sasuke vs itachi
+14
Façade
Koufuku ;3
misashi
Vampire_Knight_Rima
Cocaine`
sakura3011
Enery
Jack Shit
Shivers
I'm Just a kid! :(
Tzeentch God of Chaos
tayuya_the_demonic_player
B1nKaTa
Drama.Queen
18 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
sasuke vs itachi
Re: sasuke vs itachi
Итачи,разбира се!Всички от Акатски ме кефят,но това не значи,че
- Spoiler:
- след като Саске стана член на организацията ще ме кефи...То какво е Акатски без най-големите(Сасори,Итачи,Дейдара,Хидан,Какузу) и като се има в предвид,че скоро и останалитре ще се изпонатръшкат
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Батко Итачииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
3-ти вариант най-ми допада!Tzeentch God of Chaos написа:Добре-няма да почвам сега с най-добрите ми защото мисля да ги запазя за една тема която обмислям да направя но все пак мога да дам някои от сравнително добрите.
1.Саске си активира печата ама се спъва по време на атаката си и Итачи го убива с кунай в сърцето(измислих го за смех)
2.Итачи започва с първата атака-голямата огнена топка(нз как е на български точния превод) Саске я избегва и прави клонинг по който Итачи праща неколко от малките огнени топки(хоусенка но джутсу) и накрая го пипва.Изненадан че е клонинг изгубва фокус за малко от който Саске се възползва и прави чидори по Итачи.Уцелва го.Итачи е на прага на смърта.Саске горд и сигурен в победата си застава пред него и казва"слаб си братко" и почва да се смее.В този момент Итачи умира,но чакай какво е това-КЛОНИНГ.Саске е стъписан и Итачи отзад му забива Кунай и му казва"Ти винаги ще си слаб "и Саске умира
3.(това засега ще е последно за днес че треа да спирам)Саске пуска печата и започва таиджутсо битка с Итачи.Битката е равностойна и Саске пуска Гоакукий по Итачи и уцелва.Итачи изчезва като клонинг и Саске си казва "Беше ми толкова трудно да бия клонинг"и се вбесява."Малки братко никога няма да станеш достатъчно силен да ме победиш" "заклевам се в живота си че ще те убия" "Заклеваш се в нещо което няма да имаш дълго"В този момент се почвява истинския итачи.Саске вбесен го атакува директно уи с едно движение Итачи просва Саске на земята и забива кунай точно до сърцето му."Няма да те убия бързо-твърде много ме разочарова и затова ще те оставя тука да умреш в адски мъки" "Итачи копеле мръсно дано гориш в ада" "Ще се видиме там малки братко-твойте действия ти запазиха място в ада" "ИТАЧИИИИИ"Итачи излиза и Саске след 2 часа адски мъки умира проклинайки Итачи.
Дано ви харесат тези идеи.Те са ми от горе-долу средно потекло-най-добите както казах ги пазя засега.
Scarlet Wein- Терорист
-
Job/hobbies : Dragonlance
Брой мнения : 298
Дата на регистрация : 02.09.2009
Определено съм за Итачи, но жалко че тоя гей Саске го уби. Искам да отида и да го пре**кам :bash:
...anime_girl...-
Job/hobbies : anime,yaoi,music,vampires...
Брой мнения : 65
Дата на регистрация : 05.02.2010
Саске
sakura_uchiha1-
Брой мнения : 55
Дата на регистрация : 25.05.2010
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите