Gin'iro no Kami no Agito
2 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Gin'iro no Kami no Agito
Заглавие: Giniro no Kami no Agito
Jap.: 銀色の髪のアギト
Жанр: Приключение
Тип: Филм
Година: 2006 (07.01.2006)
Продукция: GONZO
Пустоща, в която живее Агито е 300 години в бъдещето. Неуспели ДНК манипулации над природата са извели нещата извън контрол. В днешно време между хората и гората се води война.
Един ден Агито открива Тула, момиче от миналото, спящо в саркофаг.
Оказва се, че тя не е единствената от миналото. Има и друг оцелял, който иска да възвърне света какъвто си е бил преди и за това му е нужна Тула.
Източник: Анимес-бг
SayanMK написа:Е с ръка на сърцето си мога да кажа, че първите 4 мин. от тоя филм щях да глътна едно пликче от зяпане с отворена уста :|
Gonzo са направили егаааааааааааати и красотата Въобще тоя филм ми вдигна оценката за студиото като цяло! Странно ми е, но вече с нетърпение чакам Brave Story
На тракъра ще намерите релийса на урешии.
Както се очаква от Гонзо, на цветове тоя филм е много богат Ама в случая си е наред... мн добър филм. Ще ми се природата да имаше по-силна воля и в днешно време...
Като го изгледам ш' си едитна мнението. Има го в дата.бг и ако някой тръгне да тегли, макар силно да се съмнявам, препоръчвам от датата да го тегли.
ОМГ! Възхитена съм! Не знаех, че могат да направят нещо толкова хубав и приятно за гледане. Визията е изключителна хубава и приятна, като изключим преобразяването на главния герой, че след това заприлича на лайно. Идеята, макар и взаимствана от други аниме и леко поизтъркана ми достави удоволствие. Момата, омг, не ме издразни, а гласчето ѝ.. искам да знам сеюто ѝ. С три думи: Много сладко филмче. (:
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Gin'iro no Kami no Agito
Преди време го бях гледал с ултра качество и наистина беше ацки яко.Не очаквах тва от Gonzo честно но наистина как успяха да првърнах главния герои в лайно после е сега няма как да се съмнявам в уменията на Gonzo да развалят нещата.Края беше малко тъп но определно си заслужава гледането имайки предвит че е само 1 филм, но ако не се гледа с голямо качество се губи смисъла понеже там му е силата.
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите