Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Мнението ви за анимефобите

+18
neli4ka
Little.Vampire
Megaphy
misashi
ton4encento
~Black rose~
CriminaL Baby.
~|| Hoshina Utau ||~
Exorcist
I'm Just a kid! :(
Shivers
c0lourblind-
Enery
General_Grievous
{Bloody.Rose}
*za®aTan4o - Lee*
Drama.Queen
Ricchan ^^
22 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Мнението ви за анимефобите - Page 2 Empty Re: Мнението ви за анимефобите

Писане  Ricchan ^^ Пон 27 Апр 2009, 20:13

Може би на по-малка възраст няма толкова проблеми, но ела в 11 клас, да видим къде го това разбиране, за което бръщолевиш icon_lol Дето дори няма си помислят да си пуснат Наруто по Джетикс /не им и препоръчвам, бг аудиото го прави още по-голям брейн фък/, а мислят само за книжки как ще изкарат, за женки, за чалга, за гримчета, за дрешки, някои за учение, за секс, за гаженца и квото там друго. hotl Туй ший баси класа мечта майни да имам icon_eek

7 клас мисля, че е напълно нормално ;) То и аз като бях 7 клас, целия ми клас беш запален по Ю-Ги-О и даже играхме на дуели... преди... да се опбърнат срещу мен и да се намразим и аз в последствие да изпитам голямата депресия. drop
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  Façade Пон 27 Апр 2009, 21:31

Еми,когато съм при класа избягвам да говоря за анимета,но те пак си намират причина да се чепкат - музиката ми!.ПОнеже те са си заклети чалгари и появи ли се някой,който слуша нещо по-различно и става аоутсайдер.Ние понеже сме 2 момичета,които не понасят чалга и попринцип мен не ме занимавата толкова,обаче нея - да,защото цялата й коса е шарена и всичко е в черепчета.
За анимета мога да говоря само с едно момче от друг клас.Макар,че знае само Блийч и Наруто,разбира,че не са детски.Не съм сигурна - май беше гледал и мъртвата книга.Ама ккато е тръгнало ще го образовам icon_lol
А относно тея,дето говорят без да знаят - само едно имам да им кажа `Fuck Yourself!`.Точка.Не разбират,ама трябва да се обадят.Да си държат езика зад зъбите,защото еидн път говорех за аниме със някой и започнахме да спорим дали е детско или не.Така хубаво го наредих,че знае какво е яой и юри даже.И вече няма да сравнява клишираните американски картууни с аниметата icon_lol
Просто.. това са комплексирани хора,които явно не могат да правят разлика м/у две коренно различни неща.Все 1 да кажеш,че арта на Наруто е като на Тотали Спайс..Пхах!Просто..
Абе,както каза Анита - те губят icon_rolleyes
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Shinshoku Пон 27 Апр 2009, 22:19

В БГ класа ми никой си нямаше хал хабер "абе що е туй аниме"? Само 3 момчета знаеха Наруто (можеби и да знаят още ноо..).Нямаха нищо против и постоянно ми поръчваха рисунки (най много бяха поръчките ми на Какашаи още си спомням) icon_lol Що се отнася до останалите...навих едно момиче да гледано Наруто...и яои...но ги заряза след като заминах и почна с некви индийски бози icon_lol
Както и да е...хора там не ми се подиграваха или нещо такова :) Не ги интересуваше особено много (нали не знаеха ко е) пакий що да ги интересуват след като са се ограничили в чалгарсия си ум (който на повече им липсваше) (:
Тааа за..тук.. обстановката е по-различна тук..не можах да повярвам когато веднъж в час се изпуснах че съм аниме фен...после почти всички ми се струпаха на главата..почтни целия ми клас гледа анимета icon_lol Момичета, момчета, даже и даскалите icon_lol Говорихме си веднъж с един даскал за Наруто icon_lol А с една друга учителка за Сейлър Муун icon_lol icon_lol
Забавно е когато всички около теб знаят за какво говориш и имате общи интереси (:
Да не говорим че думата "хентай" стана все използвана дума (мноу ясно че дори тея дето не гледат анимета вече научиха какво е "хентай" след не престанното ми използване на тая дума от моя страна) icon_lol
Хубаво ми е когато излезем на разходка и отидем до книжарницата и разглеждаме заедно манги и обсъждаме кои са хибави,кои сме чели, и си препоръчваме (:
Всъшност ако не беше едно мимиче никога нямаше да се навия да гледам ФМА (:
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  HellGirl Вто 28 Апр 2009, 04:44

Blue.Alien написа:Ем не бих казала, че ми се подиграват.Имаше един такъв момент миналата година.И то много ясно заради Наруто то те други не знаят, а и да им говора нищо няма да разберат.Иначе да струвам им се различна за това, че гледам анимета, но тая година съм по тиха относно тая тема не съм казала на никой, че гледам анимета. (преместиха ме в друг клас)
За това говоря само с една моя приятелка, която също гледа.Вече не е много редовна, но пък обича да ме слуша като и разказвам за тия дето аз съм гледала.
Няма смисъл да се разправям с тия дето казват, че са за деца, защото те просто не осъзнават, че сме с една крачка по-напред от тях.

И на мен ми се подиграваха заради Наруто,миналата година,а го бях споменала едва 2 пъти!Тая година само на птиятелките си говоря за анимета и една от тях хареса арта,историята и харектерите на героитe от Rosario to Vampire.Поне никой не ме ядосва с тва,че аниметата били детски и такива тъпотии(освен по форумите..и освен майка ми).Когато исках да ме пусне на Aniplay2009 в Пловдив една нейна приятелка я пита какво е това и тя и отговаря "Реални хора се правят на анимационни герои" и си викам "Тая нещо е превъртяла..КВИ АНИМАЦИИ Я ГОНЯТ!?!" и след като си свърих мисълта буквално и се развиках,че аниметата не са просто детски и отнова започнах с моята ужасно дълга аниме-лекция.
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Thousand.Sunny Вто 05 Май 2009, 07:57

Абе винаги ги има тия хора - заблудени. От нашия клас 2ма гледат анимета - аз и едно момче. Другите:Кви са тия детски дето ги гледаш ти бебе ли си?!? 757

Щото пък техните сапунки са по-добре ама...нали много са важни....
Хващам се на бас че ако им пусна някое horror anime ще се напикаят, ама много има знае устата....
Thousand.Sunny
Thousand.Sunny

Female
Job/hobbies : Anime & Manga
Брой мнения : 16
Дата на регистрация : 04.05.2009

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2