Истинско приятелство реалност или просто лъжа
+2
tenten_sakura
temari_sakura_
6 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Истинско приятелство реалност или просто лъжа
Интересно ми е дали наистина съществува нещо като ,,истински приятел", и колко от вас имат такива. Колкото до мен, аз отдавна съм го открила. dattebayo, drasni i ti ne6to de
temari_sakura_-
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 13.05.2010
Re: Истинско приятелство реалност или просто лъжа
Ха, к'во става Eli-chan. Значи се реши да пуснеш тема. Та моето мнение по въпроса е, че съществува такова нещо като истински приятел, човек само трабва да го открие ^^. Аз си имам две такива същества и се радвам, че е така. Но не забравяйте, че няма как да имаш истински приятел, ако самият ти не си такъв.
tenten_sakura-
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 14.05.2010
Аз казвам, че няма неща като истинско приятелство и т.н. И няма да разпъвам лукуми и да ви обяснявам защо, а просто ще напиша нещо, което прочетох наскоро: "Няма приятели и най-добри приятели. Има само хора, които са ти близки, и такива, които са ти по-близки."
- Spoiler:
Тази тема е за лафчето и мисля, че вече има такава.
Na-chan no Hime написа:Аз казвам, че няма неща като истинско приятелство и т.н. И няма да разпъвам лукуми и да ви обяснявам защо, а просто ще напиша нещо, което прочетох наскоро: "Няма приятели и най-добри приятели. Има само хора, които са ти близки, и такива, които са ти по-близки."
- Spoiler:
Тази тема е за лафчето и мисля, че вече има такава.
Тhe same. Но пък аз съм наивен човек и може да се каже, че вярвам в истинското приятелсво и имам истински приятел, но може той/тя е може би просто 'по-близък приятел/ка..', чесно казано не знам..
Като за начало аз си мислих ,че има нещо като истинско приятелство ,но ( няма да споменавам кои ден ) разбрах ,че няма такова нещо просто такова нещо не съществува ако си мислите ,че имете най-добър приятел просто спрете да мислите СЪВЕТ ОТ МЕН !!! АЗ ВЕЧЕ СПРЯХ !!![b] Този ваш най-добър просто ви използва точно както и най-големият ти враг ,а и всички около него
bocho151-
Job/hobbies : tennis
Брой мнения : 3
Дата на регистрация : 31.08.2010
За 20 дена се убедих, че няма такова нещо като истински приятел. Ирония, а? Както по-горните кометнари пише - има само хора, които са ти близки и такива, които са ти по-близки. Замислете се колко приятели, са на разположение 24/7. Николко, нали? Приятел е този, които ако се oбадиш в три часа през нощта и още преди да си казал, това което те безпокои, той вече да взима ключовете за входната врата и да се запътва към вас. Ето това е истинско. А не само да те има за даденост. Например ако няма с кои да изиза или му е скучно те вика... Това е идиотщина... Първо си мислих, че имам много приятели, от които двама са истински...но уви отново сгреших... Така че ви съветвам, да си отворите очите! Ако искайте ме слушайте, ако искайте недеите...
tenten_sakura-
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 14.05.2010
Няма такова нещо като истинско приятелство.
Всички хора се делят на познати и по-близки познати. Такова нещо като ней-добър/ра приятел/ка няма. Всички са егоисти и са с теб само когато на тях им е изгодно или когато им потрябваш за нещо.
Все пак народът е казал "Боже пази ме от приятелите ми. От враговете сам ще се пазя"
Всички хора се делят на познати и по-близки познати. Такова нещо като ней-добър/ра приятел/ка няма. Всички са егоисти и са с теб само когато на тях им е изгодно или когато им потрябваш за нещо.
Все пак народът е казал "Боже пази ме от приятелите ми. От враговете сам ще се пазя"
AngeL_of_Death- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 28.10.2009
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите