[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`
+25
skindrawer
~Devil May Cry~
Boddah.
black_warrior
Mad.Soul
~|| Hoshina Utau ||~
Little.Vampire
Rena-Zlat
`†`Tomb Raider Pro`†`
Shinshoku
Bastor
Megaphy
CriminaL Baby.
Blackie.
Elune Be Praised*
Drama.Queen
LiДо4o_O
Apathy
Ricchan ^^
Enery
Façade
~|~Crazy_kid~|~
Cocaine`
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
29 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
За или Против ПУШЕНЕТО?
Re: [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`
+1 и аз ще се съглася
Относно въпроса на мен ми е се тая кой пуши и кой не пуши, вредно ли е или не...Ако питате мен всичко на тоя свят е вредно тъй че рано или късно всички се гътваме...
Както каза Зи, цигарите не са проблема млади хора да умират...
И определено си зависи от индивида както казахте
Все още понякога си продължавам да пуша Тъй че вече гласувам със отговор на анкетата "За"
Относно въпроса на мен ми е се тая кой пуши и кой не пуши, вредно ли е или не...Ако питате мен всичко на тоя свят е вредно тъй че рано или късно всички се гътваме...
Както каза Зи, цигарите не са проблема млади хора да умират...
И определено си зависи от индивида както казахте
Все още понякога си продължавам да пуша Тъй че вече гласувам със отговор на анкетата "За"
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
`†`Tomb Raider Pro`†`-
Брой мнения : 81
Дата на регистрация : 21.01.2009
Като съм в компания с пушачи как да не дръпна? uhn, най вече с Жанета.. като съм с нея всичките с цигари в уста и аз седя като аутсайдер и Жана вика '' Дръпни, дръпни" и аз дръпвам кво да правя..
А наскоро видях, че фуклите от нашия клас пушат в тоалетните O_O тва за мен вече си е върха на простотията.. Не са пристрастени нито нищо, за нищо не ги е грижа.. тогава за кво пушат ?! омг..
Както си казах аз съм против, аз съм със доста слаб огранизъм,а не се знае нататък какво ще реша..
А наскоро видях, че фуклите от нашия клас пушат в тоалетните O_O тва за мен вече си е върха на простотията.. Не са пристрастени нито нищо, за нищо не ги е грижа.. тогава за кво пушат ?! омг..
Както си казах аз съм против, аз съм със доста слаб огранизъм,а не се знае нататък какво ще реша..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Против
1 цигара= минус 2 минути живот
1 цигара= минус 2 минути живот
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Аз съм против...
Де да знам... може би, защото ми се струва тъпо...
Пък и не са нещо кой знае какво (за разлика от ганджата ), за да си даваш парите за тях...
Предпочитам шоколад!!! :crazy2:
Де да знам... може би, защото ми се струва тъпо...
Пък и не са нещо кой знае какво (за разлика от ганджата ), за да си даваш парите за тях...
Предпочитам шоколад!!! :crazy2:
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Аз имам един особен проблем.
Не разбирам какъв им е проблема на всички.Видят ли някой на 13-14-15 години и си викат "мани го тоя боклук".Е добре и като пушиш какво - да не би да не си човек вече - приемат те за друг иднивид.Гледат те на кръв все едно си по-различен.На всичкото отгоре отношението на някои от приятелите ми към мен се е променило.Започнах доста често да се карам с един от тях и вече един месец не си говорим, а другите ме отбягват.И това е само заради цигарите - не честно - аз съм си същата с раликата, че пуша.Толкова ли е значителна.....
Не разбирам какъв им е проблема на всички.Видят ли някой на 13-14-15 години и си викат "мани го тоя боклук".Е добре и като пушиш какво - да не би да не си човек вече - приемат те за друг иднивид.Гледат те на кръв все едно си по-различен.На всичкото отгоре отношението на някои от приятелите ми към мен се е променило.Започнах доста често да се карам с един от тях и вече един месец не си говорим, а другите ме отбягват.И това е само заради цигарите - не честно - аз съм си същата с раликата, че пуша.Толкова ли е значителна.....
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
~DarkAngel~ написа:Аз имам един особен проблем.
До преди два месеца имах същия проблем, Януари и Февруари не съм пипнала цигара, ноо.. не издържах и пак започнах. Сега пак имам този проблем. Хубавото е, че поне 2-ма от най - близките ми приятели го приемат и не съм останала съвесем на сухо. И все пак другите загубени индивиди странят, ама вече ми писна от тях и грам не ми пука.
Предлагам ти да не им се връзваш, 'щото после те ще съжеляват не ти. Намери други хора, които ще те разберат и няма да те упрекват, заради пороците ти.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
въпрос на вкус и избор няма за няма против ...
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
Аз съм против да пушиш на 12 и всичко да е ОК......не.Аз не казвам, че си на сигурна смърт, но е възможно защо да рискуваш.Незнаеш какво ще се случи.
Чакайте малко бе, хора!
Нима
искате да ми кажете, че само от цигари се умира? Нима ние всички не сме
пасивни пушачи, след като винаги има някой в семейството/ приятелите
ни, който пуши? Хм.. Има ли значение
дали се тровиш или не? То цигарите да бяха най-малкия проблем на
хората..
Обаче пък за едно нещо съм против - това е гъзарията.
Вярно, че почти винаги така се започва и после няма отказване, ама пък
лично съм срещала хлапета, които не могат да понасят цигарите и все пак
пушат. Пушат, ама и те не знаят защо.. Пушат /уж/ и не дърпат навътре -
само парите на родителите си харчат. Ето това е идиотското.
Иначе да, аз пуша. Не съм палила от месец някъде, но обстоятелствата налагат (:
И
не смятам, че цигарите биха довели бавна и мъчителна смърт.. Не твърдя,
че са безвредни, но все пак - огледайте се наоколо. Само градския
транспорт дневно отделя всякакви катрани и вредни емисии, които ни
тровят, така че.. Оставям отговара и мнението си по темата отворени.
Който каквото иска да си мисли - всеки човек има принципи и съзнателно
мислене за нещата от живота си, пък и мисля, че вече доста сме дискутирали в предните страници (:
Нима
искате да ми кажете, че само от цигари се умира? Нима ние всички не сме
пасивни пушачи, след като винаги има някой в семейството/ приятелите
ни, който пуши? Хм.. Има ли значение
дали се тровиш или не? То цигарите да бяха най-малкия проблем на
хората..
Обаче пък за едно нещо съм против - това е гъзарията.
Вярно, че почти винаги така се започва и после няма отказване, ама пък
лично съм срещала хлапета, които не могат да понасят цигарите и все пак
пушат. Пушат, ама и те не знаят защо.. Пушат /уж/ и не дърпат навътре -
само парите на родителите си харчат. Ето това е идиотското.
Иначе да, аз пуша. Не съм палила от месец някъде, но обстоятелствата налагат (:
И
не смятам, че цигарите биха довели бавна и мъчителна смърт.. Не твърдя,
че са безвредни, но все пак - огледайте се наоколо. Само градския
транспорт дневно отделя всякакви катрани и вредни емисии, които ни
тровят, така че.. Оставям отговара и мнението си по темата отворени.
Който каквото иска да си мисли - всеки човек има принципи и съзнателно
мислене за нещата от живота си, пък и мисля, че вече доста сме дискутирали в предните страници (:
Ъъъъъ .. аз смятам, че е право на личен избор ..
Няма да тръгна да чета лекции на някога, защото пуши ..
/вече не хД/
Аз не пуша .. това е желанието ми за момента ..
Пробвала съм, не ме влече и това е ..
Няма да тръгна да чета лекции на някога, защото пуши ..
/вече не хД/
Аз не пуша .. това е желанието ми за момента ..
Пробвала съм, не ме влече и това е ..
Пушиш и умираш млад вместо да си живееш без цигари и да си умреш на старини. Твърдо против!
Против ест.
Boddah.- Терорист
-
Брой мнения : 361
Дата на регистрация : 10.05.2009
Аре стига бе!!!Вие пушачите ги изкарахте некви самоубиици.Нали се сещаш, че тия глупости минават на първолаците.Стига сте писали глупости.Човек който боледува веднъж на три години мислишли, че ше умре на 26...
Против пушенето съм.
Ето малко за хората които пушат , да си помислят добре дали да си продължават или не...
http://www.vbox7.com/play:c72dfa86
Става дума за пушене по една , две кутии на ден, което е много зле..
Ето малко за хората които пушат , да си помислят добре дали да си продължават или не...
http://www.vbox7.com/play:c72dfa86
Става дума за пушене по една , две кутии на ден, което е много зле..
Това са глупости само кекавите ги получават такива.
Аз лично пуша не, за да се впиша в компания или по някаква друга подобна причина.Просто ми доставя удоволствие и това е /спасява от стреса освен това/.Нямам причина да ги спра - ако исках толкова много да ги спра нищо нямаше да ми попречи.
Аз лично пуша не, за да се впиша в компания или по някаква друга подобна причина.Просто ми доставя удоволствие и това е /спасява от стреса освен това/.Нямам причина да ги спра - ако исках толкова много да ги спра нищо нямаше да ми попречи.
Megaphy- Администратор
-
Тука стана една голяма каша
Това е въпрос на личен избор. Не можеш да накараш един човек да спре да пуши или обратното, без неговото желание, тъй че стига с тея работи...
Всеки си избира как да живее живота си.Туй че някой да се разболеят не означава че САМО цигарите са им виновни, кви ли не работи не изникват в наше време. Пакий младите хора се гътват рано не щот цигарите са им виновни. Се като погледна в нета ми показва кой кога умрял в някоя катастрофа или кой кого гръмнал...Един ден всички ще умрен, кой квот му е писано..
Бе я на мене не тия..
Понякога пуша....мноу рядко и все пак не съм против сигарите...
Това е въпрос на личен избор. Не можеш да накараш един човек да спре да пуши или обратното, без неговото желание, тъй че стига с тея работи...
Всеки си избира как да живее живота си.Туй че някой да се разболеят не означава че САМО цигарите са им виновни, кви ли не работи не изникват в наше време. Пакий младите хора се гътват рано не щот цигарите са им виновни. Се като погледна в нета ми показва кой кога умрял в някоя катастрофа или кой кого гръмнал...Един ден всички ще умрен, кой квот му е писано..
Бе я на мене не тия..
Понякога пуша....мноу рядко и все пак не съм против сигарите...
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Аз съм ПРОТИВ... цената! По дяволите, една кутия на ден ми минава през носа! Обеднях ... Иначе и така и така съм си провал, голям праз, че ще умра като провал... + аз съм здрав организъм... което пак не е гаранция.
На брат ми му направиха рентгенова снимка на гръдния кош, като бе на 15, пушеше от три години като КОМИН и му казаха, че саму снежнобели...
На брат ми му направиха рентгенова снимка на гръдния кош, като бе на 15, пушеше от три години като КОМИН и му казаха, че саму снежнобели...
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Аз имам същия проблем.Като се насъберем компания и на ден пуша по 5-6 цигари и за около седмица една кутия отива.Попринцип си пазя парите са Шогуна /сега и Анимания/ и като ми свършат цигарите си давам тия спеставания.Оп - излезе Шогун - мех няма пари... /я да си открадна от майка ми/Ricchan ^^ написа:Аз съм ПРОТИВ... цената! По дяволите, една кутия на ден ми минава през носа! Обеднях ... Иначе и така и така съм си провал, голям праз, че ще умра като провал... + аз съм здрав организъм... което пак не е гаранция.
Megaphy- Администратор
-
~}Black'Fantasy{~ написа: Аре стига бе!!!Вие пушачите ги изкарахте некви самоубиици.Нали се сещаш, че тия глупости минават на първолаците.Стига сте писали глупости.Човек който боледува веднъж на три години мислишли, че ше умре на 26...
Вярно е, че все някога се умира. Но все пак цигарите правят костите, ноктите и коса чупливи и крехки. Дрехите и устата ти вонят на цигарен дим. Не е преятно например за гаджето ти да те целуне и да се разкашля като луд миризмата. Давам само пример.
А к'во става ако и гаджето ти пуши? Двойно повече от теб.. Айде бе, много взехте всички да знаете от к'во се умира млад и от к'во не.
Ноктите стават чупливи и от недостиг на витамин В или С, не е никотина. (:
Ноктите стават чупливи и от недостиг на витамин В или С, не е никотина. (:
Тези които пушат стигат само до един край, СМЪРТ! То е ясно, че рано или късно всеки един от нас си тръгва от този свят, но пушачите умират първи... Не знам дали да го споделя, но ще го кажа по-накратко... Въпреки, че вас едва ли ви интересува... Баща ми пуши... Аз съм много против... Все мисля за здравето му и много се притеснявам... Е, толкова... Едва ли сте искали моите истории ...
MoonChetyYy-
Humor : baka yaroo
Брой мнения : 84
Дата на регистрация : 23.06.2009
Леле, детенце, кипнаха ми нервите, мерси за което, имах нужда.. извинявам ти се предварително, защото последвалия коментар няма да е много приятен.
Смърт?!? Какво? Ти просто чуваш ли се? " Умирали първи, бля - бля " я се стегни! Ако си с по - слаба имунна система ще умреш, ама това не значи, че всеки пушач на света умира с 10 години по - рано, защото е пушил. Защо не вземеш да се огледаш и да видиш, че това, което говориш е пълна простотия! Толкова ли си проста, за да кажеш, че пушачите умират млади? А на всичкото и отгоре на предните страници е спорено по този въпрос и доводите, които са изнесени са съвсем ясни и точни, за да ги схване малката ти главица! Всеки втори човек е пушач, но хората си живеят до 80 и повече години, но нее.. ти трябва да кажеш, че цигарите са виновни. Не се излагай в днешни дни дори малко дете може да ти каже, че хората не умират непременно по - млади, защото са пушили. Това са пълни простотии, на които такива като теб все още вярват. Има къде - къде по - опасни неща, от които да умре човек от цигарите.. Даже доста от пушачите живеят по - дълго от непушачите.
Смърт?!? Какво? Ти просто чуваш ли се? " Умирали първи, бля - бля " я се стегни! Ако си с по - слаба имунна система ще умреш, ама това не значи, че всеки пушач на света умира с 10 години по - рано, защото е пушил. Защо не вземеш да се огледаш и да видиш, че това, което говориш е пълна простотия! Толкова ли си проста, за да кажеш, че пушачите умират млади? А на всичкото и отгоре на предните страници е спорено по този въпрос и доводите, които са изнесени са съвсем ясни и точни, за да ги схване малката ти главица! Всеки втори човек е пушач, но хората си живеят до 80 и повече години, но нее.. ти трябва да кажеш, че цигарите са виновни. Не се излагай в днешни дни дори малко дете може да ти каже, че хората не умират непременно по - млади, защото са пушили. Това са пълни простотии, на които такива като теб все още вярват. Има къде - къде по - опасни неща, от които да умре човек от цигарите.. Даже доста от пушачите живеят по - дълго от непушачите.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите