Naruto
+22
Uzumaki Naruto
Blackie.
CriminaL Baby.
NeLiToOo
~Devil May Cry~
Enery
daTtebayo...
~|| Hoshina Utau ||~
RAMENgirl
{Bloody.Rose}
Kreator
Façade
I'm Just a kid! :(
~[S u N s h I n E]~
Shivers
Ricchan ^^
Zoe
emeto
Va4aka
B1nKaTa
Jack Shit
Drama.Queen
26 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 10 от 11
Страница 10 от 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Naruto
Идеите ти са страхотни :icon_eusa_clap :icon_twisted:
Искам да видя дядката с изцъклени очи, слюнката му навсякъде, червата му да са върху бабичката :icon_twisted: И Саске да я кара да ги яде :icon_twisted: И тя да си изповръща черният дроб :icon_twisted: И Данзоу да му извадят останалото живо око... То да го гледа зяпнало, а той да се мъчи да си го вземе, но Мадара да гo стъпче и течността да се плисне върху лицето на оня простак :icon_twisted: И после Саске ще му извади сърцето и ще го стиска, докато все още се гърчи :icon_twisted: Ииии, накрая цялата стая да е в кръв, всичките им вътрешности да са разпиляни по пода :icon_twisted: lol
Искам да видя дядката с изцъклени очи, слюнката му навсякъде, червата му да са върху бабичката :icon_twisted: И Саске да я кара да ги яде :icon_twisted: И тя да си изповръща черният дроб :icon_twisted: И Данзоу да му извадят останалото живо око... То да го гледа зяпнало, а той да се мъчи да си го вземе, но Мадара да гo стъпче и течността да се плисне върху лицето на оня простак :icon_twisted: И после Саске ще му извади сърцето и ще го стиска, докато все още се гърчи :icon_twisted: Ииии, накрая цялата стая да е в кръв, всичките им вътрешности да са разпиляни по пода :icon_twisted: lol
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Лелее .. Това е добра идея :icon_twisted: Можем да напрайм некое такова фикче :icon_twisted: Доста ше е добро :icon_twisted: И искам за финал Итачи да се съживи и да ги заколи ! Всички ! :icon_twisted:
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Пратих ти пълномощно по скайпа :icon_twisted: Може да обсъдим тва онова :icon_twisted: Ааааммм, Итачи ще изколи там който е останал забравен от Саске... И накрая ще си живуркат двамата в некой харем. Цялото село ще е тяхно. Ще създадат нова коноха, Можа да се казва Учиха селото Ама им трябват жени, за да направят пак клан Емз... Сакура ще се покаже от ъгъла, в който се е скрила и готово
-
Аха..... Всички щяха да са доволни от нас
Ъъъ за да не е спам... Саске сега ме радва още повече
Ъъъ за да не е спам... Саске сега ме радва още повече
-
Апхххх. .. Тоя чаптер нещо не ми хареса ... Нищо не стана ... Исках главно Саскчо да покажат , пък то ....
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ъъхх,сега да не излезе,че Итачи си е дал часто от очите на Наруто
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Нз, но аз съм твърдо зад Саске... Дано изпепели Коноха :icon_twisted:
Пък после... ке видим
Пък после... ке видим
-
MeTaRu_ChUuShIn написа:Нз, но аз съм твърдо зад Саске... Дано изпепели Коноха :icon_twisted:
Пък после... ке видим
И аз като тебе :icon_twisted: То ако не изпепели Коноха , поне да килне 10-ма човека ... Поне това ..... Макар , че ще съм доволна на смъртта на хиляди :icon_twisted: :icon_twisted:
CriminaL Baby.- Ретард
-
оф няма ли някой интересен чаптър ко само овъртат бахти :bash:
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
Интервю с Кишимото за бъдещето на анимето:
Разсъжденията не са мои!
Такамз... тва аниме има да продължааавааа още доста годинки... Мангата и тя Ъъъф :getr:
Това Кишимото е казал преди представянето на Jump Festa 2008:
1 Дори силата на Санин от Hidden Leaf Village не може да бъде сравнявана със силата на Лидера на Акатски.
-Това вече го видяхме като Джирая се би с Пейн.
2 Има друг скрит персонаж в Акатски и не очакван член на Акатски ще доведе хаоса.
-Това мисля че е Учиха Мадара , но може и да е Учиха Итачи след като се разкри "истината" и отново объркаха Саске
3 Един от Акатски членовете ще стане приятел/съюзник на Наруто
-За това имам само догатки като се надявам този персонаж да се окаже Кисаме защото все пак той беше партньор на Итачи и ако това е истината според мен ще е Кисаме
4 Сийла на Наруто ще бъде счупен до края на 2008 или в началото на 2009. Най - малко 4 опачки ще се освободят. Пригответе се може да е шокиращя сцена.
-За премахване на Сийла незнам но вече видяхме четири опашки при боя на Наруто с Орочимару (поне така мисля)
5 Жаба умира (смеейки се)
-Това би трябвало да е Джирая
6 Трима от важните хора за Наруто ще умрат или ще бъдат сериозно ранени
-Джирая - мъртъв за другите може само да предполагаме (Асума ?)
7 Уменията на Саске не могат да бъдат сравняване с новите умения на Наруто
-Това не сме го видели но ще бъде много добро
8 Голяма битка м/у Саске и Итачи и информация за Bloodline на Наруто ще се разбере
-Вече видяхме Итачи с/у Саске
9 Сай ще направи нещо голямо
-Той вече го направи като стана от безчувствена нинжда в нормален човек
10 Тайната на Четвъртия ще бъде разкрита и BloodLine ще бъде разкрит също
-Минато е баща на Наруто но явно има и още нещо
11 Двама важни хора за Коноха ще умрат
-Дрирая и Асума
12 Има жена в Акатски
-Конан
13 Акатски ще нападнат Коноха с мистериозен звяр и Ширануи Генма ще осигури голяма помощ на коноха
-Само ще кажа че Генма май беше оня с кърпата и клечката в уста на изпита
Followings are the Kishimoto's words @ 2008 Jump Festa
1 Тайната на Учиха ще бъде разкрита и двама от тях ще умрат
-Уж вече знаем тайната и Итачи умря значи е ред на Мадара
2 Лидера на Акатски че убие 6 човека
-Нищо не можах да измисля защото не знам дали става на въпрос за Мадара и Пейн
3 Бият м/у Итачи и Саске ще предизвика хаос, тайната на Мадара ще бъде разкрита и всички възможности на МШ ще бъдат разкрити
-Итачи е мъртъв и пак объркаха Саске а за възможностите на МШ Tsukuyomi, Amaterasu и Susano'o ???
4 Наруто ще се бие с/у Пейн, Групата на Какаши с/у Тоби. Ще има голям обрат в Какаши групата с/у Тоби. Бъдете приготвени ще има смърт от отбора на Наруто.
-Тук все още нищ не се знае
5 Трима нови членове ще се присъединят към Акатски по - силни от Хидан , Какузу и Дейдара
-На къде по силен от Хидан Не мисля че това са "Орел"
6 Новите умения на Наруто ще бъдат разкрити в боя му с/у Пейн. Той ще е научил всички техники на Джирая за 3 години и ще бъде много по - силен. Няма да научи "Toad mode" или както го наричате. Също ще научи 3 от техниките на Четвъртия.
-Ще бъде добра битка
7 След всички тия боеве ще има голяма война
-Не мога нищо логично да измисля от кой ще тръгне войната
8 Ще има смърт при боя на Тоби с Групата на Наруто и един от тях няма да може да се бие
-Надявам се това да е Мадара иначе пак от някаде ще трябва да вадят техника за съживяване
9 Осем опашатият звяр ще бъде показан и той ще убие един от членовете на Акатски и ще нападне Коноха по свое желание. По време на боя някой ще умре и някой ще загуби зрението си
Разсъжденията не са мои!
Такамз... тва аниме има да продължааавааа още доста годинки... Мангата и тя Ъъъф :getr:
-
Неее , бях чела нещо за 3тия сезон , като се надявах да не е вярно , там има и отговори на някой от тези въпроси ...но няма сега да го пускам , да не ви разваля кефа
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Абе то тва бахти мизерията стана..Мн е тъпо НЕстига че се бавят ами и историята адски тъпо се разви!Бахти тъпаците!Първо убиха Асума,после ИТачи ,междурвеменно някои сладурковци от Акатски...а сега ...Ъхх..то тва повече от "Дързост и Красота" ще есе точи!Ама ако и мангата има повече от 2 тъпи чаптър пад ред и нея ще я спра..Както ви е известно,може би ако не на всички то поне на повечето,вече не следя анимето.Само мангата чета.Както и да е..нататък.
Вече "Наруто" няма какво да ми предлои,изгубих интерес още февруари месец..И ако скоро време не се види силата на Наруто,подарена му о т Итачи(и все още на разбирам,защо Итачи му даде сила при положение,че е по-безполезен от Сакура,и вече повече и от нея и реве..)И може би как Саске опустошава Коноха,ТОВА ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ!Поне Саске да си получи заслуженото си отмъщение вече!Итачи не беше виновен и винаги е бил мил и нежен с брат си(Боби,знам какво си мислиш!Има си тема за Яой ) Както вече знаем,Итачи не заслужаваше да умре,но все пак напарви едно огромна саможертва,заради любовта си към Саске и ако сега Саске не унищожи всичко,ще ми загуби уважението,не че някога ще успее да замести Итачи всърцето ми(знаете,че Итачи ми е голяма слабостако си намеря ъмъж с такъв характер и усмивка ще съм адски щастлива )но поне ще се накефя на макс,гледайки как другите се пържат под гнева му.
Вече "Наруто" няма какво да ми предлои,изгубих интерес още февруари месец..И ако скоро време не се види силата на Наруто,подарена му о т Итачи(и все още на разбирам,защо Итачи му даде сила при положение,че е по-безполезен от Сакура,и вече повече и от нея и реве..)И може би как Саске опустошава Коноха,ТОВА ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ!Поне Саске да си получи заслуженото си отмъщение вече!Итачи не беше виновен и винаги е бил мил и нежен с брат си(Боби,знам какво си мислиш!Има си тема за Яой ) Както вече знаем,Итачи не заслужаваше да умре,но все пак напарви едно огромна саможертва,заради любовта си към Саске и ако сега Саске не унищожи всичко,ще ми загуби уважението,не че някога ще успее да замести Итачи всърцето ми(знаете,че Итачи ми е голяма слабостако си намеря ъмъж с такъв характер и усмивка ще съм адски щастлива )но поне ще се накефя на макс,гледайки как другите се пържат под гнева му.
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
И аз на това се надявам, ама четейки тези неща... Май като нападне Коноха, Саске ще бъде победен от Наруто и или ще се присъедини към него срещу злото или ще умре. Не виждам друг вариант
-
Който иска , мога да пусна един огромен спойл , дето хич не ме радва , но за жалост е истина
Blackie.- Зарибен
-
Аз искам спойла .. Да съм подготвена психически
CriminaL Baby.- Ретард
-
Не ми казвай, че Сасчо умира~ Sasu&Saku ~ написа:Който иска , мога да пусна един огромен спойл , дето хич не ме радва , но за жалост е истина
-
MeTaRu_ChUuShIn написа:Не ми казвай, че Сасчо умира~ Sasu&Saku ~ написа:Който иска , мога да пусна един огромен спойл , дето хич не ме радва , но за жалост е истина
Добре , няма да ти го кажа...бтв спойла си е направо резюмето на 3тия сезон , който направо ме разби...на малки , малки парченца
Blackie.- Зарибен
-
Ъъъъ, ясно, значи сладуркото ми ще мре...
Ако умре, аз се отричам от това аниме. И толкоз. Сиг съм, че мн хора ще ме последват. Включително и от този форум.
Ако умре, аз се отричам от това аниме. И толкоз. Сиг съм, че мн хора ще ме последват. Включително и от този форум.
-
`{Silent.Rage}` написа:не му го е извадил още
само се опита.....
и 4аптъра свърши......
както винаги на най-интересното
той не само се опита, всъщност му се остави и не го взе
иначе Итачи си е по-силен от Саске, просто му се остави и затова умря...
Uzumaki Naruto-
Брой мнения : 3
Дата на регистрация : 14.06.2008
новия чаптер е много як аз се разплаках
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
Йес, Сасчо ке избий съветниците, ловкам си тееее, Сасчо-куун
Хех, май Наруто ще си има проблеми :40:
Хех, май Наруто ще си има проблеми :40:
-
Ъхх..бахти тъпнята..Итачи умря,остави някъв пауър на Наруто,После наруто цеври за Джирая,после и Тсунаде рева...Само Сакура не рева Чудно
Ъхх...Дано по-скоро да има някъв свестен бой,че направо и мангата ще зарежа.ТО повече не може да изпростее тва
Ъхх...Дано по-скоро да има някъв свестен бой,че направо и мангата ще зарежа.ТО повече не може да изпростее тва
-
Абре новия чап мн тъп, а за силата дадена на Наруто от Итачи , ми аз май знам от спойл за какво става въпрос...мале тва "Наруто" става егати тъпотията , по всичко личи че скоро ще се отрека и от манга и от всичко
Blackie.- Зарибен
-
Страница 10 от 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 10 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите