Tears to Tiara
+4
Megaphy
RealizeR
Ricchan ^^
Elune Be Praised*
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Tears to Tiara
Duration/Времетраене: 24mn
Type/Тип: TV Series/ТВ Серии
Genre/Жанр: Fantasy, Harem, Magic, Seinen
Year/Година: 06.04.2009 till ?
Based on the strategy role-playing eroge by Leaf.
After a Demon King named Arawn who was sealed away for 1,000 years is being relaesed by girl named Rhiannon (who is made for sacrifice for his ressurection) releases him, they start to travel together and she becomes emotionally attached to him.
Последната промяна е направена от Elunebepraised на Сря 08 Апр 2009, 14:42; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Tears to Tiara
Хммм ... базирано на еро-игра... + харем без просташко еччи... Звучи добре Ще го погледна
edit: Е, да ама, хептен ме изби в приказките По принцип не съм особена фенка на такива филми, следователно и на такива анимета, но ще видя още еп-два. Отсега казвам, че брата е голямо хюмне, а оня накрая с бялата коса е грозен
edit: Е, да ама, хептен ме изби в приказките По принцип не съм особена фенка на такива филми, следователно и на такива анимета, но ще видя още еп-два. Отсега казвам, че брата е голямо хюмне, а оня накрая с бялата коса е грозен
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Аз ще изчакам да се саберат малко еп-чета и тогава ще ги гледам :icon_bigrin:
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Не знам стори ми се увлекателно пък да видим по натам какво ще стане.Арта е приемлив и да ония накрая беше грозен.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Изгледах 1-вия еп и наистина ми се струва интересно, също ще се следи
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Новелката е мн яка също
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Сеюто на грозника е и това на Рой.Как ми липсваше вече тоя глас.>.<
Е той не е много грозен де само веждите му са транни.И каква беше тая внезапна любов.
Е той не е много грозен де само веждите му са транни.И каква беше тая внезапна любов.
Megaphy- Администратор
-
гледах първи еп преди 3-4 дена и чесно да ми ви кажа вобще не ме грабна но както казват всеки със своя си вкус на мен не ми допадна но на други може да им хареса лично аз след като се посъберат 20-30 епизода (ако вобще стигнат до толкоз) може пак да го погледна да видя понеже 1 аниме не се съди по първия му еп втория все още не съм го гледал но и не смятам да го гледам поне за сега
B1nKaTa- Терорист
-
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008
Тея на облошката ми харесаха (особено онова в средата),историята става,арта ми хареса,следователно => ще се гледа
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Нали, НАЛИ, Ани?!?!? И на мен ми се стори по-красив (Макар че е далеч от епитета красив,но не и чак толкова грозен...) Една каза, че той е биши и азе падна от столо...
Мисля, че главната причина запромяната на мнението е, че е супер пич и гласът му е адски секси Но иначе не ме привлича
Както и да е, забавно ми беше, май няма да го дропна поне засега; чакам да с появят и останалите герои - че да си харесам някоя, пък и хумора ме радва
Мисля, че главната причина запромяната на мнението е, че е супер пич и гласът му е адски секси Но иначе не ме привлича
Както и да е, забавно ми беше, май няма да го дропна поне засега; чакам да с появят и останалите герои - че да си харесам някоя, пък и хумора ме радва
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
лол...яървия епизод го изгледах с голяма мъка но пък за сметка на това втория ми беше интересен,брата (Артур/Артър май се казваше) много ме радва а тоя с бялата коса е як..мъ веждите му ми развалят останалия кеф можеби по нататък ще бъде по-интересно :)
Shinshoku- Ретард
-
Хубаво аниме
някои персонажи на места доста ме дразнят
но бива
Октавия е супер според мен
:icon_bigrin:
някои персонажи на места доста ме дразнят
но бива
Октавия е супер според мен
:icon_bigrin:
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Дропнала съм го за сега...Нямам желанието да го гледам Ако закъсам,тогава ще го продължа,защото нещо ми е мъча
Shinshoku- Ретард
-
Да и аз бях на ръба да го дропна, но се реших заради Октавия да го изтърпя.
Megaphy- Администратор
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите