Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD
+8
Ricchan ^^
Shinshoku
~|~Crazy_kid~|~
Megaphy
CriminaL Baby.
Cocaine`
Plug in,Baby~
Rena-Zlat
12 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD
буахаха :40:
днес ми беше щастлив ден и реших да надраЗкам Кьо
ъъъ кличето някъде максимум ми отне 2 или 3 часа даже май един беше
ето и оригинал ;)
https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/30cn5sp.jpg
днес ми беше щастлив ден и реших да надраЗкам Кьо
ъъъ кличето някъде максимум ми отне 2 или 3 часа даже май един беше
ето и оригинал ;)
https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/30cn5sp.jpg
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Re: Правя глупости с фотошопа, драЗкам и заснемам xD
Последната промяна е направена от Rena-Zlat на Вто 16 Юни 2009, 09:57; мнението е било променяно общо 1 път
Rena-Zlat- Терорист
-
Да ти кажа,тези са много по-добри от предните и все пак нещо на места светлосенките куцат (Лицето на Юи,по-светлите оттенъци в косата на лилавокоската[забравих й името ]и ей такива дреболии) И понеже и ти го каза... Защо имаш две теми??
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
Кат не искаш да те критикуват, закво пускаш?!
Да призная, по-добри са, но пак не ми харесват много, незнам защо... Устата на Кьо е толкова вдигната, че... Светлосенките съкс... някои де... Очите ми изглеждат изкуствени..
А за Юи, само косата ми харесва... Лицето ми е криво пък за светлосенките.... И очите не ми харесват
Да призная, по-добри са, но пак не ми харесват много, незнам защо... Устата на Кьо е толкова вдигната, че... Светлосенките съкс... някои де... Очите ми изглеждат изкуствени..
А за Юи, само косата ми харесва... Лицето ми е криво пък за светлосенките.... И очите не ми харесват
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
първата помолих да бъде изтрита^^banpaia_hime написа:Да ти кажа,тези са много по-добри от предните и все пак нещо на места светлосенките куцат (Лицето на Юи,по-светлите оттенъци в косата на лилавокоската[забравих й името ]и ей такива дреболии) И понеже и ти го каза... Защо имаш две теми??
Rena-Zlat- Терорист
-
Well, аз още по скайп казах какво мисля за Кьо - добра е, но и липсват вежди. Съжалявам, но Юи въобще не ми харесва.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Слушай ся.. т.е чети де.За светлосенките не ползвай бръш че стават криви на поразия и на нищо не приличат.Ползвай Polygonal Lasso Tool по добре става знам от опит.И като пускаш такива големи неща давай линкове, че не само че разширяват страницата и е гадно ами и не могат да се видят хубаво.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
- На мен ми харесват ^^ Вярно не са перфе , но стават
Dark.Soul написа:Слушай ся.. т.е чети де.За светлосенките не ползвай бръш че стават криви на поразия и на нищо не приличат.Ползвай Polygonal Lasso Tool по добре става знам от опит.И като пускаш такива големи неща давай линкове, че не само че разширяват страницата и е гадно ами и не могат да се видят хубаво.
ок ще послушам...ъъъ.. прочета съветите
сега се колебая между Ритсу, Мио и Азуса
Rena-Zlat- Терорист
-
Юи не ми харесва изобщо, но пък горното синьо-косото или там както е *не съм гледала анимето и няма да го гледам* повече ми харесва...но светлосенките са....много груби....послучай съвета на Ани.
И още нещо,от тук на татък пускай с линкове ако ще показваш такива огромни неща. Ся ти едитнах мненията така че....
И още нещо,от тук на татък пускай с линкове ако ще показваш такива огромни неща. Ся ти едитнах мненията така че....
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Perverted`Bishop написа:Юи не ми харесва изобщо, но пък горното синьо-косото или там както е *не съм гледала анимето и няма да го гледам* повече ми харесва...но светлосенките са....много груби....послучай съвета на Ани.
аз тез светлосенки бая ги обърках
кат' ми дойде музата да надраЗкам някой ще пробвам с Polygonal Lasso Tool за тез светлосенки че бая я оплесках с четките
май че ще надразкам ритсу утре
Rena-Zlat- Терорист
-
Според мен Юи е дооооста по-добре от Кьо... Кьо беше супер преди да я вкараш във Фото=опа - там лично забелязох как на поразия си минава със сенките, веднъж дори не поправи. А трябваше, някои сенки станаха безформени хипер много! Светлосенките в косата има ли смисъл да ги коментирам, та ти дръпна веднъж все едно като с четка и стана мазало... А очите... ми... не са зле, но липсва бялото в тях. Сеш' се? Имаме едно бяло около зениците... ти го нямаш или по-скоро - почва от нищото, а в подножиието на окото всичко е зеница, супер нереално.
Юи само видях картинката, нямам време за клипа, но мисля, че се е получила по-добре, макар и очите малко да са ми странни и там ушите малко ;д
И като за последно... Прерисуването е кофти, пробвай автоорско
Юи само видях картинката, нямам време за клипа, но мисля, че се е получила по-добре, макар и очите малко да са ми странни и там ушите малко ;д
И като за последно... Прерисуването е кофти, пробвай автоорско
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
аз за тва бялото се сетих след като заснех клипа и го надразках набързо
Rena-Zlat- Терорист
-
а, сега видях, ама не се е получило Кьо мяза на баница
Сега изгледах клипчето на Юи и да, определено се е получила много добре... Мисля, че това, че даден герой не ви харесва не значи, че трябва да флеймите неговата рисунка. Както виждате като фенгърл номер 1 на Кьо, съвсем искрено си казвам, че картинката е боклук и съм обективна.
А за Юи - може би бих променила сааамо миглите /след като изгледах клипа/. Някви мн са дебели
Сега изгледах клипчето на Юи и да, определено се е получила много добре... Мисля, че това, че даден герой не ви харесва не значи, че трябва да флеймите неговата рисунка. Както виждате като фенгърл номер 1 на Кьо, съвсем искрено си казвам, че картинката е боклук и съм обективна.
А за Юи - може би бих променила сааамо миглите /след като изгледах клипа/. Някви мн са дебели
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Наистина Кьо бая си я офъкала със светло сенките, но пък според мен Юи се е получила добре. Може ли скоро да нарисуваш и Мио, мн се кефя на тея клипчета, защото аз съм кръгла нула въс фенарт-а
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
тоята първа дразканица оцветена с фотошопа беше Тоширо(soo kawaii :yyut: ) и не стана много добре ама реших да опитвам понякога да правя такива неща
и на мен честно казано кьо не ми харесва много ама все някога ще напрая "дъ пърфект" дразканица
доколкото до Мио айде ще я дразна малко ама кога ли ще ме отмързи незнам
и на мен честно казано кьо не ми харесва много ама все някога ще напрая "дъ пърфект" дразканица
доколкото до Мио айде ще я дразна малко ама кога ли ще ме отмързи незнам
Rena-Zlat- Терорист
-
Последната промяна е направена от Rena-Zlat на Нед 17 Юни 2012, 11:15; мнението е било променяно общо 2 пъти
Rena-Zlat- Терорист
-
Кфо е тва? Аз от де да знам ти кфо си прайла по него...
А за Тоширо-то - no comment, хипер криви са му линийте....
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Последната промяна е направена от Rena-Zlat на Нед 17 Юни 2012, 11:15; мнението е било променяно общо 2 пъти
Rena-Zlat- Терорист
-
Ама ти не прочете ли какво ти каза момичето. О.о Пиши какво си правила по тия картинки, че за мен това последното не е твое произведение и пак пускаш картинките големи, хората не са длъжни да ти следят всяко мнение.Misaki-chwan~ написа:Кфо е тва? Аз от де да знам ти кфо си прайла по него...
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
окс оправих картинките;) тааа ето още едно ново 3д
подобие на офис
исках да бъде като офис ама ме домързя да го правя напълно така че добавих закуска а тва радио го сложих да запълни празното пространство на бюрото пък тва пиано ми изтрови нервите. то докато ги опрая тия клавиши че като го добавих кат го преместих те не се преместиха и трябваше да ги влача до мияното едно по едно >< таз купа ми изглежда естествено за това я сложих а и ме радва ;) незнам ама стола май много много не се личи >< то аз ги правя набързо набързо само за дисковете исполвах няколко шаблона
подобие на офис
исках да бъде като офис ама ме домързя да го правя напълно така че добавих закуска а тва радио го сложих да запълни празното пространство на бюрото пък тва пиано ми изтрови нервите. то докато ги опрая тия клавиши че като го добавих кат го преместих те не се преместиха и трябваше да ги влача до мияното едно по едно >< таз купа ми изглежда естествено за това я сложих а и ме радва ;) незнам ама стола май много много не се личи >< то аз ги правя набързо набързо само за дисковете исполвах няколко шаблона
Rena-Zlat- Терорист
-
Мхм, офис със пиано, oh yeahz. И със ядене и със 100 такива...
Ноо или аз съм тъпа, но ОТНОВО не разбирам ти кво си прайла, най-добре е да даваш картинката, от която започваш да работиш...
И тва... "драЗкам" ме дразни, seriously..
Ноо или аз съм тъпа, но ОТНОВО не разбирам ти кво си прайла, най-добре е да даваш картинката, от която започваш да работиш...
И тва... "драЗкам" ме дразни, seriously..
-
ъъъъ....това с Тоширо и преди си го пускала и преди съм казвала че не става...
Що се отнася до другите....добри са но съм объркана....какво е правено по него? ти ли си ги правила или си ги обработвала/....
Що се отнася до другите....добри са но съм объркана....какво е правено по него? ти ли си ги правила или си ги обработвала/....
Shinshoku- Ретард
-
Perverted`Bishop написа:ъъъъ....това с Тоширо и преди си го пускала и преди съм казвала че не става...
ами тия 3д-то съм ги правила аз само тва с дисковете едно момче мие помогна за самото създаване на обектите
Rena-Zlat- Терорист
-
При това положение-Браво!
Не си падам много по тоя тип 3-Д,но определено са добри...
По-скоро ми прилича на 3-Д от игрите,но да...първото с дисковете е яко *въпреки че има трябваше време да го усмиля* и последното..нз с какво ги правиш,но....
ако можеш да правиш човешки фигури пробвай и такова =)
Не си падам много по тоя тип 3-Д,но определено са добри...
По-скоро ми прилича на 3-Д от игрите,но да...първото с дисковете е яко *въпреки че има трябваше време да го усмиля* и последното..нз с какво ги правиш,но....
ако можеш да правиш човешки фигури пробвай и такова =)
Shinshoku- Ретард
-
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите