Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

+25
skindrawer
~Devil May Cry~
Boddah.
black_warrior
Mad.Soul
~|| Hoshina Utau ||~
Little.Vampire
Rena-Zlat
`†`Tomb Raider Pro`†`
Shinshoku
Bastor
Megaphy
CriminaL Baby.
Blackie.
Elune Be Praised*
Drama.Queen
LiДо4o_O
Apathy
Ricchan ^^
Enery
Façade
~|~Crazy_kid~|~
Cocaine`
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
29 posters

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

За или Против ПУШЕНЕТО?

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` I_vote_lcap29%[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` I_vote_rcap 29% 
[ 14 ]
[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` I_vote_lcap71%[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` I_vote_rcap 71% 
[ 35 ]

Общо гласове : 49

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` Empty [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

Писане  {Bloody.Rose} Чет 08 Яну 2009, 15:42

За или Против ПУШЕНЕТО? ...
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

[Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` Empty Re: [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?`

Писане  c0lourblind- Чет 08 Яну 2009, 15:45

Пушиш - умираш,
не пушиш - пак умираш :icon_bigrin: Къв е смисъла тогава от цигарите? Никъв. Аз си пуша и съм "за", щот според мен не те са проблема хората да измират млади icon_smile
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Cocaine` Чет 08 Яну 2009, 15:46

Гласувах `против` , защото попринцип съм против цигарите ..
Но просто някои хора не могат да спрат /не, че ги обвинявам/ - и просто може да не искат да спрат и да им харесва..
Аз лично съм дръпвала няколко пъти, но просто аз мисля, че мога да се въздържам .. icon_rolleyes
Забравих да добавя, че някои хора пушат само, защото искат да ги мислят за `готини` както и доста персони от моя клас ..
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  ~|~Crazy_kid~|~ Чет 08 Яну 2009, 16:09

Против icon_smile
~|~Crazy_kid~|~
~|~Crazy_kid~|~
Модератор

Female
Job/hobbies : Doramas, Jpop, Kpop, Tpop, преводи ^^ MV/PV-та. тнт
Humor : ~|~ Винаги весело. С малки изключения xD ~|~
Брой мнения : 1716
Дата на регистрация : 19.03.2008

http://www.vbox7.com/user:onimase

Писане  Façade Чет 08 Яну 2009, 16:23

Sugarbloodsucker написа:Пушиш - умираш,
не пушиш - пак умираш :icon_bigrin: Къв е смисъла тогава от цигарите? Никъв. Аз си пуша и съм "за", щот според мен не те са проблема хората да измират млади icon_smile

Na същото мение =]
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Enery Чет 08 Яну 2009, 16:25

imm0rtaL написа:

Na същото мение =]

+1
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Чет 08 Яну 2009, 16:51

BookwoRm написа:
imm0rtaL написа:

Na същото мение =]

+1
юхуу icon_lol

Хрис, това, че си "готин" като пушиш е само до макс 7 клас. Ама иди го кажи на лапенцата icon_smile Всичките ми набори ме гледат на кръв в момента, няма нищо секси в това момиче да пуши цигари icon_lol Но кво да направя... Почнах ги отчасти заради тази лапешка история, отчасти защото имах мн мн проблеми и трябваше да си ги изкарвам на нещо. Не ги спирам защото вече са част от мен icon_smile В училище всичките ми познати спряха да пушат и следователно и аз не пуша там, но просто как да устоя - аниме с цигарка под ръка love Прекалено ми харесва и може би затова няма и да успея да ги откажа. "За" съм, но не ги препоръчвам ;) Странно, а :D
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Apathy Чет 08 Яну 2009, 17:29

Против съм : D адски са вредни ... няма смисъл от тях ... просто гледаш е как парите ни излитат от устите ни :Д
Apathy
Apathy
Терорист

Male
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008

Писане  LiДо4o_O Пет 09 Яну 2009, 08:16

Против..
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Писане  Drama.Queen Пет 09 Яну 2009, 08:36

И аз съм против!Много мразя някой да ми говори и да ми лъха на цигари!А да ходиш с някой,койот пуши направо е отврат!Ужасно е >__< Добре,че мойто злато не го прави,иначе щях да го пребия.КОлкото до гъзарията и Габриела се правеше едно време на "готина",ама това бързо мина като 'и набих няколко шамара.Попринцип на мен не ми пречи някой да бълва дим от устата си,ама ми е страшно противно като гледа 5класничките от майто даскало да пушат - при това те не само цигари посмяват да запалят.Да не говорим,че и се напиват мухлите им прости.НЕ мога да го разбера,аз съм почти на 18,не съм пушила и не пия,да не говорим,че и от скоро си имам и приятел,а днешното поколение още от детската градина се почват ... Ужасно е,то бяха само цигарите.Не мога да разбера как майка с деца ще пуши.Например първата ми братовчедка има син - Дани,страшно е сладко лапето и е на 3 <3 - ама пуши като куминт,да не говорим,че и мъжът 'и го прави... И то не по,две цигари на ден,ами по кутия ... и това са родители с малки деца.КАто бях малка (някъде около 3 годинки) тати си беше оставил цигарата и понеже ми беше интересно си дръпнах,не стига,че се изгорих и повръщах ами ми хвърли и такъв бой .. то сигурно за това го помня,де ... и от тогава той не пуши.Майка ми се опитва да спре,но не може.Е,поне не пуши в къщи ... Сестра ми,мърлата,и тя нещо ме съмнява,че пуши,защото ми намирисва и направо е отврат dull

А,защо след като Бобито е пуснала темата,тя не каже какво мисли? icon_rolleyes Имам чувството,че тя в повечето случеи като пуска тема,чака дооста хора да драскат в нея,за да изрази и тя мнение drop
Drama.Queen
Drama.Queen
Администратор

Female
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008

https://www.facebook.com/pages/jvk/164870300271661

Писане  Elune Be Praised* Пет 09 Яну 2009, 11:54

Тотално против... Аз съм човек , който си държи на здравето(не само физическото) просто занимавам се с фитнес от 2 години вече и немога и да си помисля , че ще стане нещо от мен ако почна да припалвам по някоя.. щото то така се почва ако не се лъжа ^^ А и не искам на 60 години (дай боже да доживея до тогава) всяка сутрин като ставам да си изкашлям по малко от дробовете. :icon_bigrin: Все пак си е личен избор на всеки, но съм го казвал и преди цигарите и алкохола не правят мускули ^^
Elune Be Praised*
Elune Be Praised*
Терорист

Male
Location : I am everywhere. Yes that's right even in your head.
Job/hobbies : Баскетбол, Анимета, Фитнес, Музика, Психотерапия О.о
Humor : Копче! о.О
Брой мнения : 1213
Дата на регистрация : 10.11.2008

http://and1.com/

Писане  Ricchan ^^ Пет 09 Яну 2009, 14:25

Майка ми е пушила като комин като е била бременна с мен и ето на - нищо ми няма icon_lol icon_lol icon_lol И ме е отгледала с цигарата в ръка; въобще не приемам тежко димна обстановка, все пак израснах в такава. И все пак си има някои граници. Майка ми пуши по кутия-две на ден. Това не го насърчавам въобще. Аз пуша четворно по-малко, но не се знае и аз какво зомби ще стана - принципно няма да навирам децата си да пушат, но ако го решат сами, няма да мога и да им попреча, да отраснеш в димяща обстановка си има и своите подсъзнателни последици.

Относно дъха icon_lol Ако е с тоя, който искам, за мен няма значение. За Бога, бедна ви е фантазията на какви усти съм попадала smile Като свикнеш с вкуса... идва кефа icon_lol Хмм, сокче от 10 ст ... smile
Нека това се впише като признание за действията ми в един тъмен мой период от живота icon_lol drop

Но ако той не пуши - ще се постарая да ги намаля заради него и да не мириша на тях. Simple as that :)
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Enery Пет 09 Яну 2009, 16:59

Ерм.. до колкото знам майка ми пуши от 17 някъде, а баща ми от по-рано, израстанала съм сред дима, нищо, че те все се опитваха дда не пушет около мен.. Ей така стана, че просто ми беше любопитно какво е.. обичам да опитвам неща, по принцип с носа си, но тъй като вече бях свикнала с дима не ми направи впечатление и пробвах. И просто ей така са си пуша рядко, смисъл 3-4 пъти на седмица, гледам да не задълбочавам, ама просто ме гложди едно от вътре.. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  ~|~Crazy_kid~|~ Пет 09 Яну 2009, 17:11

Като заговорихме за димна обстановка icon_lol
И аз израснах в такава
Майка ми пушеше
Баща им пушеше
Леля ми пушеше
Чичо ми пушеше
Батко ми и той
icon_lol
е освен леля и мама другите още си пушат и то като комини xD
Извода е : Ако отраснеш с пушене ще пропушиш xD
~|~Crazy_kid~|~
~|~Crazy_kid~|~
Модератор

Female
Job/hobbies : Doramas, Jpop, Kpop, Tpop, преводи ^^ MV/PV-та. тнт
Humor : ~|~ Винаги весело. С малки изключения xD ~|~
Брой мнения : 1716
Дата на регистрация : 19.03.2008

http://www.vbox7.com/user:onimase

Писане  Blackie. Пет 09 Яну 2009, 18:59

Против.
Blackie.
Blackie.
Зарибен

Female
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008

Писане  CriminaL Baby. Пет 09 Яну 2009, 19:03

Твърдо против.
А като стана на въпрос за обстановката... Баща ми пуши от 13 годишен, майка ми също оттогава. Пушела е и когато е била бременна. Баща ми също пушеше по 3 кутии на ден. Пробвах няколко пъти, най-накрая намразих цигавите icon_smile
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  Cocaine` Пет 09 Яну 2009, 19:15

Аз като съм дръпвала не съм намирала нищо хубаво в това, и аз знам, че просто тва си е никотин и хората се пристрастяват към него и тва си е.. не могат да се откажат..
Баща ми си пуши, слаби цигари, да де то дали слаби или силни все едно, пак цигари..
Майка ми не е пушила и не иска да пуши..
Брат ми мисля, че не пуши...
icon_rolleyes
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Megaphy Съб 10 Яну 2009, 17:19

Аз пуша но пак съм против. icon_smile Още не съм пристрастена, но просто няма как, като пуша някак си ми става по добре.Ако не бяха те досега съм полудяла. sad
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Ricchan ^^ Съб 10 Яну 2009, 19:09

~DarkAngel~ написа:Аз пуша но пак съм против. icon_smile Още не съм пристрастена, но просто няма как, като пуша някак си ми става по добре.Ако не бяха те досега съм полудяла. sad
lol... Ето това беше причината, главната причина да ги почна ........... icon_smile
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Bastor Нед 11 Яну 2009, 08:49

О да! Мъчителната смърт от белодробния рак на 20-25 годишна възраст...не може да има нещо по-забавно от нея нали? Плюеш кръв редовно, хриптиш, не можеш да дишаш, умираш бавно и в агония.....кой би предпочел да живее по-дълго като може да си осигури толкова богата и цветиста смърт....
Bastor
Bastor

Male
Брой мнения : 7
Дата на регистрация : 04.01.2009

Писане  Shinshoku Нед 11 Яну 2009, 09:45

Аз съм неутрално :)
Имам лично 2 мнения...Вярно с тях и без тях се тая,само дето не пушачите повече си патят ;)
Попринцип ми е се тая...Пушила съм, не ми хареса спрях и толкоз :)
Приятелките ми пушат от 5 клас защото видяха че осталите пушат и дай ся да се прайм на велики о.О Същото е и за алкохола (напиват се като прасета което ме изкарва от нерви и затова и ги зарязвам)...Еле една се опрай и нема такива простотий да правй вече... icon_lol
И мен адски мн ме дразни да видя некви недорасли да пушат зад даскало :/ Но какво да ги правя,нито мога да им кажа нещо нито пък и да им кажа нещо ще им влезе в глават де... icon_lol
Попринцип пък не мога и да дишам на димна обстановка което направо ме дразни... icon_suprised

От друга страна ми е все тая кой пуши и кой не...Имам пушачи в семейството но те са само 2-ма...Майка ми и баща ми от време на време пушат но това е адски рядко...Но винаги съм се питала за какво изобщо са ни цигарите?Се тая...

Оставам ПАС в тая анкета Suspect
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Enery Нед 11 Яну 2009, 16:29

Bastor написа:
О да! Мъчителната смърт от белодробния рак на 20-25 годишна възраст...не може да има нещо по-забавно от нея нали? Плюеш кръв редовно, хриптиш, не можеш да дишаш, умираш бавно и в агония.....кой би предпочел да живее по-дълго като може да си осигури толкова богата и цветиста смърт....

Моля ти се.. Това е пълно клише, ей така хората са го измислили, за да плашат децата. На който са му по-слабите органите може и да стигне до там, ама ти просто се изхвърли.. Пушачите не умират по-млади, нито пък хващат някви ужасни болести, както казах това се случва при хората с по-слаби органи и имунна система, така че не ни разправяй глупости.
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  c0lourblind- Съб 17 Яну 2009, 11:39

Абе вие луди ли сте? Чичо ми никога през живота си не е палил цигара, не е пил /освен по празници някоя и друга чашка/ въобще живееше си <здравословно> човека, и кво? Преди три години почина от рак на белите дробове. Айде не ми говорете, че цигарите са причината, моля ви се.. Щото дядо ми например е на около 60 години и пуши по 2 кутии на ден, че и повече, от 45 години, пък така като гледам нищо му няма - здрав и прав е като бик, да чукам на дърво.
Въобще.. цигарите нямат нищо общо с ускоряването на смъртта.
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : [Анкета] `За или Против ПУШЕНЕТО?` 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Ricchan ^^ Съб 17 Яну 2009, 15:45

Демек зависи изцяло от имунната система - Моят дядо пък почина на 76 години, пушил цигари повече от 50 г., и то все такива боклуци, които не могат даже цигари да се нарекат - Арда например, по кутия, че и повече на ден >< + Пиеше като смок до последния си дъх по половинка ракия на ден, ако не и повече... Преживя два мозъчни удара, но на третия клекна и след месец почина... icon_confused Което само доказва дори на тази преклонна възраст колко силна имунна система е имал въпреки че се е тъпчел с никотин и алкохол като луд. Не те го убиха, а третият пореден мозъчен удар в рамките на две години... icon_confused
Изцяло зависи от индивида.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Façade Съб 17 Яну 2009, 16:17

Напълно съм съгласна със Зи и Стани.Моя пра-дядо е на 80 и кусур години,че да не е и повече,пуши като издънена печка и си пийва,ама да го видите - здрав и прав като кон icon_lol
Цигарите нямат нищо общо с трайността на живота...
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content