True Tears
+2
Ricchan ^^
HellGirl
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
True Tears
Alternative title:
트루 티어즈 (Korean)
Genres: comedy, drama, romance
Themes: High school, Incest, Love rectangle, School, Step brother-sister
Plot Summary: Shinichiro is a student living in what would be a dream come true for most high school boys, but for him is mostly a frustration. A well liked girl in school named Hiromi has lived in his house for a year along with his family. Her father was a close friend of the family, and when he died they immediately took her in. She is popular and well liked, always smiles, is talented in sports- but Shinichiro knows there must be tears inside her. Having an artistic tendency, he makes watercolours of her and thinks about wishing to ease her tears. Yet he cannot bring up the nerve to talk to her even in his own home. She, too, is quiet and withdrawn in their house, quite unlike at school. Shinichiro is also distracted by teasing from his friend Nobuse for watching Hiromi from afar, a curse of bad luck from a strange girl named Noe, and being forced to perform Muhiga dancing. By helping Noe he hopes to ease his own problems, yet he seems to have difficulty helping himself.
Number of episodes: 13
Opening Theme:
"Reflectier (リフレクティア)" by eufonius
Ending Theme:
#1: "Sekai no Namida (セカイノナミダ)" by Aira Yuki (eps 1-12)
#2: "Reflectia (リフレクティア)" by eufonius (ep 13)
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Re: True Tears
РА-ЗО-ЧА-РО-ВА-НА СЪМ!!!!!
Както и да е...
История: Разочарована съм! Разочарована съм!! Разочарована-- Добре, схванахте идеята. Ох, разочарована съм!!! >.< Историята почва доста добре, ако си фен на романс хареми просто няма как да не ти грабне интереса. ОБАЧЕ, някъде към средата всичко става изключително нелогично, или по-точно казано: Обичаме някого, но видиш ли, не го... Но, не, чакай, обичам го! Що па да не тръгнем, да се държим като двойка омръзнали си съпрузи 3-4 епизода, па после да дадем малко надежда на тези, които не ни се кефят, ма видиш ли, в крайна сметка ние се обожаваме!! Май прекалих със спойлърите, затова просто ще спра дотук. Отделно и абсурдната промяна в поведението на майката. Имаше толкова хубави моменти, само и само за да бъдат съсипани от пълни клишизми и видиш ли, ми "щото па така трябва, този и онази, ма дай да повъртим малко локуми и да дадем напразни надежди, нали сме пичове... Що па тоз да не го накараме да покаже, че ИЗПИТВА нещо към друга?" Не, не преувеличавам. Едно е Томоя да си харесва Нагиса цял сезон и накрая просто другите момичета да останат на сухо. Съвсем друга бира е Говно-кун да не знае и той какво изпитва, а това, което знае - да стане пълно клише, пълна повърня, с която и задника си да не искаш да обършеш. 7/10
Арт: Омфг, прекрасеееен ееее... 10/10 Няма нужда да пиша повече. То просто, особено ключовите сцени са нарисувани с такова съвършенство, че направо ми окапаха очите.
ОСТ: Опът е на eufonius /оп на Кланнад 1 сезон/ = ЕПИК УИН. И еда беше много приятен, а музиката из анимето бе хубава също. Към сеютата нямам забележки. 10/10
Герои: Според мен по никакъв начин не са клиширани и във всеки можеш да намериш нещо, което най-малкото, не си виждал често. Друг е въпроса, че някои са пълните тардове и знаят как да те вбесят... Но има и страхотни герои. Любимка ми е Ное, пълна чудатка :3 8/10
Наслада: Епа беше на върха, към средата стана "oh, okay, just gimme moahr Noe or smt", а накрая просто подивях. Насълзих се на самия край. Не защото е станала някаква драма - просто ми стана болно как завърши. 7/10
Не е губене на време, но определено историята бе представена мега зле. Няма да остане в сърцето ми, определено.
Както и да е...
История: Разочарована съм! Разочарована съм!! Разочарована-- Добре, схванахте идеята. Ох, разочарована съм!!! >.< Историята почва доста добре, ако си фен на романс хареми просто няма как да не ти грабне интереса. ОБАЧЕ, някъде към средата всичко става изключително нелогично, или по-точно казано: Обичаме някого, но видиш ли, не го... Но, не, чакай, обичам го! Що па да не тръгнем, да се държим като двойка омръзнали си съпрузи 3-4 епизода, па после да дадем малко надежда на тези, които не ни се кефят, ма видиш ли, в крайна сметка ние се обожаваме!! Май прекалих със спойлърите, затова просто ще спра дотук. Отделно и абсурдната промяна в поведението на майката. Имаше толкова хубави моменти, само и само за да бъдат съсипани от пълни клишизми и видиш ли, ми "щото па така трябва, този и онази, ма дай да повъртим малко локуми и да дадем напразни надежди, нали сме пичове... Що па тоз да не го накараме да покаже, че ИЗПИТВА нещо към друга?" Не, не преувеличавам. Едно е Томоя да си харесва Нагиса цял сезон и накрая просто другите момичета да останат на сухо. Съвсем друга бира е Говно-кун да не знае и той какво изпитва, а това, което знае - да стане пълно клише, пълна повърня, с която и задника си да не искаш да обършеш. 7/10
Арт: Омфг, прекрасеееен ееее... 10/10 Няма нужда да пиша повече. То просто, особено ключовите сцени са нарисувани с такова съвършенство, че направо ми окапаха очите.
ОСТ: Опът е на eufonius /оп на Кланнад 1 сезон/ = ЕПИК УИН. И еда беше много приятен, а музиката из анимето бе хубава също. Към сеютата нямам забележки. 10/10
Герои: Според мен по никакъв начин не са клиширани и във всеки можеш да намериш нещо, което най-малкото, не си виждал често. Друг е въпроса, че някои са пълните тардове и знаят как да те вбесят... Но има и страхотни герои. Любимка ми е Ное, пълна чудатка :3 8/10
Наслада: Епа беше на върха, към средата стана "oh, okay, just gimme moahr Noe or smt", а накрая просто подивях. Насълзих се на самия край. Не защото е станала някаква драма - просто ми стана болно как завърши. 7/10
Не е губене на време, но определено историята бе представена мега зле. Няма да остане в сърцето ми, определено.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
мен пък ми хареса >.>
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
Остават ми 3 епа, но все пак ...
Хироми ми е антипатична!!! >.< Не искам да се събират с Ичиро кун, не искааам T_T
Според мен трябва да е с Ное ... тя е много по-сладка и общителна
Аи чан постъпи лошо с Мийокичи .. все едно го е използвала.
Тааа, г/д ми харесва, а ако завърши както искам - Ичиро да е с Ное - направо ще съм на 7-мото небе!
Хироми ми е антипатична!!! >.< Не искам да се събират с Ичиро кун, не искааам T_T
Според мен трябва да е с Ное ... тя е много по-сладка и общителна
Аи чан постъпи лошо с Мийокичи .. все едно го е използвала.
Тааа, г/д ми харесва, а ако завърши както искам - Ичиро да е с Ное - направо ще съм на 7-мото небе!
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Ricchan ^^ написа:Разочарована съм!!
+1 >.> .........
Поплаках на няколко пъти Особено,
- Spoiler:
- когато в 12 епизод, Ное си тръгна, след като Ичиро й каза, че обича Хироми. >.<
Еее, Хироми вече си запази място в омразните ми герои ... *прави си гласа на лигня* "Затова, остави ни". Бла-бла Но пък момичето може да играе баскет, само за това я уважавам
- Spoiler:
- Мийокичи и Аи чан се събраха отново = йеей! хД
ОП-а е уникално як, ноо ЕД-а не ме впечатли особено.
Любимец ми е Мийокичи. А, и Аи чан, след като направи правилното решение. (:
Във вибокс бяха написали "Хепи енд"... е, да, ама не! Т_Т Не стана както аз исках, така че за мен Хепи енд няма.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Сложих ти спойлър тагове, че много издаваш
А аз не бях толкова разочарована заради избраната, а по-скоро заради пълната липса на логика. През цялото време мислех, че ще избере
А аз не бях толкова разочарована заради избраната, а по-скоро заради пълната липса на логика. През цялото време мислех, че ще избере
- Spoiler:
- Ное
- Spoiler:
- естествено лигавите героини винаги обират мъжете =_= Даже не беше само лигава... Беше смеска между лигня и властна кучка... Егати съществото >.>
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Общо взето съм съгласна със Стани.
Гледах го само защото ми се гледаше уж неква драма.. дори и тъпа.. +school, но явно не съм избрала правилното аниме, защото, Стани, и аз съм напълно разочарована! Наистина имах някаква надежда отначало, че може и да ми хване окото.., че може и да му дам 9 примерно.., че все пак не е лошо, но като го изгледах ми стана ясно, че за нищо не става :/
Арта верно беше невероятен :3 Страшно много харесах пейзажите, снега и другите му екстри на арта <3
Опа много ме радва и вече си го пея :3 Еда не ме кефи.. сеютата са добри.. /нека вземем предвид, че мен сею много трудно ме разочарова /
На мен любимки ми са Аи-чан и Ное :3
Гледах го само защото ми се гледаше уж неква драма.. дори и тъпа.. +school, но явно не съм избрала правилното аниме, защото, Стани, и аз съм напълно разочарована! Наистина имах някаква надежда отначало, че може и да ми хване окото.., че може и да му дам 9 примерно.., че все пак не е лошо, но като го изгледах ми стана ясно, че за нищо не става :/
Арта верно беше невероятен :3 Страшно много харесах пейзажите, снега и другите му екстри на арта <3
Опа много ме радва и вече си го пея :3 Еда не ме кефи.. сеютата са добри.. /нека вземем предвид, че мен сею много трудно ме разочарова /
На мен любимки ми са Аи-чан и Ное :3
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
- Ще цитирам няколко човека и себе си, че ме мързи. =_=
- Spoiler:
- enDyne написа:I felt very disappointed when I finally figured out Shinichiro picked Hiromi.
When Jun entered the basketball court to protect Hiromi, I thought Hiromi will come to like Jun and they will end up together. That would have made everyone happy, although I didn't like Hiromi much.
Noe was a lot more interesting character and both Shinichiro and Noe needed each other. Hiromi didn't seem like she had anything to give to Shinichiro. Aiko turned out to be most mature among them though.mehmed написа:I agree. If there was anything definite I could say about this anime, it is that I would of liked it a lot more if he went with Noe. Hiromi appealed to me very little, and she just seemed kind of dull and unremarkable, with no particular traits worth noting. Noe was unique, kind, and really helped Shinichiro grow as a person.
No offense, Hiromi-fans.Megaphy написа:Totally agree. Noe had a stronger bond with Shinichiro and Hiromi was just a "little" lost in everything. At the end I really felt like Shinichiro didn't know who to pick up. It was like he really liked and wanted to be with Noe but tried hard to stick to his love for Hiromi. Which I honestly find a simple stupid crush.
- Or more like his choice was obvious but the director said "nooo" to the canon love and kicked that
guy to the selfish bitch. Аз ви казвам, че режисьора направо навираше сценария в задника на
Шиничиро в 12 епизод по време на въпросната раздяла.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите