гледам...
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Ами то аз преди гледах сапунки, но единствената, която още ми харесва е "Бедната Настя"... и силно се надявам на продължение ... какво повече мога да кажа, освен: Даниил Страхов е невероятно секси И е женен за няква кифла, ама тове др тема... Та, сапунките като цяло не са ми интересни вече, но понякога просто си умирам да дразня баба, обяснявайки й какви боклуци гледа, а тя ми разправя колко било истинско и как не съм разбира влюбените, щото съм малка ... :icon_bigrin: Но трябвало да почакам още 7-8 години и ще видя тогава... ех, Рич!
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Аа сапунки вече не гледам xD Преди бях супер зарибената... Само понякога пускам да чуя името "Рикардо" и производи =D =D Толкова съм се смяла на имената... Преди имаше един " Жената в огледалото " леле, какви интриги, какво нещо.....
П.С. Бду, Стани, тва не може да се види спойлера, темата явно е в коша..
П.С. Бду, Стани, тва не може да се види спойлера, темата явно е в коша..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Еми не съм пристрастена, ама ако пусна някоя мога да седна и да я изгледам... Е, всичко, но не и "Дързост и ПРОСТОТА" !!! Отскоро гледам новата, която дават по Нова ТВ - "1001 Нощи"...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
НЕ! Повече никога никога никога няма да гледам сапунки! Като бях на село си пуснах "Перла", че да видя за какво става на въпрос... Леле, голяма простотия е туй, брата и сестри, не ви го препоръчвам. Чудя се как преди време съм ги гледала тия бози.
Бду, Дързост и Грозота рулз, най-смисления сериал от 5325241 серии, който съм чувала някога.
Бду, Дързост и Грозота рулз, най-смисления сериал от 5325241 серии, който съм чувала някога.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Уф, нали имам проблеми с компа, тааа днес майка ми цял ден ми се натресе вкъщи и гледахме "Лицето на другата"
OMG, човече, аз през цялото време не можахд а разбера кой кой е, Рики-Мики my ass После гледахме SMS O_O И от там нищо не разбрах, ама мацката с рижавата коса ме радва, там нещо спала с някойси докато била с друг ба мамаму
И върха на сладоледа е т'ва с Шехерезада. Като ходя у майка ми и всеки ден ми го пускаше т'ва жувотно. Остави друго, ама баба ми гледа Перла и е ебати маниака, човече, ти да въздъхнеш по-силничко, тя ще ти се скара, че 'и пречиш да гледа
OMG, човече, аз през цялото време не можахд а разбера кой кой е, Рики-Мики my ass После гледахме SMS O_O И от там нищо не разбрах, ама мацката с рижавата коса ме радва, там нещо спала с някойси докато била с друг ба мамаму
И върха на сладоледа е т'ва с Шехерезада. Като ходя у майка ми и всеки ден ми го пускаше т'ва жувотно. Остави друго, ама баба ми гледа Перла и е ебати маниака, човече, ти да въздъхнеш по-силничко, тя ще ти се скара, че 'и пречиш да гледа
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 10:17; мнението е било променяно общо 1 път
- Майка ми е отпоска и нямам какво да правя O_o - СМС и Моите Мили съседи или там .. ъъъ , да
"Дропнах" Лицето на Другата, щото четах спойлъри и знам какво става - тя се клонира Ноуз, клонингите
Ениуей, някъде го бях писала... темата е в коша ама пак го бях писала някъде 100% съм сигурна
Все тая, да живее SMS! Тва е мноу як сериал, сега едно убийство мистериозно, никога нямаше да предположа, че е ********* (спойлнах си), само дето още не съм стигнала дотам... Всичко сочеше към Ева >о<
С една дума, да, мн ми харесва сериала
А "рижавата" е една пикла, дето не знае какво иска. Радвам се, че накрая с никого от двамата няма да сърши. Тя не ги заслужава и двамата.
Ениуей, някъде го бях писала... темата е в коша ама пак го бях писала някъде 100% съм сигурна
Все тая, да живее SMS! Тва е мноу як сериал, сега едно убийство мистериозно, никога нямаше да предположа, че е ********* (спойлнах си), само дето още не съм стигнала дотам... Всичко сочеше към Ева >о<
С една дума, да, мн ми харесва сериала
А "рижавата" е една пикла, дето не знае какво иска. Радвам се, че накрая с никого от двамата няма да сърши. Тя не ги заслужава и двамата.
-
Similar topics
» Мнението ви за турските сапунки?
» Kое аниме гледате в момента?
» Коя аниме пародия гледате в момента? xD
» Кое аниме НИКОГА няма да гледате?
» Какъв стил анимета обичате да гледате?
» Kое аниме гледате в момента?
» Коя аниме пародия гледате в момента? xD
» Кое аниме НИКОГА няма да гледате?
» Какъв стил анимета обичате да гледате?
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите