Clannad
+4
Elune Be Praised*
Façade
Kreator
Ricchan ^^
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Clannad
*изгледала излезлите досега епизоди през последните дни*
За да не звуча като пълната к*чка, ще кажа, че драмата е на високо ниво, макар и аз да проронвам сълзите на далеч по-различни моменти от тези с Нагиса. Мисля, че е номално, не е тайна, че не я понасям. Но много плаках при случаите с бащите
И дано с Ушио не стане нещо, че много се привързах към нея
И ако някой не знае...:
Между другото, жалко за Котоми и Томойо, които бяха пратени в трета глуха този сезон... Жалко и за феновете им, аз поне си имам Кьо, колкото и да е малко количеството на фенсървис :/ Дори ФУко има повече участие, хем засега само 1 еп я е имало
За да не звуча като пълната к*чка, ще кажа, че драмата е на високо ниво, макар и аз да проронвам сълзите на далеч по-различни моменти от тези с Нагиса. Мисля, че е номално, не е тайна, че не я понасям. Но много плаках при случаите с бащите
И ако някой не знае...:
- Spoiler:
- Предупреждавам ви...!
- Spoiler:
- Изпросихте си го!
- Spoiler:
- Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз
Между другото, жалко за Котоми и Томойо, които бяха пратени в трета глуха този сезон... Жалко и за феновете им, аз поне си имам Кьо, колкото и да е малко количеството на фенсървис :/ Дори ФУко има повече участие, хем засега само 1 еп я е имало
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Ест, че Кьо рулз. Ама Томойо къде ми я затриха.Nao-senpai ^^ написа:*изгледала излезлите досега епизоди през последните дни*
И ако някой не знае...:
- Spoiler:
Предупреждавам ви...!
- Spoiler:
Изпросихте си го!
- Spoiler:
Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз Кьо рулз
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
аааааа~ аз ааааадски много се радвам ,че Фуко се върнаа Просто тя ми е наи-любимата аниме героиня EVER няма по енергично и забавно същество
но наистина и Котоми много я забрайхаа *подсмърч подсмърч*
уфф и пак се запомна с големите драми бее.. ся пък кво ли ше й има пък на Ушио..?
но наистина и Котоми много я забрайхаа *подсмърч подсмърч*
уфф и пак се запомна с големите драми бее.. ся пък кво ли ше й има пък на Ушио..?
Не се говорят приятни неща да ти кажа Май има същата болест като Нагиса и за разлика от нея обаче, тя май няма да успее да я преодолее
-
noooooooooooouuuu~ D:
знаех си ,че беше твърде добро за да бъде истина >.> (завръщането към щастлива енд весела история,that is..)
уфф,ма пък някаде четох ,че щяло да има хепи енд о_е но просто трябвало да сме подготвени за голяма драма преди това и си мислех че вече са изниза сичката драма xD уви,отново само така съм си мислела *въздиш*
знаех си ,че беше твърде добро за да бъде истина >.> (завръщането към щастлива енд весела история,that is..)
уфф,ма пък някаде четох ,че щяло да има хепи енд о_е но просто трябвало да сме подготвени за голяма драма преди това и си мислех че вече са изниза сичката драма xD уви,отново само така съм си мислела *въздиш*
Това аниме ми изкара душата гледах новия епизод и се сцепих да рева (майка ми цъфна и като почна "недей да ревеш не искам да ревеш!" и ме гушна аз си цивра и зяпам в монитора).Кусо~не съм ревала толко от не знам колко време.>.<
Megaphy- Администратор
-
Aз не успях да се разплача. Демн, така става като секунди преди епа съм гледала доза Марийчо
Но наистина беше изключително гадно това, което се случи. Надявам се за депресиращ край, ама... *псст не четете! мега спойлър!*
А пък искам депресиращ край, защото драма като тази просто заслужава да завърши като разбие всичко детско в мен и ме депресира на макс! Ако има deus ex machina демек пълния обрат и щастие накрая, ще се хвърля отнякъде >< Толкова надежди влагам веднъж в това иначе яко аниме да стане както аз си искам
Но наистина беше изключително гадно това, което се случи. Надявам се за депресиращ край, ама... *псст не четете! мега спойлър!*
- Spoiler:
- в МАЛ се наспойлих мн яко, изглежда нещата ще се оправят чрез онзи другия свят...
А пък искам депресиращ край, защото драма като тази просто заслужава да завърши като разбие всичко детско в мен и ме депресира на макс! Ако има deus ex machina демек пълния обрат и щастие накрая, ще се хвърля отнякъде >< Толкова надежди влагам веднъж в това иначе яко аниме да стане както аз си искам
-
Lolz.. нещо не схващам каква е работата с Фуко и тфа момиче дето се появява в началото и говори некви странни работи >_<
Иначе Томойо рулз , като бие Сунохара. Тоя бати мизерника, братче. Кат' започне да разправя, че Томойо била мъж и се сцепвам да се хиля
Нагиса все още не ме е издразнила толкова, но ми беше супер симпатична сценката с нея и Рьо, хипер смешно ми стана, Сунохара как се превъзнасяше
Обаче най - изчанчения герой е Ботан
И лапето генийче ме радва. Shit, не му помня името >_<
Иначе Томойо рулз , като бие Сунохара. Тоя бати мизерника, братче. Кат' започне да разправя, че Томойо била мъж и се сцепвам да се хиля
Нагиса все още не ме е издразнила толкова, но ми беше супер симпатична сценката с нея и Рьо, хипер смешно ми стана, Сунохара как се превъзнасяше
Обаче най - изчанчения герой е Ботан
И лапето генийче ме радва. Shit, не му помня името >_<
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Предполагам,че лапето генийче е Котоми Ако е така,значи сме на едно мнение,зашото тя ми е втората любимка след Фууко *-*
а по въпроса с депресиращия край.......ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА! xDDDDD аз така се надявам за тоя хепи енд пък само да не е наистина нещо прекалено обърквашо и измислено
и бтв
а по въпроса с депресиращия край.......ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА! xDDDDD аз така се надявам за тоя хепи енд пък само да не е наистина нещо прекалено обърквашо и измислено
и бтв
- Spoiler:
- и аз някаде четох ,че накрая сичко щяло да се опрай,ама не знаех,че ще е с ония сят т.е. май ще си има има голямата доза обърканост и измишльотина.. *въздиш*
Мисля, че е очеизвадно, че всички са уникални характери и дебили, освен Нагиса И второстепенния каст рулз, и момчетата рулз & etc >_>
Деп-ре-си-ращ край! *скандира*
Kuso, ще видим кой ще се смее последен >____________________<''
Поздрав с "генийчето" XD CHIGAU~
https://www.youtube.com/watch?v=Y9UZnxkXCYo
Бонжур! ftw
Деп-ре-си-ращ край! *скандира*
Kuso, ще видим кой ще се смее последен >____________________<''
Поздрав с "генийчето" XD CHIGAU~
https://www.youtube.com/watch?v=Y9UZnxkXCYo
Бонжур! ftw
-
а....ха... *не чува нишо* ...ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД~ :crazy2:
( сорка за дрзненето,ама изпуших докат чакам едни резнати епизоди в сонi вегас да се запазят )
ROFL!! xDDDD kawaii kotomi~ *o* (сравнително по-добър френски акцент от колкото ingrish )
( сорка за дрзненето,ама изпуших докат чакам едни резнати епизоди в сонi вегас да се запазят )
ROFL!! xDDDD kawaii kotomi~ *o* (сравнително по-добър френски акцент от колкото ingrish )
Сони Вегас ме мрази Тр го изтегля пак, че се изгуби в пространството
Бтв Нагиса х Рьо рулз, не се ли допълват? XD Томоя е такъв сватовник, и Сунохара уреди със Санае
Бтв Нагиса х Рьо рулз, не се ли допълват? XD Томоя е такъв сватовник, и Сунохара уреди със Санае
-
Кошмарът Ми се сбъдна - Нагиса възкръсна.От целия еп ми харесаха само момента с веешата се коса на Томойо и сцената с Фуко.Едновременно ми се ревеше и бях ядосана.So whatever края на анимето беше една супер изгъзица, но все още ми е от любимите благодарение на супер персонажи като Кьо и Томойо.Очаквам нещо хубаво от екстра епизода.
Megaphy- Администратор
-
Един човек да мисли като мен Поне Фуко я имаше да ме разведри. Егати веселото хлапе... упс възрастен човек :D
Бтв, направо ме изкефи как зарязаха Томойо *сарказъм* Kак да не се почувстваш зле, знаейки, че последните думи излязли от устата й са били по време на арката на Миязауа "Вижте ме, вее ми се косата, кво ви пука на вас как е продължил живота ми?" cough
Това аниме упорито ми прави напук на желанията ми и все пак го обожавам о.О Damn. Сигурно е проди причината, която Ани каза. Но на мен любимец ми е Clannad, After Story да ходи да се фърли от некой мост.
Спешълът ще е поредната боза бре, Ани. Поне се радвам, че ще видя Томоя както си беше, че такъв сериозен не бе особено интересен за мен *говоря за целия Афтър, и като цяло след като се улюби в Нагисчето*
То се видя, че ОВА с Кьо няма да има, игра с Кьо няма да има, ми да ходя да си я гледам в играта тогава!! Там поне никой герой не бива игнориран, освен ако ти не си го изпросиш разбира се, или пък просто не го познаваш... *припва да играе*
In less interesting news - Kotomi was shmexy! XDD
А! *все се сеща за някво допълнение* Абе вие тез двете гълъбоци видяхте ли ги въобще веднъж да са се целунали ве?!?! Демн, сарказъм ftw
Бтв, направо ме изкефи как зарязаха Томойо *сарказъм* Kак да не се почувстваш зле, знаейки, че последните думи излязли от устата й са били по време на арката на Миязауа "Вижте ме, вее ми се косата, кво ви пука на вас как е продължил живота ми?" cough
Това аниме упорито ми прави напук на желанията ми и все пак го обожавам о.О Damn. Сигурно е проди причината, която Ани каза. Но на мен любимец ми е Clannad, After Story да ходи да се фърли от некой мост.
Спешълът ще е поредната боза бре, Ани. Поне се радвам, че ще видя Томоя както си беше, че такъв сериозен не бе особено интересен за мен *говоря за целия Афтър, и като цяло след като се улюби в Нагисчето*
То се видя, че ОВА с Кьо няма да има, игра с Кьо няма да има, ми да ходя да си я гледам в играта тогава!! Там поне никой герой не бива игнориран, освен ако ти не си го изпросиш разбира се, или пък просто не го познаваш... *припва да играе*
In less interesting news - Kotomi was shmexy! XDD
А! *все се сеща за някво допълнение* Абе вие тез двете гълъбоци видяхте ли ги въобще веднъж да са се целунали ве?!?! Демн, сарказъм ftw
-
такам....аз...нищо не схванах от края @.@ как туй нагиса възкръсн и томойа и нагиса се срещнах отново и ..абе нищо не схванах
ама всее пак се радвам,че ушио ще си живурка с мами и тати заедно х33
но съм супер дуволно,че малко наваксаха от липса на моята фуко
а според мен спешъл епа ще е нещо като припомняне на миналото,може би...
ама всее пак се радвам,че ушио ще си живурка с мами и тати заедно х33
но съм супер дуволно,че малко наваксаха от липса на моята фуко
а според мен спешъл епа ще е нещо като припомняне на миналото,може би...
Намерих едно тестче..
Та на мен ми се падна =>
What Clannad Character Are You?
Hosted By theOtaku.com: Anime\
Tomoya Sakigami WTF
Та на мен ми се падна =>
What Clannad Character Are You?
Hosted By theOtaku.com: Anime\
Tomoya Sakigami WTF
Megaphy- Администратор
-
НЕ МИ НАПОМНЯЙ ЗА ТОЗИ ТЕСТ!!!
Падна ми се Нагиса *изплашена и отвратена от себе си* >.>
Ениуей, спешълът беше прекрасеееен~, историята на влюбването на Кьо в Томоя И там... Нагиса как няма и фр и бла-бла, но ОМГ и сцената в банята Този еп беше epic win, обявявам го за най-добрия еп в After Story Навя ме носталгия за добрия стар Clannad Ах, Кьооо
Падна ми се Нагиса *изплашена и отвратена от себе си* >.>
Ениуей, спешълът беше прекрасеееен~, историята на влюбването на Кьо в Томоя И там... Нагиса как няма и фр и бла-бла, но ОМГ и сцената в банята Този еп беше epic win, обявявам го за най-добрия еп в After Story Навя ме носталгия за добрия стар Clannad Ах, Кьооо
-
Oh my gawd! Този съобщи най-великото събитие това лято, дори година!
Сравниха я с хлебарка, нене, ще падна от стола Как не се сетих по-рано, хем мразя хлебарки, eeew This is sick~ :puke: Не натискай ако ядеш в момента
The eighth and final DVD for Kyoto Animation's Clannad After Story anime adaptation of Key's Clannad visual novel will include an "Another World: Kyou Arc" episode. As the name implies, the episode will recount an alternate story arc that focuses on the Kyou Fujibayashi character. The announcement was made at "~Kono Machi no Negai ga Kanau Basho," the Clannad fan appreciation event that was held in Tokyo's New Pier Hall on Sunday. There will be a preview screening for the Kyou Arc episode on May 24, followed by the July 1 DVD release.
The only story not full of tragic melodramatic bullshit was Kyou’s. It was just a simple love triangle that gets resolved with one person happy, another heartbroken, but everyone moves on and goes on with their lives. This is real life. A cockroach girl whose body turns into fail every winter, and decides to have a child anyways only to die and pass on her fail genes to her fail child who also dies of winter fail only to be brought back by the dragonballs of happiness is not.
Сравниха я с хлебарка, нене, ще падна от стола Как не се сетих по-рано, хем мразя хлебарки, eeew This is sick~ :puke: Не натискай ако ядеш в момента
-
Велико КьоАни се сетиха, че Кьо съществува.Да живее двойката Кьо/Томоя.Nao-senpai ^^ написа:Oh my gawd! Този съобщи най-великото събитие това лято, дори година!
The eighth and final DVD for Kyoto Animation's Clannad After Story anime adaptation of Key's Clannad visual novel will include an "Another World: Kyou Arc" episode. As the name implies, the episode will recount an alternate story arc that focuses on the Kyou Fujibayashi character. The announcement was made at "~Kono Machi no Negai ga Kanau Basho," the Clannad fan appreciation event that was held in Tokyo's New Pier Hall on Sunday. There will be a preview screening for the Kyou Arc episode on May 24, followed by the July 1 DVD release.
The only story not full of tragic melodramatic bullshit was Kyou’s. It was just a simple love triangle that gets resolved with one person happy, another heartbroken, but everyone moves on and goes on with their lives. This is real life. A cockroach girl whose body turns into fail every winter, and decides to have a child anyways only to die and pass on her fail genes to her fail child who also dies of winter fail only to be brought back by the dragonballs of happiness is not.
Megaphy- Администратор
-
OMFA! Последните 4 - 5 епизода ми убиха нервната система. Невероятен срив имаше!
То па бива драма, ама това беше най - сълзливото и предраматизирано нещо, което нкога съм гледала. На всичкото и отгоре почти не виждах Котоми - чуан >_< Тия са пълни идиоти. Аз чаках, чаках, а те даже не се целунаха. Можеше поне това да стане, та да се отърва от това сълзливо напрежение.
Афтър Стори-то и то ли е толко сълзливо или повече, за да знам дали да го гледам, или да не си измъчвам мозъчните клетки, които сега се възтановяват.?
То па бива драма, ама това беше най - сълзливото и предраматизирано нещо, което нкога съм гледала. На всичкото и отгоре почти не виждах Котоми - чуан >_< Тия са пълни идиоти. Аз чаках, чаках, а те даже не се целунаха. Можеше поне това да стане, та да се отърва от това сълзливо напрежение.
Афтър Стори-то и то ли е толко сълзливо или повече, за да знам дали да го гледам, или да не си измъчвам мозъчните клетки, които сега се възтановяват.?
Enery- Ретард
-
Недей по добре там е така:Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Ушио, Нагиса, Томоя.Та разбра ме.Драмата там също не е за препоръчване щом първия сезон те е измъчил представям си в афтъра.Като речеш, че на първия сезон умрях от тъпотия последните епизоди, а на автъра се сцепих да рева.BookwoRm написа:OMFA! Последните 4 - 5 епизода ми убиха нервната система. Невероятен срив имаше!
Megaphy- Администратор
-
OMFA! Някой умрял и много депресарски ден може и да го изгледам. Между другото Томоя ми скъса нервите! За Нагиса няма да говоря, защото ми втръсна да слушам, да четам, да гледам как се говори за нея.
Азе ако започна да гледам афтъра и ако има яко драма между тия двамата, по - скоро ще се сцепя да се хиля, отколкото да рева, честно. Сунохара е 300 пъти по - печен от Томоя. Тоя мизерник ме дразни на макс, не знам дали е защото е с Хлебарката, или защо и той не знае какво прави със себе си. На всичкото и отгоре ми е някъв много измъчен
Ъъъх.. зарежи. Разочарована съм!
Хубаво, да има драма, ама всичко да се върти само около двама героя е направо непоносимо! Има и други анимета, в които действието се върти само около двама, ама там постоянно показват и другите шибани второстепенни герои. Да ги еба и в бозата!
На анимето мога да му дам 7/10, заради последните няколко епизода! >_<
Азе ако започна да гледам афтъра и ако има яко драма между тия двамата, по - скоро ще се сцепя да се хиля, отколкото да рева, честно. Сунохара е 300 пъти по - печен от Томоя. Тоя мизерник ме дразни на макс, не знам дали е защото е с Хлебарката, или защо и той не знае какво прави със себе си. На всичкото и отгоре ми е някъв много измъчен
Ъъъх.. зарежи. Разочарована съм!
Хубаво, да има драма, ама всичко да се върти само около двама героя е направо непоносимо! Има и други анимета, в които действието се върти само около двама, ама там постоянно показват и другите шибани второстепенни герои. Да ги еба и в бозата!
На анимето мога да му дам 7/10, заради последните няколко епизода! >_<
Enery- Ретард
-
Ако на Clannad даваш 7, на Афтър требе дадеш 3 xD Там съвсем те избиват в бозата, а второстепенните герои почти не се появяват
пп: И аз мислех, че ще се смея от кеф на драматЪ в Афтър, ама видиш ли и аз надух гайдата. И официално ти кзвам, че краят е супер тъп
пп: И аз мислех, че ще се смея от кеф на драматЪ в Афтър, ама видиш ли и аз надух гайдата. И официално ти кзвам, че краят е супер тъп
-
Holy SHit! Не се и съмнявам, но все пак ще го дръпна да видя, може пък да ми се отрази добре Кой знае, може и да ми хареса XD Тя забременява ли? Умира ли? И накрая оживява?
Enery- Ретард
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите