Какво мислят вашите за музиката, която слушате?
+28
mirelinka
Cocaine`
Ricchan ^^
Comma.
nevitu
Ala-bala
{Bloody.Rose}
plami__96
Cloud
Mad.Soul
miss_kapriss989
NiKa-chan
Chocolate_Cookie
Plug in,Baby~
xXEndzeitXx
Enery
sunshine_star
~|~Crazy_kid~|~
Kreator
LiДо4o_O
CriminaL Baby.
AngeL_of_Death
Façade
Nessie
Little.Vampire
Amane-chan
obsessed.girl*
Koufuku ;3
32 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Какво мислят вашите за музиката, която слушате?
Ами не харесват японското, но не ги интересува дали слушам, или не. За рок-а и метъл-а нямат проблем, дори я харесват ^__^
Comma.-
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010
На майка ми по-нежничките й харесват... За японското не желае да коментира... xD А по-хард не й пускам, щото я знам, че не ще.
Баща ми също е олд скул фен и заедно си слушаме Whitesnake, Deep purple, Rainbow... :D Ама ме дразни като каже "Ей те тва е музика. А не онези Адриани и не знам си кви" ;о Що, по дяволите, си мисли, че слушам чалга не мога да разбера =_= Иначе се кефи и на Linkin Park xD Като чуе тяхна песен и вика "А, твойте хора!" xD За японското не знае, едва ли ще му допадне ;о
Баща ми също е олд скул фен и заедно си слушаме Whitesnake, Deep purple, Rainbow... :D Ама ме дразни като каже "Ей те тва е музика. А не онези Адриани и не знам си кви" ;о Що, по дяволите, си мисли, че слушам чалга не мога да разбера =_= Иначе се кефи и на Linkin Park xD Като чуе тяхна песен и вика "А, твойте хора!" xD За японското не знае, едва ли ще му допадне ;о
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Не им дреме. Аз съм си със слушалки и съм си мноу добре.... Иначе майка ми харесва музиката, която слушам.. А на баща ми не ми се вярва да му дреме хах xD
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Well, майка ми нищо не зачита за музика Като надуя техното на макс само ми пищи, че съм 'и спукала тъпанчетата. Като пусна хаус, измисля някви весели танци и ми прай физиономий. Странно защо, ама харесва електро хаус о.о
За БГ рапа да не говоря... Това за нея е една от най-големите простотии, които слушам.
Баща нямам. Като беше жив не знаеше какво слушам.
За БГ рапа да не говоря... Това за нея е една от най-големите простотии, които слушам.
Баща нямам. Като беше жив не знаеше какво слушам.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Да видимм.. Мама слуша Хаус, Техно, Чалга..както и аз, но без чалга т'фа за мене не е музика , но когато стане въпрос за моята музика баба ми мрънка " Офф... нама ли ги тия само ми викът на главата ". Дядо ми " Мирелоо.. ква е тая музика от тебе бе " Баба ми и дядо ми само чалга и народно слушат.. за тфа с тях не се понасяме, когато става дума за музика. С сестра ми тя го кара на к'вото слушам и аз . Баща ми, когато беше жив само на чалга го карах с него . Брат ми и др. ми сестра го карат на ПИЕНЕ И СРЪБСКО .. , но и аз нали излизам с тях .. става ми лошо кът го чуя тфа сръбско..
mirelinka-
Брой мнения : 118
Дата на регистрация : 28.04.2010
Майка ми слуша рок чалга сръбско и диско... баща ми само чалга и сръбско... абе като цяло няма никой от семейстото дет да слуша нормална музика. Ма нищо почти съм приучила мамз да слуша Amorphis и мн се кефи на Silent Waters
beezbetz-
Job/hobbies : killing people
Humor : :P
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 15.05.2010
- Well, майка ми се спогажда с музиката, която слушам, но предпочита сръбско. *гледа с досада*
Баща ми напълно игнорира музиката, която пускам. Съмнявам се изобщо, че някога яе чул.
А на брат ми редовната му реплика е: "Спри го т'фа, срам ме е от него." При което ми се иска да му забия един в лицето.
Майка ми не харесва особено хип-хопа .. Сестра ми е тотална чалгарка (не че има лошо, просто на мен тая музика не ми харесва) . Бабами слуша само народно , така че, въпреки че слуша метал само баща ми няма нищо против мойта музика
kote_to95-
Job/hobbies : Да споря, да слушам музика, да се забавлявам с приятели и да седя пред компа
Брой мнения : 105
Дата на регистрация : 28.10.2010
С майка ми харесваме почти една и съща музика, само дето тя не си пада особено по Brokencyde и Papa Roach, а аз много си ги обичам <333. Както и да е, майка ми и баща ми са разведени, така че за баща ми нищо незнам ;). Чалга никой от семейството ми не понася (и слава богу)! Не мога да ги понасям тия силиконови балони :crazy2:
ka6kaval4ety-
Humor : Каква е тая поговорка за смеха?? То е ясно - който се смее последен, най - бавно схваща ;xx
Брой мнения : 33
Дата на регистрация : 22.09.2010
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Какво ви накара да слушате това,което слушате вмомента?
» Един ред от песента,която слушате в момента..
» Колко човека от вашият клас гледат аниме?/и какво мислят по въпроса/
» Музиката - вашият живот.
» За всички който мислят че Аму е лигава
» Един ред от песента,която слушате в момента..
» Колко човека от вашият клас гледат аниме?/и какво мислят по въпроса/
» Музиката - вашият живот.
» За всички който мислят че Аму е лигава
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите