Fan Art and more
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Fan Art and more
Добре да видим... Попринцип имам най-много ФенАртс на Наруто и ще постна няколко от тях, само по-добрите другите не са кой знае какво ии са по-скоро скици. Като за първи път ще поста и няколко други мой си изобретения .. ок сега... >.> как се качват тези неща...
Дааа ии между другото.. обичам да рисувам на голеееееми парчета, тааа като ги качих даже ги намалих... ии сложих спойлер защото на зле отиваха нещата xDD Enjoy
Като за начало тъкмо за утре ии тези които празнуват Деня на влюбените <3
Дааа ии между другото.. обичам да рисувам на голеееееми парчета, тааа като ги качих даже ги намалих... ии сложих спойлер защото на зле отиваха нещата xDD Enjoy
Като за начало тъкмо за утре ии тези които празнуват Деня на влюбените <3
- Spoiler:
- Spoiler:
BiBoKa@a-
Job/hobbies : dancin 4 a job... nn drawin 4 hob.. ии шоколад... много.. мнооого шоколад
Humor : aaaaahahahahaha?
Брой мнения : 3
Дата на регистрация : 08.07.2009
Not Naruto xD
Ок... истината ее.... че не ми стигна мястото даам.. големички са ии ако го намаля още малко и качеството пада ии ми се размазват нещо..... Както и да е.. сегаа ще постна няколко които нямат общо с Наруто или друго аниме... неща които съм си измислила..
- Spoiler:
тазии я направих за начална страница на facebook ии самата фея е седнала на профилната ви сника... новия профил.. същата работа
BiBoKa@a-
Job/hobbies : dancin 4 a job... nn drawin 4 hob.. ии шоколад... много.. мнооого шоколад
Humor : aaaaahahahahaha?
Брой мнения : 3
Дата на регистрация : 08.07.2009
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите