NANA
+17
Ricchan ^^
Invisible
Nessie
- N a g i s a -
c0lourblind-
Enery
papity-san
emeto
Cocaine`
mantzikert
[ Freelove ]
Shivers
Façade
{Bloody.Rose}
Drama.Queen
I'm Just a kid! :(
CriminaL Baby.
21 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
NANA
Тип: ТВ
Епизоди: 47
Статус: Завършено
От-до: 5 април 2006 до 27 март 2007
Продуценти: Madhouse Studios, VAP, Viz Media
Жанрове: Комедия, Драма, Музика, Романтика, Парче живот, Джосей
В една ветровита нощ, Коматсу Нана сяда съвсем случайно до Осаки Нана във влака пътуващ към Токио. Коматсу Нана е тръгнала, за да се срещне с приятеля й и с новия живот в града, докато Осаки Нана отива там, за да реализира мечтата си, а именно да направи музикална кариера. Двете скоро стават приятелки, след като разбират, че споделят едно и също име, и се разбират да подържат връзка. Отново, те случайно се срещат, докато си търсят апартамент и решават да живеят заедно.
Коматсу Нана започва новия си живот в Токио с помощ от нейното гадже Шожи и приятелите й Джунко и Киосуке. Осаки Нана се стреми да направи дебют като вокалист на пънк групата "Blast", докато в същото време връзката й с нейния приятел Рен, китарист в известната банда "Trapnest" е пред провал.
Двете са пълната противоположност. Коматсу Нана е кротка и любезна по природа, а Осаки Нана е по-тиха и с по-хладно отношение към нещата около нея. Историята на "Nana" прозследява спадовете и триумфите във развиващи се отношения на двете момичета.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Re: NANA
На мене лично мн ми хареса , изгледах го за 2 дена. И ми е едно от най-любимите. ^^
CriminaL Baby.- Ретард
-
Охо, на 22-24 как плаках ... :icon_bigrin:
I'm Just a kid! :(- Терорист
-
Job/hobbies : Да ви скоча на главата
Humor : Шалалала....
Брой мнения : 314
Дата на регистрация : 05.02.2008
~|~Crazy_kid~|~ написа:тези пикчета от това аниме ли сЪ ?
Ахам . :)
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ъхх...още не съм го тглелдала,но ще го гледам,няя начин
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
супер е анименцето напрао рулира :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
ОООО едно от любимите ми анимета Shin-can, Ren и Takumi То като се замисля всичките ги обичам.
А тая Hachi може ли да е толкова глупава, но пак си ме радва. Osaki Nana определено ми стана един от любимите женски персонажи
А тая Hachi може ли да е толкова глупава, но пак си ме радва. Osaki Nana определено ми стана един от любимите женски персонажи
A някой може ли да ме светне ще има ли втори сезон, защото някаде бях чела че ще има. Ако има ще е супер.
ЗАмисълът е добър. Гладам си го кат съм в по- разнежено настроение. За 1 месец съм на 23 епизод, ама ще го довърша.
БТВ- почнах го единствено защото Осаки Нана е озувучавана от любимото ми Сеюу- Роми Паку.
БТВ- почнах го единствено защото Осаки Нана е озувучавана от любимото ми Сеюу- Роми Паку.
НАНА супер най-якото анимее
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
супер аниме просто нямам думи
хубавото е,че има и хумор и всичко :icon_headbang:
хубавото е,че има и хумор и всичко :icon_headbang:
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
и на мен мн ми хареса. супер яко аниме
emeto-
Брой мнения : 19
Дата на регистрация : 26.02.2008
Изгледах го за 3-ти път и са хилих кат побъркана "Направи и за татко." е тва ме закла Майката и по-малката сестра на Хачи къртят миФки
CriminaL Baby.- Ретард
-
мдаам определену кърти като любим герой е Шинн момчето си знае работата евала му
papity-san-
Брой мнения : 29
Дата на регистрация : 27.09.2008
Някой знае ли дали ще има втори сезон?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Така, значи... Това е едно от най-хубавите анимета правени някога... Просто толкова драма имаше... Но имаше и комедия иии... Незнам кое ми е на 1-во място... Клеймор или Нана, просто, който не го е гледал губи зверски xD
Едит: Няма как това лято да не го гледам за 5-ти път... <3 <3 <3
Едит: Няма как това лято да не го гледам за 5-ти път... <3 <3 <3
-
epic win! Вдъновяващо е!
Да започнем.. Арт-а беше меко казано хубав. Историята печели всичко!
А героите.. да не говорим. Нямаше един, който да ме дразни. А, не, имаше. Шоджи и Сачико, противни животни. Нана е зверския пич, на моменти имах чувството, че гледам себе си, особено при разговорите. Хачико ме сцепваше с всичкото това влюбване. Ъъ.. Ясу не е мой тип, определено, но с тия цайси и голя глава беше върховен. Нобу, е, и той не е мой тип, но ме радваше на макс с изцепките си. Шин.. ах, искам и аз един такъв, нищо, че проституираше, не ми пречи. Етто, Рен беше задник, но пак беше готин. Такуми е невероятния мазник, искрено се забавлявах с него. Онуй русото мъжко, на което не помня името ми беше яко безразличен. Рейра е изключително сладка.
Историята беше много хубаво направена. Колкото и странно да звучи драматичната част не ме издразни, а аз мразя драми. Ах, толкова хубаво направено, че нямам друми.
Нее, трябва да има повече такива анимета. Имаше си всичко. Драма, романтика, смях, секс, алкохолизиране, мизерия - проституция, музика.. всичко, за което можеш да се сетиш всъщност. Slice of Life - най - доброто в жанра!
А за музиката да не говорим. Нее, в днешно време не знам кой прави такава брутална музика, сега всичко е клише, а в анимето бяха повече от невероятни.. стоплиха, иначе студената ми душа.
Еех, да тръгнеш от никъде, от дъното и да стигнеш небесата. На това му се казва вдъхновение!
Да започнем.. Арт-а беше меко казано хубав. Историята печели всичко!
А героите.. да не говорим. Нямаше един, който да ме дразни. А, не, имаше. Шоджи и Сачико, противни животни. Нана е зверския пич, на моменти имах чувството, че гледам себе си, особено при разговорите. Хачико ме сцепваше с всичкото това влюбване. Ъъ.. Ясу не е мой тип, определено, но с тия цайси и голя глава беше върховен. Нобу, е, и той не е мой тип, но ме радваше на макс с изцепките си. Шин.. ах, искам и аз един такъв, нищо, че проституираше, не ми пречи. Етто, Рен беше задник, но пак беше готин. Такуми е невероятния мазник, искрено се забавлявах с него. Онуй русото мъжко, на което не помня името ми беше яко безразличен. Рейра е изключително сладка.
Историята беше много хубаво направена. Колкото и странно да звучи драматичната част не ме издразни, а аз мразя драми. Ах, толкова хубаво направено, че нямам друми.
Нее, трябва да има повече такива анимета. Имаше си всичко. Драма, романтика, смях, секс, алкохолизиране, мизерия - проституция, музика.. всичко, за което можеш да се сетиш всъщност. Slice of Life - най - доброто в жанра!
А за музиката да не говорим. Нее, в днешно време не знам кой прави такава брутална музика, сега всичко е клише, а в анимето бяха повече от невероятни.. стоплиха, иначе студената ми душа.
Еех, да тръгнеш от никъде, от дъното и да стигнеш небесата. На това му се казва вдъхновение!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
А, ти значи го изгледа след зверския спойл...
Музиката наистина е невероятна.. Аз пък исках Хачико да е с Нобу :( Ноо както и да е Осаки ме къртеше отвсякъде.. Дори мисля ейсега да си го изтегля отново...
Музиката наистина е невероятна.. Аз пък исках Хачико да е с Нобу :( Ноо както и да е Осаки ме къртеше отвсякъде.. Дори мисля ейсега да си го изтегля отново...
-
Нее, продължението май няма да го правят, но мангата ще я изчета, защото там продължава. Даже вчера успях да стигна до чаптъра, до който свършва анимето.
'Щото може ли толкова отворен край, макар пак да беше добър. Това аниме плаче втори сезон. Имало игрални филми o_o, които силно се съмнявам да си струват
'Щото може ли толкова отворен край, макар пак да беше добър. Това аниме плаче втори сезон. Имало игрални филми o_o, които силно се съмнявам да си струват
Enery- Ретард
-
Аз не съм ги гледала, ама Сис е... Аз ся тегля анимето със 1 сийдър ;D Аз мангата... не знам дали ще я прочета... Като я прочетеш кажи дали си струва мъките.. (не обичам особено манга)
-
И аз съм ги гледала. И мисля, че си струват. Обикновено филмите, направени по анимета, са пълни бози, обаче на мен и двата филма ми харесаха.
Ако искаш ще ти пусна темите в Азиатското кино, макар, че не е трудно сама да ги изтеглиш от замунда, но все пак ^^
Ако искаш ще ти пусна темите в Азиатското кино, макар, че не е трудно сама да ги изтеглиш от замунда, но все пак ^^
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 10:19; мнението е било променяно общо 1 път
Ах, тогава ще ги видя. Вярвам на преценката ти.
Смисъл аз се отказах, когато видях корицата, защото изглеждаха ненормално странни и страшно ниски. Сега ще ги изтегля и ще видим как са.
Смисъл аз се отказах, когато видях корицата, защото изглеждаха ненормално странни и страшно ниски. Сега ще ги изтегля и ще видим как са.
Enery- Ретард
-
Подкрепям~[ Freelove ] написа:NANA Това е удивително нещо. И като история, и като арт и като герои. Страхотно!
- N a g i s a -- Терорист
-
Брой мнения : 393
Дата на регистрация : 19.04.2008
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите