Какво има на бюрото ви в момента?
+64
helldoll
- Chii ;3
_the_lost_whisper_
kote_to95
mirelinka
PhanTom RiDeR
~Devil May Cry~
Kótaro Fúuma
unreal girl
Chocolate_Cookie
rock_pure3
Chaos
nevitu
sasusaku_4ever
Cloud
Comma.
~darknezz~
Sinner
i_can_fly_a_plane
NiKa-chan
angel_hope
xYoshix
xXEndzeitXx
pUnK gIrL [Love]
Invisible
nendi_chan
Sea_girl
FreakSetToKill
nipper
Angel of the dead
Katinkka
Nessie
Mad.Soul
- N a g i s a -
Vampire_Queen
* Le jour de ma mort *
skindrawer
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
LiДо4o_O
Boddah.
The Black Rose
Amane-chan
Cocaine`
Vampire_Love
Apathy
Rena-Zlat
neli4ka
Little.Vampire
~|~Crazy_kid~|~
General_Grievous
CriminaL Baby.
Shinshoku
HellGirl
Blackie.
Kreator
Megaphy
Façade
Elune Be Praised*
Ricchan ^^
Plug in,Baby~
Shivers
Enery
Koufuku ;3
68 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 4 от 8
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Какво има на бюрото ви в момента?
Химикал, декоративна свещ, тонколони,гума, лиистчета, кърпички за нос, слушалки, мишка, клавиатура, изсъхнала детелинка.
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Порцеланова чаша, кисело мляко, чаша на Кока-Кола, ръчен часовник, гривна, ластик, слушалки за mp4-ката ми и едни за телефона ми. 2 химикала, 2 телефона, карти от Аниманиа, тефтерче, лист с приграмата ми. Камера, мишла, 2 тонколони, монитор, принтер, върху него рисунките ми и една здравна книжка ^^
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Moнитор, клавиатура, мишка, колони
тетрадка по литература, тетрадка по испански
и една за граматика, тетрадка с .. разкази
кутията ми `Stupid lamb`,чашка с химикалки
дистанционо за телевизор и това е ..
тетрадка по литература, тетрадка по испански
и една за граматика, тетрадка с .. разкази
кутията ми `Stupid lamb`,чашка с химикалки
дистанционо за телевизор и това е ..
Клавиатура, монитор, мишка, шише с Coca Cola Light, учебника и тетрадката по английски, учебника по математика, тетрадката по български, чаша и два химикала.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Два химикала, калкулатор, купичка ядки, гума, листчета, носни кърпички, салата от зеле и моркови, ... монитор, камера, тонколони, слушалки... учебник по немски...
-
Монитор; учебник, учебна тетрадка и тетрадка за работа в клас по английски; несесер; химикал; опаковка от чаени бисквити; списание и разхвърляни навсякъде изрезки от него; мишка; подложка на мишката; калкулатор; кастрон; клавиатура; чаша; едно шише Кока Кола Лайт; втората книга на "Ерагон".
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
монитор, тонколони, кабели от слушалките, детски микрофон на сестра ми хД, химикали, тетрадка, лист, мишка, опаковка от зрънчо, несесер, чиния, чаша, гребен, диадема, учебници на сестра ми, Блутуут, флашка, телефона ми, кърпичка, бои праза пластмасова чаша, парфюм, ъъъ...спрей за лесно разресване хДД /отново на сестра ми хД/, програмата ми, ключовете ми, нещо като кутийка с ангел иии..да, тва е ХДД
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
компа, монитора и всичките му джунджурийки, топка за голф, 2 телефона, някфи кутии, 2 тефтера, книга, слушалки, кабели, химикали, модем, контакт, още кутии, единия ми крак, салфетка, шишенце течен аналгин, моливник и календар ..
* Le jour de ma mort *- Терорист
-
Брой мнения : 621
Дата на регистрация : 09.06.2009
Тефтерче, четири химикала, чаша с оранжада, слушалки, тонлокони, кътията на компютъра, качена защото се развали и го оправяхме, торба, принтер, монитор, листче, касетофон+радио, лампа, празна опаковка от фафла, термометър, салфетки "Семана" с аромат на лимон, клавиатура, мишка... И това е.
Sea_girl-
Job/hobbies : Анимета, манги, музика..
Humor : Къф хумор?
Брой мнения : 113
Дата на регистрация : 09.01.2009
Лаптопа + мишката, 6 щипки за пране, кутиика от очила, капачка на стара оптична мишка, лепенки от 1 яйце "Киндер" , онуй жълтичкото от същото яйце, зарядното за тела, стария счупен скрийн на тела, кърпички за монитор, играчката Wall-e на братчето, контейнерче от последната счупена острилка, нещо като лупа, дистанционното за радиото, поставка за тиксо, магнитче с усмихнато личице лепнато на стара батерия, куийка от B.U. пълна с моливи, химикали и т.н., капки за нос, пергел, несесер с моливи и поствка за телефон, наикана с какво ли не.
nendi_chan- Терорист
-
Location : I'm assassin... It's natural not to tell you where I am
Job/hobbies : ...
Humor : JUST STOP THE FUCK BOTHERING ME, YOU JERK *picks up the gun and shoots the poor man* That's better^^ *then continues watching Lucky star*
Брой мнения : 203
Дата на регистрация : 08.05.2009
Торбичка с лекарства, солница, памук, изкривени банели от сутиен, запалка с малко газ, запалка с много газ, празна запалка, празна кутия от цигари, кутия от цигари с 1 цигара вътре, небачкащ химикал, четка за коса, телефон, чаша от кафе, опаковка от мляко 1л, друга чаша, капачка от химикал, празна торбичка, кетчуп, чиния, торбичка с две ганг... оп, медицински маски, две тонколони, монитор, клавиатура, мишка, буфер.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
монитор, мишка, камера, тонколони, сламка, телефона ми, фиба, гланц и Bluetooth ..
-
Moнитор, клавиатура, мишка,чаша, лекарства, учебник по литература, телефон, ключове, гланц, химикалка. пари, желирани бонбони...
Invisible-
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 02.11.2009
буркан кафе, папка, минерална вода , лаптоп, мишка, цялата ми козметика,книга, значки, молив, скицник и дистанционното за уредбата :)
pUnK gIrL [Love]-
Брой мнения : 70
Дата на регистрация : 08.09.2008
монитор, тонколони, мишка, кутийска с моливи и флумастри, малко пластмасово шише, друго малко от мин. вода, кърпичка, блокове, телефона ми, празна кутия от Милкинис , химикал, малко парфюмче, диадема, кутийки от 2 малки парфюмчета, книжка, несесер, капачки от шишета, ключовете ми, чантичката ми
Koufuku ;3- Зарибен
-
Охо.....
колони,монитор,уеб камера,слушалки за телефон(неработещи),счупена линия,същите два моливника пак с глупостите,пак кутията с формата на сърце,неква друга кутия с разни боклуци,пластмалсово яйце пълно с жълти 'стишки,80 'стишки,две тестета карти Yu-Gi-Oh!,textliner на Faber-Castell,фингър на no rules,пак гривната с пръстенчета,лепенки на DGK за фингърче,още 20 'стишки,две пърца за китара, едното на stagg - другото на grove allman,Bluetooth,пирамида сувенир от Египед,молив,друг молив,две кутий от фингърчета,празна кутия тик-так,още едно перце на grove allman,а...ошще една кутия от фингърче,химикалки,тънкописи,празен коректор,празна кутия ягодови Ментос,лепкащи се лишчета,дъвки Airwaves black mint,дъвки airwaves fresh mint,ягодово мляко,капка от ягодовото мляко,опаковка от сламката на млякото,флашка,още Yu-Gi-Oh! карти,две бонбони лукчета,калкулатор,кутия от Deva пълна с жалти 'стишки,визитката на госпожата ми по Информатика,още Yu-gi-Oh! карти,кутия лагери Speed Metal,зелена химикалка,тефтерче,капачка от химикалка,гривна на Ac/Dc,друга гривна,лишче с футполистите от Барселона и т'ва е.
колони,монитор,уеб камера,слушалки за телефон(неработещи),счупена линия,същите два моливника пак с глупостите,пак кутията с формата на сърце,неква друга кутия с разни боклуци,пластмалсово яйце пълно с жълти 'стишки,80 'стишки,две тестета карти Yu-Gi-Oh!,textliner на Faber-Castell,фингър на no rules,пак гривната с пръстенчета,лепенки на DGK за фингърче,още 20 'стишки,две пърца за китара, едното на stagg - другото на grove allman,Bluetooth,пирамида сувенир от Египед,молив,друг молив,две кутий от фингърчета,празна кутия тик-так,още едно перце на grove allman,а...ошще една кутия от фингърче,химикалки,тънкописи,празен коректор,празна кутия ягодови Ментос,лепкащи се лишчета,дъвки Airwaves black mint,дъвки airwaves fresh mint,ягодово мляко,капка от ягодовото мляко,опаковка от сламката на млякото,флашка,още Yu-Gi-Oh! карти,две бонбони лукчета,калкулатор,кутия от Deva пълна с жалти 'стишки,визитката на госпожата ми по Информатика,още Yu-gi-Oh! карти,кутия лагери Speed Metal,зелена химикалка,тефтерче,капачка от химикалка,гривна на Ac/Dc,друга гривна,лишче с футполистите от Барселона и т'ва е.
тетрадка на "Здрач .. някфа кърпа .. чаша със сламка .. картинки с едни шашави човечета и надписчета на тях .. 4 химикала .. 1 молив .. 3 тетрадки .. телефона ми .. мишката .. монитора .. камерата .. тонколконите .. един плюшен жирав и две маймунки седнали на сърчице .. 3 гривни .. и флашка ..
-
Moнитор, клавиатура, мишка, колони, лампа, тетрадка по истори, тетрадка с писанията ми,
кутията ми `Stupid lamb`, малко плюшено кученце и чашка с химикалки върху нея, това е.
Обичам да ми е подредено. хДД
кутията ми `Stupid lamb`, малко плюшено кученце и чашка с химикалки върху нея, това е.
Обичам да ми е подредено. хДД
тонколони,лаптопа,мишка,подложка за мишка,портмное,дъвки,два GSM-a ,шише,химикали,линий,лампа...токоз...
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
Маркер, тънкописец, листчета, шоколад...
-
3-4 кутийки от ... нещо си там хД, монитор, мишка, тонколони, флашка, нещо като кутийка с амгел, несесер, лекарство, фотоапарата ми, портомоне, списание от Метро хД, кошничка ;о, касичка, играчки, молив, още едно портомоне, чаша
Koufuku ;3- Зарибен
-
Калъвката на очилата ми, слушалките ми, телефона ми, часовника ми, некви кабели, принтер, химикал, тетрадка, тефтер, свещ, тетрадка с разкази, некви листове, монитор, компютър, тонколони, камера и чаша.
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
монитор, тонколони, мишка, флашка, празни дискове, чаша, телефона ми <333, салфетки, портомоне, вестник, касичка, празна кутия от сок, карти
Koufuku ;3- Зарибен
-
- Moнитор..
Мишка...
Колони..
Клавиатура..
Слушалки х2
GSM х2
PSP
Дискове..
Пари..
Пари за униформите...
Личната ми карта..
Картата ми за метрото..
Билети от метрото..
Смайлче..
Маркери..
Касова бележка от MacDonald`s
USB кабели
Разни листчета..
Книга.. х2
Гума..
Тетрадки два броя..
Meче..
Монитор,тонколони,дискове,принтер,слушалки,микрофон,жълта торба,листове,тефтер,очила,часовник...
xYoshix-
Брой мнения : 129
Дата на регистрация : 27.12.2009
Страница 4 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» А какво четете в момента?
» Какво разработвате в момента?
» ` Как си облечен в момента? `
» ` Какво ще направиш с ... ? `
» `Какво гадже си?`
» Какво разработвате в момента?
» ` Как си облечен в момента? `