Kimi ni Todoke
+7
Megaphy
Midnight_Sun
Shivers
Façade
Enery
General_Grievous
Ricchan ^^
11 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Kimi ni Todoke
Тип: ТВ
Епизоди: 24
Статус: Излъчено
От-до: 6 октомври 2009 до 31 март 2010
Продуценти: Production I.G
Жанрове: Романтика, Училище, Шоуджо
Историята се върти около момиче на име Куронума Савако, на която й е даден прякора "Садако" (момичето-призрак от "Пръстенът") от съучениците й, заради страшното й лице и държание. Тя много се възхищава на Казехая-кун, тъй като успява да привлече хората около себе си, благодарение на характера си. Въпреки лицето си, тя успява да си намери приятели и да има живот на една нормална ученичка. С времето, тя започва да привлича вниманието на заобикалящите я, включително и това на Казехая-кун.
lol, историята не е кой знае кво, ама манга с 8.50 рейтинг не е шега работа Не е шега работа и студиото, което ще прави анимето, както и факта, че главната ще бъде озвучена от сеюто на Котоми/Юкино, а главния с това на Микаге *-* Ще му дам шанс пък да видим :icon_bigrin:
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 01 Юни 2010, 10:26; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Kimi ni Todoke
loool Production I.G и училищна романтика
такова до сега не съм гледал ще е интересно
такова до сега не съм гледал ще е интересно
Kyaah~ Production I.G. - няма шанс да не го гледам! Па и романтика! Бре.. не знаех, че могат и такижа да правят.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
А, на тва чудо му знам мангата! Четох я преди време, обаче я дропнах, защото не ми беше особено интересна Ама ще дам шанс на анимето. Може да се окаже по-добре..
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Мангата е страхотна ! Дано и анимето да е такова
Midnight_Sun-
Location : There’s a little creepy house in a little creepy place. Little creepy town in a little creepy world.....
Humor : Fu*kin' Psycho
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 15.09.2009
Eclipse! Първи епизод беше страхотен. Харесва ми как се развива приятелството между главните герои. Аз, която твърдях, че не харесвам шоуджо, бях на косъм да се разплача по едно време. Да, не ме слушайте какво говоря... Обожавам да си правя заключения без да съм опитала.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
WHAT THE FRIGGIN HELL! THIS IS AWESOME!
Арт, герои, музика, история, всичко! Ще се учудя, ако ме разочарова, страшно добро е! Instant 10!
*това за шоуджо ли го казах?*
Савако е готина, ПЪРВАТА НЕ-ЛИГАВА ГЛАВНА ГЕРОИНЯ в такъв вид аниме, such an epic win!!! А Казехая... ако продължава така... ще си го прибера в джоба... без майтап Това момче ми влиза под кожата, егати, не бях виждала толкова готин човек от мъжки пол Радва ме и онова момиче, дето все се трогва Голяма е пичка И оп и ед страхотни, просто не знам какво да кажа... Best anime for the season? Year? /Yes, highly possible it moves K-ON from my top list, that's just how good it is/
*Обявявам Казехая за временно зает, като изгледам и 3 епизод ще реша окончателно... He is so dreamy! Искам такъв и в моя клас >.< *
It's a shoujo! IT'S A BOY! Побърквам се! Момичетата ми ще изпаднат в паника Ahem, calm down, there's enough for everybody... I think.
Арт, герои, музика, история, всичко! Ще се учудя, ако ме разочарова, страшно добро е! Instant 10!
*това за шоуджо ли го казах?*
Савако е готина, ПЪРВАТА НЕ-ЛИГАВА ГЛАВНА ГЕРОИНЯ в такъв вид аниме, such an epic win!!! А Казехая... ако продължава така... ще си го прибера в джоба... без майтап Това момче ми влиза под кожата, егати, не бях виждала толкова готин човек от мъжки пол Радва ме и онова момиче, дето все се трогва Голяма е пичка И оп и ед страхотни, просто не знам какво да кажа... Best anime for the season? Year? /Yes, highly possible it moves K-ON from my top list, that's just how good it is/
*Обявявам Казехая за временно зает, като изгледам и 3 епизод ще реша окончателно... He is so dreamy! Искам такъв и в моя клас >.< *
It's a shoujo! IT'S A BOY! Побърквам се! Момичетата ми ще изпаднат в паника Ahem, calm down, there's enough for everybody... I think.
-
Тъ, да... Не ми хареса особено. Казехая верно, че е пич, но~.. На моменти щях да умра от смях.
И как свърши първия еп точно, до където го бях спряла на мангата..
- Spoiler:
- Когато Садако каза на онея двете, че не може нито да вижда, нито да усеща призраци ftw!
И как свърши първия еп точно, до където го бях спряла на мангата..
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
wtf, Савако пуснала слуха, как не ;о; Как натопяват момичето само... Ениуей, Казехая направо ме стопляяяяя Ако продължа да пиша, само за него ще говоря, така че ще спра. Ама срамежливите момчета все са ми били слабост, радвам се, че се намери такъв аниме момък Отделно е 'гати пича, един такъв в реалния живот и краката ми ще се подкосят, и така като гледам, една-две годинки ще си се харесваме без да кажем, това ми харесва на мен, колкото и налудничаво да звучи, човека не може да й го каже в прав текст, and this is kawaii И да, знам, че не е единствения срамежлив момък дето харесва красавицата на класа, такива с лопата да ги ринеш, но тук има нещо специално. Харесва залупената в класа! Не, обичам го! И Production I.G. много професионално са се отнесли към анимето, определено... съм грабната.
Като нищо ако не се вземат накрая, поради още илизаща манга, ще почна да я чета~
Като нищо ако не се вземат накрая, поради още илизаща манга, ще почна да я чета~
-
looool Прочетох коментара на Станито.. и реших да го пробвам! Преди пишеше така възторжено за K-ON! и след като го изгледах 2-3 пътя и на мен много ми хареса. Така, че щом тооолкова много ти е харесало.. сигурно и аз ще го харесам
За мен най-добрите коментари ги прави Станито. Почти винаги ми съвпада мнението с нейното, а и неказва просто "страхотно е" или "не става" а обяснява защо.. /колкото и философско да звучи/
За мен най-добрите коментари ги прави Станито. Почти винаги ми съвпада мнението с нейното, а и неказва просто "страхотно е" или "не става" а обяснява защо.. /колкото и философско да звучи/
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Харесва ми! И арта и историята.
Савако ме радва адски много.
Казехая е голям сладур.
Определено ще го следя
Савако ме радва адски много.
Казехая е голям сладур.
Определено ще го следя
Invisible-
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 02.11.2009
Гледах първите 3 епизода и много добро впечтление ми направи! Доста добре се развива историята.. Интересно е да се следи. Ноо не й харесвам телосложението на Савако.. тя е като правоъгълник! Неможеше ли малко по-добре да я нарисуват?!
А колкото до Казехая... наистина е доста готин, ама.. не ме кефи чак толкова много. Смисъл, че е доста мил и наистина му евала, че се държи добре с момичето.., ама на моменти ме дразни.
Характера на Савако е супер. Самата тя се държи много готино! Малко дразни, че всеки път когато й обърнат внимание се разревава от щастие.., ама това че са я представили като с плашещо лице.. приличаща на оная от "Предизвестена смърт" много ме кефи!
А колкото до Казехая... наистина е доста готин, ама.. не ме кефи чак толкова много. Смисъл, че е доста мил и наистина му евала, че се държи добре с момичето.., ама на моменти ме дразни.
Характера на Савако е супер. Самата тя се държи много готино! Малко дразни, че всеки път когато й обърнат внимание се разревава от щастие.., ама това че са я представили като с плашещо лице.. приличаща на оная от "Предизвестена смърт" много ме кефи!
Katinkka- Терорист
-
Почвам да си харесвам и Чизу-чан Тва момиче ме сцепва xD
Големи са сладури с Рю >o<
Казехая не спира да ме радва, като малко дете, на което му вземат играчката е В случая Савако
Големи са сладури с Рю >o<
Казехая не спира да ме радва, като малко дете, на което му вземат играчката е В случая Савако
-
Арта е много странен, но яко-странен.
Савако чан ми напомня на Сунако чан. ;о Може би заради характера.
Казехая е сладък. (:
Савако чан ми напомня на Сунако чан. ;о Може би заради характера.
Казехая е сладък. (:
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Katinkka написа:Ноо не й харесвам телосложението на Савако.. тя е като правоъгълник! Неможеше ли малко по-добре да я нарисуват?!
Чуваш ли се, бе, момичеее? Как можеш да имаш въобще някакви забележки към този уникален арт?! Къде другаде ще намериш нещо толкова хубаво нарисувано? И какво точно ѝ е правоъгълното? Ти просто не си виждала ужасяващ арт - с ония триъгълни лица, мини тела, огромни главни и преувеличени очи. Просто съм изумена как може някой да има забележки...
По темата.. омг, Рю е толкова сладък, щях да умра. Та, след като Казахая тръгна да тича накрая на епизода - nosebleed much. Гледайте деца, натаък става уникатно. :3
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Хей, хей.. по-кротко ^^ Тааа... когато е в тая униформа и я дават в гръб на моменти ми изглежда супер квадратна.. и не се напрягай! Виждала съм уникално ужасни артове тъй, чее.. да не се обиждаме ;Dcookie.whore написа:Katinkka написа:Ноо не й харесвам телосложението на Савако.. тя е като правоъгълник! Неможеше ли малко по-добре да я нарисуват?!
Чуваш ли се, бе, момичеее? Как можеш да имаш въобще някакви забележки към този уникален арт?! Къде другаде ще намериш нещо толкова хубаво нарисувано? И какво точно ѝ е правоъгълното? Ти просто не си виждала ужасяващ арт - с ония триъгълни лица, мини тела, огромни главни и преувеличени очи. Просто съм изумена как може някой да има забележки...
Просто супер обичам да критикувам.. ^^
Както и да е.. това се пооправи и вече си ми харесва арта ^^
А за историята.. супер е.. харесва ми как се развиват нещата има много смях ^^ Най-последно харесах как Савако се отнася с тая патка... ъъ... забравих как се казваше./оная "най-красивата" в даскалото/ Ще гледам и последните 1-2 епа, ама по-късно ^^
Katinkka- Терорист
-
Азе официално си казва, че това има най-изумителния каст за всички времена!! /изключвам ол-гърлс-каст/
Влюбена съм в героите и в историята, и в арта, и в оп-а, и ед-а, и сеютата, и Казехая, и Рю, и Чизу, та дори и в туй говно пъъъх... *мисли* Куруми, защото допринесе за развитието на историята, до на Рю забавното признание, до на Яно якия бич файт в последния еп и следователно и нея си харесвам вече и въобщеее Много доволна от анимето
Нов епизод чак януари :<
Влюбена съм в героите и в историята, и в арта, и в оп-а, и ед-а, и сеютата, и Казехая, и Рю, и Чизу, та дори и в туй говно пъъъх... *мисли* Куруми, защото допринесе за развитието на историята, до на Рю забавното признание, до на Яно якия бич файт в последния еп и следователно и нея си харесвам вече и въобщеее Много доволна от анимето
Нов епизод чак януари :<
-
Епизодът беше величие с главно В! Както всеки един досега!
Вече официално ми е третото любимо аниме, заклевам се!!
Иде ми да си цапна главата с тъп предмет и да пукна... Трябваше да го почна есента, проклета да съм Вече е твърде, твърде късно... Stupid loyality and keeping my word every time I promise something =_=''
^ Don't mind the rage... It'll pass... I hope.
Вече официално ми е третото любимо аниме, заклевам се!!
Иде ми да си цапна главата с тъп предмет и да пукна... Трябваше да го почна есента, проклета да съм Вече е твърде, твърде късно... Stupid loyality and keeping my word every time I promise something =_=''
^ Don't mind the rage... It'll pass... I hope.
-
Тази тъпа, накипрена, "сладка", накифлирана кифла--- добре, мисля, че схванахте идеята
Таа, за Куруми става дума ... почти си е запазила място за омразните ми герои! >.<
Да оставим ... Уме ... и да поговорим малко за другите.
Nosebleed FTW! Савако чан на кок е тооо~лкова слaдка~ *inlove* =D
И Казехая, и Рю са сладички - meh likes them. :3
Таа, за Куруми става дума ... почти си е запазила място за омразните ми герои! >.<
Да оставим ... Уме ... и да поговорим малко за другите.
Nosebleed FTW! Савако чан на кок е тооо~лкова слaдка~ *inlove* =D
И Казехая, и Рю са сладички - meh likes them. :3
Koufuku ;3- Зарибен
-
Кво толкова се впрягате на Курумито беее... Мене па ме радва, даже за малко да ме разреве към края. Нека човек просто се постави на мястото й, а? Съвсем отделно, че Савако нямаше хич и да разбере, че го обича, ако тя не се бе намесила. Тъ. Moving on.
I'm still in love with this... Gonna dieeee~~~ Вижте скрийншот темата за детайли... Ма гледайте да не се наспойлите, че ще му се загуби вълшебството :3 Пфу, ще пукясам. Бест шоджо евър. Nuff said.
И омгггг, другия епизод ще се разправя за Рю и Чизуууу >w< Нямам шибано търпение *_*
А, да. 17 епизод си струваше толкова МНОГО, че ще им простя изплютия рикап и ще си се кефя >w<
I'm still in love with this... Gonna dieeee~~~ Вижте скрийншот темата за детайли... Ма гледайте да не се наспойлите, че ще му се загуби вълшебството :3 Пфу, ще пукясам. Бест шоджо евър. Nuff said.
И омгггг, другия епизод ще се разправя за Рю и Чизуууу >w< Нямам шибано търпение *_*
А, да. 17 епизод си струваше толкова МНОГО, че ще им простя изплютия рикап и ще си се кефя >w<
-
Пххх, Чизу малко ме разочарова - мислех, че и тя харесва Рю. +_+
Дано пък той направи нещо ... а ако има целувка направо ще вдигна фенгърлстване до 9-тото небе, пък и на прегръдка ще съм доволна.
Много ми е любопитен брата на Рю - характер, визия и т.н., т.н.
Да, чувствата й ме ... разчувстваха.
Стана ми малко гадно, когато показаха момента, в който приятеля на Яно-чи я удари ... ><
ОМГ, ОМГ, Казехая замалко да целуне Савако!!! Защо Пин не й каза да си затвори очите за 10, а не за 5 секунди? Така щеше да я целуна, ама, Уви!
Тааа, да, не знам как ще издържа чааак до срядата за нов епизод Т_Т - много ме зариби т'ва аниме. ^^
Дано пък той направи нещо ... а ако има целувка направо ще вдигна фенгърлстване до 9-тото небе, пък и на прегръдка ще съм доволна.
Много ми е любопитен брата на Рю - характер, визия и т.н., т.н.
Да, чувствата й ме ... разчувстваха.
Стана ми малко гадно, когато показаха момента, в който приятеля на Яно-чи я удари ... ><
ОМГ, ОМГ, Казехая замалко да целуне Савако!!! Защо Пин не й каза да си затвори очите за 10, а не за 5 секунди? Така щеше да я целуна, ама, Уви!
Тааа, да, не знам как ще издържа чааак до срядата за нов епизод Т_Т - много ме зариби т'ва аниме. ^^
Koufuku ;3- Зарибен
-
E, аз се наспойлих предварително, така че не може да ме изненада този факт But... Go, Ryu! owO!!! You can do it :3
пп: Братът е просто поредното изплюто биши, нищо особено... И има едно нещинце около него, ма ще замълча Dx
пп: Братът е просто поредното изплюто биши, нищо особено... И има едно нещинце около него, ма ще замълча Dx
-
Тц, горката Чизу
СЕГА вече се надявам много да се получи между Чизу и Рю, тъй като Тоору няма да е пречка повече. хД
Братът е светлокос, фту! >.< Не ми допада особено ...
Нали тук е мястото са снимки и т.н. на героите? Ако е ...
СЕГА вече се надявам много да се получи между Чизу и Рю, тъй като Тоору няма да е пречка повече. хД
Братът е светлокос, фту! >.< Не ми допада особено ...
Нали тук е мястото са снимки и т.н. на героите? Ако е ...
- Spoiler:
Koufuku ;3- Зарибен
-
Тъкмо изгледах 23ти епизод и се разочаровах, че анимето свършва след 1 епизод >.<
Но видях в коментарите, че ще има още 2 епизода до края ... ЙЕЙЙЙ!
Но видях в коментарите, че ще има още 2 епизода до края ... ЙЕЙЙЙ!
Koufuku ;3- Зарибен
-
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Kimi Ni Todoke
» Kimi-kiss ~ pure rouge
» Kimi Ga Nozomu Eien
» `Kimi no Tsuku Uso to Hontou`