Umineko no Naku Koro ni
+4
Ricchan ^^
c0lourblind-
CriminaL Baby.
Shinshoku
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Umineko no Naku Koro ni
Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Not yet aired
Aired: Jul 2, 2009 to ?
Producers: 07th Expansion, Frontier Works, Studio DEEN
Genres: Mystery, Game, Horror, Psychological
Duration: Unknown
Umineko no Naku Koro ni takes place in 1986 during the time frame of October the 4th and the 5th on a secluded island named Rokkenjima (六軒島). The head of the wealthy Ushiromiya family, Kinzō Ushiromiya, who lives on and owns Rokkenjima, is near death, and eleven of his family members arrive on the island to discuss how Kinzō's assets will be divided once he is dead. Also on the island are five of Kinzō's servants, and his personal physician. After the eleven family members arrive, a typhoon traps them on the island and shortly after people start to get mysteriously murdered. (Source: Baka-Tsuki)
Trailer~>
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Re: Umineko no Naku Koro ni
Темата ме навява на мисълта, че четях мангата, а напълно бях забравила... Непременно ще се гледа като излезе, сигурно ще е добро.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Абе аз в тоя трейлър нищо не видях, освен надписи.
И само един портрет на русокосо маце ми се мерна, което ме подсеща за Le portrait de petite Cossette и до там ;о Музиката също ми напомняше на въпросното аниме
Арта от постера не ми харесва, може и да се навия да го погледна, но едва ли ще го следя, въпреки жанра.
И само един портрет на русокосо маце ми се мерна, което ме подсеща за Le portrait de petite Cossette и до там ;о Музиката също ми напомняше на въпросното аниме
Арта от постера не ми харесва, може и да се навия да го погледна, но едва ли ще го следя, въпреки жанра.
Ем, това са ми трейлърите Не можах да намеря друг...
Що се отнася до постера...нз кой да използвам и взех този от мал,на него не показват всичките герои,пък нз =)
харесва ми че ще е криминално, и можеби ще го гледам =3
Що се отнася до постера...нз кой да използвам и взех този от мал,на него не показват всичките герои,пък нз =)
харесва ми че ще е криминално, и можеби ще го гледам =3
Shinshoku- Ретард
-
Това е алтернативна версия на Higurashi no Naku Koro Ni. Без да е гледано Хигурашито от моя страна, няма да го почна. Все няква връзка имат, щом са свързани в МАЛ така. Все едно да гледам Sifr, без да съм гледала Otome.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Ето още един трейлър:
След като видях трейлъра, артът доста ми допадна. Още една причина да го гледам. Сериозно, нямам търпение да излезе първия епизод.
След като видях трейлъра, артът доста ми допадна. Още една причина да го гледам. Сериозно, нямам търпение да излезе първия епизод.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Анимето много ме заитригува след първите 2 епизоди, няма да го дроп каквото ще да става :D
ОМГ, 2-рия епизод е повече от невероятен <3 Финалната сцена е прекрасна просто, много добре е анимирана
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ааа, много ме кефи анимето... Но защо Канон и Роза трябваше да
Edit: Опънинга е страхотен~
- Spoiler:
- умират
Edit: Опънинга е страхотен~
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Ricchan ^^ написа:Това е алтернативна версия на Higurashi no Naku Koro Ni. Без да е гледано Хигурашито от моя страна, няма да го почна. Все няква връзка имат, щом са свързани в МАЛ така. Все едно да гледам Sifr, без да съм гледала Otome.
Аз пък грам никаква връзка не намирам.
А иначе анимето е доста интересно и чакам с нетърпение новия епизод.
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
5-ти епизод беше разбиващ. Най-после започнаха да изникват вещиците, демоните (сред които Левиатан, Мамон и Белфегор...) и другите подобни неща. Мацето, което доста прилича на Рика от Хигураши ме радва.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ryuugu Rena ~ написа:(сред които Левиатан, Мамон и Белфегор...)
ти нещо да не оплете аниметата?! Или и там има герои с такива имена *сори не съм го почнала още*
Shinshoku- Ретард
-
Perverted`Bishop написа:Ryuugu Rena ~ написа:(сред които Левиатан, Мамон и Белфегор...)
ти нещо да не оплете аниметата?! Или и там има герои с такива имена *сори не съм го почнала още*
.......... и ето защо ви казвам, че имат връзка и не бива човек без да е гледал Хигураши, да гледа Уминеко.
-
Oпределено не съм оплела аниметата, според MAL ги има тия герои Странна работа.
Стани, човек може пак да гледа Уминеко и без да е гледал Хигураши. Аз Хигураши съм го гледала и сега гледам Хигураши Кай и освен 2 героини, които си приличат като външност, други прилики в историята и героите няма. Тотално различни са.
Стани, човек може пак да гледа Уминеко и без да е гледал Хигураши. Аз Хигураши съм го гледала и сега гледам Хигураши Кай и освен 2 героини, които си приличат като външност, други прилики в историята и героите няма. Тотално различни са.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ricchan ^^ написа:Perverted`Bishop написа:Ryuugu Rena ~ написа:(сред които Левиатан, Мамон и Белфегор...)
.......... и ето защо ви казвам, че имат връзка и не бива човек без да е гледал Хигураши, да гледа Уминеко.
Стани аз изобщо не говориx за това! Дори нз за какво говориш... тези герои ги има и в Katekyo Hitman Reborn! и за това попитах Сис да се ги е оплела 2-те анимета (защото и 2-те ги гледа, пакий точно същите героий се изумих). Дори нз за кое аниме ти говориш....но аз говорех за КХР! И вече няколко човека казаха че нпма връзка 2-те аниме (това за което ти говориш) и това за което е темата.
Shinshoku- Ретард
-
Ммм, зарибяващо. Мария ме кефи на макс-а xD Беато е пич, ама още не ме кефи, то все пак колко участийнце имаше за 5 епа
Ениуей... ш'ва убия ве ей, нямали връзка my ass. Бернкастел като се появи и ми идеше да фенгърлствам като откачена РИКА-ЧАН /Не баш де, "it's implied that she is the collective mentality of the several thousand reincarnations of Rika." / Та така, то че връзка има, има, ама толкова сте се загледали ;) Припомнете си последния еп на Хигураши, където Бернкастел се появява, като среща Мийо и предотвратява смъртта на родителите й. Like duh.
Помежду другото, Батлър ме дразнииииииииииииииииииииииии
Какво повече да направи Беатрис, че да повярва в нея? -.-''' Голям е дразнител...
Малко ми е объркано още, но ще проявя търпение и ще видя как ще се развият нещата
И омг, толкова велики сеюта наблъскани, че да си пукнеш от кеф. Само едно нещо: Бе на Рие-сама просто не й е мястото тук >о< I'm a fangirl and all, но да озвучава няква рандъм прислужница с извънземен бюст? Рие-сама е създадена за лолита и тсундерета иии смахнати герои. Шанон /или беше Канон хД бъркам ги/ е твърде обикновена за нея. =.=
Uuuuu~ <3 YUI HORIE FTW!!!!!!!!! Веднага си я познах <333 Бах му, и трите ми любими сеюта тук, макар и едното да е с неподходяща роля, а другото да озвучава травестит хД
btw, настъпи голямо lol-кане като Мария гледаше по тв-то еп на Хигураши хДД Сцепила съм се ^_^
Брях, мн изписах бе, а дори не е ревю, а фенгърлски писания ;о
Ениуей... ш'ва убия ве ей, нямали връзка my ass. Бернкастел като се появи и ми идеше да фенгърлствам като откачена РИКА-ЧАН /Не баш де, "it's implied that she is the collective mentality of the several thousand reincarnations of Rika." / Та така, то че връзка има, има, ама толкова сте се загледали ;) Припомнете си последния еп на Хигураши, където Бернкастел се появява, като среща Мийо и предотвратява смъртта на родителите й. Like duh.
Помежду другото, Батлър ме дразнииииииииииииииииииииииии
Какво повече да направи Беатрис, че да повярва в нея? -.-''' Голям е дразнител...
Малко ми е объркано още, но ще проявя търпение и ще видя как ще се развият нещата
И омг, толкова велики сеюта наблъскани, че да си пукнеш от кеф. Само едно нещо: Бе на Рие-сама просто не й е мястото тук >о< I'm a fangirl and all, но да озвучава няква рандъм прислужница с извънземен бюст? Рие-сама е създадена за лолита и тсундерета иии смахнати герои. Шанон /или беше Канон хД бъркам ги/ е твърде обикновена за нея. =.=
Uuuuu~ <3 YUI HORIE FTW!!!!!!!!! Веднага си я познах <333 Бах му, и трите ми любими сеюта тук, макар и едното да е с неподходяща роля, а другото да озвучава травестит хД
btw, настъпи голямо lol-кане като Мария гледаше по тв-то еп на Хигураши хДД Сцепила съм се ^_^
Брях, мн изписах бе, а дори не е ревю, а фенгърлски писания ;о
-
Такам!
История: Значи самата концепция ми допада. Мистериозно, убийства, вещици, разнообразни персонажи... Дотук добре. Но дотук.
В началото почва малко слабо, но се подобрява с всеки нов епизод след около ~10 епизод. И пак недостатъчно. Цялата тази битка между Батлър и Беато ми се струва... не знам. Тъпа? о.О Да отричаш вещици след като жената пред теб си прави магии дори и от най-битов характер - например да призове лула от нищото... Какво да кажа... кухо ми е. Не ми хареса това, че май двете героини, които най-много си обичах в евентуалното продължение* НЯМА да ги има, най-много едната и то не знам в точно каква светлина, предвид случилото се с нея последния епизод. Ще дам пример за безсмислеността на цялата тази опозиция от страна на Батлър:
1. Той упорито си твърди, че не магия, а човешка ръка стои зад всичко.
Да речем, че ще се съглася. Макар че наистина не мога;
2. В последния епизод казва на Беато, вещицата, която твърди, че стои зад убийствата, но той, както казах в т.1 отрича: "Изпитай същата болка като онази, която изпитаха всички хора, които изби."
...
Where's the logic? Is he even making sense? o_o
С едно изречение: Добра идея, но с много кухи сюжетни дупки, които поне на този етап са изключително абсурдни. 8/10 заради все пак цялостната идея и последната арка без последния епизод.
Арт: Фенка съм му. Като изключим грозната цензура, всичко си е перфе. 9/10
OST: Силни оп и ед, слаб ост, добри сеюта. Наблъскани са и трите ми любими все пак. 8/10
Герои: Изключително разнообразни както казах. За някои герои в последствие се разкрива защо се държат по този начин и това ми допадна. Има страхотни герои, както и плоски такива, но поне има някакъв баланс. Е, Батлър, че е леке, леке е. То просто нямам думи да опиша колко е... тъп. ДОРИ да е прав, той сам се издаде, че е прост и гадае простотии с горното изречение. А и Ламбдаделта ясно си каза, че почти всичките му предположения са далеч от истината. А, да. Голям плюс за мен са Бернкастел и Ламбдаделта. Те са олицетворения на Рика-чама и малката Мийо от Хигураши и естествено имат връзка с тях. Други герои, които бяха пичове са 7-те нещо си, Мариа, Енджи, Беато. Донякъде и някои други. Е, това е въпрос на вкус. Лично аз много се издразних на "новата" Беато и на помощничките й. Тези заешки уши и не знам си какво ми дойдоха в повече. Мислех, че гледам сериозно аниме. Ако ми се гледаше мое, щях да си пусна К-ОН. Там поне се връзва. 8/10, защото Батлър разваля всичко.
Наслада: Адски смесени чувства... Предвид, че това е екранизация на "Арката с въпросите" от новелата, ще преглътна тъпо, АДСКИ ТЪПО отворения край и купищата неотговорени въпроси, но някои идиотщини просто трудно могат да се смелят и това си е. Ако не беше Енджи, щеше да е 7, но ще дам 8/10, защото арката й бе жестока.
Have a nice dream. See you in Hell. <333
* Играта излиза на "епизоди". Досега са излезли 5, като 6 излиза скоро. 5 са от така наречената "Арка с въпроси", или иначе казано, това беше и тематиката на анимето. "Епизод" излиза два пъти годишно. Тъй като "Арката с отговорите" ще бъде от 3 до 5 "епизода", а едва са излезли два, и да има продължение, няма да е скоро. Силно се надявам на такова, защото... Ами че то нищо не се разбра. Ама нищичко. В този аспект, харесах Хигураши много повече, просто защото... Поне можеше да знаеш горе-долу какво да очакваш. Непредвидимостта е хубаво нещо, но не и в този случай. Тук само ти докарва тик: Аджеба, "зак'во си хабих ушите да го слушам тоя как дрънка, като накрая не направи нищо?" Защото, неговите финални разсъждения в последния епизод бяха повече от абсурдни, и това, че Беато почна да се моли да се свършва, само показва реакцията на повечето от нас. Защото Батлър е дразнител. Е, да, ама... Това далеч не е края.
История: Значи самата концепция ми допада. Мистериозно, убийства, вещици, разнообразни персонажи... Дотук добре. Но дотук.
В началото почва малко слабо, но се подобрява с всеки нов епизод след около ~10 епизод. И пак недостатъчно. Цялата тази битка между Батлър и Беато ми се струва... не знам. Тъпа? о.О Да отричаш вещици след като жената пред теб си прави магии дори и от най-битов характер - например да призове лула от нищото... Какво да кажа... кухо ми е. Не ми хареса това, че май двете героини, които най-много си обичах в евентуалното продължение* НЯМА да ги има, най-много едната и то не знам в точно каква светлина, предвид случилото се с нея последния епизод. Ще дам пример за безсмислеността на цялата тази опозиция от страна на Батлър:
1. Той упорито си твърди, че не магия, а човешка ръка стои зад всичко.
Да речем, че ще се съглася. Макар че наистина не мога;
2. В последния епизод казва на Беато, вещицата, която твърди, че стои зад убийствата, но той, както казах в т.1 отрича: "Изпитай същата болка като онази, която изпитаха всички хора, които изби."
...
Where's the logic? Is he even making sense? o_o
С едно изречение: Добра идея, но с много кухи сюжетни дупки, които поне на този етап са изключително абсурдни. 8/10 заради все пак цялостната идея и последната арка без последния епизод.
Арт: Фенка съм му. Като изключим грозната цензура, всичко си е перфе. 9/10
OST: Силни оп и ед, слаб ост, добри сеюта. Наблъскани са и трите ми любими все пак. 8/10
Герои: Изключително разнообразни както казах. За някои герои в последствие се разкрива защо се държат по този начин и това ми допадна. Има страхотни герои, както и плоски такива, но поне има някакъв баланс. Е, Батлър, че е леке, леке е. То просто нямам думи да опиша колко е... тъп. ДОРИ да е прав, той сам се издаде, че е прост и гадае простотии с горното изречение. А и Ламбдаделта ясно си каза, че почти всичките му предположения са далеч от истината. А, да. Голям плюс за мен са Бернкастел и Ламбдаделта. Те са олицетворения на Рика-чама и малката Мийо от Хигураши и естествено имат връзка с тях. Други герои, които бяха пичове са 7-те нещо си, Мариа, Енджи, Беато. Донякъде и някои други. Е, това е въпрос на вкус. Лично аз много се издразних на "новата" Беато и на помощничките й. Тези заешки уши и не знам си какво ми дойдоха в повече. Мислех, че гледам сериозно аниме. Ако ми се гледаше мое, щях да си пусна К-ОН. Там поне се връзва. 8/10, защото Батлър разваля всичко.
Наслада: Адски смесени чувства... Предвид, че това е екранизация на "Арката с въпросите" от новелата, ще преглътна тъпо, АДСКИ ТЪПО отворения край и купищата неотговорени въпроси, но някои идиотщини просто трудно могат да се смелят и това си е. Ако не беше Енджи, щеше да е 7, но ще дам 8/10, защото арката й бе жестока.
Have a nice dream. See you in Hell. <333
* Играта излиза на "епизоди". Досега са излезли 5, като 6 излиза скоро. 5 са от така наречената "Арка с въпроси", или иначе казано, това беше и тематиката на анимето. "Епизод" излиза два пъти годишно. Тъй като "Арката с отговорите" ще бъде от 3 до 5 "епизода", а едва са излезли два, и да има продължение, няма да е скоро. Силно се надявам на такова, защото... Ами че то нищо не се разбра. Ама нищичко. В този аспект, харесах Хигураши много повече, просто защото... Поне можеше да знаеш горе-долу какво да очакваш. Непредвидимостта е хубаво нещо, но не и в този случай. Тук само ти докарва тик: Аджеба, "зак'во си хабих ушите да го слушам тоя как дрънка, като накрая не направи нищо?" Защото, неговите финални разсъждения в последния епизод бяха повече от абсурдни, и това, че Беато почна да се моли да се свършва, само показва реакцията на повечето от нас. Защото Батлър е дразнител. Е, да, ама... Това далеч не е края.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Пет 25 Дек 2009, 20:43; мнението е било променяно общо 1 път
-
Почвам да флеймя и аз.
История: Като аниме жанр мистерия започна обещаващо. Прекалено обещаващо за по нататъшното развитие на историята. Първите две игри бяха интересни, но след появата на втората Беатриче се скапа още повече. Отначало ги имаше малките фейлажи като инатенето на Батлът, че вещици не съществуват. Ама както казва Ицо, тя си призовава лулата от нищото, а той продължава да настоява, че "Вещици не съществуват!". Това какво, Фотошоп ли е? За повече примери вижте сцепващия ни чат със Стани и участието на Лора по темата. Храним Батлър много брутално.
Та така, хипер абсурдно. Яд ме е, че аниме с такъв потенциал бива съсипано заради един пълен малоумник. Голяма грешка да оставят анимето с отворен край. Още повече, че беше пълен фейл. Как може нелепите теорий да Батлър така да пречупят Беато? Тя беше една от малкото свястни герои и трябваше в последния момент да я победи като нищо. >.>
8/10
Герои: Може да се каже, че повечето пичове бяха така наречените "злодеи". Т.е Бернкастел, Ламбдаделта /много подло от тяхна страна така да се съюзят срещу Беато :D/ Мариа, Беато... Сестрите с имената на греховете. Енджи и Канон също ми направиха впечатление. (: The other family members were boring. Some hate: БАТЛЪР, Ева-Беатриче, Роза. За разлика от Стани аз се забавлявах със Сиестите най-вече заради гласовете им. Бяха нелепи... но забавни. :D Беато си беше номер едно за мен. Смеха й е сцепващ. Снощи правих неуспешни опити да го имитирам. После е последователката Мариа, а относно нея помня какво бях казала веднъж. Авторът на статията за анимето в Анимания беше писал, че тя е дразнеща. Не е така. Момичето е задълбочен характер и най-лесно е да кажеш, че е досадна, защото не я разбираш. Тя не е досадна - уникална е.
8/10
Арт: Хубав беше арта. Анимацията беше плавна, а кървищата си бяха брутални. Тъпата цензура дразнеше само, да. Очите им бяха страхотни.
10/10
ОСТ: Опенинга и ендинга са жестоки. Напомняха... оперно пеене? Фрашкано с хубави сеюта:
- Kobayashi Yuu
Нещо, не знам. Свикнала съм това сею да озвучава енергични герои. Дърво като Канон, не й върви.
- Kugimiya Rie
Ъген. Шанон не е типа герой, който да бъде озвучаван от Рие-сама. Просто не е от нейната класа.
- Horie Yui
- Inoue Marina <33
- Koshimizu Ami /Kallen, Horo/
- Suzumura Kenichi /Sougo/
Тука трябва да спомена. След като той е сеюто на Джордж/Соуго, а Рие-сама на Шанон/Кагура feels like SougoXKagura. :D Ah, don't mind me.
- Sugita Tomokazu
Full! :D
10/10
Обща оценка 8/10
История: Като аниме жанр мистерия започна обещаващо. Прекалено обещаващо за по нататъшното развитие на историята. Първите две игри бяха интересни, но след появата на втората Беатриче се скапа още повече. Отначало ги имаше малките фейлажи като инатенето на Батлът, че вещици не съществуват. Ама както казва Ицо, тя си призовава лулата от нищото, а той продължава да настоява, че "Вещици не съществуват!". Това какво, Фотошоп ли е? За повече примери вижте сцепващия ни чат със Стани и участието на Лора по темата. Храним Батлър много брутално.
- Spoiler:
- [17:22:17] DarkSoul: абе батлър си противоречи мама му стара
[17:22:23] DarkSoul: тъп е като галош
[17:22:24] Стани: да хД
[17:22:30] Стани: видя ли ми примера :D
[17:22:41] DarkSoul: точно, заради него си направих този извод
[17:22:52] Стани: kato go kaza
[17:22:56] Стани: se hilih kato obezumqla
[17:22:57] Стани: :D
[17:23:13] DarkSoul: какво смешно има :D
[17:23:32] Стани: забавно е колко е тъп
[17:23:58] Стани: пхаха онова дето тримата са се застреляли едновременно
[17:23:59] Стани: беше
[17:24:02] Стани: епично тъпо
[17:24:03 | (17:24:05 — редактирано)] Стани: (rofl)
[17:24:07] DarkSoul: ахах :D наистина е тъп, напомня 10 годишно дете което се бъхти да играе стратегия ама не му се отдава
[17:24:42] DarkSoul: той сам моля ти се казва че беато ги е убила ама после някой друг бил
[17:24:49] Стани: xDDDDDD
[17:25:15] DarkSoul: т'ва е да си тъп, убиеца да е пред очите ти ама се опитваш да изровиш някой друг за да не се види колко си тъп
[17:26:03] Стани: epa ne znam
MOJE i da e prav
prosto nachina po koito si protivorechi go pravi typ kato galosh :D
[17:26:25] Стани: все пак, не винаги е каквото изглежда, може да има нещо завоалирано
[17:26:32] Стани: ноооо все пак...
[17:26:35] Стани: както каза Ицо
[17:27:05] Стани: - Еби го, че съм в паралелна вселена и гледам няколко пъти подред как умират роднините ми, тва не е магия!"
[17:27:06] Стани: :D
[17:27:20] Стани: или онова с фотошопа (rofl)
[17:27:38] DarkSoul: значи какви ли не абсурдни теорий изръси само и само за да отрече че беато ги е убила и тя жената накрая умира от болка той й вика "айде сега страдай, както страдаха и тези дето уби"
[17:27:42] DarkSoul: къде е логикатааа
[17:28:05] DarkSoul: да бе то беато е напред с технологията, тя фотошоп ползва
[17:28:36] Стани: hahhahhahahahaha
[17:28:38] Стани: (rofl)
[17:28:58] Стани: ма моля ти се
[17:29:01] Стани: тя не ползва метли
[17:29:10] Стани: качва се на харли дейвидсъна и отпрашва
[17:29:11] Стани: :D
[17:29:22] DarkSoul: абе не бе това е пръчка на невидим стълб
[17:29:35] Стани: hahaha
[17:29:39] DarkSoul: има пружини на краката си
[17:29:49] Стани: (rofl)
[17:29:54] Стани: scepvash me
[17:30:10] Лора: ..
[17:30:16] Стани: nakraq sh napraq video xD
[17:30:20] Стани: s vsichkite vi ludi idei
[17:30:22] Стани: :D
[17:30:26] DarkSoul: направи :D
[17:31:26] DarkSoul: беато като е на толко години как изглежда млада още
[17:31:32] DarkSoul: ползва крем за бръчки!
[17:31:43] Стани: найн! Тва е
[17:31:50] Стани: пластична операция
[17:31:51] Стани: :D
[17:31:56] DarkSoul: башш :D
[17:32:09] Лора: kakvi gi govorite, be
[17:32:19] DarkSoul: ама мани че ревна за нея като тръгна да се жертва
[17:32:20] Стани: храним Батлър Идиота
[17:32:28] DarkSoul: па накрая я уби като нищо
[17:32:29] Лора: lazerna epilaciq
[17:32:35] Стани: (rofl)
[17:32:41] Стани: пахахахаха
[17:33:29] Стани: или пък
[17:33:36] Стани: като се би с оная бялата вещица
[17:33:40] Стани: и изскачаха сгради
[17:33:41] Лора: abe, nqkoi da e vijdal Anita?
[17:33:48] Стани: - Тва е мониторинг!
[17:33:50] Стани: :D
[17:33:58] Стани: днес сутринта беше онлайн
[17:33:59] DarkSoul: магий не съществуват! ма глей сега какви са тия надписи в синьо дет ме обикалят
[17:34:03] Лора: mh
[17:34:05] Стани: (rofl)
[17:34:12] Лора: :D
[17:34:15] Лора: Anno
[17:34:16] Лора: ma
[17:34:17] Стани: scepvam seee
[17:34:17] Стани: :D
[17:34:18] Лора: da ne si piqna
[17:34:22] Стани: jeno
[17:34:25] Стани: naistina e taka
[17:34:27] Стани: v animeto
[17:34:27] Стани: :D
[17:34:29] DarkSoul: храня лайното :D
[17:34:30] Лора: omg
[17:34:32] DarkSoul: забавно ми е
[17:34:33] Стани: toz e super prost :D
[17:34:47] Лора: az reshih che na Anna ot sega i se privijdat razni neshta
[17:34:47] Лора: :D
[17:34:54] Стани: tc :D
[17:34:56] DarkSoul: :D
[17:35:01] Стани: оу, оу!
[17:35:26 | (17:35:33 — редактирано)] Стани: - Магии не съществуват... Да... Ще го докажа веднага след като пронижа още няколко пъти с моите летящи прътове Беато.
[17:35:35] DarkSoul: е добре, джесика нали умря? т'ва зомби ли е пред мене?
[17:35:48] Стани: :D
[17:35:50] Стани: давай, давай
[17:35:53] Стани: трупай бисери
[17:35:54] Стани: D:
[17:35:56] Стани: :D
[17:36:02] Лора: scepihte se da
[17:36:06] Лора: go
[17:36:09] Лора: hranite tfa anime
[17:36:23] Стани: анимето си е добро
Щеше да е супер ако го нямаше тоя
[17:36:35] Стани: примерно Беато срещу Енджи щеше да е върха
[17:36:59] Лора: kakvo be?? choveka si izbiva kompleksite, pa vie go hranite
[17:37:00] Лора: ebasi
[17:37:05] Стани: :D
[17:37:09] Лора: veshtici
[17:37:10] Лора: :D
[17:37:16] Стани: Вещици не съществуват!
[17:37:18] Стани: D:
[17:37:30] DarkSoul: какви са тия женски дет се превърщат в колове? а не бе това са феите на зъбките
[17:37:34] Лора: I AM A WITCH
[17:37:35] Стани: Нищо, че пред мен хората изчезват в облак от пеперуди
[17:37:38 | (17:37:45 — редактирано)] Лора: :D:D:D:D
[17:38:05] Лора: ahahaa,. scepva te me
[17:38:11] Стани: :D
[17:38:25] Стани: Този е уникално фейлаж герой
[17:38:35] DarkSoul: ужас просто :D
[17:38:45] Стани: Дори Макото от Скуул Дейс става за нещо
[17:38:49] Стани: в сравнение с него
[17:38:50] Стани: :D
[17:39:00] Лора: ebati qkoto
[17:39:02] Лора: znachi
[17:39:04] Лора: ako gledam
[17:39:06] Лора: animeto
[17:39:08] Лора: toz sh mi e
[17:39:12] Лора: lubimiq geroi
[17:39:13] Лора: :D
[17:39:25] Стани: силно се съмнявам :D
[17:39:35] Лора: don't doubt me
[17:39:38] Лора: =_=
[17:39:50] DarkSoul: тоя е мн тъп бе :D беатоо моля ти се не отивай да мреш! *накрая на анимето* мри крантоо!
[17:39:58] Стани: :D
[17:40:08] Стани: попрравка
[17:40:08] Лора: uaaa
[17:40:12] Лора: na kranti
[17:40:15] Лора: li se psuvbat b
[17:40:16] Лора: e
[17:40:20 | (17:40:29 — редактирано)] Стани: Кранто, която уби всички, но аз в момента се опитвам да докажа, че човек ги е убил
[17:40:23] DarkSoul: не аз го измислих
[17:40:25] DarkSoul: :D
[17:40:32] Лора: por
[17:40:34] DarkSoul: (rofl)
[17:40:56] Лора: okei
[17:40:58] Лора: sprete se
[17:41:01] Лора: obyrkah se
[17:41:01] Лора: :D
[17:41:06] Лора: i bez tova sym typa
[17:41:08] Лора: :D
[17:41:28 | (17:41:31 — редактирано)] DarkSoul: от кога метеорите приличат на стрели?! :D *от нищото летят стрели и разпльокват главите на героите*
[17:42:02] Стани: Това е
[17:42:10] Стани: сигурно
[17:42:17] Стани: горе има хора, които дърпат конците
[17:42:20] Стани: като кукловоди
[17:42:32] Стани: и насочват стрелите
[17:42:43 | (17:42:51 — редактирано)] DarkSoul: абе аз съм най умния тука, какво ше ме ебава тая беато :D
[17:43:19 | (17:43:24 — редактирано)] DarkSoul: ш'си зема и аз пружини пък
[17:43:29 | (17:44:29 — редактирано)] Стани: Толкова съм умен, че след като сестра ми ми каза "оний-чан", носи панделката, която й подарих и много прилича на сестра ми в пораснал моуд, я попитах "Коя си ти"
[17:45:11] DarkSoul: абе аз съм втория айнщайн :D
[17:45:20] Стани: :D
[17:45:56] Стани: хубави бисери се изляха
[17:45:58] Стани: :D
[17:46:25] DarkSoul: aye :D
[17:47:33] Стани: не, просто онова дето тримата се застреляли едновременно
[17:47:36] Стани: просто ме уби от смях
[17:47:54] DarkSoul: аз не разбрах за какво им е да се стрелят просто :D
[17:48:04] Стани: епа колкото да измисли нещо :D
[17:48:20] DarkSoul: да де :D
[17:48:27] DarkSoul: нали е най-великия мозък на земята
[17:48:41] Стани: aa
Та така, хипер абсурдно. Яд ме е, че аниме с такъв потенциал бива съсипано заради един пълен малоумник. Голяма грешка да оставят анимето с отворен край. Още повече, че беше пълен фейл. Как може нелепите теорий да Батлър така да пречупят Беато? Тя беше една от малкото свястни герои и трябваше в последния момент да я победи като нищо. >.>
8/10
Герои: Може да се каже, че повечето пичове бяха така наречените "злодеи". Т.е Бернкастел, Ламбдаделта /много подло от тяхна страна така да се съюзят срещу Беато :D/ Мариа, Беато... Сестрите с имената на греховете. Енджи и Канон също ми направиха впечатление. (: The other family members were boring. Some hate: БАТЛЪР, Ева-Беатриче, Роза. За разлика от Стани аз се забавлявах със Сиестите най-вече заради гласовете им. Бяха нелепи... но забавни. :D Беато си беше номер едно за мен. Смеха й е сцепващ. Снощи правих неуспешни опити да го имитирам. После е последователката Мариа, а относно нея помня какво бях казала веднъж. Авторът на статията за анимето в Анимания беше писал, че тя е дразнеща. Не е така. Момичето е задълбочен характер и най-лесно е да кажеш, че е досадна, защото не я разбираш. Тя не е досадна - уникална е.
8/10
Арт: Хубав беше арта. Анимацията беше плавна, а кървищата си бяха брутални. Тъпата цензура дразнеше само, да. Очите им бяха страхотни.
10/10
ОСТ: Опенинга и ендинга са жестоки. Напомняха... оперно пеене? Фрашкано с хубави сеюта:
- Kobayashi Yuu
Нещо, не знам. Свикнала съм това сею да озвучава енергични герои. Дърво като Канон, не й върви.
- Kugimiya Rie
Ъген. Шанон не е типа герой, който да бъде озвучаван от Рие-сама. Просто не е от нейната класа.
- Horie Yui
- Inoue Marina <33
- Koshimizu Ami /Kallen, Horo/
- Suzumura Kenichi /Sougo/
Тука трябва да спомена. След като той е сеюто на Джордж/Соуго, а Рие-сама на Шанон/Кагура feels like SougoXKagura. :D Ah, don't mind me.
- Sugita Tomokazu
Full! :D
10/10
Обща оценка 8/10
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите