Clannad
+4
Elune Be Praised*
Façade
Kreator
Ricchan ^^
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Clannad
Жанр: Драма, Фантастика, Романтика
Режисьор: Татсуя Ишихара
Студио: Kyoto Animation
Епизоди: 23 + 1 OVA / Alternative ending/ + movie + Clannad After Story
/но това вече го бройте като друго аниме, изискващо друга тема.../
Историята започва понеделник, 14 април 2003 година, в началото на училищната година, когато Томоя разбира, че животът му е на път да се промени - запознава се с Нагиса Фурукауа, тихо момиче, една година по-голяма от него, която повтаря последната си година в гимназията, защото предната се е разболяла. Нейната цел е да се присъедини към Драма клуба, който не е можела да посещава заради болестта си, но двамата разбират, че вече е затворен, тъй като всички членове са завършили. След като Томоя има достатъчно свободно време, решава да помогне на Нагиса да възобновят Драма клуба. През това време, той се запознава и движи с още няколко момичета, които опознава и им помага с техните индивидуалните проблеми.
Последната промяна е направена от Nao-senpai ^^ на Пон 26 Яну 2009, 03:33; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Clannad
Ако не сте гледали анимето, не четете спойлера. Ще кажа само, че си заслужава гледането, въпреки лигавата главна героиня, мязаща на бръмбар - много хубави момичета, сълзи и сополи, смях до дупка и... тъп край Нямам в предвид тъжен... Макар че зависи от гледната точка *веждата трепти*
А сега ме извинете, отивам да коля Нагиса~
Да спомена само!! Кьо си е само моя :yyut: :yyut:
Нагиса - но комент... Всъщност в момента я коля /а туй го казах ..... /
А сега ме извинете, отивам да коля Нагиса~
- Spoiler:
- Аххх... Туй Нагиса ми идеше да го фърля през некой мост...
И защо по дяволите нямаше арка с Kyou :( :( :(
Пфууу, единственото хубаво нещо след 17 еп или 18 еп, като всички момичета разбраха за избора на Томоя беше ОВА-та с Томойо о.О Накрая бяха супер сладки... И всичко беше адски добре направено дори само за 1 еп... Онуй Нагиса... Едни ръце не можеха да си хванат... Лелее дяволите излязоха от мен и отидоха да я издирят и фърлят през някой мост
Аххх, от всички точно Нагиса ли... *веждата трепти* Този вид аниме героини най-много мразя, ахх :idea:
Като цяло... ОВА-та и "осъзнаването" на момичетата, че той избира Нагиса бяха най-добрите части за мен - едното щото направо ми се дорева, че избира нея, особено като погледнах Kyou, а другото защото беше направно много добре и края ми хареса, самата Томойо си ме кефи доста, втора любимка ми е и въобще добре го бяха направили :) А да, и затварянето на двамцата в онзи салон... Кьо как се изчерви ... *anime girls lover-ka alert*
Посмях си се на бащата и Сонохара... ако не бъркам името... Изроди големи ^^ Разстроих се на няколко места, но не го обърнах на рев, само малко яд ме хвана при "края". В кавички, защото нямам в предвид истинския край, а онзи другия
Самата арка на Нагиса ми лазеше по нервите, но няма значение... Артът си е ясен о.О :ying: От гласовете... само този на Нагиса не търпя /защо ли??/ Звучи като третокласничка :roll:
Абе... до 18 беше мн добре анимето... Ако се престоря, че другите епизоди ги нямаше - 9/10 ;) А ОВА-та беше прелестна, но това вече го споменах :ying: Ахх Томоя как сграбчи Томойо... е те тва беше мн мн мн по-добре ^^
- Къци, къци, бръмбарка-чан, ела да ти покажа какъв нож си купих ^^ :twisted:
Да спомена само!! Кьо си е само моя :yyut: :yyut:
Нагиса - но комент... Всъщност в момента я коля /а туй го казах ..... /
Последната промяна е направена от Nao-senpai ^^ на Нед 15 Фев 2009, 02:19; мнението е било променяно общо 1 път
-
Краят ми развали цялото удоволствие от това да го гледам. Започнах да го намразвам .... =_=
Това аниме завърши по изключително тъп начин.
Дано наистина да има продължение.
В което ДА НЕ Е включена онази ... как се казваше ... Томойо.
Това аниме завърши по изключително тъп начин.
Дано наистина да има продължение.
В което ДА НЕ Е включена онази ... как се казваше ... Томойо.
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
Лол аз пък много харесах ОВА-та
Но за твое ъуспокоение е само алтернативен край - всичко свърши с Нагиса и в момента се излъчва Clannad After Story продължение на историята им, която се чудя да гледам ли
Но за твое ъуспокоение е само алтернативен край - всичко свърши с Нагиса и в момента се излъчва Clannad After Story продължение на историята им, която се чудя да гледам ли
-
Yup, изгледах го ...
Продължението си пада малко бозаво, но аз обичам боза.
Сега се чака 16 - ти еп ...
Продължението си пада малко бозаво, но аз обичам боза.
Сега се чака 16 - ти еп ...
- Spoiler:
- Ке мре ли Нагиса кгату ражда или не?!
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
В АнимеС т'ва коментират... Не го гледам, ама влизам да се информирам - ако стане неква зверска драма - да знам да го почвам, иначе нямам мерак. Та там се говори...
- Spoiler:
- че 2 сезон е връзката между 1-ви и филма, където тя доколкото разбрах УМИРА. И... не е невъзможно, може и да умре
-
Единственото нещо,което ме накара да доизгледам първия еп беше онзи идиот - бащата на Нагиса
Иначе Нагиса е бахти агнето...
Иначе Нагиса е бахти агнето...
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
wtf защо почваш с After Story
Това е вторият сезон
Иначе съм съгласна за Нагиса :icon_twisted:
Това е вторият сезон
Иначе съм съгласна за Нагиса :icon_twisted:
-
Не уе
На първия сезон съм си...или поне така мисля ^^'
Façade- Ретард
-
Ще го проверя
Последната промяна е направена от Elune Be Praised* на Сря 09 Юни 2010, 18:58; мнението е било променяно общо 1 път
Не знам... бащата появява ли се в 1 еп о.О Не помня такова нещо... Нагиса и Томоя сега ли се запознаха? Ако е така, на прав път сиimm0rtaL написа:Не уе
-
Сега се запознаха -
- Spoiler:
- докъто нагиса тъпчеше в градинката на даскалото и Томоя я пита защо е сама
Façade- Ретард
-
aa хубаво На прав път си значи :Дimm0rtaL написа:Сега се запознаха -или нещо такова
- Spoiler:
докъто нагиса тъпчеше в градинката на даскалото и Томоя я пита защо е сама
Потрай малко, скоро идват другите момичета ^^ Макар че Нагиса е навсякъде като някъв лоли биг брадър ><
-
Ама тя сериозно ме дразни ^^'
Незнам дали ще мога да изгледам анимето заради нея...
Някой да ме подсеща да си тегля епизодите,чее...
Незнам дали ще мога да изгледам анимето заради нея...
Някой да ме подсеща да си тегля епизодите,чее...
Façade- Ретард
-
Питаш ли ме?! Дето толкова харесах анимето и ся не ща да гледам 2 сезон, защото малкото хубави неща в анимето, според анимесджии /т.е. другите момичета и Сунохара/ са вече само поддържащи роли, виждат се още по-рядко и ще ме избиват в бозата с Нагиса Чак ми е болно, ама се говори, че ще
Отвратителна съм Просто искрено ме дразни ><
- Spoiler:
- мре
Отвратителна съм Просто искрено ме дразни ><
-
Изгледах го и мога да кажа че и мен Нагиса ме дразни
повечето време я тарпях НО почнели песента за тангото получавах нервен тик >>
За останалите герой семейството на Нагиса ме уби от смях много са яки сравнение с нея
Tомоя голям пич как особено като се гаври с другите
Сонохара пак също ме кефеше чак дори го съжалих накрая
Иначе любимки са ми Томойо и Котоми,Томойо ми напомня Табита от Zero no Tsukaima а Котоми с тия fighting skills рулз
Фуко пак с тая звазди и нейното рандом появане xD no comment
всички ми харесаха от там /без нагиса/ и като цяло давам оценка 10/10 че и арта е много красив и песните ^^
повечето време я тарпях НО почнели песента за тангото получавах нервен тик >>
За останалите герой семейството на Нагиса ме уби от смях много са яки сравнение с нея
Tомоя голям пич как особено като се гаври с другите
Сонохара пак също ме кефеше чак дори го съжалих накрая
Иначе любимки са ми Томойо и Котоми,Томойо ми напомня Табита от Zero no Tsukaima а Котоми с тия fighting skills рулз
Фуко пак с тая звазди и нейното рандом появане xD no comment
всички ми харесаха от там /без нагиса/ и като цяло давам оценка 10/10 че и арта е много красив и песните ^^
како толкова ви е направила горкаааата Нагиса? xDD айде верно е аааааааадски много лигава,ама пак някак си поддържа някакъв баланс xD
- Spoiler:
- щото леко ми липсва след като наистина умира ^^'
Нищо бре, нищо, само дето леееко ми бърка в червaта всеки път като й чуя гласа Невър майнд,
- Spoiler:
- значи наистина умря? Ама верно?
-
ех да,не може да се отрече дразнещата нотка в гласа й
но пък Данготата й са ultra kawaii
ее даа - желателно е да се изгледа след 1-вия сеон х3
към началото има моменти на които съм се късала от смех xD
но пък Данготата й са ultra kawaii
- Spoiler:
- ааууу сориииииии за мега спойлера D: но да - умря xD
ее даа - желателно е да се изгледа след 1-вия сеон х3
към началото има моменти на които съм се късала от смех xD
Няма страшно, то аз знаех, даже чаках верно тва да стане, да имам мотивация да го гледам ;)
Е на кое си се късала от смях? Сигурно са шегички от играта, като онази дето Сунохара ще става модел Таквиа и там мога да си ги видя ;) Ще видим, може и да го погледна, за доброто старо време и може би лекичък фенсървис с Кьо... ако въобще има
Гласът беше само пример, едно от многото неща, които ме дразнят в нея... Само като си помисля, че ми е набор, че даже май и година по-голяма от мен, а мяза на третокласничка а и се държи така и ми става лошо :/ Другите са малко по-зрели на вид Въпрос: В афтър стори има ли я историята Акио и автобуса? Четох спойлъри за играта и ми стана интересно *отчаянио търси причина да гледа Афтър стори*
Е на кое си се късала от смях? Сигурно са шегички от играта, като онази дето Сунохара ще става модел Таквиа и там мога да си ги видя ;) Ще видим, може и да го погледна, за доброто старо време и може би лекичък фенсървис с Кьо... ако въобще има
Гласът беше само пример, едно от многото неща, които ме дразнят в нея... Само като си помисля, че ми е набор, че даже май и година по-голяма от мен, а мяза на третокласничка а и се държи така и ми става лошо :/ Другите са малко по-зрели на вид Въпрос: В афтър стори има ли я историята Акио и автобуса? Четох спойлъри за играта и ми стана интересно *отчаянио търси причина да гледа Афтър стори*
-
ааа там дето се пръсках от смях е при една ситуация с Мей(на Сунохара сестричката) и Томоя,на която станаха свидетели Kyou,Ryou и Kotomi xD
Но нещо не се сещам за фенсъвиз с Кьо - даже общо взето около Нагиса и Томоя се въртят работите. :getr:
и дааааам - съгласявам се че е като третокласничка xD може би ако беше по-малка щеше да и отива повече.
и отговор: амии не се сещам за историята с Акио и автобуса ^^' леко припомняне плийз? xD
Но нещо не се сещам за фенсъвиз с Кьо - даже общо взето около Нагиса и Томоя се въртят работите. :getr:
и дааааам - съгласявам се че е като третокласничка xD може би ако беше по-малка щеше да и отива повече.
и отговор: амии не се сещам за историята с Акио и автобуса ^^' леко припомняне плийз? xD
Мда, за това говоря, аз едва изтрах последните епове на Clannad, ако не беше Акио нямаше да оцелея
Ето я историята, спестила съм края, че случайно да не си наспойлиш:
Ето я историята, спестила съм края, че случайно да не си наспойлиш:
- Spoiler:
His story starts sometime after Tomoya got accustomed to the work with Yoshino.
Akio is invited by a few friends from a theatrical company to come with them for a theater play for a few days. After some persuation of Nagisa and Sanae, he aggrees and leaves the bakery in the hands of his family and Tomoya for now.
While Akio was away, Tomoya plays with the kids that are normally in Akio´s care, and gets to learn how Akio would help anyone in trouble to make them smile, and that Tomoya is quite similar to him.
The next day, in the TV-news is a report about a bus hijacking, and it starts to get clear that Akio is in it. At every bus stop, a few people are getting out, until only the culpit, the driver and Akio are left. It also get known that Akio is wounded since he got stabbed with a knife a few times.
On the last stop, the driver is let out of the bus, and Akio screams that he got friends with the culpit and that he just want to see his grandmother again. He then drives the bus together with the culpit, but crashes in his wounded state with already decreasing speed into a highway-island in the end.
-
Дойде и моя ред.Евала!
Подкепям мъжа ми, че Нагиса не се търпи.С мъка изгледах последните епизоди.Кьо и Томойо крепяха целия ми кеф за гледане.Добре, че беше овато с арка на Томойо поне малко да се зарадвам.И да ви кажа...нейния арк беше сто пъти по добър от този на Нагиса.Горките 'и родители толко се кефя на Акио, а той милия разполага с такова същество.Смях се като побъркана на изгъзиците на Сунохара, а сестра му - страшна лигла.Но пък за сметка на това говори по зряло от него. Края си беше тъп и това е.Подхаванала съм и афтър сторито пък да видим.Едва на първия еп ми идеше да изколя онова изродско същество Нагиса.Опенинга не мога да го гледам пълен е с фръцкащи се и пулещи ми се Нагиси.Отсега нататък ще го избягвам.Poor Tomoya - bad choice. :/
Подкепям мъжа ми, че Нагиса не се търпи.С мъка изгледах последните епизоди.Кьо и Томойо крепяха целия ми кеф за гледане.Добре, че беше овато с арка на Томойо поне малко да се зарадвам.И да ви кажа...нейния арк беше сто пъти по добър от този на Нагиса.Горките 'и родители толко се кефя на Акио, а той милия разполага с такова същество.Смях се като побъркана на изгъзиците на Сунохара, а сестра му - страшна лигла.Но пък за сметка на това говори по зряло от него. Края си беше тъп и това е.Подхаванала съм и афтър сторито пък да видим.Едва на първия еп ми идеше да изколя онова изродско същество Нагиса.Опенинга не мога да го гледам пълен е с фръцкащи се и пулещи ми се Нагиси.Отсега нататък ще го избягвам.Poor Tomoya - bad choice. :/
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Изгледах и афтъра.Неочаквано ме разчувства много и ревах два дена като бебе и после спях като пор.Нагиса напълно я загърбвах като станеше въпрос за реване, но Томоя страшно ми подейства ревала съм с него, а и тая песен в опенинга направо ме довършваше.Определено драмата тук е по-голяма от тази в първите серий.Друго няма, но със сигурност знам, че анимето страшно, много ми липсва...защо трябваше да свършва?
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
хммм еми нещо не се сещам това да се е случило в афтър сторито с акио има повече мменти май с бейзбола ии такива xD
и също така да кажа,че и на мене много ми се ревеше на афтър сторито,ноо май се сдържах
и сорка за доста късния отговор амаа нещо фонетиката у нас не работи и в даскало многа само да пиша >.>'
и също така да кажа,че и на мене много ми се ревеше на афтър сторито,ноо май се сдържах
и сорка за доста късния отговор амаа нещо фонетиката у нас не работи и в даскало многа само да пиша >.>'
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите