Класът ви
+23
vampire_angel
nipper
miss_kapriss989
AngeL_of_Death
rock_pure3
nevitu
neli4ka
Mad.Soul
Cloud
Enery
Little.Vampire
Kreator
CriminaL Baby.
Plug in,Baby~
Cocaine`
Elune Be Praised*
~|~Crazy_kid~|~
Ricchan ^^
veli_star_1212
LiДо4o_O
Façade
Koufuku ;3
Nessie
27 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Класът ви
В темата за бягане от час някои от нас започнаха да обсъждат класовете си като цяло. Тук е мястото да си кажете всичко. (Сори, ако е в грешен раздел)
Аз ще се отчета по-късно.
Аз ще се отчета по-късно.
Re: Класът ви
Аз съм първа.
Ами, колкото и да се дразним, колкото и да се бием, ритаме и т.н., винаги ще си останем приятели целия клас ... или може би, тъй като някои се мразят помежду си.
Един мой съученик веднъж ме ритна доста зверски, а аз после го ударих.Но все пак, когато го изпитват дали ще е той, дали някой друг, винаги му подсказваме.Дори миналата година намирах общи теми с хората от класа, с които не се разбирах и не бяхме в добри отношения ... но после всичко се оправи.
Ако няколко човека предложат да избягаме целия клас, сигурно и така ще стане.Но работата МОЖЕ БИ ще се провали заради една гадна зубърка.
Няма значение - аз мисля, че с моя клас винаги ще си останем приятели.
Ами, колкото и да се дразним, колкото и да се бием, ритаме и т.н., винаги ще си останем приятели целия клас ... или може би, тъй като някои се мразят помежду си.
Един мой съученик веднъж ме ритна доста зверски, а аз после го ударих.Но все пак, когато го изпитват дали ще е той, дали някой друг, винаги му подсказваме.Дори миналата година намирах общи теми с хората от класа, с които не се разбирах и не бяхме в добри отношения ... но после всичко се оправи.
Ако няколко човека предложат да избягаме целия клас, сигурно и така ще стане.Но работата МОЖЕ БИ ще се провали заради една гадна зубърка.
Няма значение - аз мисля, че с моя клас винаги ще си останем приятели.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
В моя клас.. как да го кажа? Ние сме просто познати. Не, не че не се разбираме, просто на никой за никого не му пука. А има ли причина, след като догодина всеки ще си хване пътя? Дори и да бях в гимназия пак щеше да е същото. Човек с помощта на лекарите се е родил и пак с тяхна помощ влиза в гроба*поне в повечето случаи*. За какво са приятелите, освен да си загубиш времето?
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Хм.. мерси за приятната темичка, но ние, които `започнахме да си обсъждаме класовете като цяло` си имаме час на класа и ще си `кажем всичко`, когато решим - в този час..
И за да не е тотален спам - моят клас може да е всякакъв, но не си представям с друг клас да си изкарам до 12 клас..
И за да не е тотален спам - моят клас може да е всякакъв, но не си представям с друг клас да си изкарам до 12 клас..
Мога да говоря за моя клас с часове без да ми писне, но това означава да изпозвам много думи,което означава да ми писне! Затова кратко и ясно:Класът ми е страшно забавен,независимо че понякога се дразним един от друг!
veli_star_1212-
Job/hobbies : Да не съм луда да кажа!?
Humor : R.I.P
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 23.11.2009
Знаейки какво беше в 7 клас - тези съученици са ми самата манна небесна. Половината не ме броят за две стотинки, другата половина ме броят като "Стъмба", което не е броене, щото е мъжки прякор... И има две-три деца, които просто са си добрички и просто нямат нищо против мен. Но няма нищо от рода на тормоз или нещо такова. В осми и девети се опитаха, но вече порастнаха и са над тези неща. Търпим се и не се оплаквам :) Яни рулз
Абе... прекалено съм им странна
Абе... прекалено съм им странна
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
- Падна ми се свестен клас.
От всички осми класове попаднах в най-изродсктия
26 човека, кой от кой по откачен, имаме си и бисери естествено. Винаги можеш да разчиташ на тяхната лудост когато ти е кофти . Да спомена и 'разгоненият' ни 'котарак' който прави верижна реакция и изведнъж в стаята усещаш как всеки почва да мърка, мяука и какви ли не още котекши идиотизми .
На последък са решили да се дерат като деeт метъл група и става много забавно. Класната ми е ... печена е, ама искам Янкуми xD
Момчетата ни не са нищо особенно, момичетата са супер печени.
От 7 момичета, две не го караме на кифлички... като се замисля само за не го карам на кифла xD [всички сме кифли ^^']
Единственият вариант да ми се падне по-добър клас е, ако събера Чики, Деси, Лора, Ани,Стани и още няколко чавета , но това си остава прозрачна мечта xD
Последната промяна е направена от ~|~Crazy_kid~|~ на Нед 28 Фев 2010, 08:28; мнението е било променяно общо 1 път
Класа ми е.. 90% кифли, които си нямат и на идея от обща култура, другите 10% са 2 селянчета с твърде детски мозък 1-2 свестни момичета, които не се превъзнасят с красотата си или каквото и да е било и аз и Дидо. Слава Богу има човек от класа с когото мога да си говоря на всякакви теми, а и той е от малкото хора, които не трябва да им обясняваш нещо детайлно, за да го разберът. Просто му го казваш и готово, без разтягания и тн. Останалите ако им направа IQ тест едва ли ще изкарат много.
Току-що се прибирам от училище. Знаете какво е да си изнервен, нали? Е, умножете го по 10 и ще се разберете как съм сега... Добре, че една даскалка я нямаше, че не знам как щях да издържа още 2 часа с тия...
В часа по природо изпитваха един пълен простак и "приятелчето" му най-нагло отвори учебника и му изпя отговорите. Нищо де, и на мен ми подсказват, обаче преди това не бяха обиди, не беше лигавене, то просто не може да се опише... А и двамата са такива лицемери, уж всичси момчета са приятели и "една банда", а всеки прави каквото му оттърва. И тъй, аз понеже не съм клюкарка реших, че нищо няма да казвам, но пък нали нашите момиченца са специалисти в това, казаха на господина. И ония дваминцата взеха да се оправдават, да лъжат като циганчета и накрая единия се размина само с един шамар от мен, а другия бягаше и кълнеше.
След това си вървим след училище с най-вероятно единствения свястен човек в целия клас, Нанси и минаваме покрай тия. Кво да видим? Те двамата се наговарят с две момичета. Нищо особено? Щеше да е, ако с тия двете кифлички не ги разтървавахме от боища всяко междучасие и те са единствените по-обиждани от мен и приятелката ми в класа (за което причина според тях е, че сме "зубъри"). Та минаваме и се почва "Оооо, порти, порти" при условие, че аз не съм казала, беше друго момиче. А за ноия двете кифли да не говоря, такива лицемерки са... До преди 15 мин се трепеха, сега са си приятелчета. Пред мен "Иле, тва, Иле, онова, Иле, как беше оная задача...", а после "Илияна ти си толкова тъпа, кво се прайш като си отличничка?".
Спестявам твърде много, ако си мислите, че го разтегнах... А ако знаехте цялата историика щяхте да паднете... Толкова много го мразя тоя клас, че нямам думи да го опиша!
В часа по природо изпитваха един пълен простак и "приятелчето" му най-нагло отвори учебника и му изпя отговорите. Нищо де, и на мен ми подсказват, обаче преди това не бяха обиди, не беше лигавене, то просто не може да се опише... А и двамата са такива лицемери, уж всичси момчета са приятели и "една банда", а всеки прави каквото му оттърва. И тъй, аз понеже не съм клюкарка реших, че нищо няма да казвам, но пък нали нашите момиченца са специалисти в това, казаха на господина. И ония дваминцата взеха да се оправдават, да лъжат като циганчета и накрая единия се размина само с един шамар от мен, а другия бягаше и кълнеше.
След това си вървим след училище с най-вероятно единствения свястен човек в целия клас, Нанси и минаваме покрай тия. Кво да видим? Те двамата се наговарят с две момичета. Нищо особено? Щеше да е, ако с тия двете кифлички не ги разтървавахме от боища всяко междучасие и те са единствените по-обиждани от мен и приятелката ми в класа (за което причина според тях е, че сме "зубъри"). Та минаваме и се почва "Оооо, порти, порти" при условие, че аз не съм казала, беше друго момиче. А за ноия двете кифли да не говоря, такива лицемерки са... До преди 15 мин се трепеха, сега са си приятелчета. Пред мен "Иле, тва, Иле, онова, Иле, как беше оная задача...", а после "Илияна ти си толкова тъпа, кво се прайш като си отличничка?".
Спестявам твърде много, ако си мислите, че го разтегнах... А ако знаехте цялата историика щяхте да паднете... Толкова много го мразя тоя клас, че нямам думи да го опиша!
- Аз мразя класа си от дъното на душата си. Когато бяхме до 4-ти клас си бяхме перфектен клас, без кифли и разни такива, ноо... Смесиха 2 класа в 1 и ето... Клас пълен с кифли; тъпнари и какво ли още не. Има 2 момичета, които просто не понасям, толкова са тъпи, че не е истина. Има 1 кифла, която не я мразя (: Т.е, не е баш кифла Ама другите са толкова тъпи. Днеска Михаил от нашия клас като изчатка оная тъпата, направо не можах да си сдържа смеха, стана ми весело, к'во да напрая Иначе имам точноо... 3 момичета от класа, с които мога да си говоря нормално. Има и един кретеноид дето гледа анимета, ама той е тъп. Се ме пита за анимета, и вика, че са тъпи после били яки, тъп е 1 дума. Просто нямам търпение да се махна от класа. Уча, единствено, за да мога да вляза в гиманзия, дето няма кифли (:
Eдит: О, ама аз да не забравих да спомена, че именно тия кифлички ходят всяко междучасие да пушат? После ми се дерат в часа от кашляне, ми нека. Едната не може да пуши, ама не! Само хаби цигарите, да я ева. И там се събират цялото даскало и к'во ли не праят. Тъпи уора.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Моя клас... Хм. Чувствам се излишна. Искам да съм в съседния клас,там е голяма забава. Не си мразя класа, но не го и обичам. Не знам.
I stand alone
2 месеца по късно---
Отвратителни,повърхностни хлапета!И съседния клас не е по-хубав...
Then again...I stand alone!
I stand alone
2 месеца по късно---
Отвратителни,повърхностни хлапета!И съседния клас не е по-хубав...
Then again...I stand alone!
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
Лелее, как съм я изпуснала тая тема.
Просто... никой от тук няма представа колко си обичам класа Ако съм била в лошо настроение сутринта, като отида на даскало моментално се развеселявам. Само простотии прайм в часовете и човек няма как да не се сцепи от смях. По АЕ 1 път бяхме играли хоро по средата на стаята
Повечето момичета са лигави, ама като стане нещо сериозно са мн точни. С повечето момчета мога да си говоря на какви ли не теми. 1 път като бяхме избягали от час с 1 моя приятелка и 2 момчета за секс си говорихме
От целия клас най-мн си обичам две момичета - Сиса и Денито. С Денито сме постоянно заедно. Именно заради тях двечките осъзнах много неща и се промених коренно.
Общо взето не искам учебната година да свършва. Страшно много ще ми липсват.
Едит: Забрайх да спомена Любчо - новия ученик. Пуши трева и цигари, пие и по цяла нощ не се прибира в тях. Общо взето е пич.
Просто... никой от тук няма представа колко си обичам класа Ако съм била в лошо настроение сутринта, като отида на даскало моментално се развеселявам. Само простотии прайм в часовете и човек няма как да не се сцепи от смях. По АЕ 1 път бяхме играли хоро по средата на стаята
Повечето момичета са лигави, ама като стане нещо сериозно са мн точни. С повечето момчета мога да си говоря на какви ли не теми. 1 път като бяхме избягали от час с 1 моя приятелка и 2 момчета за секс си говорихме
От целия клас най-мн си обичам две момичета - Сиса и Денито. С Денито сме постоянно заедно. Именно заради тях двечките осъзнах много неща и се промених коренно.
Общо взето не искам учебната година да свършва. Страшно много ще ми липсват.
Едит: Забрайх да спомена Любчо - новия ученик. Пуши трева и цигари, пие и по цяла нощ не се прибира в тях. Общо взето е пич.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
12 year old?
Ffs o_O
Класа ми?
Е ...
Имат още много да растат докато станат ... що - годе свестни. Точно ... седем - осем свестни човека, с които от време на време можеш да говориш "нормално" (естествено изключваме лигнята).
Но ... общо взето засега си остават мазни лигли и кифли, без никаква музикална или каквато и да е било култура.
Засега. =]
Ffs o_O
Класа ми?
Е ...
Имат още много да растат докато станат ... що - годе свестни. Точно ... седем - осем свестни човека, с които от време на време можеш да говориш "нормално" (естествено изключваме лигнята).
Но ... общо взето засега си остават мазни лигли и кифли, без никаква музикална или каквато и да е било култура.
Засега. =]
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
6 кифли като за 600
3 метъли
1 аниме фенка, която слуша чалга
4 хип-хопърчета
1 фрийрънър
11 неутрални
Всички ни знаят като "з клас чалгарите", заради музиката, която момичетата си надуват на уредбата, без да им пука... че и от други класове викат в нашата стая. На другите от класа не им пука.
Метълте са печени, но са само момчета и макар че съм на "ти" с тях, не мога да им бъда компания, защото съм момиче.
Рапетата ме будалкат, че съм единствената метълКА в класа, но са весели и добрички, не са ми правили нищо лошо, напротив.
Нямам някого, скойто да съм най - добра приятелка, но няма да оставам сама.
Така или иначе много си обичам класа - паднах се с доста познати, всички сме задружни и се подкрепяме, ако има проблем. Подсказавам на момчетата /правя го, откакто се помня в училище/ и те винаги могат да ме подкрепят, ако аз съм в затруднение. Помня, че се събираха да ядат голми пици, поръчани току-що, и само мен поканиха от момичетата, защото предния ден направих цяла система за преписване по немски, даже стана забавно. ^^"" Благодарни са и са добри хора, макар и с лоша дисциплина.
Но все пак съм като Ради. Някак всички са недорасли, прекалено разглезени, но с възрастта ще се променят, надявам се.
3 метъли
1 аниме фенка, която слуша чалга
4 хип-хопърчета
1 фрийрънър
11 неутрални
Всички ни знаят като "з клас чалгарите", заради музиката, която момичетата си надуват на уредбата, без да им пука... че и от други класове викат в нашата стая. На другите от класа не им пука.
Метълте са печени, но са само момчета и макар че съм на "ти" с тях, не мога да им бъда компания, защото съм момиче.
Рапетата ме будалкат, че съм единствената метълКА в класа, но са весели и добрички, не са ми правили нищо лошо, напротив.
Нямам някого, скойто да съм най - добра приятелка, но няма да оставам сама.
Така или иначе много си обичам класа - паднах се с доста познати, всички сме задружни и се подкрепяме, ако има проблем. Подсказавам на момчетата /правя го, откакто се помня в училище/ и те винаги могат да ме подкрепят, ако аз съм в затруднение. Помня, че се събираха да ядат голми пици, поръчани току-що, и само мен поканиха от момичетата, защото предния ден направих цяла система за преписване по немски, даже стана забавно. ^^"" Благодарни са и са добри хора, макар и с лоша дисциплина.
Но все пак съм като Ради. Някак всички са недорасли, прекалено разглезени, но с възрастта ще се променят, надявам се.
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
In conclusion: We're all stupid, spoiled brats, who don't know what they want and some other bullshit. :D And yes, I listen to chalga :D not that that has something to do with the rest..
p.s. just had the need to spam.. so, don't delete, pls :D
p.s. just had the need to spam.. so, don't delete, pls :D
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Моят клас за нищо не става хД Попаднах в класа с най-грозите момчета. От всички осми класове нашият е с най-ниските, дебели и грозни момчета О.о Събдата винаги ми е такава >.< Колкото до момичетата - стават, ама не са ми особено приятни, едната половина - кифли, другата - чалгарки, а аз с една позната от старият клас седим по средата... Ех, и миналият ми клас не беше перфектен, ама поне имаше забавни хора, тези са като изпаднали от Сатурн
Cloud- Терорист
-
Брой мнения : 812
Дата на регистрация : 06.03.2010
Не си харесвам особено класа.Нито учителите.Нито училището.Но да се върнем на класа.Като цяло има към 10 по-печени хорица от които нито един не ми допада съвсем.Но к`во да се прави.Хора сме не сме перфектни.Но се живее.Плюс това имам много по-добри приятели извън училище така, че не е болка за умиране.А и си намирам приказка с маймуните от даскало.
Класът ми е супер! Чак не мога да повярвам, че случих на такъв. Цяла година за нищо не сме се карали, много се разбираме и като цяло сме готин клас. Учителките се оплакват, разбира се, но те така или иначе няма как от нещо да не се оплачат...
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
кретени пълни кретени всички зубарчета изобщо много огреничени хора са без никакво изключение (е освен мен де) те си знаят само едно нещо учат (тва е хубаво) щото мама и тати така казват .Няма един свестен дет да си допаднем.Май аз съм странната.....има доста кифли както във всеки клас.
Последната промяна е направена от nevitu на Съб 11 Сеп 2010, 18:42; мнението е било променяно общо 1 път
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Не си харесвам класа. И момичетата, и момчетата са кифли, за които освен чалгата друго нещо не съществува. А, да - и да пуснят някой гаден слух за някой, това им е като специалност. Незнам дали за хубаво или лошо, но най - красивото момче в даскалото е в класа ми и явно е един от малкото (около 3-4 човека), които са свестни.
rock_pure3-
Humor : ь.ь
Брой мнения : 98
Дата на регистрация : 24.03.2010
Нашия клас е най-щурия в даскалото...
Постоянно идват директоките да ни викат...
Много забавно става. Редовно ни задържат и ни викат... След това целия клас е нервен, а аз пуша двойно повече цигари от обикновено...
но да не се отплесваме от темата...
Класа е много луд и много спорим, но обвинят ли някой от нас в нещо се защитаваме много...
Момчетата... Повечето са тъпи чалгари и се обличат като гейчета...
Момичетата... Една част са тъпи кифли, другата са загубенчците и ние сме 3 момичета, които сме нормални...
Постоянно идват директоките да ни викат...
Много забавно става. Редовно ни задържат и ни викат... След това целия клас е нервен, а аз пуша двойно повече цигари от обикновено...
но да не се отплесваме от темата...
Класа е много луд и много спорим, но обвинят ли някой от нас в нещо се защитаваме много...
Момчетата... Повечето са тъпи чалгари и се обличат като гейчета...
Момичетата... Една част са тъпи кифли, другата са загубенчците и ние сме 3 момичета, които сме нормални...
AngeL_of_Death- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 28.10.2009
Та, както се опитах да напиша в поста, който не ми излезна:
Класа се състои от кифли, тревомани и G-та. Кифлите + Симеон яко съкват и си мислят, че притежават света. Надути, просто, тесногръди, грозни и с плачевно селски манталитет. Тази година с мацката, с която се размятам се поприсъединихме към G-тата и тревоманите и живота в даскало стана значително по - забавен ;3. Тези от нас, които имаме смелостта постоянно се дървим на кифлите, а те все ни казват, че ще ни бият... не съм набита, нали? Наскоро разбрах, че едно от момчетата в класа ми под псевдонима "Иисус" гледа анимета и бях убер щастлива, когато цял час си говорихме за това. И въобще тази година е значително по - добра от миналата, защото постоянно има смях и когато не ти се стои в час все се намира с кой да избягаш. А избяга ли се от час или се ходи да се пуши трева, или да се пие или просто безцелно да се цикли по пейките. Във всички варианти е убер весело, защото момчетата са няк'вите пълни идиоти
А, да, и сме най - лошия клас в училище. По - голямат част от класа са наказани да чистят, заради отсътвия, а отделно, че ни следят под лупа, защото имаше бой и още някои неприятни прояви.
Да не забравя и денонощното играене на карти - в час, в междучасие, по всяко време.
Класа се състои от кифли, тревомани и G-та. Кифлите + Симеон яко съкват и си мислят, че притежават света. Надути, просто, тесногръди, грозни и с плачевно селски манталитет. Тази година с мацката, с която се размятам се поприсъединихме към G-тата и тревоманите и живота в даскало стана значително по - забавен ;3. Тези от нас, които имаме смелостта постоянно се дървим на кифлите, а те все ни казват, че ще ни бият... не съм набита, нали? Наскоро разбрах, че едно от момчетата в класа ми под псевдонима "Иисус" гледа анимета и бях убер щастлива, когато цял час си говорихме за това. И въобще тази година е значително по - добра от миналата, защото постоянно има смях и когато не ти се стои в час все се намира с кой да избягаш. А избяга ли се от час или се ходи да се пуши трева, или да се пие или просто безцелно да се цикли по пейките. Във всички варианти е убер весело, защото момчетата са няк'вите пълни идиоти
А, да, и сме най - лошия клас в училище. По - голямат част от класа са наказани да чистят, заради отсътвия, а отделно, че ни следят под лупа, защото имаше бой и още някои неприятни прояви.
Да не забравя и денонощното играене на карти - в час, в междучасие, по всяко време.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Моят клас е най-буйният в училище!
Всички ни обичат,всички освен даскалите!
Постоянно ни крещят,задържат
и разбира се даскалите ядат бой
от момчетата!Повечето момичета
са :кифли,зубари или злобарки!
Момчетата са : холиганчета,
чалгари,имаме двама гея,
метълчетата и зубарите!
Всички ни обичат,всички освен даскалите!
Постоянно ни крещят,задържат
и разбира се даскалите ядат бой
от момчетата!Повечето момичета
са :кифли,зубари или злобарки!
Момчетата са : холиганчета,
чалгари,имаме двама гея,
метълчетата и зубарите!
miss_kapriss989- Терорист
-
Job/hobbies : My hobby is to shatter the hearts of the innocent boys.
Брой мнения : 186
Дата на регистрация : 08.12.2009
Моят клас се състои от 27 момичета и 1 момче... Класът ни може да бъде наиста страхотен. Имаме много красиви момичета в класа никакви турци нито цигани (с извинение за думите). Но има една част от класа, една малка групичка от 6-7 момичета, която сякаш се е отделила от класа и мислят, че са 'царете' на каласа един вид, но към края на 9ти клас осъзнаха, че не са... и класа стана по сплутен :), това ме радва. Всички очители (които ни знаят така де) много ни харесват и хвалят тъй, като ние бяхма единственият 8 клас.. нямаше други зайчета. xD Така станахме любимци на учителите така да се каже. :) Аз лично много харесвам своя клас. Има много дружолюбни хора от класа и дори и да се дразнят, някои от момичртата една на друга, когато някоя е в беда винаги си помагат в нужда. :) Това ацки много ме радва и аз лично много харесвам класа си, има наистина невероятни хора всеки има своите малки сладки навици, които ме забавляват. xD (леле, колко много писах.. xD)
Ние сме 23 момичета и 7 момчета - пълно женско царство. Ужас! Момчетата ни обаче са свестни, за разлика от половината, че и повече момичета. Готин ми е класа, харесвам си го. Що-годе се спогаждаме през повечето време, но не сме единни. А, единни сме, когато трябва да бягаме от час, пък иначе ако ще и мътните да те вземат. Е, ще го изтрая още 2 години. Надявам се...
vampire_angel-
Брой мнения : 20
Дата на регистрация : 07.11.2010
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите