Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NANA

+17
Ricchan ^^
Invisible
Nessie
- N a g i s a -
c0lourblind-
Enery
papity-san
emeto
Cocaine`
mantzikert
[ Freelove ]
Shivers
Façade
{Bloody.Rose}
Drama.Queen
I'm Just a kid! :(
CriminaL Baby.
21 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

NANA - Page 2 Empty Re: NANA

Писане  Nessie Пет 18 Сеп 2009, 13:04

Нещо велико... Няма такова аниме! Така ме грабнаха героите... Особено Шин. Тва си е дете и, остай цигарите, то вече и по-малки от него пушат, ама и проституира. Мн се дразня, че почна с тая Рейра, сиг съм, че накрая ше го зареже. Той ми е любимец, просто е толкова сладичък. Давай Шин-чаааааан~!!! Адски мнооооу исках Нобу и Хачи да се съберат, начи. Толкова ми е гадно да гледам Нобу самичък... И Хачи с Такуми! Пфу, ужас! Макар, че "Направи едни и за татко" е просто уникално! Да не забравя Рен, толкова е секси, ве! Анимето е уникално. Ако скоро не излезе втори сезон (изключително се съмнявам де) ще си прочета мангата (макар че вече съм информирана със спойлерите ;D). Дано да си струва колкото анимето, макар че също се съмнявам, защото ОСТ-а е страхотен.

Накратко да кажа, тва е абсолютно идеално аниме. Надминава толкова любимото ми Наруто ;P и се качва на първо място в моя топ. Нана форевър! (и давай Шин-чан, ест!)
Nessie
Nessie
Терорист

Female
Humor : xDDD
Брой мнения : 568
Дата на регистрация : 13.10.2008

http://spam-heaven.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Писане  Invisible Пон 02 Ное 2009, 20:24

Едно от любимите ми анимета. Историята ми хареса доста. Повечето герои ме радваха, песничките също.
Много ме бе яд, че Хачи е с Такуми icon_confused Нобу Х Хачи 4ever <3
Invisible
Invisible

Female
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 02.11.2009

Писане  Ricchan ^^ Нед 28 Фев 2010, 07:21

Това аниме абсолютно ми хареса! Няма да се повтарям с останалите, но да, наистина си имаше всичко! Ама всичко! Адски ми харесва как съдбите на героите се преплитат така умело и допринасят за невероятна драма 👍 Никъде нищо не беше пресилено, нито клиширано; защото такъв е животът. Мизерия.
Самата силна връзка между Нана и Хачико беше просто... Дори не може да се опише. Знам какво си мислите, "ще почне пак с нейните шоджо-аища" ;D Ми ще почна. К'во няма да почна. Толкова силна връзка няма в нито едно шоджо-ай аниме, което да съм гледала. А тя дори не е такава! Изумително е как всъщност тази невинна и силна приятелска любов се оказва далеч по-силна и услаждаща се от поредната юри двойка.
Друго, което ми хареса -- анимето почва по един начин, продължава по друг, сменя темата отново и отново. Сякаш постоянно разглеждаме различни съдби, като в определен момент се набляга на една от тях. Ако в първите епизоди се разглежда новосъздалото се приятелство между Нана и Хачи, както и проблемите й със Шоджи, то после пък преминаваме на Нана х Рен, а после отново се връщаме на Хачи, като тя самата ни разказва безчет истории, поради влюбчивия си характер, а и после поради факта, че трябва да си поеме последствията за всичко.
Това аниме беше толкова надъхано с тъга, че само да го погледнех, и се насълзявах. Дотолкова ме меланхолизираше, че сълзите не идваха. Можех да стоя цял епизод насълзена, но нямаше да заплача. Нормално - драмата не е била натресена; то тя бе навсякъде. Във всеки един момент. Дори по време на комедийните моменти.
Имам оплакване само към края - остави ме в положение "А? К'во? Къде е следващия епизод? о.О" Това не ми се понрави. А и очаквах с голямо нетърпение една среща, а те я претупаха супер убито... Въпреки всичко 10/10

Артът се подобрява с времето. Но това не значи, че е бил лош някога. Стилът адски ми допадна, и единствено имах забележка към някои мързеляшката надраскани неща, както и лицата на героите в далечен план, но тези неща бяха изгладени, както вече казах, с времето. Всичко друго си беше перфектно. Когато наблюдаваме този вид арт /наричам го "нарисуваният с молив"/, тогава най-важното са детайлите в косата. Обикновено в мангите са изключително детайлни. Това е като закон при шоджо и джосей мангите. Затова винаги гледам за тези неща и как те са изпълнени в аниме адаптацията. Бих казала, впечатляващо. По едно време си помислих, е как пък не ги домързя да нарисуват ТОЛКОВА много КЪДРАВИ кичурчета на Рейра. Машини! 10/10 Всъщност малко ме е яд, че докато свиреха, главно беше слайдшоу, но тъй като не е музикално като главен жанр анимето, ще си затворя очите xD /честно казано, I was looking forward to it, knowing that Beck is by MADHOUSE, too. ; _ ; Instead I got... Дори като бе анимирано, май бе само последната изява, устните не съвпадаха с текста. ; _ ; Но това са вече екстри xD/

OST-ът е страхотен! Музиката беше идеална в абсолютно всеки момент! Всички опънинги и ендинги си имаха своя чар, макар и някои да са ми далеч по-приятни за слушане. МНОГО ми хареса как пускаха от време на време и различни ендинги, или стари такива, според настроението на анимето в дадения момент -- винаги оценям тези малки, но направени с вкус детайлчета :з А що се отнася до сеютата - изключително съм доволна; Паку Роми, Ишида Акира и Чиба Саеко естествено ще спомена първи, а четвъртото сею, което много си харесвам, е това на Нобу - той озвучава и Тате от Маи-ХиМЕ. Чудих се, чудих се откъде ми е познат, и се сетих. Страхотен актьор и ме изненада приятно. Не дискриминирам останалите, просто не съм ги чувала, а не мога да пиша за всеки >.< 10/10

Герои: Героите са потресаващо ИСТИНСКИ. Аз лично не намразих никого, ама абсолютно никого. Въпреки че половината да не е, ама поне 3-4 да си го просеха. Работата е там, че на зрителя се дава да разбере, че те имат и човечна страна, че някои от тях не се гордеят с постъпките си, или пък са се примирили, че сега трябва да платят за стореното. Или пък просто това е нещо моментно, а те всъщност са добри отвътре. Как да го кажа, просто истинските герои е трудно да ги намразиш. Защото виждаш себе си в тях. Няма тсундерета, куудерета, яндерета... Не са ни нужни. Тези истински герои са предостатъчни, за да се объркаме толкова много, че накрая, дори ние да не знаем кой какво изпитва към даден човек, кой е искрен, когато казва нещо, кой съжалява за постъпката си, кой се преструва. Ако искаме да разберем, ще трябва да продължим да гледаме. Та и да четем. И до края някои въпроси остават неотговорени. И наистина смятам, че в това му е чара. В началото да се влюбиш в някой персонаж, след няколко епизода да не можеш да го дишаш, пък след още няколко - да вземеш да му простиш. Е, това е NANA. :) 10/10

Наслада: Със сигурност на някои места, ако бях по-сериозна, трябваше да дам 8-9/10, ала дадох 10 на всички, именно заради насладата от всичко, която, естествено, също е толкова. Просто считам, че тези маловажни фалчета, не трябва да развалят оценката на това аниме. Защото то заслужава 10 със сигурност. Защото героите му се уникални, музиката му е перфектна, историята е вълнуваща. А и ми влезе в топ 5. Някак си не ми се щеше да е 9/10 при този случай :D
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Katinkka Пон 08 Мар 2010, 15:34

cookie.whore написа:epic win! Вдъновяващо е!
Да започнем.. Арт-а беше меко казано хубав. Историята печели всичко!
А героите.. да не говорим. Нямаше един, който да ме дразни. А, не, имаше. Шоджи и Сачико, противни животни. Нана е зверския пич, на моменти имах чувството, че гледам себе си, особено при разговорите. Хачико ме сцепваше с всичкото това влюбване. Ъъ.. Ясу не е мой тип, определено, но с тия цайси и голя глава беше върховен. icon_lol Нобу, е, и той не е мой тип, но ме радваше на макс с изцепките си. Шин.. ах, искам и аз един такъв, нищо, че проституираше, не ми пречи. Етто, Рен беше задник, но пак беше готин. Такуми е невероятния мазник, искрено се забавлявах с него. Онуй русото мъжко, на което не помня името ми беше яко безразличен. Рейра е изключително сладка.
Историята беше много хубаво направена. Колкото и странно да звучи драматичната част не ме издразни, а аз мразя драми. Ах, толкова хубаво направено, че нямам друми.
Нее, трябва да има повече такива анимета. Имаше си всичко. Драма, романтика, смях, секс, алкохолизиране, мизерия - проституция, музика.. всичко, за което можеш да се сетиш всъщност. Slice of Life - най - доброто в жанра!
А за музиката да не говорим. Нее, в днешно време не знам кой прави такава брутална музика, сега всичко е клише, а в анимето бяха повече от невероятни.. стоплиха, иначе студената ми душа.
Еех, да тръгнеш от никъде, от дъното и да стигнеш небесата. На това му се казва вдъхновение!
Мамка му.. съгласна съм със всичко което каза ;D
А Шин.. аах по-добре да не говоря :D :D Голям пич е, както ти каза, не ми пречи, че проституира. И аз искам едно такова :D
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Comma. Нед 18 Апр 2010, 13:56

Последната промяна е направена от Comma. на Чет 17 Яну 2013, 13:52; мнението е било променяно общо 1 път
Comma.
Comma.

Female
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010

Писане  helldoll Съб 07 Май 2011, 11:37

Гледам го за 3 път и не ми омръзва , страхотен арт , герои и МУЗИКА! Най-много ме кефи Шин-чан O7 препоръчвам го на всеки който не го е гледал
helldoll
helldoll

Female
Брой мнения : 75
Дата на регистрация : 03.03.2011

Писане  Little.Vampire Съб 24 Сеп 2011, 08:19

Оооо, как съм пропуснала да отбележа? Изгледах го за два дни, ако не и за една нощ и един ден. Накрая направо си плаках. Хах, все пак се хванах да го гледам, защото Лора и Стани започнаха да ми казват Хачи... Не съм чела мангата, но смятам да го направя. Някой ми беше казал, че авторката била претърпяла злополука и имало прекъсване... Някой знае ли дали ще има нови епизоди или глави?
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content