07-Ghost
3 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 07-Ghost
хах това го дръпнах още гокато излезна, но честно казано не ми хареса само моментс с Хюга ме израдва
Иначе за др 2 манги ето:
Begleiter: http://www.mediafire.com/?yzonylimwem
Pilot: http://www.mediafire.com/?dqljmmzmwa2
Днеска си ги дръпнах, и ми харесаха (особено първата) защо ли?! Защото Ая-тан е главен герой там ахахаха
doujinshi? начи отивам на лов да търся
Иначе за др 2 манги ето:
Begleiter: http://www.mediafire.com/?yzonylimwem
Pilot: http://www.mediafire.com/?dqljmmzmwa2
Днеска си ги дръпнах, и ми харесаха (особено първата) защо ли?! Защото Ая-тан е главен герой там ахахаха
doujinshi? начи отивам на лов да търся
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Благодаря. Да си кажа честно и на мен "Begleiter "ми хареса повече, Даже в тази история и на мен Аянами ми хвана окото и ме впечетли, беше сладка цялата история, а и имам слабост към мъже във военна униформа, а трябва да призная, че на Аянами въпросната униформа му стои доста добре.
Виш в "Pilot" почти нищо не ми хареса, ако историятна на "07 ghost " беше запазила този си вид и ход като в пилотното издание изопщо нямаше да си направя труда да я прочета цялата и щеше да отиде към купа недопрочетени манги. Единствено първоначалноия вид на Кастор ми хареса и според ме той е трябвало да си остане с този външен вид. Фрау тук ми е твърде миловиден, няма го това уникално излъчване,което има сега, а Лабрадор е точно обратното изглежда твърде стряскащ и сериозен, изопщо не му отива това на този образ, много по-добре си е като милото същество което спи в цветята и храстите и има онази невинан отвеяна усмивка и невероятно мил поглед. Росет също според мен си е много по-добре като русалка, отколкото така като сестра. Знам,че това е просто one-shot и няма възможност много да се разиват образите,но все пак не ми хареса, дане перверзността на Фрау не бе дадена както трябва.
Виш в "Pilot" почти нищо не ми хареса, ако историятна на "07 ghost " беше запазила този си вид и ход като в пилотното издание изопщо нямаше да си направя труда да я прочета цялата и щеше да отиде към купа недопрочетени манги. Единствено първоначалноия вид на Кастор ми хареса и според ме той е трябвало да си остане с този външен вид. Фрау тук ми е твърде миловиден, няма го това уникално излъчване,което има сега, а Лабрадор е точно обратното изглежда твърде стряскащ и сериозен, изопщо не му отива това на този образ, много по-добре си е като милото същество което спи в цветята и храстите и има онази невинан отвеяна усмивка и невероятно мил поглед. Росет също според мен си е много по-добре като русалка, отколкото така като сестра. Знам,че това е просто one-shot и няма възможност много да се разиват образите,но все пак не ми хареса, дане перверзността на Фрау не бе дадена както трябва.
eovin18-
Брой мнения : 16
Дата на регистрация : 20.07.2009
Begleiter: е по-добрата определено. Близнаците много радват, а и този който бече главния герой малко ми напомнше на Конатсу в началото и сега със Хюга *вращам се на истинската манга и чаптъра със историята на Конатсу*
Беше изключително забавна и същевременно интересна....Все пак, това се развива при моите хора ,няма как да не е интересна
В Pilot единственото което ми хареса, беше пича с дългата коса Напомни ми на Скуало (KHR!) без сабя И това как Лабрадор помисли Тейто за момиче Но като цяло я прочетох с мъка....Докато другато просто си излетя, не усетих кога я прочетох <3
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
На човекът с дългата коса повече му отиваше да е на страната на църквата, а не на армията. Кто се замислиш наистина можеш да сбъркаш в първият за момиче, толкова е слабичтк и с тези големи зелени очи. Въпеки,че ако Тейто наистина беше момиче не мисля,че историята щеше да е толкова емоционална , но в този случаи Фрау съъс сигурноист би бил доста по- доволен, все пак щеше да е му емнго по-добре да не се отделя за повече од 2 дни от същество от женски пол. Продължавам да си мисля, че има нещо общо межу Фрау и чичото (нали чичо му се водеше на Тейто онзи свещеник,които го е отгледал в църквата). А някакви изгледи скоро да има нови глави на хоризонта?
eovin18-
Струва ми се, че арта нещо го поразвалиха в новата глава. Вече започна и историята на Лабрадор да се разкрива, явно тази на Фрау ще ни я оставят за десерт. Лабрадор е много сладък,а истинското му име ми харесва повече от сегашното му, малката му сестричка също е сладорана. А тази принцеса или каквао е там взема все повече да ме дразни , дракона и също. Ама реакцита на Фрау като видя Тейто с момиче беше класика в ванра, но какво мовеше да се очаква да си помисли точно Фрау? Сега ще му се налови да наглевда и това момиче, не че няма да му е приятно в венска компания.....
eovin18-
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите