Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

+25
skindrawer
~Devil May Cry~
Boddah.
black_warrior
Mad.Soul
~|| Hoshina Utau ||~
Little.Vampire
Rena-Zlat
`†`Tomb Raider Pro`†`
Shinshoku
Bastor
Megaphy
CriminaL Baby.
Blackie.
Elune Be Praised*
Drama.Queen
LiДо4o_O
Apathy
Ricchan ^^
Enery
Façade
~|~Crazy_kid~|~
Cocaine`
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
29 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

За или Против ПУШЕНЕТО?

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 I_vote_lcap29%[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 I_vote_rcap 29% 
[ 14 ]
[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 I_vote_lcap71%[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 I_vote_rcap 71% 
[ 35 ]

Общо гласове : 49

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 Empty Re: [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

Писане  Shinshoku Съб 17 Яну 2009, 17:12

+1 и аз ще се съглася nod
Относно въпроса на мен ми е се тая кой пуши и кой не пуши, вредно ли е или не...Ако питате мен всичко на тоя свят е вредно тъй че рано или късно всички се гътваме...
Както каза Зи, цигарите не са проблема млади хора да умират...
И определено си зависи от индивида както казахте icon_rolleyes
Все още понякога си продължавам да пуша icon_rolleyes Тъй че вече гласувам със отговор на анкетата "За" icon_rolleyes
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Върнете се в началото Go down

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 Empty Re: [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

Писане  `†`Tomb Raider Pro`†` Пет 23 Яну 2009, 07:06

Против
`†`Tomb Raider Pro`†`
`†`Tomb Raider Pro`†`

Male
Брой мнения : 81
Дата на регистрация : 21.01.2009

Писане  Cocaine` Пон 26 Яну 2009, 13:17

Като съм в компания с пушачи как да не дръпна? uhn, най вече с Жанета.. като съм с нея всичките с цигари в уста и аз седя като аутсайдер и Жана вика '' Дръпни, дръпни" и аз дръпвам кво да правя..
А наскоро видях, че фуклите от нашия клас пушат в тоалетните O_O тва за мен вече си е върха на простотията.. Не са пристрастени нито нищо, за нищо не ги е грижа.. тогава за кво пушат ?! омг..
Както си казах аз съм против, аз съм със доста слаб огранизъм,а не се знае нататък какво ще реша..
icon_smile
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Rena-Zlat Нед 08 Мар 2009, 20:50

Против drop

1 цигара= минус 2 минути живот
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Писане  Little.Vampire Нед 08 Мар 2009, 21:07

Аз съм против...
Де да знам... може би, защото ми се струва тъпо...
Пък и не са нещо кой знае какво (за разлика от ганджата smile ), за да си даваш парите за тях...
Предпочитам шоколад!!! :crazy2:
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Megaphy Нед 08 Мар 2009, 22:59

Аз имам един особен проблем.
Не разбирам какъв им е проблема на всички.Видят ли някой на 13-14-15 години и си викат "мани го тоя боклук".Е добре и като пушиш какво - да не би да не си човек вече - приемат те за друг иднивид.Гледат те на кръв все едно си по-различен.На всичкото отгоре отношението на някои от приятелите ми към мен се е променило.Започнах доста често да се карам с един от тях и вече един месец не си говорим, а другите ме отбягват.И това е само заради цигарите - не честно - аз съм си същата с раликата, че пуша.Толкова ли е значителна.....
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Enery Пон 09 Мар 2009, 09:16

~DarkAngel~ написа:Аз имам един особен проблем.
Не разбирам какъв им е проблема на всички.Видят ли някой на 13-14-15 години и си викат "мани го тоя боклук".Е добре и като пушиш какво - да не би да не си човек вече - приемат те за друг иднивид.Гледат те на кръв все едно си по-различен.На всичкото отгоре отношението на някои от приятелите ми към мен се е променило.Започнах доста често да се карам с един от тях и вече един месец не си говорим, а другите ме отбягват.И това е само заради цигарите - не честно - аз съм си същата с раликата, че пуша.Толкова ли е значителна.....

До преди два месеца имах същия проблем, Януари и Февруари не съм пипнала цигара, ноо.. не издържах и пак започнах. icon_lol Сега пак имам този проблем. Хубавото е, че поне 2-ма от най - близките ми приятели го приемат и не съм останала съвесем на сухо. И все пак другите загубени индивиди странят, ама вече ми писна от тях и грам не ми пука.
Предлагам ти да не им се връзваш, 'щото после те ще съжеляват не ти. Намери други хора, които ще те разберат и няма да те упрекват, заради пороците ти.
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  ~|| Hoshina Utau ||~ Пон 09 Мар 2009, 13:55

въпрос на вкус и избор няма за няма против ... drop
~|| Hoshina Utau ||~
~|| Hoshina Utau ||~
Терорист

Female
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008

Писане  Mad.Soul Пон 09 Мар 2009, 19:16

Аз съм против да пушиш на 12 и всичко да е ОК......не.Аз не казвам, че си на сигурна смърт, но е възможно защо да рискуваш.Незнаеш какво ще се случи.
Mad.Soul
Mad.Soul
Терорист

Male
Humor : ;D
Брой мнения : 617

http://www.last.fm/user/Madzzy

Писане  c0lourblind- Пон 04 Май 2009, 18:46

Чакайте малко бе, хора!
Нима
искате да ми кажете, че само от цигари се умира? Нима ние всички не сме
пасивни пушачи, след като винаги има някой в семейството/ приятелите
ни, който пуши? Хм.. Има ли значение
дали се тровиш или не? То цигарите да бяха най-малкия проблем на
хората..
Обаче пък за едно нещо съм против - това е гъзарията.
Вярно, че почти винаги така се започва и после няма отказване, ама пък
лично съм срещала хлапета, които не могат да понасят цигарите и все пак
пушат. Пушат, ама и те не знаят защо.. Пушат /уж/ и не дърпат навътре -
само парите на родителите си харчат. Ето това е идиотското.
Иначе да, аз пуша. Не съм палила от месец някъде, но обстоятелствата налагат (:
И
не смятам, че цигарите биха довели бавна и мъчителна смърт.. Не твърдя,
че са безвредни, но все пак - огледайте се наоколо. Само градския
транспорт дневно отделя всякакви катрани и вредни емисии, които ни
тровят, така че.. Оставям отговара и мнението си по темата отворени.
Който каквото иска да си мисли - всеки човек има принципи и съзнателно
мислене за нещата от живота си, пък и мисля, че вече доста сме дискутирали в предните страници (:
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  {Bloody.Rose} Пон 04 Май 2009, 18:51

Ъъъъъ .. аз смятам, че е право на личен избор ..
Няма да тръгна да чета лекции на някога, защото пуши ..
/вече не хД/
Аз не пуша .. това е желанието ми за момента ..
Пробвала съм, не ме влече и това е ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Писане  black_warrior Нед 10 Май 2009, 11:31

Пушиш и умираш млад вместо да си живееш без цигари и да си умреш на старини. Твърдо против!
black_warrior
black_warrior
Терорист

Female
Job/hobbies : killer
Брой мнения : 392
Дата на регистрация : 07.03.2008

http://www.vbox7.com/user:nightwish3197

Писане  Boddah. Нед 10 Май 2009, 14:50

Против ест.
Boddah.
Boddah.
Терорист

Female
Брой мнения : 361
Дата на регистрация : 10.05.2009

Писане  Mad.Soul Вто 12 Май 2009, 09:45

Аре стига бе!!!Вие пушачите ги изкарахте некви самоубиици.Нали се сещаш, че тия глупости минават на първолаците.Стига сте писали глупости.Човек който боледува веднъж на три години мислишли, че ше умре на 26...
Mad.Soul
Mad.Soul
Терорист

Male
Humor : ;D
Брой мнения : 617

http://www.last.fm/user/Madzzy

Писане  ~Devil May Cry~ Вто 12 Май 2009, 13:36

Против пушенето съм.

Ето малко за хората които пушат , да си помислят добре дали да си продължават или не...
http://www.vbox7.com/play:c72dfa86
Става дума за пушене по една , две кутии на ден, което е много зле..
~Devil May Cry~
~Devil May Cry~
Зарибен

Male
Job/hobbies : Heaven / Hell
Humor : You can`t tell what you can`t see, you know!?
Брой мнения : 1722
Дата на регистрация : 25.02.2008

http://www.vbox7.com/user:dreadword

Писане  Megaphy Вто 12 Май 2009, 14:05

Това са глупости само кекавите ги получават такива.
Аз лично пуша не, за да се впиша в компания или по някаква друга подобна причина.Просто ми доставя удоволствие и това е /спасява от стреса освен това/.Нямам причина да ги спра - ако исках толкова много да ги спра нищо нямаше да ми попречи.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Shinshoku Вто 12 Май 2009, 14:13

Тука стана една голяма каша icon_lol
Това е въпрос на личен избор. Не можеш да накараш един човек да спре да пуши или обратното, без неговото желание, тъй че стига с тея работи...
Всеки си избира как да живее живота си.Туй че някой да се разболеят не означава че САМО цигарите са им виновни, кви ли не работи не изникват в наше време. Пакий младите хора се гътват рано не щот цигарите са им виновни. Се като погледна в нета ми показва кой кога умрял в някоя катастрофа или кой кого гръмнал...Един ден всички ще умрен, кой квот му е писано..
Бе я на мене не тия..
Понякога пуша....мноу рядко и все пак не съм против сигарите...
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Ricchan ^^ Вто 12 Май 2009, 17:37

Аз съм ПРОТИВ... цената! icon_lol По дяволите, една кутия на ден ми минава през носа! Обеднях ... Иначе и така и така съм си провал, голям праз, че ще умра като провал... + аз съм здрав организъм... което пак не е гаранция.

На брат ми му направиха рентгенова снимка на гръдния кош, като бе на 15, пушеше от три години като КОМИН и му казаха, че саму снежнобели... icon_wink
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  skindrawer Чет 14 Май 2009, 14:46

Против съм, ама това не ми пречи да пуша dull
skindrawer
skindrawer
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime, House Music
Humor : Do you know what they call a 1/4 pounder with cheese in France? -No. -Royal with Cheese. (Pulp Fiction)
Брой мнения : 499
Дата на регистрация : 12.05.2009

http://icesubs.info

Писане  Sinner Пет 15 Май 2009, 12:59

Против
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  Megaphy Пет 15 Май 2009, 17:56

Ricchan ^^ написа:Аз съм ПРОТИВ... цената! icon_lol По дяволите, една кутия на ден ми минава през носа! Обеднях ... Иначе и така и така съм си провал, голям праз, че ще умра като провал... + аз съм здрав организъм... което пак не е гаранция.
Аз имам същия проблем.Като се насъберем компания и на ден пуша по 5-6 цигари и за около седмица една кутия отива.Попринцип си пазя парите са Шогуна /сега и Анимания/ и като ми свършат цигарите си давам тия спеставания.Оп - излезе Шогун - мех няма пари... /я да си открадна от майка ми/
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  black_warrior Съб 23 Май 2009, 14:53

~}Black'Fantasy{~ написа: Аре стига бе!!!Вие пушачите ги изкарахте некви самоубиици.Нали се сещаш, че тия глупости минават на първолаците.Стига сте писали глупости.Човек който боледува веднъж на три години мислишли, че ше умре на 26...

Вярно е, че все някога се умира. Но все пак цигарите правят костите, ноктите и коса чупливи и крехки. Дрехите и устата ти вонят на цигарен дим. Не е преятно например за гаджето ти да те целуне и да се разкашля като луд миризмата. Давам само пример.
black_warrior
black_warrior
Терорист

Female
Job/hobbies : killer
Брой мнения : 392
Дата на регистрация : 07.03.2008

http://www.vbox7.com/user:nightwish3197

Писане  c0lourblind- Съб 04 Юли 2009, 20:06

А к'во става ако и гаджето ти пуши? Двойно повече от теб.. [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 869273 Айде бе, много взехте всички да знаете от к'во се умира млад и от к'во не. [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 869273
Ноктите стават чупливи и от недостиг на витамин В или С, не е никотина. (:
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` - Page 2 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  MoonChetyYy Пон 06 Юли 2009, 13:39

Тези които пушат стигат само до един край, СМЪРТ! То е ясно, че рано или късно всеки един от нас си тръгва от този свят, но пушачите умират първи... Не знам дали да го споделя, но ще го кажа по-накратко... Въпреки, че вас едва ли ви интересува... Баща ми пуши... Аз съм много против... Все мисля за здравето му и много се притеснявам... Е, толкова... Едва ли сте искали моите истории icon_smile ...
MoonChetyYy
MoonChetyYy

Female
Humor : baka yaroo
Брой мнения : 84
Дата на регистрация : 23.06.2009

Писане  Enery Пон 06 Юли 2009, 13:55

Леле, детенце, кипнаха ми нервите, мерси за което, имах нужда.. извинявам ти се предварително, защото последвалия коментар няма да е много приятен.
Смърт?!? Какво? Ти просто чуваш ли се? " Умирали първи, бля - бля " я се стегни! Ако си с по - слаба имунна система ще умреш, ама това не значи, че всеки пушач на света умира с 10 години по - рано, защото е пушил. Защо не вземеш да се огледаш и да видиш, че това, което говориш е пълна простотия! Толкова ли си проста, за да кажеш, че пушачите умират млади? А на всичкото и отгоре на предните страници е спорено по този въпрос и доводите, които са изнесени са съвсем ясни и точни, за да ги схване малката ти главица! Всеки втори човек е пушач, но хората си живеят до 80 и повече години, но нее.. ти трябва да кажеш, че цигарите са виновни. Не се излагай в днешни дни дори малко дете може да ти каже, че хората не умират непременно по - млади, защото са пушили. Това са пълни простотии, на които такива като теб все още вярват. Има къде - къде по - опасни неща, от които да умре човек от цигарите.. Даже доста от пушачите живеят по - дълго от непушачите.
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите