Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Какво има на бюрото ви в момента?

+64
helldoll
- Chii ;3
_the_lost_whisper_
kote_to95
mirelinka
PhanTom RiDeR
~Devil May Cry~
Kótaro Fúuma
unreal girl
Chocolate_Cookie
rock_pure3
Chaos
nevitu
sasusaku_4ever
Cloud
Comma.
~darknezz~
Sinner
i_can_fly_a_plane
NiKa-chan
angel_hope
xYoshix
xXEndzeitXx
pUnK gIrL [Love]
Invisible
nendi_chan
Sea_girl
FreakSetToKill
nipper
Angel of the dead
Katinkka
Nessie
Mad.Soul
- N a g i s a -
Vampire_Queen
* Le jour de ma mort *
skindrawer
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
LiДо4o_O
Boddah.
The Black Rose
Amane-chan
Cocaine`
Vampire_Love
Apathy
Rena-Zlat
neli4ka
Little.Vampire
~|~Crazy_kid~|~
General_Grievous
CriminaL Baby.
Shinshoku
HellGirl
Blackie.
Kreator
Megaphy
Façade
Elune Be Praised*
Ricchan ^^
Plug in,Baby~
Shivers
Enery
Koufuku ;3
68 posters

Страница 2 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Какво има на бюрото ви в момента? - Page 2 Empty Re: Какво има на бюрото ви в момента?

Писане  Rena-Zlat Съб 02 Май 2009, 07:46

Rena-Zlat написа:монитор,острилка,гумичка,моливи,четка,зарчета,няква играчка от макдоналдс,блутот,ключе,гланц,рексона,снимка на Гая,ключове,ножица,спрей,лексикон,уч. програма,чаша с вода и вътре скоби,подлошка,мишка,картичка,линия,салфетки,диск,още един диск,класьор,слушалки,касичка,още една касичка,моливи,химикали,часовник,лампа,лампа,статуя на куче xD,парфюм,играчка от киндер сюрприз,мокри кърпички,историческа книжка,витамин це, монета,класьор само с дискове на анимета,близалка,бонбон,инфрачервен порт,усп за карта,карта памет,още една карта памет,още една карта памет,дискета,мини календарче,пате играчка ами май тва е drop

+ шише с вода, салфетка и чаша с нескуик smile
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Върнете се в началото Go down

Какво има на бюрото ви в момента? - Page 2 Empty Re: Какво има на бюрото ви в момента?

Писане  Kreator Съб 02 Май 2009, 08:22

3 чифта колони, телефон, свещник, 3 свещи, някво нещо за защипване на бележки, карта памет за миналия ми тел, зарядното на мп3 - ката ми, 3 чифта слушалки, някво плюшено куче, пакет мокри кърпички, листове с решени задачи, сборник по математика, картичката на Дез (която забравих у наз вчера ... ), коректор, линия, няква звезда, четки, моливи, химикалки, медальон с петолъчка, бележника ми, гсм - а ми, резци...., фотоапарат, сухи кърпички, статуетка на кон, 2 речника - от френски на бг и обратното, книга - Урсула ле Гуин - Лявата ръка на мрака, тетрадка по сителогия, тетрадка по сителогия, тетрадка по сителогия, учебник по литератира, тетрадка по бг ез, тетрадка по литература, списание, карти, тефтер, 5 значки, чертеж, скицник, учебник по дти, още 70 тетрадки и учебници.
Kreator
Kreator
Терорист

Female
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008

Писане  Blackie. Съб 02 Май 2009, 09:17

Монитор, мишка, клавиятура, картичка на някъв полу-гол русоляв пич на плажа, колона, чаша с мече и торта, чаша на Дракула, снимка, 2x моливника, лакочестител, лекарството за 'нещото' на врата ми, учебник по география, две тетрадки, кошничка с мече, в която има слушалки и стар разбрицан тел.
Blackie.
Blackie.
Зарибен

Female
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008

Писане  Apathy Съб 02 Май 2009, 09:45

пепелник, химикали, портмоне, слушалки, запалки, кибрити, цигари, мишки, падова :Д, монитор О.о, калвиетура, некви тонколони .. етакивимити работи icon_wink
Apathy
Apathy
Терорист

Male
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008

Писане  Koufuku ;3 Съб 02 Май 2009, 18:19

монитор,2x тонколони,мишка,телефон,дистанционно,ученическа карта,крем "Здраве",две фиби,Йо-Йо 44 ,4 играчки (на сестра ми),кабелите от слушалките ми,чиния,чаша микрофон,кутия от парфюм "C-THRU",Блутуут
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  HellGirl Нед 03 Май 2009, 09:05

HellGirl написа:2 чаши,телефон,химикал,острилка,българо-английски речник,mp4-ка,слушалки,тонколони,компштър,камера,2 сувенира,принтер,мартеничка,гердан,натурален сок и тефтерче..

+ класьор,моливи,химикал,лист,червило и опаковка от вафла
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Little.Vampire Нед 03 Май 2009, 19:38

Телефон, празна чиния, Ай-под, 2-3 листа...
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Vampire_Love Чет 07 Май 2009, 19:22

Календар от един фр, учебниците на сестра ми, колието на сестра ми, плюшкото на сестра ми, огледалото ми, моята гривна, зарядното ми, телефона ми, програмата за вторник на сестра ми, часовник, чиния с ябълка, моята пинсета, лаптопа, мишката, клавиатурата, колоните и модем.
Vampire_Love
Vampire_Love
Терорист

Female
Брой мнения : 172
Дата на регистрация : 07.05.2009

Писане  Cocaine` Вто 30 Юни 2009, 08:11

Чаша, телефон, монитор, тонколони, 4-те ми манги Шогун, Bake Rolls, парфюм, 10 лева, разклонител, книга, речник, 2 тефтера, капачка и мишката ми и май е тва...
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Kreator Вто 30 Юни 2009, 08:19

Два дезодоранта, три бройки колони, монитор, несесер, шест химикалки, две гуми, пет молива, острилка, маркер, опаковка от съвки "Winterfresh", две огромни тетрадки, капачка, пет - шест ластика, албум на SlipKnot [All hope is gone], три запалки, лепенка, картичка, две гумички с формата на риби, стационарен телефон, Под Игото (Иван Вазов).
Kreator
Kreator
Терорист

Female
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008

Писане  HellGirl Вто 30 Юни 2009, 08:22

Розов лак, 2 химикала, пергел, острилка, чаша, още един химикал, стъклен триъгалник ( сувенир ), сувенир от Рига ( столицата на Латвия ), телефон, пари. камера, принтер, рисунките ми, бележника ми, мониторм 2 тонколони, компютър, мишка, клавиатура и другия ми телфон
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Shivers Вто 30 Юни 2009, 08:24

Много дискове...
Листчета..
Пари...
Боклуци...
Лекарства..
Тиксо...
3 Телефона..
Слушалки...
Термометър..
Колонки...
Мишка...
Монитор..
Клавиатура..
Ластик..
Молив..
Гумичка...
Развален микрофон..
Чаша...
Иии май е това...

Последната промяна е направена от CrazZzy на Вто 30 Юни 2009, 08:33; мнението е било променяно общо 1 път
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Amane-chan Вто 30 Юни 2009, 08:32

Монитор и останалата периферия, лампа, тефтерче, линии от изпита по математика, Анимания, боклуци, една рисунка, несесер, моливници, солета, щипка за коса, една игра, храна за костенурката ми и самата тя, едни свещи... и общо взето е това...
Amane-chan
Amane-chan
Терорист

Female
Job/hobbies : Songz
Humor : Don't die nee-chan! If you do, who am I going to kill!?
Брой мнения : 540
Дата на регистрация : 22.05.2009

Писане  The Black Rose Чет 02 Юли 2009, 15:46

Монитор, лампа, микрофон, камера, календарче, оригами роза, касичка, икона, две слончета, порцеланова жаба,порцеланова буда, пионка - от шах, принтер, телефончето ми, натурален сок, едно малко плюшено мече.
The Black Rose
The Black Rose
Терорист

Female
Job/hobbies : Making Art
Брой мнения : 627
Дата на регистрация : 12.06.2008

http://bebo.com/TheBlackRoseF

Писане  Boddah. Съб 04 Юли 2009, 19:18

2 кутии за диск, микрофон, 3 чаши, пергел, острилка, слушалки, 2 кутии за очила, "читателска карта" за библиотеката, кърпичка за очила, флашка, 3 химикала, лист с книги за лятото, какпа за очи, 2 гривни, 2 маркера, молив, макетни ножче, огледало, пухкав ключодържател, празна бутилка от плодова вода, мишка, клавиатура, модем, колони и лаптоп.
Boddah.
Boddah.
Терорист

Female
Брой мнения : 361
Дата на регистрация : 10.05.2009

Писане  LiДо4o_O Съб 04 Юли 2009, 19:41

такаа.. lets start..

един дървен моливник с формата на пеперуда, друг - оранжев - като жираф, една голяма пухкава касичка на овца, лампа, кана, две чаши, една чиния, оранжева раница, картина на Лувъра, тетрадка, дезодорант, слушалки за телефон, оранжеви ключове, тонколони, един молив, салфетка, монитор, глобус, списание, клавиатура, мишка, потник, долнище на пижама, дънки с колан, блуза ии ъъ.. май е това..
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Писане  {Bloody.Rose} Съб 04 Юли 2009, 19:44

Монитор, пад и мишка, колонки, лампа, книга `Вече мъртъв`, ъъ .. звездообразна поставка за
моливи и химикалки, /която всъщност първоначално беше саксия, но аз съм изобретателна хДД/
папка с разкази и тетрадка, на която си пиша разни глупости, очилата ми за четене и за пред компа,
малки плюшени мече, куче и тигърче /на мога без плюшки хД/, поставка с малки листчета и това е ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Писане  c0lourblind- Съб 04 Юли 2009, 20:07

Освен обичайното - мишка, клавиатура, монитор бла блааа my ass - супра, червена боя за коса, оранжева боя за коса, синя боя за коса, бебешки шампоан, синя четка за зъби, плюшен пингвин, ластик моливи, цветни смачкани листчета, бутилка вода, молив, крава, абокат, пудра, чаша с още цветни листчета в нея, кола, дистанционно, телефон, зарядно, флашка, тетрадка, дискове, перманентен маркер, гривна, запалка, пепелник, плюшена жаба, цигари, още цигари, любимата ми запалка, бг флагче, крем, приставка за преса, кабели някакви, вакса за коса и не ми се пише повече Какво има на бюрото ви в момента? - Page 2 570457
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : Какво има на бюрото ви в момента? - Page 2 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  skindrawer Нед 05 Юли 2009, 11:35

3 колонки, Несесерче за химикалки, Кърпички за почистване на монитора, 2 пакета цигари, камера, 2 колонки, верижка, принтер, някакви листа, 2 чаши, дистанционно, пепелник, 2 запалки, мишка, клавиатура и 10 centimmes
skindrawer
skindrawer
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime, House Music
Humor : Do you know what they call a 1/4 pounder with cheese in France? -No. -Royal with Cheese. (Pulp Fiction)
Брой мнения : 499
Дата на регистрация : 12.05.2009

http://icesubs.info

Писане  * Le jour de ma mort * Нед 05 Юли 2009, 11:45

монитор, компютър, тонколони, модем, камера, мишка, клавиатура, телефона на брат ми + моя, хапчета, кофичка от кисело мляко "АКТИВИА", тефтер, хартийки, дискове, опаковки за дискове, 5 тетрадки, моливник, няколко химикала, молив, някфи кутии, зарядно за някаф телефон, mp3-то ми + това на брат ми, оригинална топка за голф, 5 стотинки, ластик за коса, дъфка "хуба-буба", bluetooth, слънчеви очила, скицник, малък касетофон и две снимки... whistle
* Le jour de ma mort *
* Le jour de ma mort *
Терорист

Female
Брой мнения : 621
Дата на регистрация : 09.06.2009

Писане  Vampire_Queen Нед 05 Юли 2009, 12:42

Монитор,мишка,клавиетура,шоколадов топинг,запалка вав формата на китара,няква тетратка,тонколона,някви листчета,химакал,гума,тевтерче и гривна от мотосабора в Асеноеград mmm mmm
Vampire_Queen
Vampire_Queen

Female
Брой мнения : 10
Дата на регистрация : 04.07.2009

Писане  Enery Съб 25 Юли 2009, 16:52

Монитор, мишка, клавиатура, колонки, дискове, лампа, аналгин, микрофон, PSP, 2 чифта връзки за кецове, хек, шоколадов бонбон, тълковен речник, 2x USB, спрей за коса, литература, списание, шал, слушалки, топче, салфетки, портмонйе, тиксо, българо-английски речник, няква кутийка, опаковка от Линдт пълна с простотии, няква картинка, няколко ластика, гребен, дистанционно, маркер, бележник, Skellanimals фигурки - 3 на брой; някви минерални камъчета, копче, телефон, ключове, стотинки, пакетче календарчета и едно такова, дето е сложно да го обясня.. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Cocaine` Съб 25 Юли 2009, 17:12

Монитор, 3 чаши, телефон, разклонител, мишка, книга, 5 лева, тефтер, българо-англисйки реник, торба със опаковки от бонбони, клавиатура, кутия, учебник по нмемски, листове, химикал, молив, гума, коректор, маркери, ластика и четка май е тва...
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  - N a g i s a - Съб 25 Юли 2009, 21:12

Монитор, модем, слушалки и 5 тонколонки~ ^^

Леле, хора, чувствам се направо подтисната като сравнявам моето бюро с вашите. Как успявате да го постигнете всичкото т'ва нещо? hotl Аз и да искам, не успявам~ icon_lol
- N a g i s a -
Терорист

Female
Брой мнения : 393
Дата на регистрация : 19.04.2008

Писане  Shivers Съб 25 Юли 2009, 22:43

Монитор..
Мишка..
Клавиатура..
Колни..
Пари..
Двата ми телефона..
Визитна картичка..
Сок..
Чаша..
Дистанционноза климатик..
Маркер..
Химикалка..
Тетрадка..
Кутйка от Ipod
Web камера..
Дискове..
Счупен микрофон..
Дискове..
Опаковки от Сникърс..
Листчета..
Още опаковки...
Плочка на LP..
Ииии едно сърце..
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите