Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD

+8
Ricchan ^^
Shinshoku
~|~Crazy_kid~|~
Megaphy
CriminaL Baby.
Cocaine`
Plug in,Baby~
Rena-Zlat
12 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 Empty Re: Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD

Писане  Rena-Zlat Пет 19 Юни 2009, 15:19

Perverted`Bishop написа:При това положение-Браво!
Не си падам много по тоя тип 3-Д,но определено са добри...
По-скоро ми прилича на 3-Д от игрите,но да...първото с дисковете е яко *въпреки че има трябваше време да го усмиля* и последното..нз с какво ги правиш,но....
ако можеш да правиш човешки фигури пробвай и такова =)

аз ако бързо се учех за човешки фигури до ся цял филм да съм направила
icon_lol
почнах да се занимавам с 3д заради един мой и на една приятелка проект: Just choice
вече сме усмислили всичко само остава да направя фигури на героите
иначе туй подобие на офис го направих за доста време че докато наместя обектите и т.н.
аз имам свалени 3д тела само за тестове и може би утре ще почна по-сериозно да работя drop
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Върнете се в началото Go down

Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 Empty Re: Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD

Писане  Rena-Zlat Съб 12 Сеп 2009, 10:30

най-накрая! най-накрая! най-накрая! *нова версия на алелуя Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 869273 *
Най-накрая успях да кача някои дразканици!

такам, тез трябваше да ги кача още когат' се регнах във форума само че не успях да ги намеря >< това са част от всичките дразканици, защото другата част е на вунището заради майка ми Т_Т

окото на теа xD
ями
ями и теа
юги

тез са по-нови:
фуко xD
постер на кланад блиц е*авка ;о xD

иииии

кона-чан (според мен това е една от най-добрите ми рисунки) (прекалено много ме радва тоз момент от опенинг :D)
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Cocaine` Нед 13 Сеп 2009, 11:19

Абе,.. надявам се да не те обидя, но не ми харесват. Единствено тази на Кона ми харесва, но линиите ти са доста кривички (т'ва се отнася за всички рисунки), и светлосенките нещо не ми харесват...
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Rena-Zlat Пон 14 Сеп 2009, 06:07

Forsaken- написа:Абе,.. надявам се да не те обидя, но не ми харесват. Единствено тази на Кона ми харесва, но линиите ти са доста кривички (т'ва се отнася за всички рисунки), и светлосенките нещо не ми харесват...

ще го приема като съвет или нещо подобно Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 869273
тази на коната ми е първата със светлосенки на лист, така че очаквах някой да ми го каже. и на мен много не ми харесват. линиите- да, малко са криви ама аз попринцип много не наблягам на тва, ама някой път ще пробвам Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 314600

тез на ю-ги-о са ми още от трети клас и си знаех че няма да са високо оценени Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 24288 просто и намерих от някъде и реших да ги кача ^^
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Rena-Zlat Нед 08 Ное 2009, 19:31

такааам, сега ще постна само някои от снимките които съм направила на различни дати и утре ще кача и другите^^
тааа, снимките са от скоро (2-4 седмици, най-много месец). има две от морето(те май не са качени в тоз пост) и много цветя от екскурзии,паркът до нас, и градината на хотела близо до блока ми

тааа почвам (всяка снимка ще е с определена цифра защото просто не ми се пише повече Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 869273 ) :

1
2
3
4
5
6
7 (най-накрая нещо интересно xD)
8
9
10 (най-най-любимата ми снимка <333 става за desktop)
11
12
13
14
15
16
17
18
19 (обожавам тез цветове =3 )
20
21 (тази е от морето)
22 (от Златоград)
23 (от морето х3, K-ON!)
24(от язовира)
25(и таз е от язовира)
26 (тази също =D )
27 (и таз пеперуда е от там =D)
28(и тази xD )

мисля, че това са всички качени за ся^^'
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  LiДо4o_O Пон 09 Ное 2009, 11:47

Ами, айде първата критика от мен..
Снимките, като идея, не са лоши, ноо.. Не може да снимаш предмети от толкова близо с камера с толкова маки пиксели..
Искам да кажа.. има си фотоапарати чийто обектив се пригажда за обекти с толкова близък спектър и се фокусират много по-добре върху цветето.. Иии, след като снимаш, може да дооправяш снимките на Фотошоп, като например да вкараш малко повече цвят, да блърнеш задния план, така че да акцентираш върху цветето.. Да избистриш малко картината и да махнеш например съчките от тревата..
Това е като съвет.

И само една забележка за пеперудата - снимала си кафява пеперуда на кафяво-сивкави камънаци и тя се губи някъде в тях..
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Писане  Rena-Zlat Пон 09 Ное 2009, 15:27

мерси за съветите, а за пеперудата съм съгласна с теб. още като направих снимката фона ме издразни и пеперудата не изпъкваше >_< пеперудата пеше кацнала на зелена трева, само че като снимах майка ми ме бутна, пеперудата излетя и снимката се размаза тотално и я изтрих т.т
от месеци омолявам баща ми да ми купи хубав фотоапарат, ама заради тая финансова криза не можем да си позволим това^^' дано за коледа да получа желания olympus e-510 Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 921578

п.п: ще кача другите снимки утре или други ден Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 51252
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Little.Vampire Пон 09 Ное 2009, 16:24

Амии, мога да кажа, че много ми харесват снимките, падам си по фотографство! Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 29574
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Koufuku ;3 Пон 09 Ное 2009, 17:49

Всички снимки много ми харесват. Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 29574 Особено тези, с ефекта, който замазва фона. Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 749574
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  HellGirl Вто 10 Ное 2009, 10:05

Фотогравството наистина ти се отдава. Имаш усет за хубави, даже красиви снимки. Наистина много ми харесват!
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Rena-Zlat Пет 13 Ное 2009, 07:13

мерси на всички и се радвам че ви харесват^^ Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 883672
обожавам снимки с фокусирани обекти
Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 341727
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Rena-Zlat Пон 19 Юли 2010, 12:23

колко ми е затънала темата icon_lol

ето няколко дразканици, които направих (с много търкане естествено icon_lol )

таз не ми се получи много добре. ужасна е като я гледам >.<
мио^^ нещо ръката я обърках и като цяло не се получи много добре >.< спеше ми се xD
Мока нарисувана в час xD от гледане на телефона xD то само окото съм надразкала де =D
с Юи и Ри-чан много се гордея =D
Ри-чан^^ много е сладка >w< но нещо малко светлосенките на "ръката" е прецакана =D все пак се гордея xD
Юи^^ тя дава началото на "арт" тетрадката ми =D много ме радва^^
п.п.: в следващия пост най-вероятно ще кача малко снимки, че много са се натрупали =D

темата е западнала xD както и да е. вчера бях на връх Иванци и там направих "няколко" снимки icon_lol и изхабих батериите на 2 фотоапарата icon_lol
таа ето ги снимките(малъки са защото са от друг фотоапарат и той е с други настройки :getr: ) :
пеперудите ми позираха xD
http://prikachi.com/images/675/2294675S.jpg
http://prikachi.com/images/677/2294677r.jpg
http://prikachi.com/images/678/2294678T.jpg
калинка ^w^
много е красива шарката на тая пеперуда *о*
http://prikachi.com/images/681/2294681Z.jpg

с фотошоп съм увеличила контраста на повечето и на някои съм добавила vintage effect

да не забравя още една снимка с мнооооого фотошоп на my sneakers icon_lol

just sneakers^^

Радинчо: Едит! Без двойни постове.
ок =]
ъм, нов едит =D
: напоследък започнах да гледам уроци за фотошоп и направих 2 wallpaper-a, от които единия е сполучлив (според мен)

сполучливия xD

несполучливия xD на този май експериментирах Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 3015

и ето един профил:

Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 2340882S
+
Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 2340883G
бая си играех със Clone Stamp Tool-a, ама мисля, че горе-долу е добре (като за мен xDD)

добре,че се сетих:
ъм - Мио от новия ендинг. за пореден път установявам, че не мога да рисувам хубаво когато съм в настроение Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 869273

и Юи съм нарисувала от 15-ти епизод с Rice Cake-а Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 869273 но не съм я снимала още Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD - Page 2 570457
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Shinshoku Пон 19 Юли 2010, 22:47

Good girl for editing u`r post :3 *pats on head*
I R too lazy to check all links so....
За уолпейпърите, определено са сполучливи ;о Харесва ми втория заради цветовете ;3 *фен на варенкоту*
Рисунката....me dun like it :3
Профила не ми харесва ;о Простата причина е че самия пик не ми харесва и качеството някъде по пътя се е изтъркало ;о поработи в/у това
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Rena-Zlat Вто 20 Юли 2010, 13:48

чак като каза видях, че качеството е лошо о.о мисля, че файлът в компютъра е с по-добро, но не съм сигурна

иначе ето още една случайно направена фотография =D и малко фотошоп =D

вчера ми беше картинка на деня =D
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите