Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Clannad

+4
Elune Be Praised*
Façade
Kreator
Ricchan ^^
8 posters

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Clannad - Page 3 Empty Re: Clannad

Писане  Ricchan ^^ Сря 29 Апр 2009, 17:16

lоl право в десетката dude icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  Ricchan ^^ Чет 02 Юли 2009, 08:42

Някой да ми каже как е била ОВА-та, че ми е много интересно >.<''
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Enery Чет 02 Юли 2009, 09:02

ОВАта беше върховна! Частта с дъжда, омг, велико! Задължително трябва да го видиш. Вчера от сцената с дъжда до края ревах.. wtf, бях в невъзможно скапано настроение и после съм се хилила като луда. Толкова беше хубаво, ама ОП-а ме утрепа.. Нагиса, разбираш ли, само Нагиса, да ги еба и у феновете й. Ани ти направи профил.. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Пет 03 Юли 2009, 07:03

53 53 53 Аааахааахаааа 53 53 53

Знам бе, аз се спуках да рева на сцената с дъжда в играта 75 Значи дбре са го направили 75 Нямам търпение да ми пуснат тока, тва ще е първото, което ще гледам 75
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Пет 03 Юли 2009, 16:21

Сцепиха се от целувки.Нагиса фенчетата да ги е яд.Доста добри сцени не бяха добавени като с Ботан дето пърди, но какво да се прави все пак не може за половин час всичко да сгъчкат.Арта си беше страхотен ест, много реалистично беше всичко, а Кьо е много сладка с коса средна дължина.
Бтв ще видиш прегръдка между Кьо и Сунохара ама ще го преживееш. =D

BookwoRm написа:wtf, бях в невъзможно скапано настроение и после съм се хилила като луда.
Благодарение на мен... =D
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Ricchan ^^ Пет 03 Юли 2009, 19:25

В мен бушуват две чувства:

КЕФ, удоволствие, плежър, начесване на крастата, удовлетворение, наслада, любовност, романтика, всичко фенгърлско и БОЖЕ!

и

недоволство! преиначени сцени, изпуснати КЛЮЧОВИ моменти като този с косата, този с аметиста... в анимето Томоя изведнъж я залюби, пък с Ани много добре знаем, че подсъзнателно беше всичко, просто не бе включено! Хваща ме яд, ясно беше, че не можеше да се нагъчка в 20 минути, ама >.<

Но настрана това! Справедливост! Единствената целувка в Кланнад бе с Кьо, ура! love love love Разтопнах се цялата icon_redface

Сцената на пейката беше уникална, единствената по-добра в анимето отколкото в играта, направо ми разпърхаха заспалите пеперуди в корема love love love love love love ВЕЛИЧИЕ love

Ще го преживея, ся отивам да джътна пътя на Кьо в играта, че да си спомня аз the real stuff, изглеждам пейката и отивам да се разтопя в леглото. След това се заемам с работа. *отлепя разтопената си ръка от мишката*

Айде още съвсем малко флейм: ЕПИК ФЕЙЛ, че не бе включена малко повечко Рьо, нито дадоха техните опити за целувка нито нищо, нито драматичното " Рьо ми каза, че сте се целунали... Каза, че е много щастлива" ... така нататък, сцената в дъжда бе пълна с рев от моя страна в играта, бе 10 минути все пак, лол. Пейката обаче цепи мрака, прощавам всичко заради пейката!!! И края много ми хареса >.<
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sponsored content

Sponsored content