sasuke vs itachi
+14
Façade
Koufuku ;3
misashi
Vampire_Knight_Rima
Cocaine`
sakura3011
Enery
Jack Shit
Shivers
I'm Just a kid! :(
Tzeentch God of Chaos
tayuya_the_demonic_player
B1nKaTa
Drama.Queen
18 posters
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
sasuke vs itachi
sasuke vs itachi
Последната промяна е направена от на Чет 10 Яну 2008, 09:27; мнението е било променяно общо 1 път
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: sasuke vs itachi
мн искам ITACHI да претрепе SASUKE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll:
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
да и на мен ми се иска ама няма да стане защото саске е любимият герой на кишимото
B1nKaTa- Терорист
-
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008
знам,ама надеждата умира последна нали знаеш
-
да знам
B1nKaTa- Терорист
-
а бе саске е слабак как ще изгуби от итачи та тои успя да победи какаши без да си мръдне пръста че саке ли няма да победи моляви се
tayuya_the_demonic_player-
Брой мнения : 54
Секи си има свое мнение-за двойки,кой кого ще убие.Секи да си има свое мнение е нещо напълно човешко.Ако искате имам още 4-5 идеи как Итачи ще убие Саске.Само кажете и ще ви дам истории от които ще ви настръхне кожата :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
1. тва мн ме радваLordVaderBG написа:НЗ дори как го вместих тва-отново съжалявам.Но имам по-яка идея как Итачи ще убиеСаске :icon_twisted: Значи Саске ще активира печата даден му от Орочимару и тогава Итачи ще каже "Може би сега ще ми донесе повече забавление" ще се бият равностойно за некъде 20 сец. и тогава Итачи с окото си ще хване Саске ще го зирита в корема(както направи при 1вата им среща в анимето)и пак ще каже че е слаб и никога нема да стане силен и му клъчва гълото :icon_evil:
:icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap :icon_eusa_clap
LordVaderBG написа:
Ако искате имам още 4-5 идеи как Итачи ще убие Саске.Само кажете и ще ви дам истории от които ще ви настръхне кожата
2.давайги насам :icon_bigrin: :icon_bigrin:
-
Добре-няма да почвам сега с най-добрите ми защото мисля да ги запазя за една тема която обмислям да направя но все пак мога да дам някои от сравнително добрите.
1.Саске си активира печата ама се спъва по време на атаката си и Итачи го убива с кунай в сърцето(измислих го за смех)
2.Итачи започва с първата атака-голямата огнена топка(нз как е на български точния превод) Саске я избегва и прави клонинг по който Итачи праща неколко от малките огнени топки(хоусенка но джутсу) и накрая го пипва.Изненадан че е клонинг изгубва фокус за малко от който Саске се възползва и прави чидори по Итачи.Уцелва го.Итачи е на прага на смърта.Саске горд и сигурен в победата си застава пред него и казва"слаб си братко" и почва да се смее.В този момент Итачи умира,но чакай какво е това-КЛОНИНГ.Саске е стъписан и Итачи отзад му забива Кунай и му казва"Ти винаги ще си слаб :icon_evil: "и Саске умира
3.(това засега ще е последно за днес че треа да спирам)Саске пуска печата и започва таиджутсо битка с Итачи.Битката е равностойна и Саске пуска Гоакукий по Итачи и уцелва.Итачи изчезва като клонинг и Саске си казва "Беше ми толкова трудно да бия клонинг"и се вбесява."Малки братко никога няма да станеш достатъчно силен да ме победиш" "заклевам се в живота си че ще те убия" "Заклеваш се в нещо което няма да имаш дълго"В този момент се почвява истинския итачи.Саске вбесен го атакува директно уи с едно движение Итачи просва Саске на земята и забива кунай точно до сърцето му."Няма да те убия бързо-твърде много ме разочарова и затова ще те оставя тука да умреш в адски мъки" "Итачи копеле мръсно дано гориш в ада" "Ще се видиме там малки братко-твойте действия ти запазиха място в ада" "ИТАЧИИИИИ"Итачи излиза и Саске след 2 часа адски мъки умира проклинайки Итачи.
Дано ви харесат тези идеи.Те са ми от горе-долу средно потекло-най-добите както казах ги пазя засега.
1.Саске си активира печата ама се спъва по време на атаката си и Итачи го убива с кунай в сърцето(измислих го за смех)
2.Итачи започва с първата атака-голямата огнена топка(нз как е на български точния превод) Саске я избегва и прави клонинг по който Итачи праща неколко от малките огнени топки(хоусенка но джутсу) и накрая го пипва.Изненадан че е клонинг изгубва фокус за малко от който Саске се възползва и прави чидори по Итачи.Уцелва го.Итачи е на прага на смърта.Саске горд и сигурен в победата си застава пред него и казва"слаб си братко" и почва да се смее.В този момент Итачи умира,но чакай какво е това-КЛОНИНГ.Саске е стъписан и Итачи отзад му забива Кунай и му казва"Ти винаги ще си слаб :icon_evil: "и Саске умира
3.(това засега ще е последно за днес че треа да спирам)Саске пуска печата и започва таиджутсо битка с Итачи.Битката е равностойна и Саске пуска Гоакукий по Итачи и уцелва.Итачи изчезва като клонинг и Саске си казва "Беше ми толкова трудно да бия клонинг"и се вбесява."Малки братко никога няма да станеш достатъчно силен да ме победиш" "заклевам се в живота си че ще те убия" "Заклеваш се в нещо което няма да имаш дълго"В този момент се почвява истинския итачи.Саске вбесен го атакува директно уи с едно движение Итачи просва Саске на земята и забива кунай точно до сърцето му."Няма да те убия бързо-твърде много ме разочарова и затова ще те оставя тука да умреш в адски мъки" "Итачи копеле мръсно дано гориш в ада" "Ще се видиме там малки братко-твойте действия ти запазиха място в ада" "ИТАЧИИИИИ"Итачи излиза и Саске след 2 часа адски мъки умира проклинайки Итачи.
Дано ви харесат тези идеи.Те са ми от горе-долу средно потекло-най-добите както казах ги пазя засега.
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
а така :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
така му се пада на тоя :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
айди почвай я тая тема дето искаш :icon_bigrin: :icon_bigrin: :icon_bigrin:
че ми е мн инт :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
:crazy2: :ballon: :dancing:
-
Е няма как Сасуке ще бие Итачи и тва е:) все пак той е отмъстителя ! :sasuke_grandfi
I'm Just a kid! :(- Терорист
-
Job/hobbies : Да ви скоча на главата
Humor : Шалалала....
Брой мнения : 314
Дата на регистрация : 05.02.2008
Саске е слабак и загубеняк.Ще умре в адски мъки.
-
Верно ще умре... но след като победи брат си :) :twisted: :twisted: :twisted:
-
аз пък казвам
че няма да го победи :icon_twisted:
Саске е слабак
беше слабак
и слабак ще си остане
че няма да го победи :icon_twisted:
Саске е слабак
беше слабак
и слабак ще си остане
-
аз пък що съм бебе ТРОЛ ... искам да съм друго..:)
А за Сасуке ... така трябва да стане :sasuke_still:
А за Сасуке ... така трябва да стане :sasuke_still:
-
как ?
P.S.:бебе трол се заради коментарите...
тва ти е ранга...колкото повече коментари имаш толкова по-висок ранг
P.S.:бебе трол се заради коментарите...
тва ти е ранга...колкото повече коментари имаш толкова по-висок ранг
-
да и аз съм на това мнение
B1nKaTa- Терорист
-
и аз :lol!:
Jack Shit-
Job/hobbies : Just killing
Брой мнения : 74
Дата на регистрация : 01.02.2008
Саске да мре :chair: Ита4и да купонясвааа :lol!:
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Не ми пука!Айде само да спрат да се бият,че искам да видя какво става с Наруто и Тоби :nar_rasengan: :tobianigif1nl4
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
~Uzumaki_Naruto~
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
~Uzumaki_Naruto~
sakura3011- Reputation : 0
Брой мнения : 7
Дата на регистрация : 10.03.2008
Саске също ме кефи, но предпочитам Итачи.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Колкото и да ми е гадно, противно и т.н. Итачи няма да победи Саске.Това вече е факт колкото и голямо разочарование да е.А Итачи е 1000000000000 пъти по добър от Саске във всяко отношение,ама както е тръгнало това аниме те май ще избият най-готините герои и накрая по закона за всеобщата гадост,за да е пълна омазвацията Саске Велики ще вземе а стане хокаге....(малко се отклоних от темата).
misashi-
Брой мнения : 58
Дата на регистрация : 18.02.2009
аз съм за Саске разбира се
казвате че Итачи ще победи Саске тогава вижте това клипче :icon_arrow: .:Клипче:.
казвате че Итачи ще победи Саске тогава вижте това клипче :icon_arrow: .:Клипче:.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Архив :: Архив :: Аниме и Манга
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите