Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kami nomi zo Shiru Sekai

2 posters

Go down

Kami nomi zo Shiru Sekai Empty Kami nomi zo Shiru Sekai

Писане  Ricchan ^^ Пон 25 Окт 2010, 10:14

Kami nomi zo Shiru Sekai 26726l

Тип: ТВ
Епизоди: Не се знае
Статус: В момента се излъчва
От-до: 25 септември до ...?
Продуценти: Manglobe
Жанрове: Комедия, Романтика, Шоунен, Харем

Второкурсникът Кейма Катсураги е ненаситен dating sim геймър. В нета е известен като "Всеуловяващият Бог", поради легендарните му умения да "улавя" всяко едно 2D момиче от игрите. В училище обаче е известен като "Отамегане", унизителната комбинация от "отаку" и "мегане" (очила).

Кейма получава имейл, предлагащ му договор, като от него се очаква да "улавя" момичета. Той приема предизвикателството и като от нищото се появява Елси - демон от Ада. Тя го моли да й помогне да улови заблудените души. Те се крият в сърцата на момичетата и Елси твърди, че единствения начин да бъдат махнати от там е като се "уловят" самите сърца - момичетата трябва да бъдат накарани да се влюбят. Ужасен от идеята, Кейма отказва на Елси, заявявайки, че го интересува единствено "улавянето" на 2D момичетата, и че се отвращава от 3D. Договорът обаче вече е подписан и ще не ще, Кейма ще трябва да помогне на Елси; В противен случай, ако се издънят, и двамата ще загубят главите си.

На Стани приказките: От създателите на Ergo Proxy, една история за отаку във всяко едно отношение :D Мангата е една от най-четените в Mangafox и има много висок рейтинг. (8.43)
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Kami nomi zo Shiru Sekai Empty Re: Kami nomi zo Shiru Sekai

Писане  Megaphy Нед 21 Ное 2010, 14:09

Не знам защо арта ми напомня Shaft като изключим странните ефекти.
    Иначе анимето е уникално. xD Кейма ме вдъхнови, имам си цял лист с VNs.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите