Какво смятате,че ще стане с България?
+11
Cocaine`
CriminaL Baby.
Kreator
Ricchan ^^
Miss Kiss
Exorcist
Façade
Tzeentch God of Chaos
black_warrior
*za®aTan4o - Lee*
Drama.Queen
15 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Какво смятате,че ще стане с България?
Всъщност смятате ли да напуснете Родината,защото няма достатъчно възможности за реализация?
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Какво смятате,че ще стане с България?
Ако ще се напуска някога ще напомпам малко кинти и се връщам
Тая държава вече е пропаднала.Не виждам дълго бъдеще за България.
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
LordVaderBG написа:Тая държава вече е пропаднала.Не виждам дълго бъдеще за България.
нали то ако не земе нещо да се пооправят ще бъде мн по добре то сига кфо има тука
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Мисля , че с България няма да стане нищо.Тя вече е достатъчно пропаднала и може би върви още надолу.Особено сега с тоя ЕС направиха живота на хората още по-тежък според мен.Аа колкото по въпроса не бих напуснала България.Поне тук си се чувствам сигурна.
Според мен Б-я стана по-добре с ЕС.
Искам да напускам.Не, че е паднала надолу, защото моята мечта да отивам в А-я или в Я-я
Искам да напускам.Не, че е паднала надолу, защото моята мечта да отивам в А-я или в Я-я
Японияяяя... раят за аниме феновете :lol!:
България е мноооо зле, хора.
Но аз уча макроикономика Сега говорим за кризите. Когато една държава стигне дъното, въвеждала се била нова техника. Сега с тез парички от ЕС ще го направим. А учихме , че след като се въведе тая техника, опраяло се там някяо положение (не ме питайте кво ).
Би трябвало в момента да сме във фаза на оживление, т.е. да се опитваме да стигнем точка БУМ, ВРЪХ. Стигнем ли нея, ще сме добре. Ако се задържим там, още по-добре. По някое време, пак ще паднем надолу. Учихме, че това всъщност се случва навсякъде. Аз съм оптимист пък :crazy2:
Моята мечата е пък да бачкам в Щатите като монтажист, да си имам къщурка там, апартамент в Търговище любимият ми град, ТРГ рууулз), една вила на морето, и да ходя на екскурзии до Япония всяка година
Ще се задоволя само с БГ обаче, защото мечтата ми няма стане реалност Дано успея да се реализирам тук. Вкъщи си е най-добре :cheverme:
България е мноооо зле, хора.
Но аз уча макроикономика Сега говорим за кризите. Когато една държава стигне дъното, въвеждала се била нова техника. Сега с тез парички от ЕС ще го направим. А учихме , че след като се въведе тая техника, опраяло се там някяо положение (не ме питайте кво ).
Би трябвало в момента да сме във фаза на оживление, т.е. да се опитваме да стигнем точка БУМ, ВРЪХ. Стигнем ли нея, ще сме добре. Ако се задържим там, още по-добре. По някое време, пак ще паднем надолу. Учихме, че това всъщност се случва навсякъде. Аз съм оптимист пък :crazy2:
Моята мечата е пък да бачкам в Щатите като монтажист, да си имам къщурка там, апартамент в Търговище любимият ми град, ТРГ рууулз), една вила на морето, и да ходя на екскурзии до Япония всяка година
Ще се задоволя само с БГ обаче, защото мечтата ми няма стане реалност Дано успея да се реализирам тук. Вкъщи си е най-добре :cheverme:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
баааааа ти си била мн ума уе :lol!: :lol!: :lol!: аз пак ще се радвам и да си останем на това ниво щото не вярвам да отидем нагоре
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ако ще ходя някъде, то ще е в япония. Но, просто на екскурзия. А за БГ, правителството да не казвам, си4ко краде от тея там, ама ина4е държавата е готина.
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
България напълно пропадна ! Само да успея да завърша и се махам ! Толкоа са задръстени всички и управлението е ужасно ! Тия президенти и министри само гледат кък поече да ограбят народа .. А за останалите да не говорим ...... Ше използвам един от мойте изрази " Интелектуалното ниво на 98% от българското общество западна - проличава си в това ,че народа се възхищава и има за идоли и идеални хора многосиликонени продажни к*рвета с 3 тона грим и 24 часова обработка на Фотошоп! Явно господ се е отрекъл от България ! ""
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Деда знам.. кат порасна..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Нямам намерение да напускам България....но кой знае....ако не мога да оставя своя отпечатък тук.....ще го оставя другаде....(колко драматично.. )
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
Аз вече я напуснах така или иначе
Напуснах я по едни прости причини :) :
Образованието съкс хард. Матеряла от горните класове се смъква на долните класове и направо ги съжелявам по-малките :/ Майка ми беше даскал по математика и физика в БГ и като погледнах учебниците за 5 клас и 6 клас направо ми прилоша :О Какво ще учат в 12 клас?!?!Висша математика ли? FTW>>> Да не говорим че дори и да имаш висшо образование в БГ никъде другане не го признават това образование за което си си блъскал главата в здраво учене за да постигнеш нещо и накрап ко? разботиш на една мижава и никаква заплатка =..=
Немам думи :Х
Стандарта на живот за някой хора е просто не простим :Х
Да не говорим че политиката е пълна с корумпирани и тлъстички депотатчета :)
България е просто 100 години назад и още толкова в ляво ^^ Съмнявам се че някога ще се оправи...За съжел...И определено не мисля да се връяам да живея там :)
Напуснах я по едни прости причини :) :
Образованието съкс хард. Матеряла от горните класове се смъква на долните класове и направо ги съжелявам по-малките :/ Майка ми беше даскал по математика и физика в БГ и като погледнах учебниците за 5 клас и 6 клас направо ми прилоша :О Какво ще учат в 12 клас?!?!Висша математика ли? FTW>>> Да не говорим че дори и да имаш висшо образование в БГ никъде другане не го признават това образование за което си си блъскал главата в здраво учене за да постигнеш нещо и накрап ко? разботиш на една мижава и никаква заплатка =..=
Немам думи :Х
Стандарта на живот за някой хора е просто не простим :Х
Да не говорим че политиката е пълна с корумпирани и тлъстички депотатчета :)
България е просто 100 години назад и още толкова в ляво ^^ Съмнявам се че някога ще се оправи...За съжел...И определено не мисля да се връяам да живея там :)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
аз след една година смятам да се махам от бг защото според мен няма бъдещете за нея ...
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Не знам... аз мисля, че нашета дъжава ще бъде велика някой ден... аз също смятам да напусна. като повечето от вас, НО ще искам да се върна .. Просто.. България ще бъде нещп някой ден.. не знам... нещо ми го подсказва... (глупаво не мислите ли,но това което усещам и предчувствам рядко греши :) ) .
Similar topics
» Какво е България за теб?
» Какво ще направиш,ако любимия ти Yaoi герой стане истински?
» Издателство Егмонт България
» Какво мислите за абитуриентския бал
» `Какво гадже си?`
» Какво ще направиш,ако любимия ти Yaoi герой стане истински?
» Издателство Егмонт България
» Какво мислите за абитуриентския бал
» `Какво гадже си?`
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите