Yu-Gi-Oh! ли е детско, или просто 4KIDS го развалиха?
+4
Façade
Rena-Zlat
misashi
Ricchan ^^
8 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 1 от 1
Yu-Gi-Oh! ли е детско, или просто 4KIDS го развалиха?
А сега! Всички го ругаят това аниме, пък аз толкова му се радвам И е заради онези >.>
С такива психари като Мерик и Бакура как е възможно да е детско, шонен си е :kislide: Даже мн хубав такъв
Един пик, да си докажа теорията :
:icon_twisted:
И ето този клип примерно, правен е от ЛК и ако не си гледал релийза на 4КИДС преди това, не би го взел за детско
С такива психари като Мерик и Бакура как е възможно да е детско, шонен си е :kislide: Даже мн хубав такъв
Един пик, да си докажа теорията :
:icon_twisted:
И ето този клип примерно, правен е от ЛК и ако не си гледал релийза на 4КИДС преди това, не би го взел за детско
Последната промяна е направена от Nao-senpai ^^ на Вто 07 Апр 2009, 09:50; мнението е било променяно общо 1 път
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Yu-Gi-Oh! ли е детско, или просто 4KIDS го развалиха?
Рабира се че всичко тръгва от 4KIDS.... Тея хора имат таланта да осакатяват всяко аниме,което попадне в малките им,гадни, злонамерени ръчички!Направих грешката да гледам няколо по Jtix и си останах белязана за цял живот.Предполагам че ако им се отдаде възможност и анимета от сорта на Elfen Lied биха превърнали в "детско".Как да не ги намразаизиш тея хора?!Това си е чиста конспирация!!!!!!! Yu-Gi-Oh си е много яко аниме нищо че много хора го пренебрегват,но това беше първото аниме което гледах и си ми остава едно от любимите въпреки 4***S.
misashi-
Брой мнения : 58
Дата на регистрация : 18.02.2009
Yu-gi-oh си е мн яко аниме ама тъпите 4kids са изтрили сцените с насилие /как Джоуи удря фараона/ и работите от тоя сорт
МРАЗЯ ГИИИИИИИ!!!!
МРАЗЯ ГИИИИИИИ!!!!
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Подкрепям Стани с 2 ръце и 2 крака
С тея откачените Мерик и Бакура наоколо,ако го нарекът детско..не знам.Те трябва да са превъртяли.Докъто го гледат това малките деца какво могат да си мислят?Е,благодарение на хубавото орязване на 4KIDS не си личи толкова,ама ако някой се втурне да гледа японската версия по-добре да е някой със по-здрава психика.Все 1 да покажеш тая страница от мангата на някое 5 годишно
С тея откачените Мерик и Бакура наоколо,ако го нарекът детско..не знам.Те трябва да са превъртяли.Докъто го гледат това малките деца какво могат да си мислят?Е,благодарение на хубавото орязване на 4KIDS не си личи толкова,ама ако някой се втурне да гледа японската версия по-добре да е някой със по-здрава психика.Все 1 да покажеш тая страница от мангата на някое 5 годишно
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Определено не е детско!!!
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Никой не е развалил детското аз лично много си го харесвам като бех малка само него гледах всяка сутрин! :ballon: :icon_headbang:
hrisi7yyy-
Брой мнения : 17
Дата на регистрация : 23.04.2009
"Никой не е развалил детското"... По-добре да не пиша злобните думички, които са ми на езика, че дори и порцията "детско", която ще си пуснеш после за да се успокоиш няма да помогне
To НЕ Е детско, виж, английската версия, респективно българската - да, тук може и да се поспори и да бъда замерена с домати, но оригиналното никво детско не е >< Как така не са развалили "детското" ?!
To НЕ Е детско, виж, английската версия, респективно българската - да, тук може и да се поспори и да бъда замерена с домати, но оригиналното никво детско не е >< Как така не са развалили "детското" ?!
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Как никой не е равалил анимето ,права си никой не го е равалил
4KIDS направо са създали своя "подобрена" версия на Yu-Gi-Oh с изключителна изкривена представа за всичко - ИСТОРИЯ,ИМЕНА,КАРТИ,КАРТИНКИТЕ НА КАРТИТТЕ и т.н.
не само са одрязани или редактирани някои сцени с насилиею
бих ви създал тема за пълни анализи на всеки един епизод но сега съм решил дриго
но може по-нататък
4KIDS направо са създали своя "подобрена" версия на Yu-Gi-Oh с изключителна изкривена представа за всичко - ИСТОРИЯ,ИМЕНА,КАРТИ,КАРТИНКИТЕ НА КАРТИТТЕ и т.н.
не само са одрязани или редактирани някои сцени с насилиею
бих ви създал тема за пълни анализи на всеки един епизод но сега съм решил дриго
но може по-нататък
Katsuay Jounouchi-
Job/hobbies : Duel Monsters
Брой мнения : 5
Дата на регистрация : 27.04.2009
Тия от 4KIDS преебаха анимето.
Сичко забавно е орязано..
Сичко забавно е орязано..
AngeL_of_Death- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 28.10.2009
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите