Naruto
+22
Uzumaki Naruto
Blackie.
CriminaL Baby.
NeLiToOo
~Devil May Cry~
Enery
daTtebayo...
~|| Hoshina Utau ||~
RAMENgirl
{Bloody.Rose}
Kreator
Façade
I'm Just a kid! :(
~[S u N s h I n E]~
Shivers
Ricchan ^^
Zoe
emeto
Va4aka
B1nKaTa
Jack Shit
Drama.Queen
26 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 9 от 11
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Naruto
Разплаках се... Знаех си, че Сасчо така ще реагира... Тъжното му лице... Влезе ми под душата... Ако иска да избие сите... Не ми пука, заслужава си човека, това лице... разплаках се, дано избие онези проклети съветници, от днес нататък съм зла...
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
хъх,жалка история..Бахти...иначе,чаптъра не беше лош ..ама ..Хъх..Итачи..
А Саке..
Пхха,вече знам и края какъв ще е ..Прасто всичко е предвидимо вече..
Сега САске ревлата и Наруто ще се бият и така нанатък..пък ми хареса новия му шаринган на Емото..сми самата форма
А Саке..
Пхха,вече знам и края какъв ще е ..Прасто всичко е предвидимо вече..
Сега САске ревлата и Наруто ще се бият и така нанатък..пък ми хареса новия му шаринган на Емото..сми самата форма
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Сасчо да отива да ги избива... Без да е избил нещо, не го ща... Искам кръв, смърт... Мрете...
-
Хех,и аз искам някой дя умре..писна ми ,бахти шибаната боза стана тва..мизериянта е пълна..Бахти тъпото..Мн искам Саске да счупи тъпата ревла и да претерпе тъпия наруто,бахти лигатна е тоз..не го понасям и тая е толкоз грозна,че не се трае..Писна ми..Единствените свесни герой са Гаара,шика,темари,какаши,анко и брататя Учиха..MeTaRu_ChUuShIn написа:Сасчо да отива да ги избива... Без да е избил нещо, не го ща... Искам кръв, смърт... Мрете...
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
За съжаление, ревльото, в който се превърна Наруто абсурд да умре... Сакура няма как да умре... след като няма да се включи в боя Хината да оцелее искам... И после ако иска цялото село да измира... И тея четиримцата да създадат нова Коноха... Тва е вариант едно.
Вариант две:... Пак тези оцеляват, и още няколко... Не ми пука вече кои... Тези четиримата, пък после който се спаси... Ако успее де... да се спаси от гнева на Учиха...
С наслада ще гледам смъртта на съветниците...
Вариант две:... Пак тези оцеляват, и още няколко... Не ми пука вече кои... Тези четиримата, пък после който се спаси... Ако успее де... да се спаси от гнева на Учиха...
С наслада ще гледам смъртта на съветниците...
-
според вас каква сила има новия шаринган на САСКЕ
B1nKaTa- Терорист
-
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008
съгласна съм!И двамата мн да се гърчат и да пукнат в страшни мъки идиотите Писна ми от лигни!ДА ГИ ИЗБИВА И ДА СВЪРШВА!CrazZzy написа:Аре Сасчо са да ги избие и Наруто и Сакура и вскичките старци съветници.
-
Няма кво да добавя... Понякога и аз стигам до тази мисъл и тази крайност. Абе... CRUSH KONОHA FC и тва е!`{Silent.Rage}` написа:съгласна съм!И двамата мн да се гърчат и да пукнат в страшни мъки идиотите Писна ми от лигни!ДА ГИ ИЗБИВА И ДА СВЪРШВА!CrazZzy написа:Аре Сасчо са да ги избие и Наруто и Сакура и вскичките старци съветници.
-
е да ама лично според мен мангата е по добра от анимето
B1nKaTa- Терорист
-
Разбира се... Нямам търпение за следващата глава, мн ми е интересно. Искам кръв :icon_twisted:
-
абе ще стане отново вече трета битка наруто вс Саске и вече третия път наруто ще победи защото все пак ще става хокаге а ако го няма селото за кво му е тази титла :icon_bigrin:
B1nKaTa- Терорист
-
Че ще я има битката... Ще я има. Но не се знае какво ще стане. И Саске не е вчерашен, особено с тоя новичкия Шаринган.
-
да ама в крайна сметка не може наруто трипати все да губи от саске няма как третия път ще го бие вече просто съм сигурен
B1nKaTa- Терорист
-
А защо не някой драматичен момент, Сасчо тамън да прониже Наруто и нещо да го жегне и да не може да го направи и да прости на Коноха
Преди тва да стане обаче искам някой да умре просто. Не може само Итачи да го отнесе
Преди тва да стане обаче искам някой да умре просто. Не може само Итачи да го отнесе
-
споко се някога и тсунаде ще гитне та да може наруто да стане хокаге само дето не се знае кога ще стане това ама карай
B1nKaTa- Терорист
-
Тсунаде, съветниците... някой друг чунин, джонин... Много леко го раздаваш, повечко хора требе умрат :icon_twisted:
-
дай бог единия да е сакра че ме нерви ужасно много
B1nKaTa- Терорист
-
Нещо не ми се иска да е точно тя
Ама трябва да е някой от главните, колкото и да не ми се ще :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
-
Пффффф{~†~аMu_cHi~†~} написа:абе да се гътата всички главни герой и да остане жив...КАБУТО кво ще кажете
Но комент
Бе нека тоз Кишимото си решавЪ А от решението му зависи дали ще ходя в Япония да го гътвам :icon_twisted:
-
Пахахахах, нали за да има ШикаТема и НаруХина трябва да има 4 оцелели :getr:
Ъъъ, новият чаптър беше тъп, само спомени
Ъъъ, новият чаптър беше тъп, само спомени
-
Апххх .. Все още съм бясна заради Итачи :97: Искам най-накрая Саске да ги избий сичките и да останат само той , отбора му и жалкия остатък от Акатски
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Сега ще следя мангата само за да видя как Саске унищожава Коноха :icon_twisted:
Май той и Мадара ще си ми станат любими герои .. Бахти ... Първо гътнаха Хидан ... После Дейдара .. За финал и Итачи .. Предишните ми любимци ш са част от една голяма сапунка или както аз искам от едно голямо клане :icon_twisted: Искам с най-големи подробности да се покаже смъртта на съветниците най-вече .. И тя да е колкото се може по-ужасяваща,кървава и брутална :icon_twisted:
Май той и Мадара ще си ми станат любими герои .. Бахти ... Първо гътнаха Хидан ... После Дейдара .. За финал и Итачи .. Предишните ми любимци ш са част от една голяма сапунка или както аз искам от едно голямо клане :icon_twisted: Искам с най-големи подробности да се покаже смъртта на съветниците най-вече .. И тя да е колкото се може по-ужасяваща,кървава и брутална :icon_twisted:
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ти си мой човек :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap
Умирам от желание да видя как се гътват съветниците... Искам да се гърчат... Повече от всички, които са умрели досега... Искам смъртта им да е бавна и мъчителна :icon_twisted:
Умирам от желание да видя как се гътват съветниците... Искам да се гърчат... Повече от всички, които са умрели досега... Искам смъртта им да е бавна и мъчителна :icon_twisted:
-
MeTaRu_ChUuShIn написа:Ти си мой човек :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap
Ooo да :icon_twisted: Като примерно някой да ги изкорми :icon_twisted: Или да разпори единия и да го даде на останалитеда го ядат :icon_twisted: И така докато не остане един,който ще бъде накълцан :icon_twisted: Останалите не ги мразя толкова , те могат да си умрат нормално .. Нооо за съветниците имам доста идеи :icon_twisted:
CriminaL Baby.- Ретард
-
Страница 9 от 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 9 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите