Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Clannad

+4
Elune Be Praised*
Façade
Kreator
Ricchan ^^
8 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Clannad - Page 2 Empty Re: Clannad

Писане  Ricchan ^^ Вто 03 Мар 2009, 01:30

*изгледала излезлите досега епизоди през последните дни*

За да не звуча като пълната к*чка, ще кажа, че драмата е на високо ниво, макар и аз да проронвам сълзите на далеч по-различни моменти от тези с Нагиса. Мисля, че е номално, не е тайна, че не я понасям. Но много плаках при случаите с бащите icon_sad

И дано с Ушио не стане нещо, че много се привързах към нея icon_sad

И ако някой не знае...:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Между другото, жалко за Котоми и Томойо, които бяха пратени в трета глуха този сезон... Жалко и за феновете им, аз поне си имам Кьо, колкото и да е малко количеството на фенсървис :/ Дори ФУко има повече участие, хем засега само 1 еп я е имало
icon_confused
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  Megaphy Сря 04 Мар 2009, 05:30

Nao-senpai ^^ написа:*изгледала излезлите досега епизоди през последните дни*

За да не звуча като пълната к*чка, ще кажа, че драмата е на високо ниво, макар и аз да проронвам сълзите на далеч по-различни моменти от тези с Нагиса. Мисля, че е номално, не е тайна, че не я понасям. Но много плаках при случаите с бащите icon_sad

И дано с Ушио не стане нещо, че много се привързах към нея icon_sad

И ако някой не знае...:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Между другото, жалко за Котоми и Томойо, които бяха пратени в трета глуха този сезон... Жалко и за феновете им, аз поне си имам Кьо, колкото и да е малко количеството на фенсървис :/ Дори ФУко има повече участие, хем засега само 1 еп я е имало
icon_confused
Ест, че Кьо рулз. hotl Ама Томойо къде ми я затриха. icon_sad
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  SunnyAni Сря 04 Мар 2009, 21:34

аааааа~ аз ааааадски много се радвам ,че Фуко се върнаа love love love Просто тя ми е наи-любимата аниме героиня EVER ieeeii няма по енергично и забавно същество icon_lol
но наистина и Котоми много я забрайхаа *подсмърч подсмърч*

уфф и пак се запомна с големите драми бее.. ся пък кво ли ше й има пък на Ушио..? icon_rolleyes
SunnyAni
SunnyAni

Female
Брой мнения : 37
Дата на регистрация : 06.03.2008

https://www.youtube.com/user/SunnyAnie

Писане  Ricchan ^^ Сря 04 Мар 2009, 23:29

Не се говорят приятни неща да ти кажа drop Май има същата болест като Нагиса и за разлика от нея обаче, тя май няма да успее да я преодолее icon_sad
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  SunnyAni Чет 05 Мар 2009, 00:05

noooooooooooouuuu~ D:
знаех си ,че беше твърде добро за да бъде истина >.> (завръщането към щастлива енд весела история,that is..)
уфф,ма пък някаде четох ,че щяло да има хепи енд о_е но просто трябвало да сме подготвени за голяма драма преди това и си мислех че вече са изниза сичката драма xD уви,отново само така съм си мислела *въздиш*
SunnyAni
SunnyAni

Female

Писане  Megaphy Пет 06 Мар 2009, 18:13

Това аниме ми изкара душата гледах новия епизод и се сцепих да рева (майка ми цъфна и като почна "недей да ревеш не искам да ревеш!" и ме гушна аз си цивра и зяпам в монитора).Кусо~не съм ревала толко от не знам колко време.>.<
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  SunnyAni Пет 06 Мар 2009, 18:19

ивъьх Shocked *отива да гледа новия епизод*
SunnyAni
SunnyAni

Female

Писане  Ricchan ^^ Вто 10 Мар 2009, 01:49

Aз не успях да се разплача. Демн, така става като секунди преди епа съм гледала доза Марийчо icon_confused

Но наистина беше изключително гадно това, което се случи. Надявам се за депресиращ край, ама... *псст не четете! мега спойлър!*
Spoiler:

А пък искам депресиращ край, защото драма като тази просто заслужава да завърши като разбие всичко детско в мен и ме депресира на макс! Ако има deus ex machina демек пълния обрат и щастие накрая, ще се хвърля отнякъде >< Толкова надежди влагам веднъж в това иначе яко аниме да стане както аз си искам icon_sad
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Enery Сря 11 Мар 2009, 09:36

Lolz.. нещо не схващам каква е работата с Фуко и тфа момиче дето се появява в началото и говори некви странни работи >_<
Иначе Томойо рулз , като бие Сунохара. Тоя бати мизерника, братче. Кат' започне да разправя, че Томойо била мъж и се сцепвам да се хиля icon_lol
Нагиса все още не ме е издразнила толкова, но ми беше супер симпатична сценката с нея и Рьо, хипер смешно ми стана, Сунохара как се превъзнасяше icon_lol
Обаче най - изчанчения герой е Ботан icon_lol
И лапето генийче ме радва. Shit, не му помня името >_<
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  SunnyAni Сря 11 Мар 2009, 20:36

Предполагам,че лапето генийче е Котоми icon_lol icon_lol Ако е така,значи сме на едно мнение,зашото тя ми е втората любимка след Фууко *-*

а по въпроса с депресиращия край.......ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА! xDDDDD аз така се надявам за тоя хепи енд пък mili ochichki само да не е наистина нещо прекалено обърквашо и измислено

и бтв
Spoiler:
SunnyAni
SunnyAni

Female

Писане  Ricchan ^^ Сря 11 Мар 2009, 21:44

Мисля, че е очеизвадно, че всички са уникални характери и дебили, освен Нагиса drop И второстепенния каст рулз, и момчетата рулз & etc >_>

Деп-ре-си-ращ край! *скандира*
Kuso, ще видим кой ще се смее последен >____________________<''

Поздрав с "генийчето" XD CHIGAU~ love hotl hotl

https://www.youtube.com/watch?v=Y9UZnxkXCYo

Бонжур! ftw
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  SunnyAni Сря 11 Мар 2009, 22:02

а....ха... *не чува нишо* ...ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД ХЕПИ ЕНД~ :crazy2:

( сорка за дрзненето,ама изпуших докат чакам едни резнати епизоди в сонi вегас да се запазят 424 )

ROFL!! xDDDD kawaii kotomi~ *o* (сравнително по-добър френски акцент от колкото ingrish icon_lol icon_lol )
SunnyAni
SunnyAni

Female

Писане  Ricchan ^^ Сря 11 Мар 2009, 23:39

Сони Вегас ме мрази icon_lol Тр го изтегля пак, че се изгуби в пространството icon_redface

Бтв Нагиса х Рьо рулз, не се ли допълват? XD Томоя е такъв сватовник, и Сунохара уреди със Санае smile
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Съб 14 Мар 2009, 13:45

Кошмарът Ми се сбъдна - Нагиса възкръсна.От целия еп ми харесаха само момента с веешата се коса на Томойо love и сцената с Фуко.Едновременно ми се ревеше и бях ядосана.So whatever края на анимето беше една супер изгъзица, но все още ми е от любимите благодарение на супер персонажи като Кьо и Томойо.Очаквам нещо хубаво от екстра епизода.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пон 16 Мар 2009, 01:53

Един човек да мисли като мен drop Поне Фуко я имаше да ме разведри. Егати веселото хлапе... упс възрастен човек :D

Бтв, направо ме изкефи как зарязаха Томойо icon_lol *сарказъм* Kак да не се почувстваш зле, знаейки, че последните думи излязли от устата й са били по време на арката на Миязауа fubar "Вижте ме, вее ми се косата, кво ви пука на вас как е продължил живота ми?" cough

Това аниме упорито ми прави напук на желанията ми и все пак го обожавам о.О Damn. Сигурно е проди причината, която Ани каза. Но на мен любимец ми е Clannad, After Story да ходи да се фърли от некой мост.

Спешълът ще е поредната боза бре, Ани. Поне се радвам, че ще видя Томоя както си беше, че такъв сериозен не бе особено интересен за мен *говоря за целия Афтър, и като цяло след като се улюби в Нагисчето*

То се видя, че ОВА с Кьо няма да има, игра с Кьо няма да има, ми да ходя да си я гледам в играта тогава!! icon_lol Там поне никой герой не бива игнориран, освен ако ти не си го изпросиш разбира се, или пък просто не го познаваш... *припва да играе*

In less interesting news - Kotomi was shmexy! XDD

А! *все се сеща за някво допълнение* Абе вие тез двете гълъбоци видяхте ли ги въобще веднъж да са се целунали ве?!?! hotl Демн, сарказъм ftw
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  SunnyAni Пон 16 Мар 2009, 10:09

такам....аз...нищо не схванах от края @.@ как туй нагиса възкръсн и томойа и нагиса се срещнах отново и ..абе нищо не схванах icon_lol icon_lol
ама всее пак се радвам,че ушио ще си живурка с мами и тати заедно х33
но съм супер дуволно,че малко наваксаха от липса на моята фуко love love

а според мен спешъл епа ще е нещо като припомняне на миналото,може би... 00
SunnyAni
SunnyAni

Female

Писане  Megaphy Сря 18 Мар 2009, 14:21

Намерих едно тестче..
Та на мен ми се падна =>

What Clannad Character Are You?
What Clannad Character Are You?
Hosted By theOtaku.com: Anime\

Tomoya Sakigami WTF icon_lol icon_lol icon_lol
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Ricchan ^^ Пон 23 Мар 2009, 00:06

НЕ МИ НАПОМНЯЙ ЗА ТОЗИ ТЕСТ!!!
Падна ми се Нагиса *изплашена и отвратена от себе си* >.>

Ениуей, спешълът беше прекрасеееен~, историята на влюбването на Кьо в Томоя love love love И там... Нагиса как няма и фр и бла-бла, но ОМГ и сцената в банята love Този еп беше epic win, обявявам го за най-добрия еп в After Story nod Навя ме носталгия за добрия стар Clannad icon_sad Ах, Кьооо spinin
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Вто 14 Апр 2009, 21:44

Oh my gawd! Този съобщи най-великото събитие това лято, дори година!

The eighth and final DVD for Kyoto Animation's Clannad After Story anime adaptation of Key's Clannad visual novel will include an "Another World: Kyou Arc" episode. As the name implies, the episode will recount an alternate story arc that focuses on the Kyou Fujibayashi character. The announcement was made at "~Kono Machi no Negai ga Kanau Basho," the Clannad fan appreciation event that was held in Tokyo's New Pier Hall on Sunday. There will be a preview screening for the Kyou Arc episode on May 24, followed by the July 1 DVD release.

love love love
The only story not full of tragic melodramatic bullshit was Kyou’s. It was just a simple love triangle that gets resolved with one person happy, another heartbroken, but everyone moves on and goes on with their lives. This is real life. A cockroach girl whose body turns into fail every winter, and decides to have a child anyways only to die and pass on her fail genes to her fail child who also dies of winter fail only to be brought back by the dragonballs of happiness is not.

Сравниха я с хлебарка, нене, ще падна от стола smile Как не се сетих по-рано, хем мразя хлебарки, eeew hotl This is sick~ smile smile smile :puke: Не натискай ако ядеш в момента
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Сря 15 Апр 2009, 16:05

Nao-senpai ^^ написа:Oh my gawd! Този съобщи най-великото събитие това лято, дори година!

The eighth and final DVD for Kyoto Animation's Clannad After Story anime adaptation of Key's Clannad visual novel will include an "Another World: Kyou Arc" episode. As the name implies, the episode will recount an alternate story arc that focuses on the Kyou Fujibayashi character. The announcement was made at "~Kono Machi no Negai ga Kanau Basho," the Clannad fan appreciation event that was held in Tokyo's New Pier Hall on Sunday. There will be a preview screening for the Kyou Arc episode on May 24, followed by the July 1 DVD release.

love love love
The only story not full of tragic melodramatic bullshit was Kyou’s. It was just a simple love triangle that gets resolved with one person happy, another heartbroken, but everyone moves on and goes on with their lives. This is real life. A cockroach girl whose body turns into fail every winter, and decides to have a child anyways only to die and pass on her fail genes to her fail child who also dies of winter fail only to be brought back by the dragonballs of happiness is not.

Сравниха я с хлебарка, нене, ще падна от стола smile Как не се сетих по-рано, хем мразя хлебарки, eeew hotl This is sick~ smile smile smile :puke: Не натискай ако ядеш в момента
Велико КьоАни се сетиха, че Кьо съществува.Да живее двойката Кьо/Томоя. icon_lol
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Enery Сря 29 Апр 2009, 14:05

OMFA! Последните 4 - 5 епизода ми убиха нервната система. Невероятен срив имаше!
То па бива драма, ама това беше най - сълзливото и предраматизирано нещо, което нкога съм гледала. На всичкото и отгоре почти не виждах Котоми - чуан >_< Тия са пълни идиоти. Аз чаках, чаках, а те даже не се целунаха. Можеше поне това да стане, та да се отърва от това сълзливо напрежение.
Афтър Стори-то и то ли е толко сълзливо или повече, за да знам дали да го гледам, или да не си измъчвам мозъчните клетки, които сега се възтановяват.?
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  Megaphy Сря 29 Апр 2009, 16:00

BookwoRm написа:OMFA! Последните 4 - 5 епизода ми убиха нервната система. Невероятен срив имаше!
То па бива драма, ама това беше най - сълзливото и предраматизирано нещо, което нкога съм гледала. На всичкото и отгоре почти не виждах Котоми - чуан >_< Тия са пълни идиоти. Аз чаках, чаках, а те даже не се целунаха. Можеше поне това да стане, та да се отърва от това сълзливо напрежение.
Афтър Стори-то и то ли е толко сълзливо или повече, за да знам дали да го гледам, или да не си измъчвам мозъчните клетки, които сега се възтановяват.?
Недей по добре там е така:Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Нагиса, Томоя, Ушио, Нагиса, Томоя.Та разбра ме.Драмата там също не е за препоръчване щом първия сезон те е измъчил представям си в афтъра.Като речеш, че на първия сезон умрях от тъпотия последните епизоди, а на автъра се сцепих да рева.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Enery Сря 29 Апр 2009, 16:07

OMFA! Някой умрял и много депресарски ден може и да го изгледам. Между другото Томоя ми скъса нервите! За Нагиса няма да говоря, защото ми втръсна да слушам, да четам, да гледам как се говори за нея.
Азе ако започна да гледам афтъра и ако има яко драма между тия двамата, по - скоро ще се сцепя да се хиля, отколкото да рева, честно. Сунохара е 300 пъти по - печен от Томоя. Тоя мизерник ме дразни на макс, не знам дали е защото е с Хлебарката, или защо и той не знае какво прави със себе си. На всичкото и отгоре ми е някъв много измъчен icon_lol
Ъъъх.. зарежи. Разочарована съм!
Хубаво, да има драма, ама всичко да се върти само около двама героя е направо непоносимо! Има и други анимета, в които действието се върти само около двама, ама там постоянно показват и другите шибани второстепенни герои. Да ги еба и в бозата!
На анимето мога да му дам 7/10, заради последните няколко епизода! >_<
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  Ricchan ^^ Сря 29 Апр 2009, 16:11

Ако на Clannad даваш 7, на Афтър требе дадеш 3 xD Там съвсем те избиват в бозата, а второстепенните герои почти не се появяват drop

пп: И аз мислех, че ще се смея от кеф на драматЪ в Афтър, ама видиш ли и аз надух гайдата. icon_lol И официално ти кзвам, че краят е супер тъп icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Enery Сря 29 Апр 2009, 16:15

Holy SHit! Не се и съмнявам, но все пак ще го дръпна да видя, може пък да ми се отрази добре icon_lol Кой знае, може и да ми хареса XD Тя забременява ли? Умира ли? И накрая оживява?
Enery
Enery
Ретард

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content